Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ με εξαίρεση τον main char μου, σε όλους τους άλλους χρησιμοποιώ αρχαιοελληνικά ονόματα! Elpida, Hephaistus, Ypatia... ;)

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα μια ερωτησουλα. ειμαι στην περιοχη stormwind city, westfall κτλπ και θελω να παω απεναντι στο kalimdor! απο που παιρνω καραβι??

Δημοσ.
καλησπερα μια ερωτησουλα. ειμαι στην περιοχη stormwind city, westfall κτλπ και θελω να παω απεναντι στο kalimdor! απο που παιρνω καραβι??

Apo booty bay gia apenanti ratchet i apo menethil harbor gia Theramore isle.

Δημοσ.
Το όνομα του χαρακτήρα είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι. Δεν ξέρω και γω πόσες ώρες έχω φάει μέχρι να βρω ένα όνομα που να γουστάρω. Αν δεν έχετε έμπνευση και θέλετε να αποφύγετε μαλακίες του στιλ tisputsises,tingamises,segamisa κλπ ανοίξτε μια εγκυκλοπαίδεια και θα βρείτε αυτό που ζητάτε. Όλοι μου οι chars έχουν αρχαιοελληνικά ονόματα (clytemnestra, eurydice, persephones) ονόματα που πλάθω εγώ (Venedictia το όνομα του main μιας και δημιουργήθηκε την ημέρα της εκλογής του πάπα), ονόματα από παιχνίδια (Kaileena από το PoP) και επειδή είμαστε και Ελληνάρες εμπνεόμαστε και από σκυλούδες (Thelxi αχ αχ xD). Και btw κάθε φορά που ρίχνουμε και ένα νέο boss ρίχνω και από ένα σκυλάδικο στο VT και έχω δεν είμαι σε Ελληνικό guild xD.

To Venedictia einai apla apisteuto,gz.

Δημοσ.
To Venedictia einai apla apisteuto,gz.

Εχουμε ενα μεγαλο "ρεπερτοριο" ονοματων να διαλεξουμε απο την αρχαια Ελλαδα, μυθοι, θεοτητες, ιστορια, κτλπ και τελικα δε το καταλαβαμε ποτε, εμεις οι ιδιοι! Ειδα τις προαλλες εναν "prometheus" και ηταν ξενος!!!

Δημοσ.

και σε μας , το ωραίο είναι , ότι αρχαία ελληνικά ονόματα έχουν διαλέξει οι ξένοι , οι δικοί μας είναι για κλωτσιές . πορχτές συνάντησα ένα hunter που είχε βγάλει το σκύλο του gamicula .

Τι άλλη βλακεία θα δούμε , δεν ξέρω

σε μας ένας Άγγλος έχει βγάλει τον mage του Chimera .πολύ ωραίο όνομα ,μπράβο του .

Δημοσ.

Mindtrapper ο πρώην main shaman μου, Carperidon ο νυν main warlock μου.

Εντάξει δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο αλλά αντέχονται. Και για κάποιον λόγο όλοι με φώναζαν "mind" παλιά και τώρα "carpe" :)

* τον lock ήθελα να τον αλλάξω server και να τον βγάλω Lockturnal αλλά δεν έκατσε...

heh φιλαράκι μου (hunter) έχει βγάλει το pet του ventouzas

LOL

Ο Atropos το έκανε αυτό; Για να ξέρω να τον κοροϊδεύω :)

Δημοσ.
Ο Atropos το έκανε αυτό; Για να ξέρω να τον κοροϊδεύω :)

Όχι ρε συ άλλο παιδί

BTW δεν έχω ιδέα που είναι ο Xatropos ξες αν άλλαξε server ή σταμάτησε?

Anyway πες του hi from Skia και ότι μας λείπει στο pvp.

Δημοσ.
και σε μας , το ωραίο είναι , ότι αρχαία ελληνικά ονόματα έχουν διαλέξει οι ξένοι , οι δικοί μας είναι για κλωτσιές . πορχτές συνάντησα ένα hunter που είχε βγάλει το σκύλο του gamicula .

Τι άλλη βλακεία θα δούμε , δεν ξέρω

σε μας ένας Άγγλος έχει βγάλει τον mage του Chimera .πολύ ωραίο όνομα ,μπράβο του .

ahahahahahaha

Δημοσ.
Εχουμε ενα μεγαλο "ρεπερτοριο" ονοματων να διαλεξουμε απο την αρχαια Ελλαδα, μυθοι, θεοτητες, ιστορια, κτλπ και τελικα δε το καταλαβαμε ποτε, εμεις οι ιδιοι! Ειδα τις προαλλες εναν "prometheus" και ηταν ξενος!!!

LOL Prometheus ηθελα να ονομασω τον shaman μου, τελικα το είχε αλλος και τον ονομασα Promitheus... Τον εκανα add friend να δω ποιος ειναι, και τελικά μετά από μήνες τον είδα online και ηταν ξένος lvl 8... Ξενέρωμα..

Τον πρώτο χαρακτήρα μου τον ονομασα Leontas και μετα απο 20 lvl που ξενέρωσα με το ονομα βαριομουν να ξεκινησω απτην αρχη... Ο Shaman όπως είπα ηταν ο Promitheus, και ο δευτερος μου rogue λεγόταν Violentus (ναι, τελικα ξεκίνησα δευτερο και μάλιστα την πιο καταλληλη race για rogue imho, undead!).

Σε ολες τις περιπτωσεις, σε group συνιθως με φωναζανε

Leo

Promi

Vio

Ή σε δυσλεκτικούς πέφτω ή εγώ επιλέγω τόσο δύσκολα ονοματα... :D

Δημοσ.

Ονομα πανω απο 5 γραμματα απλως κοβεται (ειδικα αυτα τα περιεργα τα σουηδικα)... Σε instance 5 ατομων κυριαρχει το class pala,priest,mage k.a.

Δημοσ.

Παιδιά πήρα τα cd του bc από ένα παιδί και ενώ το εγκαταστώ,κολλάει στο 27% όταν μου ζητάει να βάλω το δεύτερο cd.Όταν λέω κολλάει εννοώ ότι ενώ βάζω το δεύτερο cd δεν φορτώνει και δεν προχωράει η εγκατάσταση.Ξέρετε πώς διορθώνεται?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...