Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ΚΑΙ ΝΑΙ!!!

βρήκαμε τον πιο no-lifer του πλανήτη πιστεύω!

http://wow.curse-gaming.com/en/general-news/588/the-first-person-to-level-70/

70 level. Να τον χαίρονται οι γονείς του :)

πιστεύω θα το γράψει και στο βιογραφικό του αυτό

Μάλλον είναι το παλικάρι που λέγαμε ότι ήταν 66 πριν :)

Και τώρα gquit lol :twisted: :twisted:

Δημοσ.

Παρηγγειλα το BC πριν 10 μερες απο Amazon.co.uk μαζι με αλλα 10 πραματα. Μου στελνουν χτες e-mail οτι εστειλαν τα πραματα με International Air Mail (η κατι τετοιο) και στο estimated delivery time λεει: 4th of February!!!!

LOOOOL δλδ και δεν πηγαινα με τα ποδια να το παρω απο τα κεντρικα τους?!!

Μαλλον θα αργησω πολυυυυυυ να μπω BC τελικα.

Δημοσ.

ρε παιδιά ,

ερώτηση κρίσεως , γιατί έχω φρικάρει .Υπάρχει από orgrimmar τρόπος να πας κατευθείαν outland ? μέσω portal ή κάτι παρόμοιο , κιαν ναι , που στο διάολο είναι η πύλη ?

Δημοσ.

Ap oso kserw oxi.

Egw opws kai polloi pou kserw phgame apo blaster lands.

Zeppelin gia str. valley, gryphon gia swamp of shorows kai apo ekei terma notia sta blaster lands einai h pylh.

EDIT: Sthn UC vrhka portal gia silvermoon, isws eixe kai gia outlands den epsaksa poly.

Δημοσ.

Τελικά πολυ κακο για το τιποτα το σκηνικό με το collectors. Το barcode που σου ζητανε ειναι απο ενα χαρτι που ΔΕΝ ειναι κολημενο πανω στο κουτι. Δεν λέω οτι θα το πέταγα, αλλά ΟΚ, το κόβω και το κάνω και χιλια κομμάτια με τα δόντια μου αν ειναι να πάρω το pet. Επισης η κάρτα που λένε ΔΕΝ χρειαζεται να ανοιξεις το card deck (εγω εκει ειχα φρικάρει) γιατι δεν ανοικει στο deck. Ειναι μια αχρηστη κάρτα. Δεν λεω οτι καλα κανανε που δεν μου τη γυρνάνε, αλλά δεν χάθηκε και ο κόσμος. Και εδω φαινεται πως δημιουργειται μια δυσφημηση απο ατομα που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ και ποιος ξέρει αν εχουν παραγγείλει και καθόλου το Collector's. Παρασύρθηκα και εγω σ'αυτο το αποτυχημένο πανηγυράκι και έκραζα και έβριζα, και μόλις είδα την πραγματικότητα τα πραγματα ειναι πολυ διαφορετικά. Επαναλαμβάνω δεν χρειάζεται να ΑΓΓΙΞΕΤΕ το κουτί.

Εγώ έχω απλά home το Thrallmar και με το που σκάω ένα 1g to Orgrimar σκάνε 4-5 wispers απο πεινασμένους mage και επιλέγω τον πιο κοντινό.

Δεν θα κάτσω να σκάσω για το που είναι το κάθε portal. Ελπίζω μόνο να έχει τουλάχιστον μια bank η Outland να κάνουμε τη δουλειά μας.

Και επειδή έχω 2 accounts και θα ανεβάσω τον undead rogue μου και ίσως μετά αν έχω όρεξη τον 47άρι warlock μου..

Πωλείται account ***ΜΕ*** TBC (απλή έκδοση φυσικά, μην τρελαθούμε) με 60άρη Shaman με 4 HW pvp items, 3 mount (με +3 WSG marks πέρνετε και 4ο mount) AV exalted rewards, και μερικά άλλα epic πχ Τ1, AQ40 mace etc etc.. Επίσης στο account υπάρχει ένας 60rogue Human με μπλεδουράκια στον Genjuros! Φυσικά και οι 2 έχουν ελεύθερο το migration αν θέλετε να φύγετε.

190?, εκ των οποίων τα 40? ειναι για το TBC..

Το ίδιο το βάζω και στις αγγελίες, απλά επειδή εδώ θα το δει και κάποιος σχετικός με το αντικείμενο...

• Super Moderators
Δημοσ.

isaia an den 3eroume na mhn leme tetoia parakalw :)

Ta Outlands mporei na mhn exoun class trainers alla exoun bank h opoia vriskete sthn Shattrah City sto Terrokar Forest, thn monadikh (big) city twn Outlands. Einai neutral kai sanctuary tautoxrona pou shmainei no ganking mesa se auth :)

Epishs exei 6 portals opou se phgainoun stis 6 major cities tou Azeroth alla gia na gyriseis pisw anagkastika HS h mesa apo Dark Portal :)

Δημοσ.

Εγώ έχω γίνει Lvl 62 και πήγα μόλις μια φορά Ramparts και Furnace. Όλα τα quests δίνουν 9k xp. Αν και σε pvp server το pvp πήγε περίπατο, κανένας δεν την πέφτει σε κανέναν, μόνο το βραδάκι παίζουν πουστιές αλλά ok μέσα στο πρόγραμμα είναι. Μου την σπάνε αυτοί που αρπάζουν το mob μου. Αν είναι alliance τρώνε τα μπινελίκια τους αν είναι horde τρώνε kill. Τελικά ακόμα και τα tiers μοιάζουν ισάξια με τα πρασινάκια των outlands. Κρίμα. Το μόνο ατού τους πλέον είναι η εμφάνιση και τα set bonus τίποτα περισσότερο.

Δημοσ.
Τελικά ακόμα και τα tiers μοιάζουν ισάξια με τα πρασινάκια των outlands. Κρίμα. Το μόνο ατού τους πλέον είναι η εμφάνιση και τα set bonus τίποτα περισσότερο.

Κοίτα και εγώ τραβάω τα μαλλιά που μου έφαγα τις άπειρες ώρες grinding για να πάρω epics, αλλά για να πούμε και του στραβού το δίκιο, καλά κάνει η Blizzard και δίνει καλά items σε όλους πλέον.

Υπήρχε τεράστιο χάσμα μεταξύ hardcore και casual (βλέπε 1-shot kills), και το παιχνίδι καταντούσε gear>skill. Τα πράγματα θα έρθουν στα πιο ίσια τους τώρα.

Μακάρι να συνεχίσει έτσι και το νέο content να είναι τόσο καλό όσο έχω δει μέχρι στιγμής (Hellfire Peninsula).

Δημοσ.
Τελικά ακόμα και τα tiers μοιάζουν ισάξια με τα πρασινάκια των outlands. Κρίμα. Το μόνο ατού τους πλέον είναι η εμφάνιση και τα set bonus τίποτα περισσότερο.

Εγώ πέταξα κάτι μπλε που είχα, έβαλα πρασινάκια, και απο 4400health πήγα 5700!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...