Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Re paides to authentication key giati de mou to zitise pouthena sto setup tou TBC?

To authentication key θα μπορείς να το περάσεις μόνο μέσω της επίσημης σελίδας του ευρωπαϊκού warcraft. Αλλά η ενεργοποίηση θα ανοίξει σήμερα στις 00:00.

Δημοσ.

Kai na eisai sigouros oti tha se spasi ta neura mexri na to kanis giati afti ti bdomada problepo anebokatebasmata tou wow-europe apo olous aftous pou theloun na kanoun activate

Osoi to kanete simera noris tha eistai tixeri giati apo aurio pouliete kai official to game se ola sxedon ta magazia ... kai etsi tha mpoukosi polis kosmos

Δημοσ.

Σήμερα κατά τις 22.00 και ενω έκανα την βόλτα μου στο mall, σε βιτρίνα γνωστού καταστήματος είδα αυτό

my.php?image=netyu2.jpg

όπως καταλάβατε αύριο το πρώι κατά τις 08.00 θα στηθώ απέξω και θα περιμένω να ανοίξει για να το πάρω ΣΙΓΟΥΡΑ χώρις προπαραγγελίες και ακυρώσεις και στεναχώριες....

Δημοσ.
Σήμερα κατά τις 22.00 και ενω έκανα την βόλτα μου στο mall, σε βιτρίνα γνωστού καταστήματος είδα αυτό

my.php?image=netyu2.jpg

όπως καταλάβατε αύριο το πρώι κατά τις 08.00 θα στηθώ απέξω και θα περιμένω να ανοίξει για να το πάρω ΣΙΓΟΥΡΑ χώρις προπαραγγελίες και ακυρώσεις και στεναχώριες....

my.php?image=netzm3.jpg

Δημοσ.
Παιδιά βοηθήστε με!!

Αποφάσισα (αν και πολύ αργά) να δω και εγω πως είναι το WoW.

Πήρα το demo και το εγκατέστησα και αφού έτρεξε το παιχνίδι άρχισε να κατεβάζει ενα patch 456 mb . Άσχετος εγω με το παιχνίδι ξενέρωσα αμέσως, αλλά το άφησα να κατέβει. Αφού τελείωσε το download, μου ζήτησε να κατεβάσω άλλο ένα patch 600 κάτι mb, και αυτή την φορά ήταν που απογοητεύτηκα τελείως!!! Υπάρχει τρόπος να κατεβάσω αυτό το patch απο κάπου αλλού? Με τον bit torrent tracker της Blizzard δεν έχω καλές ταχύτητες. Γίνεται να παίζω και να κατεβάζω ταυτόχρονα?

Επίσης, έχει αρχίσει να καταναλώνει απο τις free μέρες που έχω? Μην φτάσω στο σημείο να κατεβάσω το patch και να μου έχει τελειώσει το free account!

To patch που θέλω είναι το WoW-1.12.x-to-2.0.1-enGB-patch-downloader

εγώ αυτό που κάνω είναι να βρώ το file "backgrounddownload" (x:\Program Files\World of Warcraft\Cache) και να το ανοίξω με το υtorrent. Όταν τελειώσει το download βάζω ότι έχει κατεβάσει στο φάκελο του wow.

Δημοσ.

paides meta apo kairo k me thn emfanisei tou BC apofasisa na poulisw ton character mou ... einai alliance 60 epic rogue human opios endiaferetai pm me :)

Y.G. Kata prothmhsh na einai sto irakleio gia amesh agorapwlhsia!

Δημοσ.

Sorry που στο λεω αλλα αν τον ειχες πουλησει πριν 2 μηνες θα εβγαζες αρκετά, αναλογως τα items. Τωρα ειναι σα να πουλάς lvl 50 character, εχει πέσει πολύ η αξία...

:)

Καλά χαμός ε?

Ουτε ξερω ποσα ατομα ειμασταν και περιμεναμε εξω απο dark portal!

Ρε παιδια αυτα τα elites ?? τί ηταν? Event και καλά ή κάθε φορά εκεί θα είναι? Γιατι σκοτώναμε επί 1 ώρα και τίποτα! :D:D:D

pitve0.jpg

Δημοσ.

Εγώ 01:03 που πήγα τα είχαν σφάξει όλα, οπότε μπήκα κυριλέ μέσα... lol....

Πάντως χαίρομαι που δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα με το PvP αφού μετά απο 10' στην Outland, άλλαξα το κυρίως weapon που είχα. Ναι, ναι! Το πρασινάκι απο ένα απλό quest ήταν πολύ καλύτερο απο το epic που είχα. Απίστευτο!

Πάντως αν είσαι rested το xp που παίρνεις είναι απο 800 μέχρι 1150 για mobs lvl 59-62. Και τα quest δίνουν και αυτά αρκετό xp.

Δημοσ.

Εγώ έκανα upgrade το account κατά τις 23.00 δούλευε κανονικά η σελίδα :D, ούτε μπουκώματα ούτε τίποτα :D.

00.01 ήμουν μέσα και οφείλω να ομολογήσω, αν και δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση, ότι δεν υπήρχε ίχνος lag μεσα στα Outlands. Βέβαια σήμερα θα δείξει περισσότερο καθότι μέχρι χθες το βράδυ δεν το είχαν προμηθευτεί όλοι το exp ακόμα.

Έχω πορωθεί πολύ άσχημα πάλι.... κάθησα καμιά ώρα και έκανα κάποια questάκια και δεν ήθελα να σηκωθώ από το PC!!! Ε ρε καταραμένη δουλειά τι μου κάνεις!!! :P:p:p

Το LOL της υπόθεσης είναι ότι στο πρώτο quest που έκανα (που ήταν γελοίο εντελώς, έπρεπε να σκοτώσω 6 fel mobs lol) μεταξύ των rewards είχε ένα dagger που είχε 44.6 dps και εγώ με τον rogue μου είχα φτύσει αίμα στο UBRS για να πάρω τα 2 Dal' Rends ROFL! Απλά έλεος έτσι??

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...