Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εγώ έχω mining και engineering..βγάζω αρκετά λεφτά με το mining.

Θέλω τι βοήθειά σας για να αποφασίσω σε κάτι..λέω να αφήσω το engineering (150-200 skill) και να διαλέξω enchanting. Έχω undead rogue lvl65...να το κάνω ή θα είναι λάθος κίνηση?

κάποιος που να ξέρει? δεν μπορώ να πώ οτι χρησιμοποιώ πολύ το engineering στο lvl που είναι..

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
κάποιος που να ξέρει? δεν μπορώ να πώ οτι χρησιμοποιώ πολύ το engineering στο lvl που είναι..

Den ksero gia to engineering alla to gia to enchanting tha prepei na ksodepseis para poli xrima. ksanaskepsou to

Δημοσ.

gi auto pas kai solareis ola ta mikra instances kai to exeis anevasei arketa fast. 60aris me ligo voitheia evgaze olokliro zf twra logika o 70aris to exei aneta ara mporei na to anevasei arketa eukola to enchanding. apla prepei na exei kai 1 apo ola ta items na kanei enchand epanw tous gia na to anevasei

Δημοσ.

ευχαριστώ, προτιμώ να μαζέψω λεφτά για flying mount και μετά βλέπουμε για αλλαγή στο επάγγελμα.

Σε instances πρέπει να είμαι σε group για να μπορέσω να μαζέψω όλα τα items (τα bind on pick up απ'ότι ξέρω δεν μπορώ να τα πάρω όταν είμαι μόνη μου)

Δημοσ.

Τα ΒΟP φυσικά και μπορείς να τα πάρεις όταν είσαι μόνος σου σε instance. Αλλά γενικά το enchanting είναι ζόρικο skill. Για να ανέβει θέλει πολλά λεφτά και μετά αναζητάς καλές συνταγές, κρατάς στόκ από υλικά μεγάλο, κλπ κλπ. Σε κάθε server τελικά υπάρχουν ελάχιστοι enchancters super market (τα έχουν όλα) και οι υπόλοιποι αναζητούν πελάτες. Απο πλευράς κόπου και εσόδων παραμένουν κορυφαίες όλες οι απλές ειδικότητες συλλογής υλικών, δηλαδή herbalism, skinning και mining. Εγω μετανιώνω που παράτησα το skinning για να γίνω enchanter (είμαι και leatherworker) και τώρα έχω παγιδευθεί να αναζητώ πρώτες ύλες και για τα δύο skills μου.

Δημοσ.

καλά ,αν περιμένετε να βγάλετε λεφτά από enchanting , γράψτε μου και μένα , να σας κρατήσω θέση στον κατάλογο των πλουσιώτερων παικτών .

Δεν βγαίνει χρήμα πλέον από enchanting , έβγαινε στην αρχή πριν κανα 1- 1,1/2 χρόνο , τώρα πια υπάρχουν οι guild enchanters που έχουν τις περισσότερες συνταγές και τα κάνουν τζάμπα .

Εδώ τις προάλλες είδα συνταγή crusader στο ΑΗ με 40g BO , και δεν την χρύπησε κανείς .τι να λέμε τώρα . Άσε που στο expansion οι περισσότερες συνταγές (για να μην πω όλες) τις αγοράζεις με reputation , οπότε πάει τελείωσε το πανηγύρι .Όλοι θα αποκτήσουν όλα .

Δημοσ.
gi auto pas kai solareis ola ta mikra instances kai to exeis anevasei arketa fast. 60aris me ligo voitheia evgaze olokliro zf twra logika o 70aris to exei aneta ara mporei na to anevasei arketa eukola to enchanding. apla prepei na exei kai 1 apo ola ta items na kanei enchand epanw tous gia na to anevasei

se oti les simfono alla thelo na prostheso oti to skill apo 285 -300 xriazete mats apo instances pou den ine soloable ke gia afto ton logo koztizi.

Ego nmz ime ligo tixeros dioti exo ena recipe +15 spell dmg se wrist pou kanis se olon ton server den to exi pari akomi , etsi as elpiso na vgalo lefta apo afto .

Δημοσ.
Diskola ta pragmata gia emena sto server mou. Ta herbs ektos apo elaxistes periptoseis den ksepernane ta 3 gold to stack sto AH kai i timi tou primal might olo kai peftei. Telika den me vlepo na to pairno ekeino to mount :(

Τι εννοεις 3 gold to stack 1 μονο ghost mushroom κοστιζει 2g, καπου 20 -25 g κοστιζει το gromsblood κ.α.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ειχα καιρο να γραψω και τωρα σας ξαναθημυθηκα ...... θελω να ροτησω κατι

παιζει κανεις απο εσας silvermoon ??? Παντος εγω εχω paladin 63 lvl full holy (healer) ημουν retri talents ...παρολα αυτα βλεπω οτι τους χωνω ποιο καλα με holy talents δεν ξερω γιατι ΗΔΕΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ HOLY SHOCK τα σπαει ολα .....αλλα σκεφτομαι να γινω full protection talents τωρα ....δεν εχω δει ποτε μου πως ειναι .Λετε να αξηζει???Θα βρισκω party ???

an 3ereis na tankareis kai exei kai kalo equip xalara vriskeis paneukola..

Δημοσ.

Επιτέλους έχω φτάσει την priestess μου σε ένα αξιοπρεπές level (37) για να συμμετέχω σε μερικά σοβαρά instances (Scarlet Monastery, Uldaman). Σήμερα το πρωί βγάλαμε σχεδόν όλο το Uldaman, εκτός από τον τελευταίο αρχηγό που δεν τον προσπαθήσαμε μιας και δεν είχαμε καμία μα καμία τύχη, και είμαι περήφανος σαν healer γιατί δεν μου πέθανε ούτε ένας (ούτε pet!!) !!

Όλα πήγαν καλά και τώρα πρέπει να κάνω την αλυσίδα των quests για να πάρω τις αποστολές για το SM! Μέσα στο ΣΚ ευελπιστώ να τις τελειώνω μια μια!! :) Φυσικά, πρέπει να μαζέψω και μερικά φράγκα για να πάρω το mount στο lvl40. Μου φαίνεται ότι θα στείλω τα λίγα λεφτά που έχω στον main char μου (lvl50 N.Elf Hunter).

Επίσης, άλλαξα επάγγελμα καθώς παράτησα το enchantment και ξεκίνησα Alchemy το οποίο μέσα σε 1-2 μέρες το έφτασα 140! Καλό φαίνεται αν και ακόμα είναι αρχή. Τουλάχιστον θα φτιάχνω τα potions μου μόνος!

• Super Moderators
Δημοσ.

a3ioprepes lvl pleon einai to 70 kata thn apopsh mou :P

sovara instances den einai to SM, Uldaman :P

Alchemy/Herbalism isws apo ta pio eukola profession na anevaseis :)

Δημοσ.
Επιτέλους έχω φτάσει την priestess μου σε ένα αξιοπρεπές level (37) για να συμμετέχω σε μερικά σοβαρά instances (Scarlet Monastery, Uldaman). Σήμερα το πρωί βγάλαμε σχεδόν όλο το Uldaman, εκτός από τον τελευταίο αρχηγό που δεν τον προσπαθήσαμε μιας και δεν είχαμε καμία μα καμία τύχη, και είμαι περήφανος σαν healer γιατί δεν μου πέθανε ούτε ένας (ούτε pet!!) !!

Να θυμάσαι ότι πρέπει να τους σώζεις όλους ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ROGUES. Τα Stockades είναι πολύ μικρά για να χωρέσουν όλα τα κλεφτρόνια. Στείλτα στο χώμα να ξεμπερδεύουμε και μεις και να εξοικονομηθούν και χρήματα για τα ορφανά της Stormwind.

Κάτι τέτοια έλεγα σε έναν άσχετο rogue που μου ζήτησε buff το βράδυ και με έβρισε lol.

Δημοσ.

Δεν ξερω αν εχει ξαναειπωθει αλλα επειδη ειμαι καινουργιος στον κοσμο του WOW μηπως υπαρχει κανενας ελληνικος οδηγος στο εμποριο?Στον παπασωτηριου εχει μονο ξενογλωσους.Εχετε κατι υποψη σας?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...