Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

New Flasks:

Flask of Fortification 500 HP and 10 Defense Rating

Flask of Mighty Restoration 25 MP5

Flask of Relentless Assault 120 AP

Flask of Arcane Fortification 35 Arcane Resist 20 HP5

Flask of Shadow Fortification 35 Arcane Resist 20 HP5

Old Flasks:

Flask of Titans 400 HP

Distilled Wisdom 65 Intellect

Supreme Power 70 Spell Damage

Chromatic Resistance 25 Resist All

Καλά πως την έχει δει η blizzard? Έχει χάσει την μπάλα μου φαίνεται........ Το χει γαμήσει το παιχνίδι πατόκορφα.

Τρομερές αλλαγές Chrisxxx. Binding heal και Circle of healing παπαριές.........

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά πως την έχει δει η blizzard? Έχει χάσει την μπάλα μου φαίνεται........ Το χει γαμήσει το παιχνίδι πατόκορφα.

με αφορμή τι το λες αυτό; ...τα flasks?

Δημοσ.

Και Παρασκευή και 13 και Magtheridon down. Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες μάχες του παιχνιδιού με συνεχείς εναλλαγές (ειδικά το πρώτο 3λεπτο της μάχης είναι εκπληκτικό σε ένταση). Και βέβαια με την λογική της Blizzard ένα μετριότατο Loot το οποίο ψάχναμε να βρούμε άνθρωπο να το πάρει με DKP.... Τι να πεί κανείς!

Δημοσ.

δεν μπορώ κάθε φορά που γίνεται κάποιο update βλέπω πολλούς "καλούς" παίχτες να "φωνάζουν"..παιχνίδι είναι που συνεχώς αλλάζει πράγματα, σαφώς και κάποια από αυτά δεν θα σας αρέσουν. Απλά αποδεχτείτε το και συνεχίστε να παίζετε..δεν καταλαβαίνω τί είναι τόσο δύσκολο....

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι κάποιοι έχουν κάνει το κουμάντο τους για τα gold των προσεχών μηνών. Π.χ. εγώ έχω 50 flasks έτοιμα. Σε περίπτωση που δεν καταφέρω να τα πουλήσω εμένα ποιος θα με αποζημιώσει για τον χρόνο που διέθεσα για να φαρμάρω και να τα φτιάξω? Επιπλέον με τις αλλαγές στο alchemy χαλάει ένα ολόκληρο επάγγελμα. Το απόθεμα που έχουν οι bankers μου βγαίνει εντελώς άχρηστο και το μόνο που με σώζει είναι να αργήσει πολύ να βγει το patch μπας και βρω κανένα κοροιδο και διώξω το πράμα....

Δημοσ.

όλο και κάποιος θα βρεθεί γιατί αποκλείεται να το έχουν διαβάσει όλοι. Προσπάθησε να τα πουλήσεις σε ανταγωνιστικές τιμές.

Δημοσ.

Αυτό που κάνει η blizz φίλε μου είναι αδιανόητο. Ειδικά σε ότι αφορά τα proffs. Δεν είμαι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταστρέφεται οικονομικά από τις αλλαγές αυτές (μπορείς να τσεκάρεις τα forums της blizz). Τα 2 buffs από pots είναι.......τίποτα. Τουλάχιστον οι alchemist δεν θα έπρεπε να εμπεριέχονται σε αυτόν τον "κανόνα". Ένα bop trinket μας έμεινε μόνο και τίποτε άλλο........

Δημοσ.

Pantws plaka exei na ksekinas savvato prwi pinontas kafedaki kai na diavazeis ta forum ths bliz.

Ola ta class forum exoun kai merikes dekades threads me title:

"Omg blizzard!!11!! why the $#%$#% you nerf us?"

Symperasma oloi efagan nerfs, giati gkriniazoume? to balance paramenei to idio, kek

Δημοσ.

Εδώ μιλάμε για τα proffs αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι :D. Το nerf του priest το έχουμε αποδεχτεί. Τα μειωμένα έσοδα όμως μας έρχονται κάπως......

Δημοσ.

Na parw xampari ti?

Den milisa gia proffs (mhpws to thread legete "syzhthsh gia ta nerfs sta professions tou warcraft" kai den to phra xampari? tote exeis dikio).

Oute gia priests milisa

Gia ta class forum ths bliz kai to whine OLWN eipa.

Δημοσ.
Εδώ μιλάμε για τα proffs αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι :D. Το nerf του priest το έχουμε αποδεχτεί. Τα μειωμένα έσοδα όμως μας έρχονται κάπως......

Σε νιώθω chill αλλά ο λόγος που έγινε αυτό είναι για να μπορούν να κάνουν καλύτερα tune τις μάχες.

Τώρα τις φτιάχνουν με βάση το max buff που μπορείς να έχεις. Είσαι συνέχεια max buff? Όχι μερικές φορές, όχι όταν κάνετε τα τελευταία tries για να ρίξετε καινούργιο boss. ΠΑΝΤΑ με flask, όλα τα elixirs που μπορείς να κάνεις stack, pots κάθε 2 λεπτά συνέχεια; Αν ναι, μπράβο ελπίζω να περνάς καλά στους Nihilum. Αν όχι, τότε με τις αλλαγές θα ξέρεις ότι θα έχεις 2 elixir ή ένα flask που θα σου μένει όταν πεθαίνεις και θα ξέρεις ότι οι μάχες είναι προσαρμοσμένες στην ιδέα αυτή.

Επίσης έχουν και καινούργια elixir που κάνουν stack με τα buff. Σαν lock πχ δε θα με χάλαγε να παίζω με elixir of major shadow power και το καινούργιο elixir για stamina.

Μην νομίζεις ότι δε θα πουλάνε πια αυτά που φτιάχνεις. Η αγορά θα προσαρμοστεί και νομίζω στο τέλος θα βγάζεις τα ίδια και περισσότερα. Όλοι χρειάζονται flasks, elixirs, pots και πάντα θα χρειάζονται όσο και να τα κάνουν nerf.

Και σε άλλο κλίμα τώρα: Frozen Shadoweave Robe fucking yeah baby, fucking yeah!

Δημοσ.

Sorry saxon απλά προηγήθηκε το δικό μου whine εδώ και νόμιζα ότι αναφερόσουν σε μένα.

Mind ναι σε όλες τις μάχες είμαι full buffed με κάθε λογής potion και buffs από food oils ότι μπορείς να φανταστείς. Είμαι σε casual guild, 2-3 raids tops κάθε βδομάδα οπότε έχω χρόνο να κάνω την τέλεια προετοιμασία (ενδεικτικά τα buffs μου από ένα fight εναντίων του Aran http://img267.imageshack.us/my.php?image=buffser3.jpg 6 elixirs/oils/flask/food buff χώρια τα άλλα για instant use στις bags dreamless, super mana, super healing κλπ). Φυσικά το ίδιο έκανα και όταν ήμουν σε hardcore guild με καθημερινό raiding αλλά όπως έχουμε πει και στο παρελθόν αυτό σταμάτησε όταν ήρθε το TBC. Το θέμα που με προβληματίζει κυρίως είναι ότι με herb/alch ως proff μπορούσα να βγάζω όσα φράγκα μου χρειάζονταν σε χρόνο dt. Δεν νομίζω να συνεχιστεί αυτό. Και επιπλέον το alchemy κατάντησε πλέον ένα proff όπως το engineering, παντελώς άχρηστο. Τουλάχιστον ως alchemist θα έπρεπε να ωφελούμασταν περισσότερο από την χρήση των pots, π.χ να μπορούμε να usάρουμε 4buffs από pots ταυτόχρονα ή 2 elixirs και 1 flasks. Πέρα από το trinket δεν έχουμε κανένα μα κανένα όφελος από το proff μας. Αν δεν αλλάξει δραματικά κάτι θα κάνω drop το alchemy ελπίζοντας ότι κάποιος θα το διατηρήσει για να μου κάνει pots.......... Όλα τα άλλα επαγγέλματα προσφέρουν imba χρήση στους κατόχους τους, εμείς τον πούλο man γι'αυτό γκαρίζω xD!!!!!

Πολύ καλό το Shadoweave set είμαι lvl 69 με τον lock εδώ και 20 μέρες ελπίζω αύριο να βρω χρόνο να τον 70αρίσω μιας και έχω ήδη έτοιμο το setάκι.

Δημοσ.
Πολύ καλό το Shadoweave set είμαι lvl 69 με τον lock εδώ και 20 μέρες ελπίζω αύριο να βρω χρόνο να τον 70αρίσω μιας και έχω ήδη έτοιμο το setάκι.

Ωραίος, μετά ξεκίνα Spellstrike :)

Ακόμα Demo τον έχεις;

Δημοσ.

Έχω και τα spellstrike pants man έτοιμα με gems, enchant και μαζεύω σιγά σιγά mats για head και ζώνη. Ναι demo είμαι μιας και προορίζεται για arena o char και αφού με το spec μου νιώθω ανίκητος στο pvp δεν έχω λόγο να το αλλάξω. Με κράζουν όλοι οι "έμπειροι" locks αλλά τα duels άλλα δείχνουν.........SL n00b με λένε, τράβα στον priests σου μου λένε και τέτοια αλλά παίρνω χαμπάρι. Όταν ο felguard σκάει 700άρια cleave και stunάρει δεν πα να λένε. 9k hp unbuffed χωρίς imp και 850 sd (χωρίς να είναι έτοιμο το gear που έχω κατά νου με το οποίο θα 1000+sd) δεν μασάω απλά.

Δημοσ.

Κοιτα εδω που τα λεμε η κατασταση με τα Flask ειχε ξεφυγει.Eιμαι σε top raiding guild(Leotheras At the moment) κ καθε try ειναι απειρα pots.Ακομη κ τον Gruul που ριχναμε επαναλαμβανομενα χρειαζοταν να flaskarιζομαστε πολλες φορες(πριν τα nerf τα απανωτα).Στο θεμα balance το εχει σκισει η blizzard.Ελπιζω με τις αλλαγες να στρωσει καπως.Γιατι δεν γινεται να πληρωνω 200g repairs κ pots σε αγνωστα boss καθε φορα κ να μην πεφτουν.K ναι το loot ειναι μετριοτατο.Tα μισα items που φοραω ειναι απο craft κ δεν εχω βρει ακομα καλυτερα.Ελπιζω να κανει επαναθεωρηση κ τα loot table(heroic k raids) γιατι σχεδον οτι πεφτει απο karazhan/gruul/ssc δεν τα θελω.Ειδικα το setaki spellstrike δυσκολα με βλεπω να το αλλαζω.Το σετ bonus τσακιζει.Anyway γκρινια off κ επιτελους cheer για την Shadoweave Robe γιατι σαν κλοουν εμοιαζα με το chest.

http://armory.wow-europe.com/#character-sheet.xml?r=Genjuros&n=Baremeno

Τα σέβη μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...