Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απλώς το επίπεδο των αγγλικών μου είναι μέτριο.Βέβαια καταλαβαινω τα quest( μεχρι σε καποιο σημειο βεβαια) αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα οπως ορολογίες το πως να διαμορφώσω τον χαρακτήρα μου καθώς και το gameplay τι πρέπει να προσέξω κ.α.Είμαι σε level 15 και θα ήθελα να μάθω ακόμα περισσότερα.Ξεφύλλισα τον ξενόγλωσσο οδηγό και είχε...και τι δεν είχε!!

Δημοσ.

exo enan alt mono gia to epaggelma ton eixa lvl 35 kai 300 skill (tailoring)

ti lvl xriazome gia na anevaso to skill pano apo 300 3erei kaneis ?

sto thottbot pou kita3a den grafei kati

plz an 3erei kapios as kanei ton kopo na postarei

Δημοσ.

Εγω εδω και καιρο παιζω σταθερα με 350ms lag και εχω φρικάρει..

Το έχω παρατήσει τελείως (συνολο 5-6 ωρες gaming σε 12 μέρες λέει πολλά) και γενικά έχει χάσει τη μαγεία του για μένα σε φάση να σκέφτομαι να παίξω και να λέω "μπα, δε βλέπω καμιά ταινία καλύτερα?"

Τί έχω πάθει γιατρέ? :)

Δημοσ.

Εχω καιρο να ποσταρω :D

Aliakas νομιζω θες πανω απο 35 lvl char και καποιον να σε summon thrallmar για το tailoring πανω απο 300.

Γενικα με το enchanting βγαζω λεφτα μονο πουλοντας mats,αν και παιζω 2-3 μηνες "σοβαρα" ειμαι μολις 61 δεν εχω κανει και πολλα raids και δεν ξερω παρα πολλα γυρω απο το game αυτο που βλεπω ειναι οτι τα gathering profs ειναι καθαρα money making γιαυτο για φραγκα θα προτεινα mining/skinning (εντελως γελεια) ενα απο τα οποια μετα παρατατε και διαλεγετε κατι αλλο εφοσον εχετε τα φραγκα να το ανεβασετε.

Οσον αφορα το lag το οποιο μου ειχε σπασει τα νευρα ειδικα στην AV τελικα ειδα οτι σπανια πιανω πανω απο 300ms και αυτο λογο οτε(υπαρχει και το loot/spell lag server side βεβαια)οταν δεν χρησιμοποιω addons(ειδικα στα BG's).Δεν ξερω ακομα ποιο ακριβως φταιει αλλα θα το βρω :P

Δημοσ.

Xreiazete na eisai level 50 kai na se kanoun summon

"To continue past 300, you will need to find the grand master.

Horde players should speak to Dalinna (on the left side of the inn

in Thrallmar). Alliance players should seak out Hama someplace in

Honor Hold. The skill of master tailor requires level 50. If you

are not yet level 58, have a friend summon you, or by a portal. "

Δημοσ.

Μαλλον θα πρεπει να φτιαξουμε μια ιστοσελιδα οπου θα ανεβαινουν παιδια ολα τα σκορ για το παιχνιδι...

Δημοσ.

Εντάξει όσοι έχουμε forthnet τις τελευταίες μέρες δεν μπορούμε να παίξουμε wow λόγω ping. Τραγική η κατάσταση!!!!!!! Για raid ούτε λόγος, άντε να πεθαίνει κάποιος και να περιμένει από σένα να τον σώσεις...........

Δημοσ.

Τα 2-3 τελευταία 24ωρα το WoW έχει αποκτήσει ενα ακόμα ενδιαφέρον... Κάτι σαν ρώσικη ρουλέτα...

Καθώς παίζεις με 300ms latency στο άσχετο όλα παγώνουν (spells, abilities κ.λ.π) και μετά απο 5-10 δευτερόλεπτα απότομα ξεπαγώνουν και είτε θα εισαι νεκρός ή το mob θα έχει ψοφήσει χωρίς να σου έχει ρίξει ούτε ενα χτύπημα.

Μιλάω φυσικά για τα τραγικά lag spikes που έχουν κάνει το παιχνίδι unplayable τις τελευταίες μέρες...

Λογικά πάντως δεν ειναι μόνο της forthnet πρόβλημα μιας και απο άλλους παίκτες με διαφορετικούς ISPs ακούω παράπονα για έντονο lag...

Δημοσ.

Πάλι αναβαθμίσεις θα έχουν μου φαίνεται....

Και μένα τα ίδια τραγικά γίνοντε τελευταία! Δεν μπορώ να παίξω με τίποτα.

Δημοσ.
Μαλλον θα πρεπει να φτιαξουμε μια ιστοσελιδα οπου θα ανεβαινουν παιδια ολα τα σκορ για το παιχνιδι...

flamethrower : on

Kai to 2-0 ginetai sto 23o lepto meta to gol ths Sylvanas ston Thrall me sout apo 25 metra...

O_o

flamethrower : off

sorry alla to lagspike mou exi kanei ta neyra tsatalia..

Δημοσ.
Τι εννοεις 3 gold to stack 1 μονο ghost mushroom κοστιζει 2g, καπου 20 -25 g κοστιζει το gromsblood κ.α.

2 g to ghost mushroom? Edo poulane 5 g to stack ton 20. alla kai auta einai diskola na ta vreis. gromsblood giro sta 4 g i 20ada. Den aksizei kan ton kopo stin ousia.

Oso gia to lag ego eimoun giro sta 300 ms xtes to vradi alla genika to triimero eimoun sta 135 me OTE:)

Δημοσ.

ρε παιδια καπου που να βρω καλους οδηγους στρατηγικης για pvp;

ενα χρονο τωρα και εχω σιχαθει να μην μπορω να σταυρωσω νικη.

warlock ειναι ο main μου αλλα και με τον warrior παλι τα ιδια τραβαω.

και δεν με ενδιαφερει τοσο να νικαω συνεχεια,αλλα τουλαχιστον να μην αφηνω τον αντιπαλο να με νικαει ευκολα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...