Dark_son20 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 efoson exeis to TBC mporeis na gineis summon apo to 50 kai na peraseis apo to portal sto 58 an den exeis to TBC den pas opos kai an den eisai 50 .-
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 mono emeis tosh wra leme gia to an DEN exeis TBC.. ase pou exw dei Blood Elf sth Shattrath katw apo lvl 20 :S
KilliK Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Φαντάζομαι πλάκα κάνεις. Aφού δείχνει στεγνά ότι θέλει ΜΟΝΟ να λιώνουμε και ότι ειναι ΜΟΝΟ θέμα χρονου το πόσο respectable θα γίνεις... Και στο 60 ηταν το ίδιο, αλλά εδω το ξεφτίλισε με τα chain quests και τα heroic. Απτην άλλη ίσως ειναι και λιγο καλό αυτο για το παιχνίδι, με την έννοια ότι τωρα πλεον θα ξεχωρίσουν τελείως οι hardcore απτους casual gamers. Πχ εγω που είχα τις στιγμες μου, πότε hardcore και πότε casual, τώρα πλέον ξέρω ότι θεωρώ τον εαυτό μου casual, και δεν έχει νόημα ΚΑΝ να ψαχτώ για ενα καλύτερο του μετρίου guild γιατι δεν θα μπορώ να συναγωνιστω. Skill είναι να ξέρεις να παίζεις τον χαρακτήρα και να κερδίζεις όταν και οι 2 είστε εντελώς γυμνοί απο items. Το να έχεις εσύ τουμπανα και ο αλλος πράσινα δεν ειναι skill. Αυτο δε σημαίνει ότι δεν τον κερδίζεις δίκαια, αφού εσύ έχεις λιώσει ενώ ο αλλος δεν ασχολείται. Αλλά μη μας πουλάνε και τρέλα να πιστεύουμε ότι πλέον θέλει skill...Το πόσο γαμάω είσαι φαίνεται μέχρι το 59 (αν μιλάμε για 60αρηδες) ή 69 αν μιλάμε για τη σημερινή κατάσταση. Σ'αυτα τα levels η ποιότητα των items κάνει μια διαφορά της τάξης του 20% θα έλεγα, δηλαδή φουλ best 69lvl items και απλά πράσινα 69. Στο 70 οταν ο αλλος ειναι φουλ epic και ο αλλος φουλ πράσινος υπολογίζω ότι ειναι τουλάχιστον 50% ευκολότερο να τον πατήσεις κάτω, όποιος έλιωνε pvp στο 60 πιστεύω θα συμφωνήσει. Ξαναλεω δεν εννοω οτι δεν σου αξίζει να κερδίζεις τον αντίπαλο, αλλά το να έχω εγω πχ την ψευδαίσθηση ότι είμαι imba rogue επειδή για 1.5 μήνα έλλιωνα pvp να πάρω High Warlord items είναι κρίμα γιατί οταν αντιμετωπίσω έναν εξίσου ντυμένο αλλά πολύ καλύτερο skilled player θα φάω ξύλο και θα λέω "nerf hunters"... νομίζοντας ότι μου φταίει το class του άλλου και όχι η δική μου ανικανότητα. μα αυτο που περιγραφεις ειναι η πραγματικοτητα τωρα.τα items κανουν την διαφορα.και ειναι αυτο που προσπαθει τωρα να αλλαξει η βλιζ imho.
Remiel Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Φαντάζομαι πλάκα κάνεις. Aφού δείχνει στεγνά ότι θέλει ΜΟΝΟ να λιώνουμε και ότι ειναι ΜΟΝΟ θέμα χρονου το πόσο respectable θα γίνεις... Και στο 60 ηταν το ίδιο, αλλά εδω το ξεφτίλισε με τα chain quests και τα heroic. Απτην άλλη ίσως ειναι και λιγο καλό αυτο για το παιχνίδι, με την έννοια ότι τωρα πλεον θα ξεχωρίσουν τελείως οι hardcore απτους casual gamers. Πχ εγω που είχα τις στιγμες μου, πότε hardcore και πότε casual, τώρα πλέον ξέρω ότι θεωρώ τον εαυτό μου casual, και δεν έχει νόημα ΚΑΝ να ψαχτώ για ενα καλύτερο του μετρίου guild γιατι δεν θα μπορώ να συναγωνιστω. Skill είναι να ξέρεις να παίζεις τον χαρακτήρα και να κερδίζεις όταν και οι 2 είστε εντελώς γυμνοί απο items. Το να έχεις εσύ τουμπανα και ο αλλος πράσινα δεν ειναι skill. Αυτο δε σημαίνει ότι δεν τον κερδίζεις δίκαια, αφού εσύ έχεις λιώσει ενώ ο αλλος δεν ασχολείται. Αλλά μη μας πουλάνε και τρέλα να πιστεύουμε ότι πλέον θέλει skill...Το πόσο γαμάω είσαι φαίνεται μέχρι το 59 (αν μιλάμε για 60αρηδες) ή 69 αν μιλάμε για τη σημερινή κατάσταση. Σ'αυτα τα levels η ποιότητα των items κάνει μια διαφορά της τάξης του 20% θα έλεγα, δηλαδή φουλ best 69lvl items και απλά πράσινα 69. Στο 70 οταν ο αλλος ειναι φουλ epic και ο αλλος φουλ πράσινος υπολογίζω ότι ειναι τουλάχιστον 50% ευκολότερο να τον πατήσεις κάτω, όποιος έλιωνε pvp στο 60 πιστεύω θα συμφωνήσει. Ξαναλεω δεν εννοω οτι δεν σου αξίζει να κερδίζεις τον αντίπαλο, αλλά το να έχω εγω πχ την ψευδαίσθηση ότι είμαι imba rogue επειδή για 1.5 μήνα έλλιωνα pvp να πάρω High Warlord items είναι κρίμα γιατί οταν αντιμετωπίσω έναν εξίσου ντυμένο αλλά πολύ καλύτερο skilled player θα φάω ξύλο και θα λέω "nerf hunters"... νομίζοντας ότι μου φταίει το class του άλλου και όχι η δική μου ανικανότητα. +1000000 Prosopika tin kaliteri stigmi sto pvp tin eixa otan eimoun 57 lvl (Rogue )kai eftasa enan warrior tier 2 kai thunderfury sta 500 hp alla ekei pire potion kai psofisa alla ton afisa sta 400 meta.Kai otan eisai kalitera ntimenos den paizeis toso kala oso otan den foras kala antikeimena giat ii skepsi pou pernaei apo to mialo sou einai "Siga re afou forao to tade kai tade antikeimeno ena hit tha ton kano " kai sinithos skeptomenos etsi tros ta moutra sou.
evts Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Συνδρομές πέρνουν πρέπει να έχεις κάτι να κάνεις συνεχεία μια ζωή farmimg items gold κλπ. Πολλοί περιμένουν το warhammer.
evkar Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 προσωπικά , δεν μου άρεσε αυτή η ιστορία με items , όπως και σε πολλούς άλλους που ξέρω . Το παραξεφτίλησε η blizz.και αυτό ήταν και η αιτία που πολλοί hardcore έγιναν casual players , μεταξύ των οποίων και γώ . και εξηγούμαι :Χτές βράδυ μπήκα για κάνα δίωρο και κάναμε μια chainq στο shadomoonvaley , που ξεκινάει από έναν τυπά (undead) στο χωριό και τελιώνει να σκοτώσεις ένα δράκο σε ένα "νησί" - η q θέλει fly mount . Το reward , ρε παιδιά , χωρίς πλάκα είναι ένα cloth head για priest , κκατά τι χειρότερο από Τ4 . Ε , μετά από τέτοιες ιστορίες για ποιό λόγο ο άλλος να φάει τα νιάτα του και την ομορφιά του (και τα ξενύχτια του ) να καθαρίσει Karazhan , για Τ4 ? Και μη μου πείτε για fan , γιατί αυτό είναι η μεγαλύετρη σαχλαμάρα , που έχω ακούσει , να τρώς τις ώρες σου στα μπουντρούμια για fan . Μόνο στα bonuses των sets θα έβλεπα μια διαφορά ,αλλά και αυτό ρποσωρινό είναι , μέχρι το νέο expansion , κατά Νοέμβρη μεριά , όπως ακούγεται , με 5 νέα lvls κλπ, κλπ, κλπ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Μόνο στα bonuses των sets θα έβλεπα μια διαφορά ,αλλά και αυτό ρποσωρινό είναι , μέχρι το νέο expansion , κατά Νοέμβρη μεριά , όπως ακούγεται , με 5 νέα lvls κλπ, κλπ, κλπ. na h prwth megalh radio arvyla ths xronias...gg Evkar pou akougetai btw? giati sto site ths blizzard ka8ws kai sta forums ths den exei anafer8ei kati tetoio... na upo8esw kapoios kapou to akouse kai to les kai esy?
thefirestarta Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 An vgei neo expansion evkar, na ise sigouros pws, opws kai me to TBC, tha mas zalisoun ta @@ 1 xrono prin... Ara expansion prin to martio 2008 skouro to vlepw.. :s GIEF NORTHREND!
sarisn Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Ξεχάστε άλλο expansion για κάνα 1-1.5 χρόνο. Μέχρι να "καθαριστούν" Karazhan και Black Temple από τα uber guilds θα περάσει καιρός. Εγώ πλέον παίζω στο πολύ χαλαρό καμιά αρένα 2-3 φορές τη βδομάδα συνολικά κάνα 5ωρο-6ωρο και ούτε άγχος έχω να πάρω γρήγορα items ούτε τίποτα. RL ftw
Dark_son20 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 evkar an sta dungeon den pernas kala kati lathos kanei to guild sou i esi... emeis akoma kai wipe otan trome sinithos g@miom@ste sta gelia... game einai...gia na pernas kala einai...
evkar Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 δηλαδή ρε παίδες , εσείς πηγαίνετε στα μπουντρούμια για fan και όχι για το gear ? Γιατί θα τρελλαθώ δηλαδή . Εγώ τουλάχιστον όσους ξέρω , για δύο πράγματα φημίζονται ¨ 1.) για τις ατέλειωτες ώρες που έφαγαν , μέχρι να μάθουν MC, BWL , AQ 40 κλπ, και 2.) Για την τρέλλα που τους είχε πιάσει με τα Τ1 , Τ2 Τ3 , Τ 500 και δε συμμαζεύεται , σε απλά ελληνικά για την απληστία τους . όσο για το expansion , θα το δείτε πολύ νωρίτερα απότι πιστεύετε , να με θυμηθείτε .
thefirestarta Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 prwsopiki apopsi: an den pas se instances me gnostous irl eite in game filous, tote xaneis to 50% tis plakas Egw proswpika exw pesi se loumpa k varieme na grindaro rep se instances mono k mono epeidh oi gnwstoi mou einai hdh attuned se heroic kai varieme na psakso gia pug...Gi afto paizo me ton alt mou se allo server xalara k voithao 1 filo mou sto powerleveling enos BE paladin.isws ftaiei to oti paizw seri 2 xronia kai apo tote kiolas pou vghke to patch tou AQ aisthanomai koresmenos.Mallon xreiazomai ena break, exw kai RL stuff (sxoli + katalipseis ftl) , ti na po bottom line: ama se kseneroni to paixnidi h o char sou, paratise to h rerollare. Oso gia to expansion, tbh me provlimatise to gegonos oti molis sto 2.1 tha mpei o Illidan.opsometha.
chill Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Και γω παίδες σπανίως μπαίνω πια, από την μια κουράστηκα από την άλλη RL πολλές υποχρεώσεις και τρεξίματα. Το θέμα είναι είμαι officer και αν δεν κάνω 1-2 πράγματα για το guild θα καταρρεύσει και δεν το θέλω αφού τα άτομα που το απαρτίζουν είναι πολύ καλά παιδιά. Προ TBC εποχής έπαιζα σαν τρελός κυνηγούσα items κλπ, τώρα πέφτουν items τα οποία είναι σημαντικό upgrade για το gear μου και κάνω ηθελημένα pass. Δεν με ενδιαφέρει πλέον. Και ελεύθερο χρόνο να έχω δεν μπαίνω μέσα παρά μόνο όταν μου τηλεφωνήσουν ότι με χρειάζονται. Η άνοιξη φταίει μάλλον xD.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 woot kai epitelous Gruul down (clean kill xwris na exei buggarei gia osous 3eroun) Attuned Serpentshrine Lair oeo
Προτεινόμενες αναρτήσεις