Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχει κανείς προβλήματα τελευταία? Εγώ όλο με +300ms τουλάχιστον είμαι. Instances δεν έχω πάει καθόλου εδώ και μια εβδομάδα..forthnet έχω

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά μου έχει σπάσει τα νεύρα αυτό το bc.Όταν πάω να το εγκαταστήσω κολλάει συνέχεια σε ένα αρχείο "ijl5.dll".Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

Δημοσ.

egw re paidia imoun kapws etsi ( 420ms lag me 600 ) prin kana 2 me 3 mines. opou i katastasi itan apla aforiti. twra pia paizw apo 110 ews 220 ms max ( kai na oute evala 4mb sindesi oute tpt ) .

tellas , 1 mb sindesi , perioxi : panorama thessalonikis kai server genjuros

Δημοσ.

Και εγω εχω lag αλλα μαλλον δεν ειναι θεμα συνδεσης το δοκιμασα και με ISDN και δεν ειχε μεγαλες διαφορες. Λογικα ειναι προβλημα των server της blizzard...

Πηρα το TBC ειμαι 57lvl πως θα παω στα outlands? Και που θα ανεβασω το alchemy κ.λ.π. πανω από 300;;;

Δημοσ.
Παιδιά μου έχει σπάσει τα νεύρα αυτό το bc.Όταν πάω να το εγκαταστήσω κολλάει συνέχεια σε ένα αρχείο "ijl5.dll".Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

Κανείς? :(

Δημοσ.

Δεν έχω αρκετό χώρο στον σκληρό μου για να το κάνω αυτό. :( Έχω 10gb και το bc πιάνει 5gb περίπου νομίζω.Καμιά άλλη λύση?

Δημοσ.

ouch το WoW στο δίσκο μου έχει πιάσει γύρω στα 8gb μαζί με το Mazzleui και κάποια άλλα addons.

Εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι τώρα.

Αποκλείεται να είναι από τους servers της blizzard γιατί όταν κάνω τεστ στο speedtest.net διαλέγω Γαλλία (εκεί δεν είναι οι servers της blizzard?) και μου βγάζει μια από τα ίδια...

Για να πας Blasted Lands εάν είσαι horde πάρε ένα wind rider και πήγαινε swamp of sorrows, από εκεί καβάλα το άλογο. Θα βρείς trainers στο Hellfire Penninsula νομίζω αλλιώς στο Shattrath.

Δημοσ.

paidia mporite na mou protinete pos na valo ta talents ston warlock?exo pai 20 kai den exo vali akoma kanena gia na mi kano vlakia opos ekana me ton mage pou ta evala sti fotia kai meta diavasa edo oti eprepe sto nero...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...