Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

vasika kserw oti ta " cloth " ( mooncloth , spellcloth shadow cloth etc ) mporeis na ta kaneis ola. apla otan dialeksies me to tailoring proffesion , mporeis na pareis + mia sintagi epic apo to eidos pou epelekses. dld mporeis na kaneis apo oles apo 1 eidos kai apo ( shadow px ) 2 sindages. Vevaia kai emena auti einai i aporia giati exw 330 ton papa gia kathos to 350 einai konta den kserw akomi pws tha leitourgisw

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τοδα και αυτο.

σημερα ενας δεν με πηρε στην ομαδα του για ενα dungeon,επειδη ημουν λεει πολυ μεγαλυτερο level απο αυτους.!!!

συγκεκριμενα μου πε οτι τα αλλα μελη της ομαδας του θα παιρνανε μικροτερο χπ απο τo killing ton mobs εξαιτιας μου.

δεν εκατσα να ασχοληθω αλλο μαζι του αλλα αρχισα να αναρωτιεμαι μηπως ο κοσμος τρελαθηκε ή μηπως τελικα ειχε δικιο ο τυπος και σωστα δεν με δεχτηκε.

να σημειωσω ομως πως για το συγκεκριμενο dungeon ειχα 2 πρασινα quests και τα mobs του ηταν επισης πρασινα....

Δημοσ.

Χτες το βράδυ κατά τις 1 δανείστηκα 600g για να πάρω το "epic" flying mount. Κράτησα 10g για να έχω λεφτά για κανα repair karazhan. Έβαλα μερικά potions/spellcloths/mooncloths/primal mooncloths/shadowcloths/flasks/primal mights στο ah. Συνδέθηκα σήμερα πριν από λίγο. Ξεχρέωσα το παιδί, έχω ήδη 300g και μερικά ακόμα απούλητα. Proffs ftw!!!!!! Αφήστε που με το "epic" mount το grinding και το questing γίνεται πανεύκολο.

Δημοσ.
Αν υποθέσουμε ότι είσαι priest, διαλέγεις mooncloth για healing gear και shadow για damage gear. Δεν ξέρω όμως αν μπορεί να αλλάξει στο μέλλον αν αποφασίσεις να γίνεις το αντίθετο από αυτό που είσαι ήδη (healing > shadow specced ή shadow specced > healing). Προσωπικά πάω για shadoweave πάντως ;)

O monos tropos gia na allakseis apo healing se shadow tailoring kai to anapodo einai na kaneis unlearn to profession kai na to ksanarxiseis apo thn arxh.

Gia to sygkekrimeno thema gkriniazoun poloi sthn blizzard pou dialeksan lathos eidikothta...kai den exoun kai teleiws adiko.

Entaksei einai ena questaki pou prepei na kaneis analoga me thn eidikothta, alla mesa sta xiliades quest mporei na kolhsei to myalo ligo kai na kaneis kai to lathos quest kai meta adios amigos.

Fantasou twra na eisai holy kai na ekanes to quest tou spellfire...ante sthn undercity na mazepseis linen cloth na anevaseis to tailoring :)

Gi afto prosoxh, prin na kanei kapoios to quest na sigoureftei 100% gia to mellontiko spec pou thelei na akolouthisei.

Me thn efkairia mporeite na mou peite poso pane ta diafora cloth ston server sas?

Sto ah eixe mono 2 shadowcloth 100g to ena kai evala alla 2 gia 80g to ena kai den efygan.

Δημοσ.

Μολις εφτασα herbalism 300 παει παραπανω; τα ιδια και για alchemy; Ειναι γενικα καλο να αγοραζω recipes απο το AH ή να περιμενω να γινω 60lvl ειμαι 47 τωρα... Εχει να μου προτεινει κανεις καποιο tip γι'αυτα τα επαγγελματα;;

Παντως το alchemy δεν μου αρεσε και πολυ δεν δινει και χρηματα μηπως να το αλλαξω με καποιο αλλο (Ειμαι shadow priest για την ωρα);;;

Δημοσ.

Παιδιά δεν έχω παίξει ξανά WoW σε official server και θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποιος Ελληνικός server για να μπω εκει.

Αν όχι θα μπορούσατε να μου προτείνεται κάποιον που να έχει αρκετούς Έλληνες;

Θα πρέπει να προσέξω κάτι στον server που θα γραφτώ;

Ποια η διαφορά του RP από τον Normal;

Θα ήθελα έναν PVE Server.

Δημοσ.
Παιδιά δεν έχω παίξει ξανά WoW σε official server και θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποιος Ελληνικός server για να μπω εκει.

Αν όχι θα μπορούσατε να μου προτείνεται κάποιον που να έχει αρκετούς Έλληνες;

Θα πρέπει να προσέξω κάτι στον server που θα γραφτώ;

Ποια η διαφορά του RP από τον Normal;

Θα ήθελα έναν PVE Server.

Αν θα σας ηταν ευκολο κ εγω θα ηθελα να μου πειτε εναν private server με κοσμο....k τι πρεπει να κανω dowload-settings για να παιξω...ειμαι ασχετος με games κ ετσι θα ηταν καλο να μου τα πειτε βημα βημα μιας κ πρεπει να τα πω αλλου...:mrgreen:

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Δημοσ.
Εγώ πουλάω shadowcloths/spellcloths/primal mooncloths στα 120-150g. Φεύγουν όλα!!!!

Εγώ στον shaman έχω herbalism/leatherworking και στον warlock skinning/alchemy... Τα έκανα λίγο μαντάρα :)

Ποιο από όλα αυτά πιστεύεται ότι αξίζει να παρατήσω και τι πρέπει να πάρω για να βγάλω λεφτά στην πορεία μου προς τα 70 και μετά (άρχισα να παίζω πάλι κανένα μήνα αφού βγήκε το ΧΡ οπότε ο lock ακόμα 62 και o shaman 61).

Να πω ότι μάλλον θα πάω πρώτα τον lock 70. Μήπως να παρατήσω skinning και να του πάρω mining; Έχω στερέψει από ιδέες και το ΧΡ έχει τόσα καινούργια πράγματα που δεν ξέρω τι θα είναι πιο κερδοφόρο...

Δημοσ.

Mind αν ο server σου έχει 5-10 high end guilds τότε alchemy/herbalism ftw!!!! Αν αφιερώσω μια ώρα μου μόνο για grind herbs έχω ένα πολύ καλό καθημερινό εισοδηματάκι. Αυτό έχω στον main μου από το lvl 5 και δεν το αλλάζω με τίποτα. Χώρια ότι δεν χρειάζεται να χαλάω και φράγκο για τα raids γιατί τα έχω όλα έτοιμα. Στον alt μου έχω tailoring/enchanting. Αυτό χρειάζεται κάποιο κεφάλαιο για να αποδώσει μεν, μια και στις αρχές δεν υπάρχει πρόσοδος αλλά από κάποιο σημείο και μετά αποδίδει τρελά. Στις αρχές του xpansion έβγαλα τρελά κέρδη χάρη στο tailoring με τα 16/18άρια τσαντάκια και με τα spellcloths/primal mooncloths/ shadowcloths. Και ακόμα και τώρα έχω αν θέλω ένα σταθερό εισόδημα κάθε 4 μέρες αν χρειάζομαι ρευστό, γιατί από δω και στο εξής και δεδομένου ότι πήρα το epic flying mount δεν καίγομαι για φράγκα οπότε θα τα κρατάω για τα crafts του alt και ότι άλλο χρειαστεί. Στον παλιό μου main (rip cow chill) είχα δοκιμάσει mining/skinning και skinning/leatherworking αλλά προκοπή δεν είδα ποτέ μα ποτέ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...