polaki Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Είσαι collectors χωρίς netherwhelp αδερφέ μου και θα χρειαστεί να διαλύσεις την συσκευασία σου αν θες να αποκτήσεις κάτι που έχεις πληρώσει......... Συγχαρητήρια σε όλους τους μαλάκες (συμπεριλαμβάνομαι και γω φυσικά) που έσκασαν 70 ευρώ χωρίς να πάρουν αυτό που πλήρωσαν. Τόσα ευρώ ρέουν κάθε μήνα στα ταμεία της, αλλά η μαλακία φαίνεται είναι συνήθεια και δεν μπορεί να κοπεί. Σ'αγαπάω σε εκτιμάω blizz αλλά άντε και γα**σου!!!!!!!!!! Γ##ω το σπίτι τους. Αι σιχτήρ με τα -----. Το χέζω το δευτερο pet, τί να το κάνω? Τρελό κάζο... Δεν ειναι τα +30? μόνο, είναι και η όλη κοροιδία, σα να σου λέει ΑΝΤΕ ΚΑΙ ---ΜΑΛΑΚΑ. Όπως ΑΝΤΕ ΚΑΙ ---- μας ειπε οταν αρχισε να ριχνει pala/shaman loot 1.5 μηνα πριν το TBC (να τα κάνω τί, να τα βάλω στον κωλο μου?) οπως ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ μας ειπε το σαββατοκυριακο που πέρασε με το BG Weekend που δεν μπορούσαμε να πάμε. Και αντί να κάνει το κλασσικό "no bg weekend" σου πετάει το άλλο για να σου πει "ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ---- ΚΑΙ Σ'ΑΡΕΣΕΙ". Και σου λέει πάρε 2 μέρες... Τί 2 μέρες ρε @@, αυτές που θα μας δωσετε ετσι κ αλλιως επειδή δεν θα αντέχουν τα μπάζα server σας? Αν έχεις τα @@ δώσε μου 2 μήνες γιατί τόση ειναι η διαφορά τιμής της απλής με της collectors. Ναι, είμαι συλλέκτης με σκισμένο κουτί με λειψά περιεχόμενα. Και ο θείος μου που μαζεύει γραμματόσημα τα μισά σκισμένα είναι? Note: Please send this application before 28th February latest. The items included will not be returned. Ναι μην πέσεις έξω στα ταχυδρομικά και μας στείλεις το reference card....... ΟΥΣΤ. edit: sorry για το βρισιμο αλλα δεν την παλευα μια...
GaGaS_Thess Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 φιλε polakis καλα τα λες αλλα μην βριζεις ρε συ ετσι :Ρ Υπαρχουν και μκρα παιδια μεσα στο φορουμ . Ηρεμηστε λιγο ρε παιδια ενταξει εγινε βλακεια . Τωρα εγινε ε το να βριζουμε στα φορουμ δεν βγαινει ακρη . Μην συγχιζεσε δεν υπαρχει λογος .
Sorath Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Ποπό με αυτά τα pet, της κολάσεως έχει γίνει. Διάβαζα το forum της Blizzard και πέφτει πολύ κράξιμο! Καμένοι ενωθείτεεεεεε!!!! Πάντως δεν μπορώ να το κατανοήσω. Τι χρησιμότητα έχει ένα pet; Να πω οτι έκανε και 0.5dmg πάει στο καλό.....
saxon Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Ta cd einai GTP. 3 fores anepityxes installation. Ta kanw iso twra...elpizw na ginoun install me daemon tools. edit: kai me daemon tools kollaei sto idio shmeio...gg Ystera sou lene agoraze original games. Ta peiratika einai pio aksiopista
iNfErNeR Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μια ερώτηση παιδιά. Τελικά το BC περιλαμβάνει 1 μηνα free?
GaGaS_Thess Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 οχι δεν εχει καθολου δωρεαν game μονο το expansion κανεις απλα setup . Και μενα παντως στο 4ο CD μου πεταξε error . Ευτυχως ειχα και 2ο BC οποτε .... ολα οκ
dtkos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Κατάφερα να το εγκαταστήσω αφού έκλεισα το antivirus (Kaspersky) . Εξάλλου το λέει και στο Installation troubleshooting πρώτο πρώτο.
polaki Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Παρα πολλα ατομα εχουν προβλημα στο 4o CD... Kαι μενα ενας φιλος μου και το δανειστικε απο μενα το δικο μου..
saxon Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Gia osous kollaei sto deftero cd h egkatastash h lysh einai: Copy ola ta arxeia twn cds se ena directory kai egkatastash apo ekei.
matsos13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΤΟ Collector's Edition ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ ΡΙΧΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ!!!!!!!!!!! http://www.emarket.gr/lot.cfm?lotID=6740697 http://www.emarket.gr/lot.cfm?lotID=6741906 http://www.emarket.gr/lot.cfm?lotID=6741877 ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ!!!!!!!!!
sleepy_head Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 lolol σιγά ρε φίλε μην πάω να δώσω τόσα λεφτά για collector's..δεν είμαι τόσο καμμένη ειδικά με τα προβλήματα που εμφανίστηκαν... Τελικά αποφάσισα να πάρω και εγώ το TBC σε λίγες μέρες από play.com για να παίξω με το soon to be lvl60 undead rogue μου
chill Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΤΟ Collector's Edition ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ ΡΙΧΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ!!!!!!!!!!! http://www.emarket.gr/lot.cfm?lotID=6740697 http://www.emarket.gr/lot.cfm?lotID=6741906 http://www.emarket.gr/lot.cfm?lotID=6741877 ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ!!!!!!!!! Τι λαμόγια υπάρχουν!!!! Ελπίζω να μην μπει κανείς στον κόπο..........
mindtrapper Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Είσαι collectors χωρίς netherwhelp αδερφέ μου και θα χρειαστεί να διαλύσεις την συσκευασία σου αν θες να αποκτήσεις κάτι που έχεις πληρώσει......... Συγχαρητήρια σε όλους τους μαλάκες (συμπεριλαμβάνομαι και γω φυσικά) που έσκασαν 70 ευρώ χωρίς να πάρουν αυτό που πλήρωσαν. Τόσα ευρώ ρέουν κάθε μήνα στα ταμεία της, αλλά η μαλακία φαίνεται είναι συνήθεια και δεν μπορεί να κοπεί. Σ'αγαπάω σε εκτιμάω blizz αλλά άντε και γα**σου!!!!!!!!!! Το ρεύμα με έσωσε Τώρα δε θα δώσω τα λεφτάκια μου για Collector's αλλά για την απλή. Και φυσικά για λογαριασμούς αλλά άλλη ιστορία αυτό Μεγάλη μαμακία από την Blizzard πάντως. Στον Nordrassil που ήσουν? horde ή alliance? Εγώ ήμουν και είμαι horde UD rogue ( Skia το nick μου ) Horde Empire guild. Είμαι Emerald Dream και ψάχνω να δω που θα πάω. Horde, Orc Shaman και Undead Warlock... Nordrassil έχω κάτι φίλους, γνωστούς από την παλιά guild και μερικούς low level alts. Σε έχω δει μάλιστα Skia Έχει έρθει σε εσάς ένας RL φίλος μου πρώην Mortalis o Xatropos (Troll Hunter τούμπανο )
Sorath Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Μετά απο 15 ώρες του opening TBC βρήκα στο realm μου: Druid 63 και Allie Shaman 27(!!!) Πάντως παιδιά η κατάσταση είναι κωμικοτραγική! Οι πάντες τρέχουν δεξιά - αριστερά πανικόβλητοι! Horde - Alliance, κανείς δεν δίνει σημασία στους άλλους και ας είναι στο ίδιο χώρο. Ο καθένας προσπαθεί να "κλέψει" το mob για το quest του απο τον άλλον, groupάκια γίνονται για να πάρουν ένα q της πλάκας κτλ... Χαμόοοοοος..... Πάντως τα 2 πρώτα instance που είδα, είχαν χαβαλέ. Και τα drops παιδιά... είναι αλλού! Πριν το TBC είχα 4400health και τώρα 5050hp! Πραγματικά χωρίς νόημα η προηγούμενη μανία με το PvP.
Skia11 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Είμαι Emerald Dream και ψάχνω να δω που θα πάω. Horde, Orc Shaman και Undead Warlock... Nordrassil έχω κάτι φίλους, γνωστούς από την παλιά guild και μερικούς low level alts. Σε έχω δει μάλιστα Skia Έχει έρθει σε εσάς ένας RL φίλος μου πρώην Mortalis o Xatropos (Troll Hunter τούμπανο ) Lol o Xatropos (Αδάμ δε τον λένε?) είναι και γαμώ τα παιδιά ρε συ και σκίζει κ.... στο pvp, όποτε φτίαχνουμε κανα premade πέφτει πολύ κλάμα στους alliance. Δε μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει όταν 70αρίσουμε στο pvp :twisted:
Προτεινόμενες αναρτήσεις