Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kai na tous diavaseis nomizeis oti ekeini ti stigmi po tha kaneis pvp tha ta thimitheis ? :P . Pantos an thes pigene sto http://www.warcraftmovies.com kai katevase kanena pvp video warlock i warrior an kai den nomizo na se voithisei.Oson afora gia to lag ekei pou eisai sta 300 ms se ena sec pigene sta 1600 kai an eisai tixeros sta 6k.Nomizo vriskete ston aera diagonismos tis forthent gia to megalitero ms...

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οχι βεβαια,ειναι κυριως θεμα εξασκησεως κατι ομως που γινεται δυσκολα σε ενα παιχνιδι που λειπει το pvp training (οχι τα duels δεν βοηθανε).

αλλα αν τουλαχιστον γνωριζεις εξαρχης με ποια στρατηγικη πρεπει να αντιμετωπιζεις το καθε class,ειναι μια πολυ καλη αρχη.

ναι κατεβαζω τωρα βιντεακια απο το warcraftmovies.καλα καποια ατομα εχουν απιστευτα skills !!

Δημοσ.

Εγώ αναγκαστικά παίζω με κάποιον από τους μικρούς alts μου λόγω forthnet. Και αυτό γιατί δεν είναι clothάδες. Έστω και με lag τόσο ο pala όσο και ο shaman την παλεύουν. Τι να πει ο καημένος μου ο priest που πήγε να φαρμάρει mats για primal might και έφαγε κόλλημα έχοντας πάνω του 3 fire elemtals? Ήμουν και άκρη άκρη στο elementals plateu και αντί για το cemetery εκεί πάνω με έβγαλε σε ένα κάτω..... πράγμα που σημαίνει ress στον spirit healer. Γαμώ την forthnet μου 4 μέρες τώρα......

Δημοσ.
ρε παιδια καπου που να βρω καλους οδηγους στρατηγικης για pvp;

ενα χρονο τωρα και εχω σιχαθει να μην μπορω να σταυρωσω νικη.

warlock ειναι ο main μου ... και δεν με ενδιαφερει τοσο να νικαω συνεχεια,αλλα τουλαχιστον να μην αφηνω τον αντιπαλο να με νικαει ευκολα..

Εντάξει για warlock από τότε που τον έκανα main (και πιο πριν) μου αρέσει να διαβάζω το συγκεκριμένο: http://www.wowmb.net/

Πρόσφατα έβαλαν και αυτό που θες...

Δημοσ.

τις τελευταίες μέρες παίζω μια χαρά. Εχθές είχα πρόβλημα σε ένα instance που πήγα...2,6ms αλλά όχι για πολύ ευτυχώς.με έβγαλε από το παιχνίδι για λίγο...μόλις είχα κάνει loot και ένα blue dagger, το group νόμιζε ότι έφυγα :(

isp: forthnet

Δημοσ.

Έχει κανένας σας την 8800GTX? Με τους τελευταίους drivers το wow κρασάρει συνέχεια ή μάλλον για να το πω καλύτερα, παγώνει κάθε ενέργεια του υπολογιστή, ούτε alt+f4 ούτε alt+ctrl+del πιάνει. Σε κανένα άλλο game δεν παρουσιάστηκε αυτό πρόβλημα. Αναγκάστηκα και γύρισα σε προηγούμενη έκδοση drivers για να παίζω wow χαλαρά.

Δημοσ.
Έχει κανένας σας την 8800GTX? Με τους τελευταίους drivers το wow κρασάρει συνέχεια ή μάλλον για να το πω καλύτερα, παγώνει κάθε ενέργεια του υπολογιστή, ούτε alt+f4 ούτε alt+ctrl+del πιάνει. Σε κανένα άλλο game δεν παρουσιάστηκε αυτό πρόβλημα. Αναγκάστηκα και γύρισα σε προηγούμενη έκδοση drivers για να παίζω wow χαλαρά.

Ένας guildie είχε πρόβλημα με την 8800 που πήρε και αυτός αναγκάστηκε να αλλάξει 500 drivers μέχρι να βρεί άκρη. Γενικώς το wow παρουσίαζει μικροπροβληματάκια με τα καινούργια hardware ( βλέπε το γνωστό problem με τους core duo και το turning του chara ), πολλά απο τα problems του όμως απ΄οτι έχω δεί είχαν να κάνουν με α) το τροφοδοτικό β) με τη μνήμη ( και με την ποσότητα και με τη ποιότητα μερικές φορές).

Δημοσ.

Ithela na iksera, ekei sthn blizzard skefthkan poly otan eftiaxnan tis eidikothtes sta clothes?

Shadowcloth=warlocks, shadow priests, frost mages (95% twn magwn einai frost toul. ston server mou)

Spellcloth=fire/arcane mages

primal mooncloth=holy priests

Apotelesma, oute trade den mporeis na kaneis pleon.

Xazos einai o holy priest na allaksei to shadowcloth tou gia primal mooncloth otan to shadowcloth exei piasei ta 150g kai to primal mooncloth paei 60g?

Δημοσ.

Pantos xthes dokimasa kai me tin sindesi enos filou vivodi alla kai pali laggara.Kai me efage enas mage 70 lvl xD.Alla den variese meta efage xoma :D.Btw exoun oi mage kapoio skill gia na ginontai aoratoi i ipie potion?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...