Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα έχεις δίκιο δεδομένου ότι κανείς rogue δεν θα στην πέσει στα ίσια. Δεν εννοώ φυσικά να μην είναι σε stealth (lol) αλλά κλασσικά πράγματα θα στην πέσει είτε πάνω στο life tap είτε όταν έχεις dotάρει τσούρμο mobs οπότε δεν την παλεύεις. Έτσι ξέρει και τρίχρονο παιδάκι να παίζει......

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι ολοι οι casters είναι dead αμα τους την πέσει rogue. Μην ξεχνάς ότι mages και warlocks είναι ακόμα overpowered και αν πέσεις σε caster που ξέρει το class του καλά θα περάσεις δύσκολα. Ειδικά όπως είπες από 66+ οι casters δίνουν ρέστα...

Φιλικά πάντα....

Δημοσ.

VS Blood Elf Rogue δεν ξέρω γιατί τα πιο πολλά είναι Paladin και δεν έχω κάνει πολλά duel τελευταία.

Πάντως με το σωστό pet και καλό timing στα cooldown (τα δικά σου :)) ο lock σε έχει. Όχι άνετα, αλλά σε έχει.

Το racial των Blood Elf μετράει σαν Magic; Για να το θέσω αλλιώς: μπορεί να το βγάλει το felhunter; :mrgreen:

Δημοσ.

Ναι μωρέ επειδή υπήρξε εκεί ένας Gul dan και ήταν orc κάτι έγινε xD. Humans, Belfs, Dranei και μετά το χάος στα races.

Μήπως στην τελική παίζει ρόλο και το spec? Εγώ είμαι demo με instant corruption και θα φτάσω μέχρι shadowburn στο destro! Σήμερα ήταν μια γεμάτη pvp μέρα. Ειλικρινά σε καθαρό 1vs1 pvp δεν είχα πρόβλημα με κανένα class, μα με κανένα. Ένας shadow priest έκανε το λάθος να με σκοτώσει ενώ lvlάρα και με έκανε spit, έβαλα ραδιάκι έψαξα όλο το terokar τον βρήκα και του άλλαξα τα φώτα. Και σε αυτόν και τον destro lock φίλο του που κάλεσε μετά από μισή ώρα camp. Για περισσότερο από μια ώρα (για να μην πω 2 ώρες γεμάτες xD) τους είχα κάτω. Και 70άρης undead lock affliction που μου την έπεσε άκλαφτος πήγε (και όσο δεν μου κάνουν banish τον felguard θα τον πίνουν). Θα μπορούσα να πω τα μύρια όσα για όσους έπεσαν σήμερα από μένα αλλά δεν θα το κουράσω...... Θα πω απλά ότι demo lock>all στο game. Είναι απλά απίστευτος, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!! Γενικά με τον lock νιώθω απίστευτη σιγουριά όταν pvpάρω όχι σαν τον main μου τον priest που τρέχω συνέχεια. Μου ξυπνάει άγρια ένστικτα στο pvp ο lock. Νιώθω killer!!!!!! Οτιδήποτε είναι κόκκινο με τον lock πυροβολείται, δεν με ενδιαφέρει τι lvl είναι τι class είναι. Ντου και ξύλο!!!!! Όταν θα βαριέμαι και αφότου 70αρίσω ξέρω τι θα κάνω. Θα κατοικώ μόνιμα στα elemtals στο nagrand. Εκεί που τώρα ο καημένος ο παπάκος μου πάει να φαρμάρει κανένα primal fire/air και να ψαρέψει κανένα water και τρώει το ξύλο και το camp της αρκούδας. Σε 4 lvl θα logάρω τον alt για να καθαρίζει για τον main........ Απλά /bow στο class του lock, τίποτε άλλο!!!!

Δημοσ.

Paizw 1,5 year ton lock mou, exw kanei polllllllaaaaaa pvpkai genika thewrw oti kserw para polu kala to class mou (mono lock kserw na paizw kai ton pala tou kolitou mou tpt allo ^^).Genika sta pvp einai me ti pet tha vreis ton lock.px lock vs mage me imp einai psilo duskolo eidika an eisai ally kai tixeis undead pou simainei NO FEAR.me felhunter apenadias einai polly easy.Oso gia tous rogues einai easy kai prosopika kaneis rogue den mou tin exi pesei me full hp...pada tha eimai eite se rest eite se pull.tespa etsi einai o char tous na erxodai kai na gankaroun ALLA se kamia periptosi den simainei oti mas exoun...

Δημοσ.
Paizw 1,5 year ton lock mou, exw kanei polllllllaaaaaa pvpkai genika thewrw oti kserw para polu kala to class mou (mono lock kserw na paizw kai ton pala tou kolitou mou tpt allo ^^).Genika sta pvp einai me ti pet tha vreis ton lock.px lock vs mage me imp einai psilo duskolo eidika an eisai ally kai tixeis undead pou simainei NO FEAR.me felhunter apenadias einai polly easy.Oso gia tous rogues einai easy kai prosopika kaneis rogue den mou tin exi pesei me full hp...pada tha eimai eite se rest eite se pull.tespa etsi einai o char tous na erxodai kai na gankaroun ALLA se kamia periptosi den simainei oti mas exoun...

Είμαστε παλιοχαρακτήρες οι ρογκάδες η αλήθεια είναι....ακούς εκεί όταν πίνει ο άνθρωπος το mana του να του την πέφτουν οι αλήτες, οι κότες.

:oops:

Δημοσ.

Γιατί το γελάς skia11? Πέραν των duels, ρογκάς δεν πρόκειται να στην πέσει όταν είσαι full hp ή όταν δεν έχεις aggrάρει το σύμπαν. Από την day 1 του τίτλου παίζω wow με διακοπές όποτε είμαι πνιγμένος RL, έχω παίξει όλα τα class ΑΛΛΑ rogue δεν δέχομαι να έχω ούτε καν σαν banker. Φανατικός antirogue μιας και την θεωρώ την απόλυτη NO BALLS class xD!!!!

Δημοσ.
Γιατί το γελάς skia11? Πέραν των duels, ρογκάς δεν πρόκειται να στην πέσει όταν είσαι full hp ή όταν δεν έχεις aggrάρει το σύμπαν. Από την day 1 του τίτλου παίζω wow με διακοπές όποτε είμαι πνιγμένος RL, έχω παίξει όλα τα class ΑΛΛΑ rogue δεν δέχομαι να έχω ούτε καν σαν banker. Φανατικός antirogue μιας και την θεωρώ την απόλυτη NO BALLS class xD!!!!

lol rogue έχω αλλά όποτε μου έχουν επιτεθεί είναι ΠΑΝΤΑ όταν έχω χαμηλό hp/πολεμάω 2-3 mobs. Οπότε γιατί να μην κάνω και εγώ το ίδιο?

Να πώ την αλήθεια εγώ δεν το κάνω γιατί ξέρω οτι είναι σπαστικό την ώρα που εσύ προσπαθείς να κάνεις ένα quest να στην πέση ο άλλος από πίσω.

Θυμάμαι όταν ήμουν lvl58 στο western plaguelands και έκανα ένα quest και έρχεται από πίσω με stealth ένα ally rogue lvl56. Με 3 χτυπήματα είχε πεθάνει αλλά δεν έκατσα να τον περιμένω κάθε φορά που γινόταν ressurect. Πολύ εκδικητικός είναι αυτός ο chill :P

Δημοσ.

chill min ksexnas omws oti tou rogue to dinato simeio einai to opening tou. ama piaseis ton rogue sta prassa oxi oti den mporei na girisei to duel / gank alla oi mixanismoi tou san class leitourgoun otan kanei prwtos to opening / surprising attack.

allwste polla classes einai etsi ftiagmena wste na paizoun me diaforetiko tropo. dld exoun dosei to deathcoil ston lock gia na anoigei apostasi wste na mporesei na antepitethei , blink + frost nova ston mage pou einai to pio eufthrafsto class , scater shot ston hunter , fear + aspides stous papades etc.

etsi kai o rogue exei na kanei opening prwtos giati ama ton piaseis sta prasa kai xrisimopoiisei kai to clos poli nwris ( kati pou to kanoun oi perisoteroi ) einai apla dead meat distixws.

Δημοσ.

Οκ,δεν υπάρχει no balls class μόνο no balls players...μεγάλη διαφορά.

Τώρα για το αν είσαι full health ή οχι δεν έχει να κάνει με το αν είναι ρογκάς ο αντίπαλος, η μόνη διαφορά είναι οτι με τον ρογκά είσαι dead λίγο γρηγορότερα. Αν αρχίσω και γω να μετράω τις φορές που μου την έχουν πέσει warlocks εν ώρα pve τότε θα έλεγα τα ίδια και χειρότερα για τους warlocks. Btw warlocks easy kills pre-CloS τώρα με το CloS = free kills

:razz: :razz:

Y.Γ.

Paularas +1 from me

Δημοσ.

Prosopika ego tin pefto adiakritos to hp kai to class.Kai auto pou eipe o paularas exei dikio auto einai to class tou rogue na sou emfanizete ekei pou se perimenei.Dld ama vro ena horde me misi zoi tha tou kano wait na gemisei ? Den eimai warrior kai san roguas xano to pleonektima tou aifnidiasmou.Kai logiko einai oi rogue na einai to pio misito class giati kata kirio logo einai gang class kai oloi sixainontai ta gang.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...