Chrisxxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 δεν χρειαζεται ουτε οδηγος, ουτε add-ons... Λιγο thottbot και κανα forum αρκουν Θα τα καταφερεις!!!
filetos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Απλώς το επίπεδο των αγγλικών μου είναι μέτριο.Βέβαια καταλαβαινω τα quest( μεχρι σε καποιο σημειο βεβαια) αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα οπως ορολογίες το πως να διαμορφώσω τον χαρακτήρα μου καθώς και το gameplay τι πρέπει να προσέξω κ.α.Είμαι σε level 15 και θα ήθελα να μάθω ακόμα περισσότερα.Ξεφύλλισα τον ξενόγλωσσο οδηγό και είχε...και τι δεν είχε!!
aliakas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 exo enan alt mono gia to epaggelma ton eixa lvl 35 kai 300 skill (tailoring) ti lvl xriazome gia na anevaso to skill pano apo 300 3erei kaneis ? sto thottbot pou kita3a den grafei kati plz an 3erei kapios as kanei ton kopo na postarei
polaki Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Εγω εδω και καιρο παιζω σταθερα με 350ms lag και εχω φρικάρει.. Το έχω παρατήσει τελείως (συνολο 5-6 ωρες gaming σε 12 μέρες λέει πολλά) και γενικά έχει χάσει τη μαγεία του για μένα σε φάση να σκέφτομαι να παίξω και να λέω "μπα, δε βλέπω καμιά ταινία καλύτερα?" Τί έχω πάθει γιατρέ?
christos_0b Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Εχω καιρο να ποσταρω Aliakas νομιζω θες πανω απο 35 lvl char και καποιον να σε summon thrallmar για το tailoring πανω απο 300. Γενικα με το enchanting βγαζω λεφτα μονο πουλοντας mats,αν και παιζω 2-3 μηνες "σοβαρα" ειμαι μολις 61 δεν εχω κανει και πολλα raids και δεν ξερω παρα πολλα γυρω απο το game αυτο που βλεπω ειναι οτι τα gathering profs ειναι καθαρα money making γιαυτο για φραγκα θα προτεινα mining/skinning (εντελως γελεια) ενα απο τα οποια μετα παρατατε και διαλεγετε κατι αλλο εφοσον εχετε τα φραγκα να το ανεβασετε. Οσον αφορα το lag το οποιο μου ειχε σπασει τα νευρα ειδικα στην AV τελικα ειδα οτι σπανια πιανω πανω απο 300ms και αυτο λογο οτε(υπαρχει και το loot/spell lag server side βεβαια)οταν δεν χρησιμοποιω addons(ειδικα στα BG's).Δεν ξερω ακομα ποιο ακριβως φταιει αλλα θα το βρω
saxon Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Xreiazete na eisai level 50 kai na se kanoun summon "To continue past 300, you will need to find the grand master. Horde players should speak to Dalinna (on the left side of the inn in Thrallmar). Alliance players should seak out Hama someplace in Honor Hold. The skill of master tailor requires level 50. If you are not yet level 58, have a friend summon you, or by a portal. "
21century Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Μαλλον θα πρεπει να φτιαξουμε μια ιστοσελιδα οπου θα ανεβαινουν παιδια ολα τα σκορ για το παιχνιδι...
aliakas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 po po 50 lvl gmt prepei na paro alla 15 alla a3izei ton kopo me 3 prof pano apo 300 apo tous 3 high lvl chars mou den xriazete na episkefto kinezo
chill Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Εντάξει όσοι έχουμε forthnet τις τελευταίες μέρες δεν μπορούμε να παίξουμε wow λόγω ping. Τραγική η κατάσταση!!!!!!! Για raid ούτε λόγος, άντε να πεθαίνει κάποιος και να περιμένει από σένα να τον σώσεις...........
HaPagan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Ναι ρε παιδιά τι γίνεται με τα pings της forthnet? Ειδικά χθες το βράδυ ήταν απελπιστική η κατάσταση...
silencer51 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Τα 2-3 τελευταία 24ωρα το WoW έχει αποκτήσει ενα ακόμα ενδιαφέρον... Κάτι σαν ρώσικη ρουλέτα... Καθώς παίζεις με 300ms latency στο άσχετο όλα παγώνουν (spells, abilities κ.λ.π) και μετά απο 5-10 δευτερόλεπτα απότομα ξεπαγώνουν και είτε θα εισαι νεκρός ή το mob θα έχει ψοφήσει χωρίς να σου έχει ρίξει ούτε ενα χτύπημα. Μιλάω φυσικά για τα τραγικά lag spikes που έχουν κάνει το παιχνίδι unplayable τις τελευταίες μέρες... Λογικά πάντως δεν ειναι μόνο της forthnet πρόβλημα μιας και απο άλλους παίκτες με διαφορετικούς ISPs ακούω παράπονα για έντονο lag...
Sorath Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Πάλι αναβαθμίσεις θα έχουν μου φαίνεται.... Και μένα τα ίδια τραγικά γίνοντε τελευταία! Δεν μπορώ να παίξω με τίποτα.
thefirestarta Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Μαλλον θα πρεπει να φτιαξουμε μια ιστοσελιδα οπου θα ανεβαινουν παιδια ολα τα σκορ για το παιχνιδι... flamethrower : on Kai to 2-0 ginetai sto 23o lepto meta to gol ths Sylvanas ston Thrall me sout apo 25 metra... O_o flamethrower : off sorry alla to lagspike mou exi kanei ta neyra tsatalia..
dre@mc@tcher Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Τι εννοεις 3 gold to stack 1 μονο ghost mushroom κοστιζει 2g, καπου 20 -25 g κοστιζει το gromsblood κ.α. 2 g to ghost mushroom? Edo poulane 5 g to stack ton 20. alla kai auta einai diskola na ta vreis. gromsblood giro sta 4 g i 20ada. Den aksizei kan ton kopo stin ousia. Oso gia to lag ego eimoun giro sta 300 ms xtes to vradi alla genika to triimero eimoun sta 135 me OTE:)
KilliK Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 ρε παιδια καπου που να βρω καλους οδηγους στρατηγικης για pvp; ενα χρονο τωρα και εχω σιχαθει να μην μπορω να σταυρωσω νικη. warlock ειναι ο main μου αλλα και με τον warrior παλι τα ιδια τραβαω. και δεν με ενδιαφερει τοσο να νικαω συνεχεια,αλλα τουλαχιστον να μην αφηνω τον αντιπαλο να με νικαει ευκολα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις