Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
btw φίλε 63 lvl σε 15 ώρες forget it

Κι' όμως έγινε και στον server μου από έναν paladin κιόλας... είναι βέβαια στο καλύτερο guild του server με tier3 κλπ.

Get a life...?

Μόλις μου ήρθε στο σπίτι το expansion στην απλή του έκδοση από Παπασωτηρίου. Από τη στιγμή που το πήραν όλοι όσοι ξέρω μου περισσεύει οπότε αν το θέλει κανείς ας μου στείλει πμ. Το πουλάω στην τιμή που το πήρα, 40 ευρώ.

Δημοσ.
btw φίλε 63 lvl σε 15 ώρες forget it

Και όμως φίλε. Το είδα στο server μου. Και μετά στις 21:00 έγινε και άλλος 63.

Το πιο κουλό όμως είναι ο άλλος που μάλλον σήμερα πρέπει να είναι 70, χθες ήταν 66. Όλο το guild τον έκανε powerlevel. Βρίσκανε elite, τα έκανε ΑοΕ αυτός (δεν ήταν σε party) για να πάρει το first dmg, και μετά όλο το guild τα σκότωνε.

Τρελό κάψιμο;;;

Δημοσ.
Lol o Xatropos (Αδάμ δε τον λένε?) είναι και γαμώ τα παιδιά ρε συ και σκίζει κ.... στο pvp, όποτε φτίαχνουμε κανα premade πέφτει πολύ κλάμα στους alliance. Δε μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει όταν 70αρίσουμε στο pvp :twisted:

Ναι Αδάμ. Παλιά έκανε πολύυυυυυυυυ PvP, μετά το γύρισε σε PvE με τους Mortalis και τώρα θα καεί πάλι leveling μάλλον :) Μερικές φορές σκέφτομαι ότι τον κατέστρεψα που του είχα πει παλιά για το WoW :)

Τι θα γίνει στα 70; Θα έχετε και έναν shaman από πίσω να healάρει και τους 2 σας ανελέητα :twisted: Αν έρθω τελικά Nordrassil.

Και όμως φίλε. Το είδα στο server μου. Και μετά στις 21:00 έγινε και άλλος 63.

Το πιο κουλό όμως είναι ο άλλος που μάλλον σήμερα πρέπει να είναι 70, χθες ήταν 66. Όλο το guild τον έκανε powerlevel. Βρίσκανε elite, τα έκανε ΑοΕ αυτός (δεν ήταν σε party) για να πάρει το first dmg, και μετά όλο το guild τα σκότωνε.

Τρελό κάψιμο;;;

Το level range πόσο είναι; Πόσο ΧΡ θέλει από 60 στα 70;

Δημοσ.
Και που είναι η πλάκα αν το όλο θέμα είναι να φτάσεις το νούμερο πιο γρήγορα απ'όλους? :/

Έλα ντε.... τελείως βλακεία αυτό το πράγμα! :-?

To guild αυτό λέει οτι το κάνανε για να μπορεί μετά αυτός ο 70άρης mage να τους βοηθά στα instances και να "προοδεύσει" το guild πιο γρήγορα.

• Moderators
Δημοσ.

Μάλλον πρέπει να ξαναμπούν τα γνωστά σχόλια από τερματισμούς παλιών γιαπωνέζικων παιχνιδιών, για όσους γίνονται lvl 70 τόσο γρήγορα:

"You are super player! Go you!" :P

Δημοσ.

ρε sarisn τα mobs πεφτουν σαν μύγες οκ, αλλά εγώ έκανα και instances all time και είμαι 62 και 4 bars...μου φαίνετε ολίγον κουφό

Δημοσ.
Τι θα γίνει στα 70; Θα έχετε και έναν shaman από πίσω να healάρει και τους 2 σας ανελέητα :twisted: Αν έρθω τελικά Nordrassil.

Έλα ρε συ ήμαστε αρκετά καλό guild και τα παιδιά ( αρκετοί Έλληνες) είναι καταπληκτικά.

Δημοσ.

καλά ρε είστε τελείως τρελλοί , στηθήκατε στις 12 τα μεσ'ανυχτα στη στουρνάρη για να πάρετε τα πρώτα κομμάτια .Πω πω , γουστάρω , κρίμα που δεν μπόρεσα να είμαι εκεί , και το copy μου το πήρα την άλλη μέρα .

Καλά , μιλάμε όλοι μας πρέπει να είμαστε πολύ βαρεμένοι , lol

με το συμπάθειο δηλαδή ,

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...