Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
http://www.worldofwarcraft.com/patchnotes/test-realm-patchnotes.html

Prayer of Mending now has a 10 second cooldown.

ΕΙΝΑΙ Μ@Λ@ΚΕΣ ΡΕ, Μ@Λ@ΚΕΣ!!!!!!!!!!! Είναι η πρώτη φορά μετά τις 3/10/05 όπου ξεκίνησα τον priest μου που σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω main..............

Πιο γρήγορα από Affliction; Τόσο καλό είναι το Felguard πια; :mrgreen:

Δεν ξέρω, έχω συνηθίσει με Dark Pact και βλέπω ότι θα φάει ψιλό-nerf στο επόμενο patch το Demo tree και είμαι σκεπτικός.

Μπορεί να δοκιμάσω να δω βέβαια πάει καιρός από το τελευταίο respec, δε θα κοστίσει ακριβά ακόμα και αν αλλάξω αμέσως :)

Pvp killer και pro lvl up, τουλάχιστον για μένα. Στο 70 μου χουν πει ότι δεν λέει πολλά ο felguard οπότε δοκίμασε το τώρα που αξίζει. Πήγα από το lvl 60 κοντά στο lvl 62 σκοτώνοντας τα mobs πέντε πέντε χρησιμοποιόντας 7 νερά 23 heavy runecloth bandage και πεθαίνοντας μια φορά από την γεναία class του rogue μου με σκότωσε εν ώρα lifetap με <100hp. Το μετάνιωσε το παλικάρι βέβαια, soulstone active intant felguard camp 1 ώρα.

Δημοσ.
Mάγκες κάντε κανα πόστ το UI σας να πάρουμε ιδέες.

Δεν χρειάζεσαι ιδέες φίλε, το μόνο που θα χρειαστείς είναι: http://mazzlefizz.wowinterface.com/portal.php

Το περίμενα 1 χρόνο και κάτι και αξίζει.

Pvp killer και pro lvl up, τουλάχιστον για μένα. Στο 70 μου χουν πει ότι δεν λέει πολλά ο felguard οπότε δοκίμασε το τώρα που αξίζει. Πήγα από το lvl 60 κοντά στο lvl 62 σκοτώνοντας τα mobs πέντε πέντε χρησιμοποιόντας 7 νερά 23 heavy runecloth bandage και πεθαίνοντας μια φορά από την γεναία class του rogue μου με σκότωσε εν ώρα lifetap με <100hp. Το μετάνιωσε το παλικάρι βέβαια, soulstone active intant felguard camp 1 ώρα.

Έχω ήδη κάνει respec και σπέρνω :) Απλά... Thx για το tip (ΚΑΙ αυτό το tip μάλλον :mrgreen:)

Δημοσ.

Χμμμ καλό φαίνεται αλλά ρε γμτ φοβάμαι μην χάσω τον μπούσουλα με το mazzleui! Εγώ τώρα χρησιμοποιώ το CosmosUI (http://www.cosmosui.com/), το οποίω είναι νορμάλ και δεν έχει τόσες διαφορές με το βασικό UI του WoW, απλά μόνο κάποια add-ons που δρουν βοηθητικά.

Δημοσ.

Kserei kanenas kapoio addon to opoio na einai kati san to msn messenger gia to wow diladi na apothikeuei tis sinomilies kai kathe whisp pou dexese na anoigei ena neo tab.(Opoios exei plirofories gia to pos douleuei to armory as pei plz.)

Δημοσ.
Χμμμ καλό φαίνεται αλλά ρε γμτ φοβάμαι μην χάσω τον μπούσουλα με το mazzleui! Εγώ τώρα χρησιμοποιώ το CosmosUI (http://www.cosmosui.com/), το οποίω είναι νορμάλ και δεν έχει τόσες διαφορές με το βασικό UI του WoW, απλά μόνο κάποια add-ons που δρουν βοηθητικά.

Το συνηθίζεις πολύ γρήγορα. Φτιάχνεις και τα κουμπιά όπως θες και είσαι έτοιμος (/bongos για τα κουμπιά).

Αν θες και κάποιο addon που δεν έχει μέσα μπορείς να το βάλεις άνετα.

Βασικά κάνε copy τα folder Interface και WTF, σβήστα και βάλε το MazzleUI να δεις αν σου αρέσει και πόσο γρήγορα θα το μάθεις και αν δε σου κάνει σβήσε πάλι Interface και WTF και βάλε τα παλιά σου.

Δημοσ.

Το armory είναι αυτόματο update από την blizz, δεν χρειάζεται να κάνεις απολύτως τίποτα. Απλά πας και ελέγχεις. Εγώ μόλις kickαρα 2 priests από το guild, σπιούνος η μαγκιά της blizz και γουστάρω xD. Όταν απαιτώ holy spec και μου είναι disc το πούλο. Το update είναι σχετικά γρήγορο εμένα μου λείπει το offhand μόνο που πήρα χτες το βραδάκι από karazhan, το 375/375 στο fishing που το κανα επίσης χτες για να φτιάξω titans (sportfm και fishing ftw) και το ring από το violet eye όπου πλέον έχω το revered. Κάθε 24 ώρες πρέπει να παίζει update. Τέρμα τα πολύωρα maintenance, τώρα αυτό άμα δεν nerfaραν και τους priests όλα θα ήταν τέλεια!!!!!

Btw τι μαλακία αυτή με το alchemy? Έχω κάνει χιλιάδες pots so far και ακόμα δεν έχω βρει ούτε ένα flasks και κάτι καραn00bάδες του κερατά έχουν ήδη περισσότερα από 1. Μαρέσει να παίρνω την τύχη στα χέρια μου και όχι να αφήνω τα πράγματα στην τύχη τους. GG blizz μας βγήκε η παναγία σε εμάς τους hardcore να μαζέψουμε όλες τις συνταγές από τον Azeroth και τώρα μοιράζεις flasks στον κάθε τυχαίο που ούτε karazhan δεν θα δει. Α'ι' στο διάολο /ο\

Δημοσ.

chill σε ποιον σερβερ εισαι;

γενικα ποιους σερβερς προτεινετε που να εχουν πολυ κοσμο και ειδικα ελληνες;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...