Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά ,

πραγματικά ο sarisn έχει δίκιο .Τρακαδόροι μέχρι και στο WoW , τι άλλο θα δούμε . Έξω από το ΑΗ δεν είναι να κάθεσαι .Στην πέφτει ο κάθε τυπάς για λεφτά .Πολλοί , δεν έχουν καταλάβει , ότι τα λεφτά , παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι ,όπως και στην πραγματική ζωή δηλαδή , και τα σπαταλάνε σε μαμακ.....ες . Πόσες φορές ,και στα ξένα φόρουμ ,που παρακολουθώ , το λένε όλοι , προσέξτε τα λεφτά .Προχθές πέφτω πάνω σε έναν warrior 42αρη , και τα είχε όλα mail , plate τίποτα . Τον ρωτάω , τι έγινε ρε μεγάλε ,που είναι ο plate εξοπλισμός σου , και μου πανατάει "no money" . Καλά περιτό να πω , ότι ούτε ζώο για mount δεν είχε . Στα μπουζούκια τα τρώνε τα λεφτά ?

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάντε blackmarket ρε παιδιά!!!!!!! Να δανείζετε χρήματα με τόκο!!!!!!!!!!!!

Εικονικός διάλογος τοκογλυφου, υποψήφιου άφραγκου θύματος:

-Can u give me some money???Plz Plz Plz

-Νο but i can lend u some with 20% a week!!!!! So ...................

-Ok.

-Me and my guildm8s have accounts in this server also from hordes/alliance (δηλαδή και από την απέναντι μεριά) side so be ware dont try to steal my money couse we will hunt u till the far side of Azeroth!!!!!!!

Hehehehehehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehehehehehheheheheehehehehe.

O macho taurenας μου ζητά παρθένα gnomes και paladinάκια για σφάξιμο. Την έχω στήσει σε ένα βουνό στο Ashenvalle (κάμω taurenοαντάρτικο) και την πέφτω σε ...........περαστικούς. Ο Hunterάς στο ranged δεν πιάνεται, βγάζω αντιπάλους 6-7 lvls πάνω από μένα χαλαράαααααααααααααααααααααα.

Δημοσ.

βρε mind , επειδή και εγώ κοντεύω τα 40 , το mount , που παίρνεις , άλογο , λύκο κλπ , θέλει συντήρηση? δηλ. φαγητό , νερό κλπ ? Κάτι τύπους που βλέπω στα crossroads , που λέει " stable master " τι ρόλο παίζουν ?

Δημοσ.
βρε mind , επειδή και εγώ κοντεύω τα 40 , το mount , που παίρνεις , άλογο , λύκο κλπ , θέλει συντήρηση? δηλ. φαγητό , νερό κλπ ? Κάτι τύπους που βλέπω στα crossroads , που λέει " stable master " τι ρόλο παίζουν ?

Opos sosta eipan aytoi einai gia ta pet. To mount den thelei tipota. Ena slot sot inventory pou bazeis to horn pou sou dinei gia na to kaneis summon kai an eisai warlock i paladin einai apla ena parapano spell.

To mono pou thelei einai 3 deuterolepta gia na bgei :)

Δημοσ.

Και για όσους παραπονιούνται για το οτι οι paladin παίρνουν το mount τζάμπα, έχω να τους πω το εξής... Πάτε να δείτε τι μας ζητάνε για το EPIC....

Πάω 60 ο καημένος, μου λέει ενας πάνε μιλα με το G®ayson Shadowbreaker ή κάπως έτσι. Πάω και γω μέσα στην καλή χαρά και μου λέει:

Quest 1o: " Πήγαινε Ironforge και ζήτα από τον τάδε να σου ευλογήσει το τάδε (δε θυμάμαι). Θα χρειαστεί να κάνεις δωρεά 150g στην ενορία για να στη δώσει"

Quest 2o : " Πήγαινε τα εξής στο Grimand Elmore για να σου φτιάξει μια π@π@ρια. Θα χρειατεί να τον πληρώσεις 150g για να στο κάνει"

Arcanite Bar: 0/6 6 bars x 30-35g = 180-210g εκτός αν έχεις 6 trusilver kai 6 arcane crystals (σίγουρα ...μια που βρίσκονται καθε μερα στο δρόμο)

Stratholme Holy Water: 0/5 τζάμπα απο Stratholme

Runecloth: 0/40 drop εύκολο

Arthas' Tears: 0/10 drop καληνύχτα και έφεξε όμως...αλλιώς ενα κάρο λεφτα στο ΑΗ.. Ούτε ξέρω πόσο πάνε.

Δηλαδή μέχρι στιγμής 300g και 210-250 ελπίζω μαζί με τα Tears = 510-550

Τελειώνοντας αυτά πληρώνεις και ενα 50 αρι έτσι για πλάκα 600 περιπου

Επειτα σου ζητάει ενα Azerothian Diamond + 1 Pristine Black Diamond τα οποία είναι ηλίθια σπάνια... Εγώ το δικό μου το prstine το πήρα ήδη με 280g (έχω δει και τιμές μέχρι 500g) και πρέπει ή να βρώ Azerothian ή να αγοράσω... άλλα 15-20g

600 + 300 δηλαδή 900

Και τέλος ενα πολύ δύσκολο q σε instance... Ο χρόνος και το χρήμα που χρειάζεται για να μαζεψεις όλα τα υλικά είναι ΠΟΛΥ περισσότερος από το να κάνεις απλώς instances και να μαζέψεις 900g για να πάρεις ενα epic... Στο 60lvl με λίγη οικονομία και κάνοντας και το επάγγελμά σου, πουλώντας οτι κερδίζεις από instances βγάζεις 70-80g τη μέρα...

Βεβαια θα μου πείτε μπορείς να τρέχεις και να ψάχνεις μόνος σου για τα υλικά και να σου βγει σχεδόν τζάμπα εκτός απο τα 350 που δε γλυτώνεις. Ναι, σίγουρα συμφωνώ. Αλλά θα χρειαστείς ΠΟΛΥ καιρό και πολύ καλούς guildies για να ερχονται μαζί σου μέχρι να πέσει ena black pristine.. Γιατί αν πας με ξένους, σιγά μη στο αφήσουν

Δημοσ.

Κάνεις λάθος δεν είναι ακατέβατα τα 900g. Αν δεν κάνω λάθος αν έχεις Rank 11 (Marshal νομίζω) το παίρνεις με 90g ;-). Αλλά πρέπει να ξεσκιστείς στα pvp, νομίζω πρέπει να φτάσεις κάπου 20-25.000 HK!!

Δημοσ.

xaxa ναι και μετά να το διατηρήσεις κιόλας... τι λετε ρε που θα κάθομαι ολη μερα στα bgs για να εχω το mount ...

Δημοσ.

Με το επόμενο update δε θα χρειάζεται να διατηρήσεις το rank σου για να χρησιμοποιείς τα items που θα έχεις τσιμπήσει....

Τουλάχιστον έτσι φημολογείται

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...