chill Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Τι καταπληκτικό το class του lock ρε παιδιά? Σήμερα ασχολήθηκα λίγο με τον alt μου (62lvl) σε ramparts και blood furnace όλοι οι άλλοι dps με βλέπανε με κιάλια ενώ ο warrior μου είπε "όταν με χρειαστείς σφύρα" γιατί εγώ πούλαρα εγώ nukαρα, εγώ tankαρα εγώ όλα. Στο hellfire penissula έτυχα ένα groupάκι με 3 warriors 61-63 και οι 3 κάτω για πλάκα ταυτόχρονα. Έκανα το questακι με τα towers που πρέπει να κάνεις capture. Ένα απ' αυτά το είχε 70αρης mage, κάτω για πλάκα. Στον δρόμο για stv που πήγαινα να βοηθήσω έναν φίλο alt μου έτυχε ενας warrior 70άρης........ΤΟΝ ΒΙΑΣΑ ΑΣΥΣΤΟΛΑ. Ζήτησε βοήθεια από shamano, με έκλεισαν αλλά για καλή μου τύχη ερχόταν ένας 66άρης παλαντίνος. Κάτω και οι 2 μισή ώρα camp, κάνανε mount και τρέχανε ρε αν είναι δυνατόν. Δεν ξέρω με τον lock είμαι άκρως επιθετικός, ότι κινείται πυροβολείται. Ο απόλυτος φονιάς του παιχνιδιού.
mindtrapper Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Ότι είναι, είναι Αλλά εγώ έκανα την πατάτα και είμαι σε PvE server και δεν κάνω και πολύ PvP. Αλλά εντάξει το νιώθω ότι σπέρνει... Elite quests στο Nagrand τα περισσότερα solo και κάτι τέτοια ωραία... Μου φαίνεται θα κυκλοφορώ με PvP μόνιμα on και θα αφήνω τους Alliance να δοκιμάσουν την τύχη τους
sarisn Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Τι καταπληκτικό το class του lock ρε παιδιά? Σήμερα ασχολήθηκα λίγο με τον alt μου (62lvl) σε ramparts και blood furnace όλοι οι άλλοι dps με βλέπανε με κιάλια ενώ ο warrior μου είπε "όταν με χρειαστείς σφύρα" γιατί εγώ πούλαρα εγώ nukαρα, εγώ tankαρα εγώ όλα. Στο hellfire penissula έτυχα ένα groupάκι με 3 warriors 61-63 και οι 3 κάτω για πλάκα ταυτόχρονα. Έκανα το questακι με τα towers που πρέπει να κάνεις capture. Ένα απ' αυτά το είχε 70αρης mage, κάτω για πλάκα. Στον δρόμο για stv που πήγαινα να βοηθήσω έναν φίλο alt μου έτυχε ενας warrior 70άρης........ΤΟΝ ΒΙΑΣΑ ΑΣΥΣΤΟΛΑ. Ζήτησε βοήθεια από shamano, με έκλεισαν αλλά για καλή μου τύχη ερχόταν ένας 66άρης παλαντίνος. Κάτω και οι 2 μισή ώρα camp, κάνανε mount και τρέχανε ρε αν είναι δυνατόν. Δεν ξέρω με τον lock είμαι άκρως επιθετικός, ότι κινείται πυροβολείται. Ο απόλυτος φονιάς του παιχνιδιού. Λέγε μου τέτοια για να αρχίσω να lvlάρω τον chuby knees lock μου από lvl 44 που τον έχω εδώ και κάνα 6μηνο
paularas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 lock kai shadow priest.... apla ta 2 auta class einai WTF apo oti exw dei ews twra. 2 fores efaga 70 ari warrior pou mou tin epese stin mesi tis hellifre otan pigaina na help enan filo. charge + ms me afairei kana 2,5k zwis. eutixws forousa to netherweave set kai eixa ( allo eleos kai auto ) 6,5k health sta 65. ton arxizw sta dots mind blast + flay kai kleinw me ena mind blast + sw:death kai grafei epanw apo to kefali tou 2000, 1900 kai katw o warrior. Mia apo ta idia stin 2i maxi mono pou ta pragmata itan pio eukola kathws proqaran ta blackout sinexeia ^^. pantws shadow priest 11-0-50 i 10-0-51 ( oxi giannis , gianakis tha peite alla to inner focus einai megali ipothesi kai gia pvp kai gia pve ) einai kinoumenos thanatos
Remiel Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Mono mia lexi gia ta above Cloak Of Shadows qq bb gf
Skia11 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Mono mia lexi gia ta above Cloak Of Shadows qq bb gf Hehe το whining που πέφτει στα rogue forums και τα "nerf CloS ffs blizz they already have stealth" posts έχουν ξεπεράσει κάθε ρεκόρ. Τέτοια κακομοιριά με κάνει που χαίρομαι που το έχουμε το CloS έτσι για να τους τσούζει πιο πολύ στο pvp. Πιο πολύ γελάω με το γεγονός οτι το 90% των whines είναι απο warlocks, δείχνει πολλά για το πως ήταν μαθημένοι οι περισσότεροι σε easy mode με τους rogues στο pvp και τώρα πρέπει να κάνουν πιο πολλά απο το να quote: "roll their heads on the keyboard and win" Υ.Γ. Κάτσε να δείς τι θα γίνει σε κανά δυο μήνες που θα buffαριστούμε πιο πολύ σε crit, AP και resiliense και το hemmo θα ξαναπάρει τα πάνω του :twisted:
paularas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Mono mia lexi gia ta above Cloak Of Shadows qq bb gf Min ksexnas oti o rogue mou einai o main char mou kai exw 210 days played me rogue mono... Xthes malista ekana rated arena kai eklapsan polloi locks opws kai polloi arcane mages otan efeuge to instand pyro tzoufio epanw mou... Oso gia to nerf opu lene , imo to mono nerf pu prepei gia to clos einai na min energopoiitai se stealth. Idika se duel vs hunter to anaveis kai tin pefteis ston hunter , immune sto flare , kaneis resist tin trap kai ton arxizeis stis fapes.. Btw Skia11 ti itan auto pou egrapses gia to inc buf ? diavases tpt sxetika me buf stous rogue i apo to gear apo logika tha exoume tote?
Skia11 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Btw Skia11 ti itan auto pou egrapses gia to inc buf ? diavases tpt sxetika me buf stous rogue i apo to gear apo logika tha exoume tote? Μπά τπτ απο blizz, στα items αναφερόμουνα. Γενικά υπάρχει lack στο crit στα rare που παίζουνε μέχρι στιγμής αλλά αυτό θα αλλάξει λογικά αμα το βάλω σε αντιστοιχεία με το πως φτιαχτήκαμε στο 60 απο MC και μετά. Ελπίζω δλδ γιατί το resilience πλέον στο pvp είναι must και κάθε σοβαρό arena team buffάρεται στο συγκεκριμένο stat οπέρ σημαίνει για τους rogues λιγότερα crits και λιγότερο crit dmg.
Skia11 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 κατα τα αλλα στο pvp μετρανε τα skillsμαλιστα... Μετράνε αλλά όταν παίζεις pvp απο ένα επίπεδο και πάνω και με ένα class όπως οι rogues που είναι καθαρά single target burst dmg ( λέγε με crit ) πρέπει να buffάριστεις και στα items αλλιώς είσαι dead αμα δε φας το target σου σε χρόνο dt.
evkar Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 καλά τέτοια γράψτε εσείς , ότι ο lock φυσάσει , ο rogue δεν παίζεται , o shadow priest θερίζει , και θα φάτε ένα nerfarisma από blizz , μα ένα nerfarima , ΤΟΣΟΟΟΟΟ(μετά συγωρήσεως !!!!!!!) . Ξεκινάμε αμέσως (με το νέο patch) με τους shadow priests , και druids και ακολουθεί μετά όλος ο θίασος . χε χε ,
KilliK Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 εμ ετσι ειναι.οπως ειπωθηκε και απο εναν πιο πανω,ειδε η βλιζ οτι παραγινε το κακο με τα talents,items,gears και δεν συμμαζευεται,και τωρα αρχιζει να φτιαχνει το παιχνιδι να παιζεται οπως πρεπει: ME SKILLS...
andrip Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλα το 99% που γράφουμε εδώ είμαστε wtf imba παίχτες 30 lvl τρώμε 70άρηδες (2-3 μαζί) στο 50 lvl σολάρουμε UBRS και στο 65 κάνουμε 5man bwl και mc.... Karazhan εντάξει 4 άτομα 70 όμως!!!
Remiel Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλα το 99% που γράφουμε εδώ είμαστε wtf imba παίχτες 30 lvl τρώμε 70άρηδες (2-3 μαζί) στο 50 lvl σολάρουμε UBRS και στο 65 κάνουμε 5man bwl και mc.... Karazhan εντάξει 4 άτομα 70 όμως!!! Episis eimaste grand marshal kai exoume riksei kai onyxia solo
andrip Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 καλά Onyxia δεν πιστεύω θέλει τουλάχιστον 2 άτομα ξέχασα επίσης πως είμαστε στην καλύτερη 3άδα παιχτών σε κάθε server
Προτεινόμενες αναρτήσεις