Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Το HyjaL ανοιξε ?

hohohoho h krisimh erwthsh...nai exei "anoi3ei" alla gia na gineis attuned prepei na kaneis 10 fores (kai liga lew) oti ekanes gia na gineis attuned Onyxia :S parapempw se photo apo worldofraids.com , mhn frikarete...poly :P

diagramm.jpg

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

LOL...

Να τί παθαίνω όταν λέω στο Main ότι οι BloodElves male μιλάνε σαν πακιστάνια...

Κάποιος αρκετά ευαίσθητος με έκανε report!

peosfr6.jpg

2oz7.jpg

Να έχεις ανάψει 5 λαμπάδες για την collector's, να σου έρχεται Τετάρτη αντι για Τρίτη, Πεμπτη να μην παίζω επειδή έλειπα απο σπίτι και την πρώτη ουσιαστικά μέρα παιχνιδιού και ενώ προμηνίεται ενα πολύ καφτό Σ/Κ (ακύρωσα 2ημερο Αράχωβα) να τρως την ξενέρα στη μούρη...

GG!!!!

KEK παρόλαυτά! Θα το θυμάμαι στο 70 και θα γελάω! :D

Ε μα και αυτοί, ας μην τους βάζανε να μιλάνε σαν Ινδοί!

:D:D:D:D:D

Εγω ειμαι ρατσιστής ή αυτοί πακιστάνια? :D

Δημοσ.
Τελικά αυτό το νέο priest spell, το shadow word: death είναι όλα τα λεφτά!!!!! Νομίζω πλέον ότι στο lvl 62 ο παλιός meltfacer shadowpriest ξαναζωντάνεψε. 2200 έκανα σε lock. Φυσικά εμπεριέχει κίνδυνο αλλά μαθαίνεις να το χρησιμοποιείς άψογα με τον καιρό. Και δεδομένου ότι παίρνουμε τρελά crits από talents επιτέλους η μαγεία επέστρεψε.

Και μπορεί ramparts και furnace να είναι της πλάκας instances αλλά ο shadow priest με VE ανταποκρίνεται μια χαρά στα healing καθήκοντα του. Στα bosses μόνο παίζω με κανονική μορφή, κάνοντας dmg και πάλι τον περισσότερο χρόνο. Στο υπόλοιπο instance με shadowform. Δεν πάω με όποιον κι όποιον φυσικά και ίσως γι'αυτό. Αν ψάχνω group "priest l00king for group, tier2 gear and above required no druids or paladins accepted in group ty". Το gear τουλάχιστον σημαίνει εμπειρία οπότε το θέμα δουλεύει μια χαρά χωρίς δυσκολίες και ηλιθιότητες. Το no druids or paladins το βάζω γιατί δεν ανέχομαι να μοιράζομαι το healing l00t μου (περιμένω flame απάντηση από thresh :)).

Mirizomai nerf :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πουλάει κανείς κανένας char? ψάχνω για 60αρι mage... έδωσα σε ένα φίλο μου τον shaman μου πρόσφατα και λέω να ξαναρχίσω αγοράζοντας εναν... αν πουλάει κάποιος η ξέρει κάποιο σιτε που μπορώ να βρώ τέτιου είδους αγοροπωλησίες ας μου πεί παρακαλώ.. :)

Δημοσ.

Αν θέλει κάποιος lvl 60 NE female priest με πολύ καλό reputation στο pvp realm της (ήταν raidleader σε ένα πολύ καλό guild), πουλάω το account. Δεν έχω χρόνο να παίζω εδώ και καιρό.

Δείτε τα items της εδώ (δεν είναι updated για όλα νομίζω). http://ctprofiles.net/485110

PM με προσφορές.

Δημοσ.

telika to WoW einai TRELA!!!

simera pira 17 stin biologia...ton megalitero bathmo stin TAXH!!!

anyway eimai triti gimnasiou...:D

egrapsa kai telia simera sto diagonisma ARXAIA!!!!

YESSSSSSSSSSSSS ayto simainei oti tha mporeso na paro to WoW...arkei na sinexiso na diabazo gia to Proficiency...(nai einai alithia...eimai o monos stin perioxi mou Thermi pou dino toso mikros gia to ptixio..:D

anyway dn thelo na psonisto...apla o pateras mou eipe oti tha paro to Wow an grapso kala...:D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...