Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

O priest einai kalos gia megala party kai ton theloun poly. Ton Shaman mou as poume den ton polyprotimane sta raid (ante se 40 atoma na deis 4 shamans). Kai o monos logos pou ton pernoun einai to self resurrection...

Mage mou aresei arketa. Pantos oti ki na kaneis min pas Alliance :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραία συμβουλή ρε mindtrapper, γιατί να μην πάει Alliance? Επειδή κάθε φορά πατάνε κάτω τους Hordes στα raids και στα BG??? LOL :razz:

Εγώ προτείνω Priest γιατί είναι το Α και το Ω στα οργανωμένα raids και στα instances (σαν healers περισσότερο).

Φυσικά η μεγάλη μου αγάπη οι mages (τον 60άρισα και μαμεί και δέρνει) καθότι έχει τα πιο δυνατά spells από όλους τους υπόλοιπους (Fire Mage). Φαντάσου ότι κατά μέσο όρο κάνω 1000 dmg με τα Fire spells!! Το max που έχω κάνει είναι 2000 dmg (με Pyroblast)!!!

Η επιλογή δική σου. ;-)

O Priest είναι ο πιο Imbalanced char στο παιχνίδι (ίσως και ο shaman μαζί)

Αν φτιάξεις priest, κοίτα να βάλεις όλα τα talents στo shadow, να πάρεις το ultimate του tree (το shadowform δλδ) και από κει και πέρα παίξε με το dicipline. To shadow είναι απαραίτητο για να μπορείς να σολάρεις, αλλίως δεν παλεύεται το downtime με τίποτα. Στο 60 το γυρνάς holy και γίνεσαι πιο περιζήτητος και από την Σκλεναρίκοβα στα party :D

Σε pvp τον shadow priest αμφιβάλλω αν τον έχει κανείς (o imbalanced char που έλεγα...)

Ti ekane leei i Alliance sta BG kai raids?? As gelaso... Toulaxiston ston server mou pou xero einai athlioi kai an den eisastan 3 fores perissoteroi (3.33 gia tin akribeia :) ) apo emas, de tha eisastan kan a challenge!!

Τότε στον server που παίζεις εσύ, οι Alliance δεν ξέρουν που πάν τα τέσσερα :razz:. Στον Dragonblight που παίζω εγώ ούτε μια φορά δεν έχουν κερδίσει BG! Κι' αυτό γιατί φυσικά δεν πάνε όποιοι κι' όποιοι να παίξουν αλλά γίνεται οργανωμένα ;-). Για τα raids άσε καλύτερα μην αναφερθώ και πολύ. Τα XR έχουν γίνει το δεύτερο σπίτι μας LOL!

Τότε στον server που παίζεις εσύ, οι Alliance δεν ξέρουν που πάν τα τέσσερα :razz:. Στον Dragonblight που παίζω εγώ ούτε μια φορά δεν έχουν κερδίσει BG! Κι' αυτό γιατί φυσικά δεν πάνε όποιοι κι' όποιοι να παίξουν αλλά γίνεται οργανωμένα ;-). Για τα raids άσε καλύτερα μην αναφερθώ και πολύ. Τα XR έχουν γίνει το δεύτερο σπίτι μας LOL!

Emas olo xanei i Alliance.

Kai gia ta XR xairo poly. Pate kai skotonete ta 15lvl kai kanete xara :) Ego sas blepo ekei kai molis erthoume oi pio high lvl mesa se ena lepto i Alliance trexei.

Kai auto einai bebaiomeno kai apo paidi pou pezei Alliance (oxi sto server sou oute sto diko mou). Ap'oti mou eipe den kratate grammi kai de synnenohste sosta... H horde einai pio sygrotimeni.

Auta file mou...

Καλά προφανώς είναι η μέρα με τη νύχτα οι 2 servers... στον δικό μου πολύ σπάνια να κερδίσουν οι hordes είτε XR είτε BG... γιατί όπως είπα αν δεν πρόκειται να γίνει οργανωμένα δεν πρόκειται να γίνει καθόλου, τουλάχιστον όχι από σοβαρά άτομα.

@secrettboy, διάβασε τις προηγούμενες σελίδες έχει συζητηθεί ξανά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...