thefirestarta Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Oso de gia tous alt mas...gamoun k dernoun kalytera apo tous main mas, kanoun 1 vs 5 gia plaka kai deixnoun sta alla noobia me 5aplo /played apo to diko mas pws paizontai oi chars
chill Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Oso de gia tous alt mas...gamoun k dernoun kalytera apo tous main mas, kanoun 1 vs 5 gia plaka kai deixnoun sta alla noobia me 5aplo /played apo to diko mas pws paizontai oi chars Μπορεί να το λες για αστείο αλλά ο δικός μου ο alt το κάνει . Σήμερα έκοψα ένα groupάκι που κατευθυνόταν σε κάποιο instance της hellfire citabel. Usαρα βέβαια και super healing και την improved healthstone μου και το soulstone μου αλλά και πάλι δεν αλλάζει, μόνος που κατέβασα ένα πλήρες 5man πάρτι. Kaileena the killer Lock και άντε γεια.
mindtrapper Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Ο lock ΜΠΟΡΕΙ να το κάνει. Δεν σημαίνει ότι θέλει nerf, είναι απλά το ατού του class. Έχουμε άλλα μειονεκτήματα, τα οποία δε θα αναλύσω φυσικά
ennatos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Για μένα (hunter πολύ καλά εξοπλισμένος) o lock στα battlegrounds πέφτει εύκολα με το ταχύτατο damage που έχει πλέον η κλάση μας. Μετά βέβαια ψοφάω κανονικότατα με τα 3240953450394 DoT που μου έχει κολλήσει ΄-) Ελάχιστες φορές έχω επιβιώσει αλλά είναι θέμα σύνδεσης, αν προλάβω να του ρίξω ένα silence shot πρώτος.
Alt3rnative Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Paidia no offense alla katourhste kai ligo mh ga**te toso poly!
giorgos_g Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Paidia no offense alla katourhste kai ligo mh ga**te toso poly! lolol sostos
thefirestarta Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Μπορεί να το λες για αστείο αλλά ο δικός μου ο alt το κάνει . Σήμερα έκοψα ένα groupάκι που κατευθυνόταν σε κάποιο instance της hellfire citabel. Usαρα βέβαια και super healing και την improved healthstone μου και το soulstone μου αλλά και πάλι δεν αλλάζει, μόνος που κατέβασα ένα πλήρες 5man πάρτι. Kaileena the killer Lock και άντε γεια. apla to lew giati o main mou ine lock ki etsi xreiasthka ligo parapanw xrono na synithisw sto stil ths 60aras rogue mou (rip pleon) alla kai tou 65 warrior pou anevazo me to rest (horde, se allo server apo tous 2). ps.kai pou na deis seed of corruption.LOLZ ps2. epitelous kalo buff stous warriors, ante k eis anwtera ^^
islas canarias Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Λοιπον καταλαβα το προβλημα μου και γιατι δε μπορω να βρω φιλους online. Οταν πρωτο ετρεξα το wow δηλωσα usa & oceania ενω οι φιλοι μου ειναι ολοι europe. Πως γινετε να αλλαξω τωρα? Στο παιχνιδι μεσα μονο realm αφηνει να αλλαχτει!?!
christosth Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 ime parapoli nevriazmenos eleoc re pedia imastan bottanica last boss ke sto 2 % eklisan oi servers eleoc den pai allo
kafeneio Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 den estiles ena ticket ston GM na traviksi to KATHIEROMENO KATHE VDOMADA maintenance TIN IDIA PANTA WRA 5' pio pisw? kai egw last boss imoun underbog heroic alla den kanw etsi afou ixera oti klinoun
chill Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Καλά χαλάρωσε kafeneio, μιλάει για το ξαφνικό shutdown όλων των servers χτες το βράδυ στις 9 ώρα Ελλάδος δεν μιλάει για το προγραμματισμένο.....
sarisn Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Λοιπον καταλαβα το προβλημα μου και γιατι δε μπορω να βρω φιλους online. Οταν πρωτο ετρεξα το wow δηλωσα usa & oceania ενω οι φιλοι μου ειναι ολοι europe. Πως γινετε να αλλαξω τωρα? Στο παιχνιδι μεσα μονο realm αφηνει να αλλαχτει!?! Πού ακριβώς το δήλωσες αυτό? Απ΄όσο ξέρω το τι δηλώνεις εξαρτάται από την έκδοση που έχεις αγοράσει, αν πχ. αγόρασες το παιχνίδι από Ελλάδα (ή οπουδήποτε στην Ευρώπη) τότε θα παίζεις σε ευρωπαϊκούς servers, αν το αγόρασες από Αμερική/Αυστραλία τότε θα παίζεις σε μη ευρωπαϊκούς servers (άρα δεν θα βλέπεις κανέναν από τους φίλους σου που προφανώς παίζουν σε κάποιον ευρωπαϊκό).
kafeneio Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Καλά χαλάρωσε kafeneio, μιλάει για το ξαφνικό shutdown όλων των servers χτες το βράδυ στις 9 ώρα Ελλάδος δεν μιλάει για το προγραμματισμένο..... mia xara xalaros eimai.Apla xthes den pira xampari oti egine shutdown oi servers giati mpika tin wra pou anevikan.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 ti na poume kai emeis shmera wipe 1% ston Gruul? :S na travas ta mallia sou...
Προτεινόμενες αναρτήσεις