Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8elw kai gw den mporw na perimenw :'(

τι να πω και εγω που το εχω διπλα μου και το κοιταω και ειμαι στο γραφειο μεχρι τις 16:30 και δεν μπορω να παω να ΠΑΙΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩ..... λες να πω οτι μου ποναει η κοιλια μου και να φυγω !!?!?!?!?!??!!

Δημοσ.

Σήμερα πέρασα και εγώ κατα τις 9.05 από το Virgin στο Mall και πήρα ένα collector's. Δέν περίμενα να βρώ έτσι χωρίς παραγγελία. Είχε άλλα 2 όταν έφυγα ....

Δημοσ.
Eimai pleon colectors!!!

collnc0.th.jpg

Είσαι collectors χωρίς netherwhelp αδερφέ μου και θα χρειαστεί να διαλύσεις την συσκευασία σου αν θες να αποκτήσεις κάτι που έχεις πληρώσει.........

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαλάκες (συμπεριλαμβάνομαι και γω φυσικά) που έσκασαν 70 ευρώ χωρίς να πάρουν αυτό που πλήρωσαν. Τόσα ευρώ ρέουν κάθε μήνα στα ταμεία της, αλλά η μαλακία φαίνεται είναι συνήθεια και δεν μπορεί να κοπεί. Σ'αγαπάω σε εκτιμάω blizz αλλά άντε και γα**σου!!!!!!!!!!

Δημοσ.

We have discovered an unforeseen production issue that will require a few extra steps for European World of Warcraft: The Burning Crusade Collectorʼs Edition owners to access their exclusive Netherwhelp in-game pet. We will update the website with further details on this issue as soon as possible.

In the meantime, we ask that you retain your proof of purchase and the complete contents of your Collectorʼs Edition box set, including the content description sheet, after making your purchase.

This issue concerns only the in-game activation of the Netherwhelp pet. All the physical contents of your Collectorʼs Edition are of the quality we strive for in Blizzard special editions, and the ability to upgrade your World of Warcraft account to play The Burning Crusade from 00:01, January 16 is unaffected in any way.

Please do not contact our billing support team as they do not have any details on this issue, and the extra calls would adversely affect their service to players. More details will come on the website before the launch of The Burning Crusade.

We sincerely appreciate the continued support from the European community, and apologise for the delay in activation of this feature.

Δημοσ.

Αν διαβάσεις φίλε μου σε ποια διαδικασία θα πρέπει να υποβάλεις τον εαυτό σου για να αποκτήσεις αυτό που πλήρωσες θα καταλάβεις τι εννοώ. Εγώ θέλω την CE μου άθικτη και το netherwhelp σήμερα. Αυτό πλήρωσα αυτό απαιτώ. Δεν θέλω μια CE κομμένη και το nethewhelp σε 15μέρες - 1μήνα.

• Moderators
Δημοσ.
8elw kai gw den mporw na perimenw :'(

Έτσι, θα κάτσεις να σκάσεις! :P

μμμμχιχιχι! (goblin laugh ;) )

Και έλεγα να σου στείλω μήνυμα στο MSN, αλλά λέω "μπα, θα πάει να το πάρει".

Δημοσ.

http://www.wow-europe.com/en/burningcrusade/activatepet.htm

Και ευτυχώς το κόψιμο του χαρτιού αποφεύγεται, με ψηλά γράμματα λέει απο κάτω οτι μπορείς να βάλεις την φωτοτυπία της απόδειξης σου Αλλά το Collector Reference Card πρέπει να το βάλεις... :(

Ε τουλάχιστον προσπαθούν να το μπαλώσουν.

Your Netherwhelp Pet will be activated within a few days following receipt of your letter.

Depending on the time your letter will take to reach us, this could take up to 10 days overall to activate your pet. If anything is missing from your letter, we will contact you by email. In the meantime, please do not contact our billing support team on this issue, as they are unable to provide any further details or speed the process, and the extra calls would adversely affect their service to players. We would like to apologize for this additional process, which is a result of an unforeseen production error. As compensation for the inconvenience and delay, we are happy to offer you a second exclusive pet: Lurky the Murloc. In addition, we will be adding 2 free days of game play to your account in the coming weeks.

Μαααλιστα... :twisted:

Δημοσ.

Με τι μέσα ακριβώς προσπαθούν να τα μπαλώσουν? Με ένα non exclusive pet που μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε και με 2 days free, δηλαδή 13,99/30x2=0,9326 ευρώ? Επιπλέον bye bye CRC χώρια τα ταχυδρομικά? Χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι!!!!!!!! Επιλέον θα βάλω τα προσωπικά μου στοιχεία σε έναν φάκελο ο οποίος μπορεί έτσι απλά να χαθεί? Μιλάμε για την blizz παιδιά, είναι δυνατόν να σκέφτηκαν αυτήν την απαράδεκτη λύση? Υπάρχει κάργα κράξιμο στα general fora του παιχνιδιού. Κράξτε και εσείς για να βρεθεί μια λύση της προκοπής.

Δημοσ.

Αλήθεια ξέρει κανένας πως την έπαθαν και ξεχάσαν τους κωδικούς για το pet?(Έτσι δεν θα ήταν κανονικά?) Γιατί πραγματικά δεν θέλω να σκέφτομαι το σενάριο:

"Ωραία Μήτσο τα βάλαμε να συσκευάζονται...Ουφ τελειώσαμε"

"Ρε τι είναι αυτή εδώ η στοίβα?"

"ΩΩΩΧ ΡΕ ΜΗΤΣΟ ΤΑ PET!!!!!"

• Super Moderators
Δημοσ.
Είσαι collectors χωρίς netherwhelp αδερφέ μου και θα χρειαστεί να διαλύσεις την συσκευασία σου αν θες να αποκτήσεις κάτι που έχεις πληρώσει.........

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαλάκες (συμπεριλαμβάνομαι και γω φυσικά) που έσκασαν 70 ευρώ χωρίς να πάρουν αυτό που πλήρωσαν. Τόσα ευρώ ρέουν κάθε μήνα στα ταμεία της, αλλά η μαλακία φαίνεται είναι συνήθεια και δεν μπορεί να κοπεί. Σ'αγαπάω σε εκτιμάω blizz αλλά άντε και γα**σου!!!!!!!!!!

eilikrina petamena lefta :( xilies fores na dwsw thn diafora Collector's me "normal" edition gia gold sto game pio xrhsimo 8a einai...

Δημοσ.
Unlucky me :( Θα βολευτώ με το κανονικό μάλλον.

Τα Belf είναι όντως πειρασμός. Λέω να κάνω καμία mage που είναι σταθερή αξία, μιας και έχω ήδη lock.

Shaman σε Dranei δεν πρόκειται να κάνω από σεβασμό στον orc shaman μου. Αν και θα ήταν η καλύτερη λύση μιας και θα είχα περισσότερες πιθανότητες να μπω σε καλό guild αργότερα...

Από Emerald Dream που να κάνω migrate λέτε; Δεν έχει μείνει καμια σοβαρή guild και η παλιά μου στον Nordrassil διαλύθηκε και έφτιαξαν 30 άτομα TBC guild...

Επιλογές: th_31160_servers_from_ED_122_566lo.jpg

Αφήνοντας μόνο (ΕΝ) και όχι RP φυσικά...

Αν γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια καλή guild (αρκετά bosses Naxx down πριν το ΧΡ) ας μου πει να το ψάξω...

Στον Nordrassil που ήσουν? horde ή alliance? Εγώ ήμουν και είμαι horde UD rogue ( Skia το nick μου ) Horde Empire guild.

• Moderators
Δημοσ.

"Ωραία Μήτσο τα βάλαμε να συσκευάζονται...Ουφ τελειώσαμε"

"Ρε τι είναι αυτή εδώ η στοίβα?"

"ΩΩΩΧ ΡΕ ΜΗΤΣΟ ΤΑ PET!!!!!"

Και στην Blizzard...

"Παντού υπάρχει ένας Μήτσος!"

Δημοσ.

Ωραιος Χρηστο!!!!!! Εμενα το πλαισιο μου ειπε οτι θα το φερει αυριο αντι για σημερα... Ελεος? Κουμπωσα την απλή στο ενα account μου αλλά ο Undead Rogue μου περιμένει πανικόβλιτος πως και πώς να γίνει "συλλέκτης"!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...