Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Πάω στοίχημα πως όταν μάθουν τα βαριά instances, οι hardocores, θα είναι πάλι gear > skill.
sleepy_head Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Εγώ έχω γίνει Lvl 62 και πήγα μόλις μια φορά Ramparts και Furnace. Όλα τα quests δίνουν 9k xp. Αν και σε pvp server το pvp πήγε περίπατο, κανένας δεν την πέφτει σε κανέναν, μόνο το βραδάκι παίζουν πουστιές αλλά ok μέσα στο πρόγραμμα είναι. Μου την σπάνε αυτοί που αρπάζουν το mob μου. Αν είναι alliance τρώνε τα μπινελίκια τους αν είναι horde τρώνε kill. Τελικά ακόμα και τα tiers μοιάζουν ισάξια με τα πρασινάκια των outlands. Κρίμα. Το μόνο ατού τους πλέον είναι η εμφάνιση και τα set bonus τίποτα περισσότερο. Μόνο γι'αυτό λες? Εμένα μου την έπεσαν γύρω στα 5 mobs και δεν μπορούσα να τα σκοτώσω όλα και με βοήθησαν από alliance
Dyolf Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Gia bank pou rwtise kapoios opws ke to pws pane grigora stis megales cities: Phgente sto Terrokan Forest (kapws etsi den thimame) kai mpeite stin Shattrah City, ekei exei portals ke gia tis 4 poleis kathe faction
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Gia bank pou rwtise kapoios opws ke to pws pane grigora stis megales cities: Phgente sto Terrokan Forest (kapws etsi den thimame) kai mpeite stin Shattrah City, ekei exei portals ke gia tis 4 poleis kathe faction xairomai pou egrapses kati to opoio den eixa pei merika posts prin
chill Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Τελικά αυτό το νέο priest spell, το shadow word: death είναι όλα τα λεφτά!!!!! Νομίζω πλέον ότι στο lvl 62 ο παλιός meltfacer shadowpriest ξαναζωντάνεψε. 2200 έκανα σε lock. Φυσικά εμπεριέχει κίνδυνο αλλά μαθαίνεις να το χρησιμοποιείς άψογα με τον καιρό. Και δεδομένου ότι παίρνουμε τρελά crits από talents επιτέλους η μαγεία επέστρεψε. Και μπορεί ramparts και furnace να είναι της πλάκας instances αλλά ο shadow priest με VE ανταποκρίνεται μια χαρά στα healing καθήκοντα του. Στα bosses μόνο παίζω με κανονική μορφή, κάνοντας dmg και πάλι τον περισσότερο χρόνο. Στο υπόλοιπο instance με shadowform. Δεν πάω με όποιον κι όποιον φυσικά και ίσως γι'αυτό. Αν ψάχνω group "priest l00king for group, tier2 gear and above required no druids or paladins accepted in group ty". Το gear τουλάχιστον σημαίνει εμπειρία οπότε το θέμα δουλεύει μια χαρά χωρίς δυσκολίες και ηλιθιότητες. Το no druids or paladins το βάζω γιατί δεν ανέχομαι να μοιράζομαι το healing l00t μου (περιμένω flame απάντηση από thresh ).
saxon Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Τελικά αυτό το νέο priest spell, το shadow word: death είναι όλα τα λεφτά!!!!! Νομίζω πλέον ότι στο lvl 62 ο παλιός meltfacer shadowpriest ξαναζωντάνεψε. 2200 έκανα σε lock. Φυσικά εμπεριέχει κίνδυνο αλλά μαθαίνεις να το χρησιμοποιείς άψογα με τον καιρό. Και δεδομένου ότι παίρνουμε τρελά crits από talents επιτέλους η μαγεία επέστρεψε. QUOTE] Giati pote eixe psofhsei? Vasika o shadowpriest mou eixe aposyrthei edw kai merikous mhnes (htan original metfacer rank 13) Ananeonontas thn syndromh thn perasmenh ebdomada eida kapies allages sto pvp system kai tsimphsa ta dagger-offhand gia rank 14. Paizontas mia ebdomada bgs eida oti merika classes (warlocks-paladins) eginan ligo dyskola alla tipota anisixitiko. To silence shot twn hunters spastiko men, alla to teliko apotelesma einai panta nekros hunter. Ta xeirotera pistevw tha erthoun me tis kainourgies fyles otan 70arhsoun. San horde tha exw provlhmata me tous alliance shamans kai me ta racial skills twn draenei.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Τελικά αυτό το νέο priest spell, το shadow word: death είναι όλα τα λεφτά!!!!! Νομίζω πλέον ότι στο lvl 62 ο παλιός meltfacer shadowpriest ξαναζωντάνεψε. 2200 έκανα σε lock. Φυσικά εμπεριέχει κίνδυνο αλλά μαθαίνεις να το χρησιμοποιείς άψογα με τον καιρό. Και δεδομένου ότι παίρνουμε τρελά crits από talents επιτέλους η μαγεία επέστρεψε. Και μπορεί ramparts και furnace να είναι της πλάκας instances αλλά ο shadow priest με VE ανταποκρίνεται μια χαρά στα healing καθήκοντα του. Στα bosses μόνο παίζω με κανονική μορφή, κάνοντας dmg και πάλι τον περισσότερο χρόνο. Στο υπόλοιπο instance με shadowform. Δεν πάω με όποιον κι όποιον φυσικά και ίσως γι'αυτό. Αν ψάχνω group "priest l00king for group, tier2 gear and above required no druids or paladins accepted in group ty". Το gear τουλάχιστον σημαίνει εμπειρία οπότε το θέμα δουλεύει μια χαρά χωρίς δυσκολίες και ηλιθιότητες. Το no druids or paladins το βάζω γιατί δεν ανέχομαι να μοιράζομαι το healing l00t μου (περιμένω flame απάντηση από thresh ). AISXOS KAI NTROPH!!! kala xalara kai egw auto 8a ekana alla synh8ws ta dungeon runs ginontai me guild members
polaki Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Κοίτα και εγώ τραβάω τα μαλλιά που μου έφαγα τις άπειρες ώρες grinding για να πάρω epics, αλλά για να πούμε και του στραβού το δίκιο, καλά κάνει η Blizzard και δίνει καλά items σε όλους πλέον.Υπήρχε τεράστιο χάσμα μεταξύ hardcore και casual (βλέπε 1-shot kills), και το παιχνίδι καταντούσε gear>skill. Τα πράγματα θα έρθουν στα πιο ίσια τους τώρα. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και το νέο content να είναι τόσο καλό όσο έχω δει μέχρι στιγμής (Hellfire Peninsula). Εγω τραβαω τα μαλιά μου που έλιωσα στη σηφιλη στα battlegrounds επί 3 βδομάδες.. Κρίμα. Γιατι στα raids αφιέρωνα χρόνο αλλά μου άρεσαν, το να τρέχω πάνω κάτω πανικόβλητος να παρω honor ειναι κατι που ποτε δεν μου άρεσε και δυστυχώς είναι μέχρι στιγμής ο μόνος χρόνος που θεωρώ εντελώς πεταμένος. Και τουλάχιστον εγώ πήγαινα για τα epics.. Oι αλλοι που πηγαινανε για τα blue pvp που ειναι ΟΛΑ για πεταμα...?
paularas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 enw ta epic... allaksa t2.5 shoulders me random 61lvl mple...
saxon Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Ontws chill exeis dikio. Prin apo ligo 62arhsa, phra to shadowdeath kai mphka wsg na to dokimasw. Apla imba! 243 mana, instant cast, gyrw sto 1k dmg (no critical) kai 6 sec cooldown? Vevea einai nwris akomh giati mexri to 70lvl oles oi classes tha ginoun toumbana apo skills kai apo gear.
evkar Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 να πω και εγώ κάτι , μπαίνω peninsula , πάω thrallmar , βρίσκω έναν τυπά NPC απόξω , μου δίνει μια quest ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ , του στυλ , πήγαινε εδώ δίπλα και φάε 5 inf , 5 imps και έναν δράκο και έλα να διαλέξεις το reward .Δεν είχε και κόσμο , σε 10 λεπτά το κάνω γυρίζω στον τυπά , και δίνει έναν πράσινο staff , τζαμάτο για priest . Τύφλα ναχουν τα μπλε τα 60αρια , για να μην μίλήσω και για epic ακόμη. Αει στο διάολο blizz . αυτό έχω να πω. Μετά από ατό εγώ θα λεβελιάσω στο χαλαρό , και ασε τους άλλους να σκοτώνονται , ποιός θα φτάσει ποιό γρήγορα στα 70 . Λες και θα φύγει το 70αρι από την θέση , τις παλιές μακαλίες με τα ξενύχτια και τα μπουντρούμια , κομμένα .
GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 θα συμφωνησω με τον evkar ειναι μια χαρα να πηγαινεις χαλαρα για 70 . Δεν με καιει καθολου που ειμαι ακομα 61 . Οταν με το καλο 70ρισω βλεπουμε τι gear θα βαλουμε πανω . Ας απολαυσουμε το ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ που εφτιαξε η μαμα blizzard οσο περισσοτερο μπορουμε . Ρε παιδια κατι ασχετο . Το HyjaL ανοιξε ?
HaPagan Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Ρε παιδιά το τελευταίο δίμηνο αντιμετωπίζω ένα τεχνικό πρόβλημα με το WoW! Την ώρα που κάθομαι και παίζω αμέριμνος, ξαφνικά παγώνει η εικόνα για μερικά δευτερόλεπτα ενώ ο ήχος εξακολουθεί να παίζει κανονικότατα, και μετά ξεπαγώνει και συνεχίζω να παίζω. Που μπορεί να οφείλεται αυτό; Άνοιξα και ένα topic στο technical support forum της Blizzard αλλά δεν βλέπω λύση. (http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=118322197&postId=1183015527&sid=1#5)
GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 I face a problem with WoW. I load the game and I start to play for a while. Then, at a random moment the game freezes; I can't move the mouse and all things appear to be frozen except from the sound which continues to play normally. After a few seconds (3-7 seconds), the game resumes and I continue to play without any other problem. This problems appear in random times and a lot in a playing session. I don't really know what happens and I would like you to suggest me a solution! I must notice that this thing happens only the last 2-3 months. Thanks in advance! CPU: P4 2.8 GHz RAM: 1 GB RAM HD: 330 GB Graphics: GeForce 4200Ti 128 MB RAM Sound: on-board Μηπως η VGA σου ειναι λιγο παλια ??? κατι απο εκει υποψιαζομαι . Κατεβασε νεους drivers και ψαξε τωρα που υπαρχει ακομα stock για καμμια αλλη καρτα γραφικων AGP μιας και που τεινουν να εξαφανιστουν . Θα την χρειαστεις και μελλοντικα σιγουρα
HaPagan Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Μα την ίδια κάρτα έχω εδώ και 1,5 χρόνο που παίζω WoW και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Εκτός αυτού, δεν είμαι σε θέση να αγοράσω τώρα καινούργια κάρτα γραφικών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις