Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες δινω και το δικο μου account αν κανεις ενδιαφερεται με τα αυθεντικα cds και τα cd keys και hunter 70,priest 60 και shaman 64 μεσα στον Genjuros.

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

paidia an kapoios endiaferetai pantws pm me!ton poulaw me 400euroulakia...to piaxtaki exei apla imba items...k exw 5 alt full me potions,flask k items gia 1 mina full raids!K girw sta 1k-1.5k g panw tou!euxaristw!aaa ektos apo auta pou exw pei exei k items gia balance +500peripou spell dmg an kapoios endiaferetai na ton girisei balance!

Δημοσ.

Τι σας έπιασε ρε παιδιά ξαφνικά και ξεπουλάτε όλοι; Αν βαρεθήκατε, τότε απλά κάντε frozen τον λογαριασμό σας για να ξεσκάτε που και που. Κρίμα είναι... Τόσες μέρες έχετε φάει παίζοντας με τους χαρακτήρες σας.

Δημοσ.

paidia xreiazomai ta lefta gia ayto to dinw...Eixa valei kai sto ebay kai ekei poy eixa prosfora 400$ apofasise to ebay na kanei thn polisi account illegal ,moy esvise thn dimoprasia kai moy esteile warning...

Δημοσ.

Και εγώ σταμάτησα πλέον να παίζω, το παιχνίδι δεν αξίζει πια όλο τα ίδια και τα ίδια. Πάρκαρα τον mage μου εκεί που ξεκινάνει όλοι οι undeads και δεν πρόκειται να ξαναασχοληθώ με το παιχνίδι. Είχαμε βγάλει όλο το karazhan, Gruul's lair και Magtherridon αλλά κάποια στιγμή καταλαβαίνεις ότι όλο το παιχνίδι στο expansion είναι ανούσιο, πολύ μπελάς για το τίποτα.

Πολύ πιθανό να δοκιμάσω για μερικούς μήνες το LOTRO μέχρι να κυκλοφορήσει το Age of Conan που θα είναι το επόμενο ΜΜΟ που θα με απασχολήσει σοβαρα.

• Super Moderators
Δημοσ.

geovas kai egw ta idia...kai eixame ka8arisei to miso Serpentshrine Cavern...

to skeftomai sovara gia LotRO kai Warhammer...

Δημοσ.

Εγώ πάλι τώρα που 70άρισε και ο lock ξανάνιωσα. Ξέρεις τι ωραίο είναι να παρκάρεις έξω από το Karazhan τους chars σου και να παίζεις μια με τον priest και μια τον lock στο ίδιο raid ανάλογα τα bosses και το πως πηγαίνει το instance? Απόλαυση!!!!!! Αλλά είπαμε 3 raids την βδομάδα χαλαρά πράγματα........ Πάντως το Conan και το Warhammer φαίνονται εκπληκτικά αλλά το θέμα είναι παίδες αν κόψουμε το WoW να μην καούμε εκ νέου σε άλλο mmo............

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...