Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το armory το βρίσκω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ , και διάβασα ότι κινούνται στην Αμερική αρκετοί κατά της blizz, για να σταματήσει να δημοσιοποιεί χαρακτήρες , χωρίς να τους έχει ρωτήσει . Και δεν είναι το θέμα , ότι έχεις να κρύψεις κάτι , σιγά το πράμα , παιχνίδι είναι , αλλά το να επεμβαίνεις έτσι στον χαρακτήρα του άλλου , χωρίς την άδειά του είναι ξεφτίλα .

Διαφωνώ με τον chill , και την νοοτροπία του , ότι kikare δύο priests γιατί ζήτησε holy και αυτοί ήταν disc. δηλ. φίλε chill , περίμενες από το armory να καταλάβεις τι specc έχουν, άλλος τρόπος δεν υπάρχει ? casting time , crit % , healing bonus , δεν φτάνουν?

τεσπά , το θέμα είναι ότι προγράμματα σπιούνοι, πρέπει να καταργηθούν , εγώ αυτό πιστεύω

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μαν είχα ζητήσει ένα συγκεκριμένο spec. Όταν έκανα post ζητώντας να δω ποιος έγινε αυτό που είχα ζητήσει και postάρανε ότι πράγματι είχανε γίνει τη στιγμή που δεν ήταν τότε πήγαιναν γυρεύοντας. Sorry αλλά ψεύτες δεν γουστάρω στη guild μου. Ακόμα ένα group έχουμε για karazhan οι συγκεκριμένοι είχανε πάρει spot τις ημέρες που έλειπα οπότε δεν τους checkαρα ιδίοις όμασι. Μεγάλοι σε ηλικία ήταν 18+ δεν έχω λόγο να μην τους πιστέψω. Γενικά σήμερα ήταν η μέρα των kicks και ακολουθούν και πολλά άλλα ώστε να φύγει η πολύ σαβούρα.

Δημοσ.
Το συνηθίζεις πολύ γρήγορα. Φτιάχνεις και τα κουμπιά όπως θες και είσαι έτοιμος (/bongos για τα κουμπιά).

Αν θες και κάποιο addon που δεν έχει μέσα μπορείς να το βάλεις άνετα.

Βασικά κάνε copy τα folder Interface και WTF, σβήστα και βάλε το MazzleUI να δεις αν σου αρέσει και πόσο γρήγορα θα το μάθεις και αν δε σου κάνει σβήσε πάλι Interface και WTF και βάλε τα παλιά σου.

Το δοκίμασα σήμερα το απόγευμα αλλά δεν μπορώ να πω ότι με ικανοποίησε. Βασικά, μου φαίνονταν πολύ μικροί οι χαρακτήρες αλλά και τα κουμπιά. Άσε, που μου είχε αλλάξει όλα τα κουμπιά και έπρεπε να τα ξαναφτιάξω από την αρχή (φυσιολογικό βέβαια αλλά...).

Το θετικό σημείο του είναι ότι όλα μπαίνουν αυτόματα!!! Έχει ένα απίστευτο wizard για την τροποποίηση και παραμετροποίηση του UI! Σε αυτό τον τομέα, έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά πράγματι! Αλλά εγώ επέστρεψα στο κλασσικό μου CosmosUI και βρήκα την υγειά μου! :)

Δημοσ.

Πολύ αργό το armory και με αρκετά προβλήματα. Αλλά εντάξει ακόμα Beta είναι.

Το θέμα είναι οτι τώρα θα γίνει χαμός με τις απάτες / hackerιές των account. Θα βλέπουν τα profiles, θα τσεκάρουν τους τουμπανιασμένους chars και ύστερα θα τους έχουν για στόχο. Εύχομαι να κάνω λάθος....

Δημοσ.
lightning blade horde fisika

Όνομα char?

@sorath: man, πλέον για να κάνεις d/e ένα item δεν αρκεί να πάρεις enchanting αλλά και να το ανεβάσεις κιόλας, οπότε......Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, ούτε το gold που έχεις εμφανίζει ούτε τίποτα

Δημοσ.

kai episeis pistevo ta toumpana einai gnosta ston server....

toulaxiston apo genguros horde side ksero pioi einai respect kai pioi apla pozeria :P

to megalitero prob to exoun oi guild pou to pezan moures kai tora ksemprostiazonte :P

Δημοσ.
Re pedia kseri kaneis kana kalo build gia holy priest?

70risa kai leo na giriso se holy...

Εγώ έχω αυτό:

http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/priest/talents.html?505202013040512000000235050032000150410000000000000000000000000

Το μόνο που σκέφτομαι να αλλάξω (αν αλλάξω κάτι) είναι η προσθήκη του Holy Concentration 3/3. Τα free spells δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ άσχημα να τα έχεις ;)

Δημοσ.

για τους priests ,(και όχι μόνο ) ρίξτε μια ματιά παρακαλώ εδώ , http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=62322686&sid=1 ,

και θα καταλάβετε γιατί τώρα τελευταία πολύ παππάδες παραπονιούνται γιατί δεδν μπορούν να κρατήσουν ζωντανούς τα τάνκς .

Το + healing bonus νερφάρεται συνεχώς , όλο και περισσότερο . Κάτι αντίστοιχο με το hps έχει γίνει και στο dps για τους άλλους casters .

Μόνη λύση φαίνεται να είναι το GH , και βέβαια στα 2.5 secs . Άλλοι έχουν βρει την λύση του disziplin priest με 5/5 talents sto reflect shield , δηλ. για να κρατήσεις ζωντανό το ζώο μπροστά (όπου ζώο=τάνκ) , shiled + renew .

Και κάτι για τα tanks . O ρόλος τους φαίνεται να έχει αλλάξει δραματικά , αφού μεγαλύερο ρόλλο φαίνεται να παίζει πλέον το να κρατήσει το aggro , που χάνεται εύκολα (άρα spam sunder armor= μονόδρομος) παρά να γυρνάει σαν τρελλός γύρω γύρω και να μαζεύει το aggro .

Δυσκολεύει το παιχνίδι και αρχίζει να γίνει πραγματικά ενδιαφέρον .Μετά την ιστορία με Naxxramas , που κάθε κουτσή Μαρία , μετά από κάνα δίμηνο έφτανε να καθαρίζει bosses για πλάκα , η blizz φαίνεται να έβαλε μύαλό επιτέλους .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...