Skia11 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Mάγκες κάντε κανα πόστ το UI σας να πάρουμε ιδέες.
chill Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 http://www.worldofwarcraft.com/patchnotes/test-realm-patchnotes.html Prayer of Mending now has a 10 second cooldown. ΕΙΝΑΙ Μ@Λ@ΚΕΣ ΡΕ, Μ@Λ@ΚΕΣ!!!!!!!!!!! Είναι η πρώτη φορά μετά τις 3/10/05 όπου ξεκίνησα τον priest μου που σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω main.............. Πιο γρήγορα από Affliction; Τόσο καλό είναι το Felguard πια; Δεν ξέρω, έχω συνηθίσει με Dark Pact και βλέπω ότι θα φάει ψιλό-nerf στο επόμενο patch το Demo tree και είμαι σκεπτικός. Μπορεί να δοκιμάσω να δω βέβαια πάει καιρός από το τελευταίο respec, δε θα κοστίσει ακριβά ακόμα και αν αλλάξω αμέσως Pvp killer και pro lvl up, τουλάχιστον για μένα. Στο 70 μου χουν πει ότι δεν λέει πολλά ο felguard οπότε δοκίμασε το τώρα που αξίζει. Πήγα από το lvl 60 κοντά στο lvl 62 σκοτώνοντας τα mobs πέντε πέντε χρησιμοποιόντας 7 νερά 23 heavy runecloth bandage και πεθαίνοντας μια φορά από την γεναία class του rogue μου με σκότωσε εν ώρα lifetap με <100hp. Το μετάνιωσε το παλικάρι βέβαια, soulstone active intant felguard camp 1 ώρα.
Dark_son20 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 kala to armory den to prosekse kaneis? pleon exeis ta xarakririsika opioudipote paixti thes sta xeria sou :PP
thefirestarta Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 kala to armory den to prosekse kaneis? pleon exeis ta xarakririsika opioudipote paixti thes sta xeria sou :PP Eksairetiki idea apo ti blizz! Kairos itane giati me afta ta kwloprofiles variomouna to upload klp
Remiel Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Pos kaneis update to profile sou sto armory?Mou leei oti den eimai active alla simera to proi ekana log out xD
mindtrapper Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Mάγκες κάντε κανα πόστ το UI σας να πάρουμε ιδέες. Δεν χρειάζεσαι ιδέες φίλε, το μόνο που θα χρειαστείς είναι: http://mazzlefizz.wowinterface.com/portal.php Το περίμενα 1 χρόνο και κάτι και αξίζει. Pvp killer και pro lvl up, τουλάχιστον για μένα. Στο 70 μου χουν πει ότι δεν λέει πολλά ο felguard οπότε δοκίμασε το τώρα που αξίζει. Πήγα από το lvl 60 κοντά στο lvl 62 σκοτώνοντας τα mobs πέντε πέντε χρησιμοποιόντας 7 νερά 23 heavy runecloth bandage και πεθαίνοντας μια φορά από την γεναία class του rogue μου με σκότωσε εν ώρα lifetap με <100hp. Το μετάνιωσε το παλικάρι βέβαια, soulstone active intant felguard camp 1 ώρα. Έχω ήδη κάνει respec και σπέρνω Απλά... Thx για το tip (ΚΑΙ αυτό το tip μάλλον )
HaPagan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Χμμμ καλό φαίνεται αλλά ρε γμτ φοβάμαι μην χάσω τον μπούσουλα με το mazzleui! Εγώ τώρα χρησιμοποιώ το CosmosUI (http://www.cosmosui.com/), το οποίω είναι νορμάλ και δεν έχει τόσες διαφορές με το βασικό UI του WoW, απλά μόνο κάποια add-ons που δρουν βοηθητικά.
Remiel Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Kserei kanenas kapoio addon to opoio na einai kati san to msn messenger gia to wow diladi na apothikeuei tis sinomilies kai kathe whisp pou dexese na anoigei ena neo tab.(Opoios exei plirofories gia to pos douleuei to armory as pei plz.)
mindtrapper Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Χμμμ καλό φαίνεται αλλά ρε γμτ φοβάμαι μην χάσω τον μπούσουλα με το mazzleui! Εγώ τώρα χρησιμοποιώ το CosmosUI (http://www.cosmosui.com/), το οποίω είναι νορμάλ και δεν έχει τόσες διαφορές με το βασικό UI του WoW, απλά μόνο κάποια add-ons που δρουν βοηθητικά. Το συνηθίζεις πολύ γρήγορα. Φτιάχνεις και τα κουμπιά όπως θες και είσαι έτοιμος (/bongos για τα κουμπιά). Αν θες και κάποιο addon που δεν έχει μέσα μπορείς να το βάλεις άνετα. Βασικά κάνε copy τα folder Interface και WTF, σβήστα και βάλε το MazzleUI να δεις αν σου αρέσει και πόσο γρήγορα θα το μάθεις και αν δε σου κάνει σβήσε πάλι Interface και WTF και βάλε τα παλιά σου.
chill Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Το armory είναι αυτόματο update από την blizz, δεν χρειάζεται να κάνεις απολύτως τίποτα. Απλά πας και ελέγχεις. Εγώ μόλις kickαρα 2 priests από το guild, σπιούνος η μαγκιά της blizz και γουστάρω xD. Όταν απαιτώ holy spec και μου είναι disc το πούλο. Το update είναι σχετικά γρήγορο εμένα μου λείπει το offhand μόνο που πήρα χτες το βραδάκι από karazhan, το 375/375 στο fishing που το κανα επίσης χτες για να φτιάξω titans (sportfm και fishing ftw) και το ring από το violet eye όπου πλέον έχω το revered. Κάθε 24 ώρες πρέπει να παίζει update. Τέρμα τα πολύωρα maintenance, τώρα αυτό άμα δεν nerfaραν και τους priests όλα θα ήταν τέλεια!!!!! Btw τι μαλακία αυτή με το alchemy? Έχω κάνει χιλιάδες pots so far και ακόμα δεν έχω βρει ούτε ένα flasks και κάτι καραn00bάδες του κερατά έχουν ήδη περισσότερα από 1. Μαρέσει να παίρνω την τύχη στα χέρια μου και όχι να αφήνω τα πράγματα στην τύχη τους. GG blizz μας βγήκε η παναγία σε εμάς τους hardcore να μαζέψουμε όλες τις συνταγές από τον Azeroth και τώρα μοιράζεις flasks στον κάθε τυχαίο που ούτε karazhan δεν θα δει. Α'ι' στο διάολο /ο\
giorgos_g Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Re pedia kseri kaneis kana kalo build gia holy priest? 70risa kai leo na giriso se holy...
chill Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Check mine http://armory.wow-europe.com/#character-sheet.xml?r=Lightning%27s+Blade&n=Venedictia Μετά το nerf του PoM ίσως πάω σε 41holy αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι το spirit είναι το πρώτο stat που κοιτώ :/ οπότε δύσκολα θα αποχωριστώ το DS.
KilliK Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 chill σε ποιον σερβερ εισαι; γενικα ποιους σερβερς προτεινετε που να εχουν πολυ κοσμο και ειδικα ελληνες;
jimtsoumas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 ego pados eimai se lightning blade me horde kai se burning legion me alliance
Προτεινόμενες αναρτήσεις