Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως ειπα και πολυ παλαιοτερα και εγω εχω παρατησει τον δικο μου στο 66 παρά μια μπάρα.. Πλέον ειχε φτάσει να παίζω με το ζόρι για να τον ανεβάσω, είχα χάσει το κίνητρο.

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ ποτέ δεν είχα καεί ιδιαίτερα με το WoW. Και πλέον λόγω έλλειψης χρόνου από το Σεπτέμβριο, παίζω χαλαρά με νέο χαρακτήρα (NE Priest) και τώρα μετά από τόσους μήνες τον έχω φθάσει lvl45. Αλλά βέβαια, σε λιγάκι θα αρχίσουν τα δύσκολα γιατί θα πρέπει να πηγαίνω περισσότερο σε dungeon και να αρχίσω raids...

Δημοσ.

Αν παιζεις χαλαρα γιατι να πας σε raid? Και γιατί να πηγαινεις σε instance γενικότερα σε τετοιο level? Ο μονος λογος ειναι για να παρεις κανα καλο item ωστε να ανεβεις πιο γρηγορα.. αφου παιζεις χαλαρά δεν χρειάζεται να ανεβαινεις γρηγορα.. οποτε μην αποθαρρυνεσαι, απλά παίξε όπως σε βολευει!

Εγω πχ ποτε δεν συμπαθησα τα quests, ηθελα συνεχεια instances. Πραγματικα δεν θα ειχα προβλημα αντι να παιζω 7 ωρες σερι, να φαρμάρουμε τα ιδια ατομα το ίδιο instance 7 ωρες. :)

Δημοσ.

Τα instances έχουν άλλη αίγλη. Μου αρέσουν πολύ αλλά το κακό είναι ότι όσο ανεβαίνεις τόσο περισσότερο χρόνο χρειάζονται. Κοίτα, εν γένει, σε instance πάω μόνο αν ξέρω εκ των προτέρων ότι έχω να διαθέσω γύρω στις 4-5 ώρες για το παιχνίδι. Κατά τα άλλα, ασχολούμε μόνο με quests τα οποία όμως έχουν αρχίσει να δυσκολεύουν και να χρειάζομαι και σε αυτό βοήθεια... :)

Ελπίζω να μην παρατήσω την priestess μου όταν φθάσω lvl50 όπως είχα κάνει με τον hunter μου που τον έχω παρκάρει στο SW σε αυτό το lvl επειδή τον είχα βαρεθεί.

Δημοσ.

Εγώ είχα αρχίσει λίγο μετά το καλοκαίρι έναν chubby knees lock :P πολύ πορωμένος θυμάμαι τότε γιατί μαμούν και σπέρνουν σε PvP, αλλά μόλις τον έφτασα lvl 44 πραγματικά βαρέθηκα το lvl up μόλις πήρα τα quests για Uldaman lol.

Εντάξει είπαμε... μέχρι τότε είχα ήδη 3 60άρηδες (mage, priest, rogue) και τώρα 2 70άρηδες (ο rogue είναι αραγμένος Hellfire Peninsula :P ), ε αρκετό lvling δεν έχω κάνει? Βάλτε ότι δεν υπάρχει φυσικά και ο χρόνος που υπήρχε μέχρι πριν 1 χρόνο περίπου και θα καταλάβετε. ;)

Δημοσ.

εγω εχω ξεκινησει ενα mage,αλλα τον εχω ξεκινησει σε 2 σερβερσ ταυτοχρονα.stormscale kai genguros.και δεν ξερω σε ποιον απο τους δυο να τον προχωρησω.και οι δυο εχουν ελληνες και λαο αλλα δεν ξερω ποιος εχει τα καλυτερα guilds.decisions,decisions..

Δημοσ.

Ki egw peripou sta idia me ton sarisn.

Dyo 70arhdes, rogue alliance kai shadowpriest horde.

Kamia fora prospathw na anevasw ton lock(20) h ton mage (30) alla varieme to leveling sta prwta 10 lepta.

Oute ton lvl 61 hunter mou den exw oreksh na 70arhsw pleon.

To na anevaseis ena-dyo chars den einai vareto giati taftoxrona matheneis kai to game kai to apolamvaneis.

Alla apo kapoio shmeio kai meta katantaei aggareia.

Δημοσ.

Το πρόβλημα τώρα είναι ότι θέλω να συνεχίσω την priestess μου αλλά ρε γμτ παρουσιάζομαι 7/5 στο Ναύπλιο οπότε πάπαλα... Δεν πειράζει. Ελπίζω μέχρι τότε να την έχω 50αρίσει τουλάχιστον. Είδωμεν... :)

Δημοσ.

Xεχε! Δεν το βλέπω να γίνεται αυτό ποτέ... :) Ευελπιστώ σε καλή δεύτερη μετάθεση αλλά θα μου πείτε ακόμα δεν παρουσιάστηκα... Χεχε! :) Τι να κάνεις...

Δημοσ.
Xεχε! Δεν το βλέπω να γίνεται αυτό ποτέ... :) Ευελπιστώ σε καλή δεύτερη μετάθεση αλλά θα μου πείτε ακόμα δεν παρουσιάστηκα... Χεχε! :) Τι να κάνεις...

Πίστεψε με, στο στρατό θα αλλάξουν οι πρωτεραιότητες σου. Θα δείς. Καλό μπάσιμο αδερφέ! Και μην μασάς καθόλου:mrgreen:

Δημοσ.

Κανονικά θα έπρεπε οι γνώστες του WoW να καταστρώνουν όλοι μαζί στρατηγικά πλάνα για τα Raids! Και οι ειδικότητες να πηγαίνουν ανάλογα με τα professions ... ΧΑχαχα!!! :)

Δημοσ.
Το πρόβλημα τώρα είναι ότι θέλω να συνεχίσω την priestess μου αλλά ρε γμτ παρουσιάζομαι 7/5 στο Ναύπλιο οπότε πάπαλα... Δεν πειράζει. Ελπίζω μέχρι τότε να την έχω 50αρίσει τουλάχιστον. Είδωμεν... :)

Χεχε και γω Ναύπλιο παρουσιάστηκα πριν 8.5 μήνες περίπου κ τώρα περιμένω την απόλυση μου, 9μηνο γαρ. Όταν ήμουν εγώ εκεί ήταν ψιλομαύρα αλλά από οτι έμαθα η τελευταία σειρά ήταν κάπως καλύτερα. Άν είσαι τυχερός κ δεν έχεις μλκ διμοιρίτη θα περάσεις καλούτσικα. Το Ναύπλιο είναι πολύ ωραία πόλη. Μόνο να έχεις αρκετές εξόδους για να το απολάυσεις.

Νετ καφέ με WoW θα βρείς παντού. Από Ναύπλιο μέχρι ....Σουφλί που είμαι και γω τώρα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...