Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 L2Tank re...pou 8es na controllaroun kai to aggro silencer51 reroll se pve/rp server olh h xara tou pvp einai to gank xalara
chill Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Κάτσε ρε thresh δηλαδή τι να κάνει και το tank όταν ο κάθε dps αρχίζει να castάρει στον target πριν κάνει ντου. Έχω δει mage να ξεκινάει με pyro πριν το tank ξεκινήσει δηλαδή έλεος. Καλά κάνουν τα tanks και δεν μαζεύουν επίτηδες το aggro σε τέτοιες περιπτώσεις και εννοείται ότι δεν παίρνουν και heal. Και αν γκρινιάξουν μετά θα φάνε ένα κράξιμο που θα ακουστεί σε όλο τον Azeroth και τα Outlands μαζί. Νισάφι πια με τους μάγους. Επειδή πήρα εδώ και μέρες το mount των Kurenai και επειδή στο heal δεν πιάνομαι - ειλικρινά έχω αντεπεξέλθει άψογα σε απίστευτες καταστάσεις ακόμα και όταν ήμουν shadow - το guild μου έδωσε το rank "god on goat". Ε δεν ήθελα και πολύ πλέον μιλάω με "God says......" lol, απίστευτο γέλιο!!!!
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 το pyro έχει 6 sec cast. αν έχετε πει ready και το τανκ κοιτάει πόσο ωραία φαινονται τα οπίσθια του θηλυκού troll στην καινούργια οθόνη του εγώ θα αρχίσω to cast και αν μέσα στα 6 sec δεν κάνει charge αυτά που θα ακούσει θα ακούστουν μέχρι τη super mario land.
dre@mc@tcher Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Giati tsakonomaste gia mage i lock? parte kai tous dio . Ego prosopika protimo lock giati eimai lock alla sxedon panta se ola ta group pou pao iparxei kai mage. P.S: Proxtes itan i pio tixeri mou mera. Epesan apo ton murmur sto shadow library 2 apo ta 5 parts tou oblivion set tou lock. lol. sto g chat ginotan xamos meta me tin kolofardia mou
paularas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 giati pes oti to tank kanei charge , kai arxizei na kanei build agro kai sta 3 surden ( min pw 5 ) arxisei ena class max dps ( px boss ) nomizete oti den tha parei agro? Me ton class mou pou to kserw akomi kai me 5 surden ama i maxi einai dps/consumable prin pesei katw apo to 50% to boss exei girisei kai me koitaei mes ta matia
PredatorKostas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 OXIIII!!!! dn katalabate... ekana OLA ta updates....kai to paixnidi einai kanoniko...mou to efere auti i kopela....me to CD key to kanoniko....kai meta...mou ebale to account tis kai katebikan ta updates...(2) ...meta ebaze to account kai elege: cannot validate account...bla bla bla....go to http://www.wow-europesupport.com ( i kati tetio tespa) XEREI KANEIS TI GINETE TORA??? (EDIT) (ti einai dps/consumable ...???)(kai ti einai ta surden???)
Dark_son20 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 reroll den kano goustaro ton rolo tou tank giafto aloste thelo na giriso kai se full prot... to thema einai to gangarisma sto xparisma....exoume ginei pia telios psomia den prokaloume kan ligo tromo se arketa lvl pio kato alla classes mou exei katsei na me camparoun 3 70rides... merikes fores einai to gamoto dld... 20lvl mou rixneis re file...
whiteman7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Αν ο mage ξέρει το class του και δεν το παίζει super trooper τότε δεν θα έχεις πρόβλημα με το aggro. Αν όμως είναι από αυτούς που κοιτάζουν πρώτα το Damage Meter και μετά το threat τότε δεν μιλάμε για mage αλλά για τον Rambo. Ας μάθουν να παίζουν το class σωστά για να μην έχετε προβλήματα.
evkar Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 αυτό ακριβώς είναι , αν ξέρουν να παίζουν το class τουσ σωστά , έλα όμως που πολλοί δεν ξέρουν . Προχτές αναγκάστηκα να κάνω μάθημα σε mage , και του λέω : ρε μακάλα , πρώτα αφήνουμε το tank να πάρει το aggro και μετά βαράμε , και για να controllaρεις το aggro το πρώτο χύπημα δεν είναι last rang spell , αλλά προτελευταίο rank , και μετά πας στο highest rank . και τι μου λέει το ΖΩΟΝ , γιατί εσύ χρησιμοπιείς και lower rank spells? καλά , άντε γειά . Και να σκεφτείς ότι δεν είμαι mage αλλά priest .
PredatorKostas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 αυτό ακριβώς είναι , αν ξέρουν να παίζουν το class τουσ σωστά , έλα όμως που πολλοί δεν ξέρουν . Προχτές αναγκάστηκα να κάνω μάθημα σε mage , και του λέω : ρε μακάλα , πρώτα αφήνουμε το tank να πάρει το aggro και μετά βαράμε , και για να controllaρεις το aggro το πρώτο χύπημα δεν είναι last rang spell , αλλά προτελευταίο rank , και μετά πας στο highest rank . και τι μου λέει το ΖΩΟΝ , γιατί εσύ χρησιμοπιείς και lower rank spells? καλά , άντε γειά . Και να σκεφτείς ότι δεν είμαι mage αλλά priest . giati na xrisimopoieiseis prota to allo kai meta to teliko??? (rotao gia na matho aplos..) an NAI kai perno to WoW auto to sabbato.. lol...ama dn diabazo omos ...TELOS!!!
sleepy_head Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 predatorkostas κάνε μια βόλτα στο forums.wow-europe.com και θα βρείς όλες τις απαντήσεις.
chill Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Από σήμερα και επίσημα είμαι ο healing leader του ιστορικότερου guild του server, του guild που έριξε πρώτο ragnaros και nef. Και όπως σωστά καταλάβατε είμαι υπεύθυνος όχι μόνο για τους priests αλλά και για druids, paladins, shamans. Λογικό μετά από τόσα instances που έχω τρέξει με τον GΜ διαπίστωσε ότι είμαι unique gosu priest . Αναγνωριστικό πρώτο raid σήμερα στο "Καζακστάν", ελπίζω να βρούμε undead μέσα και όχι κανέναν Μποράτ, λολ!
mindtrapper Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Από σήμερα και επίσημα είμαι ο healing leader του ιστορικότερου guild του server, του guild που έριξε πρώτο ragnaros και nef. Και όπως σωστά καταλάβατε είμαι υπεύθυνος όχι μόνο για τους priests αλλά και για druids, paladins, shamans. Λογικό μετά από τόσα instances που έχω τρέξει με τον GΜ διαπίστωσε ότι είμαι unique gosu priest . Αναγνωριστικό πρώτο raid σήμερα στο "Καζακστάν", ελπίζω να βρούμε undead μέσα και όχι κανέναν Μποράτ, λολ! Ωχ, θα ψωνιστείς πιο πολύ τώρα δηλαδή; Πλάκα κάνω, συγχαρητήρια! Ελπίζω να σου αρέσει και να μην είναι πολύ κουραστικό ώστε να μην βαρεθείς γρήγορα.
chill Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Mind σήμερα μου έκανε πρόταση και το παλιό μου guild να επιστρέψω ως priest class leader, "we need our best priest back" μου είπαν. 5 high end guilds έχει το realm μας στο ένα είμαι ήδη officer και το άλλο μου προσφέρει αυτή τη θέση μετανιώνοντας για όσα συνέβησαν μεταξύ μας στο παρελθόν και ζητώντας μου ταπεινά συγνώμη. Και να θέλω μου είναι αδύνατο να μην την ψωνίσω τώρα πια .
mindtrapper Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Να μείνεις εκεί που είσαι. Καλύτερα να μαστιγώνεις όλους τους healer παρά μόνο priests Κοίτα και εγώ ήμουν μια εποχή ο καλύτερος ή έστω ανάμεσα στους καλύτερους shaman healer του server μου, στην #1 guild στην Ευρώπη (σε PvE server, ναι το ξέρω έκανα μαλακία) αλλά δεν ήταν πρόκληση πια. Κάτι ήξερα και ζήλευα shadowform από priest και forms από druid. Έτσι γεννήθηκε ο lock μου. Δεν είμαι στα επίπεδα skill που είχα με τον shaman αλλά είναι μεγαλύτερη πρόκληση: πόσα mobs ταυτόχρονα μπορώ να σκοτώσω και άλλα τέτοια ωραία. Το νόημα αυτού του post: αφού είσαι τόσο καλός priest, κάνε reroll Ή απλά μη μου δίνεις σημασία, δεν πάω καλά σήμερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις