paularas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 palio gkantemi. me to pou mpika kai se vlepw kai xairomai ligo trww tin kasa apo to vlaka to boss. oute na xarw den mporesa... estw to ptwma mou ipodexontan olo ton kosmo akrivws stin porta tou if
theoritikos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Παιδιά βοηθήστε με!! Αποφάσισα (αν και πολύ αργά) να δω και εγω πως είναι το WoW. Πήρα το demo και το εγκατέστησα και αφού έτρεξε το παιχνίδι άρχισε να κατεβάζει ενα patch 456 mb . Άσχετος εγω με το παιχνίδι ξενέρωσα αμέσως, αλλά το άφησα να κατέβει. Αφού τελείωσε το download, μου ζήτησε να κατεβάσω άλλο ένα patch 600 κάτι mb, και αυτή την φορά ήταν που απογοητεύτηκα τελείως!!! Υπάρχει τρόπος να κατεβάσω αυτό το patch απο κάπου αλλού? Με τον bit torrent tracker της Blizzard δεν έχω καλές ταχύτητες. Γίνεται να παίζω και να κατεβάζω ταυτόχρονα? Επίσης, έχει αρχίσει να καταναλώνει απο τις free μέρες που έχω? Μην φτάσω στο σημείο να κατεβάσω το patch και να μου έχει τελειώσει το free account! To patch που θέλω είναι το WoW-1.12.x-to-2.0.1-enGB-patch-downloader
Sorath Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Κοίτα απο την στιγμή που ξεκινάς το WoW δεν υπάρχει περίπτωση να το σταματήσεις. Οπότε δύο είναι οι λύσεις που σου προτίνω: 1. Βρίσκεις ένα φίλο σου που παίζει ήδη και κάνεις copy όλο τον φάκελο του παιχνιδιού. Αν δεν έχει φίλο, πας σε ένα internet cafe που το έχει και κάνεις το ίδιο. 2. Αγοράζεις το παιχνίδι + το TBC που σε πάει κατευθείαν στην έκδοση 2.0.1.
theoritikos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Thanks για τις συμβουλές. Αν πας στο επίσημο forum στο support θα βρείς ενα pinned Post για το που θα βρείς mirror sites για τα patches. Βρήκα ενα site και το κατεβάζω απο εκεί. Δεν πιστεύω να έχει και άλλο patch μετα? Θα αυτοκτονήσω!
De@th L0rd Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Γιατί το λένε Φλεγόμενη Σταυροφορία ΟεΟ?
mindtrapper Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Ακόμα δεν μου έχει έρθει τίποτα. Τρίτη παραλαμβάνω 9-5 από πλαίσιο(λογικά δεν τους έχουν έρθει ακόμα οι CE) ενώ από παπασωτηρίου δεν με έχουν ενημερώσει ακόμα για το πότε.... Άκυρο δυστυχώς Μου ήρθε η ΔΕΗ 190 ευρώ (τόσο πολύ καίνε τα πισιά γαμώτο;; ) οπότε δε θα έχω να φάω, όχι να πάρω TBC Collector's Edition :evil: Ελπίζω να το πάρει ο φίλος σου για να μη σε "κρεμάσω"... :-? Αν και δε θα δυσκολευτείς να το δώσεις κάπου είμαι σίγουρος.
Sorath Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 To patch που θέλω είναι το WoW-1.12.x-to-2.0.1-enGB-patch-downloader Αν κατεβάσεις αυτό το patch μετά χρειάζεται και το patch που σε πάει στο 2.0.3 που είναι 211Mb.
sarisn Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Αν κατεβάσεις αυτό το patch μετά χρειάζεται και το patch που σε πάει στο 2.0.3 που είναι 211Mb. 219 ΜΒ είναι, είχαν προσθέσει άλλα 8 μετά την πρώτη κυκλοφορία του
chill Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Άκυρο δυστυχώς Μου ήρθε η ΔΕΗ 190 ευρώ (τόσο πολύ καίνε τα πισιά γαμώτο;; ) οπότε δε θα έχω να φάω, όχι να πάρω TBC Collector's Edition :evil: Ελπίζω να το πάρει ο φίλος σου για να μη σε "κρεμάσω"... :-? Αν και δε θα δυσκολευτείς να το δώσεις κάπου είμαι σίγουρος. WoW first fuck the rest . Και για να παραφράσουμε το τραγουδάκι του Κιάμου "Χωρίς νερό μπορώ χωρίς Collectors όχι" haha. Ναι man μην ανησυχείς κάπου θα την σπρώξω δεν υπάρχει πρόβλημα.
evkar Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 πάντως αυτό με το ρεύμα , και την κατανάλωσή του είναι σοβαρό , μην το βλέπετε για πλάκα . Και εγώ μετά την αναβάθμιση που έκανα , και την αλλαγή τροφοδοτικού , και μαις και έχω την μανία να αφήνω συνέχεια ανοχτό τον υπολογιστή , διαπίστωσα σημαντικότατη αύξηση της κατανάλωσης του ρεύματος . Κάτι το τροφοδοτικό , κάτι οι κάρτες γραφικών νέας γενιάς , κάτι οι δίσκοι κλπ κ΄λππ , τρώει ρεύμα παιδιά . έχουμε τροφοδοτικά 550w , δηλ. 1/2 kw , δεν είναι αστεία . Αν υποθέσουμε ότι από τα 550 συνολικά , τρώς σε κάθε περίπτωση τα 350 , αυτό μεταφράζεται σε 3,5 λάμπες των 100 , να καίνε νύχτα -μέρα . Χα, για υπολογίστε το, και τα ξαναλέμε sorry για το ψιλο off topic , αλλά είναι σοβαρό θέμα
chill Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Φυσικά και δεν είναι αστείο, εγώ μένω μόνος μου, παιδιά σκυλιά δεν έχω, δεν μαγειρεύω, δεν πλένω, δεν σιδερώνω (τα πηγαίνω στους δικούς μου με το αμάξι, είμαι ανεπρόκοπος) και πληρώνω 250-300 ευρώ.
mindtrapper Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Άρα αυτό φταίει standard. Μάλλον πρέπει να τον κλείνω σιγά-σιγά, δεν κατεβάζω πολύ πλέον. Και με 650w τροφοδοτικό μάλλον θα δω διαφορά. Νόμιζα ότι αν απλά τον έχεις ανοιχτό και δεν παίζεις καίει απείρως λιγότερο. Μάλλον πάλι καίει αρκετά Και τον άφησα ανοιχτό στις διακοπές να κατεβάζει... I'm soooo feckud!
Sorath Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Που να δείτε τι θα γίνει στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον με τις κάρτες που θέλουν 700-800 watt για την πάρτη τους.... Ήδη οι hi-end κάρτες τόσο θέλουν. Θα ανάβεις το PC και θα ζεσταίνεις το δωμάτιο.
Alt3rnative Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Re paides to authentication key giati de mou to zitise pouthena sto setup tou TBC?
theoritikos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Αυτό το WoW δεν μου φαίνεται να με θέλει.. Κατέβασα το 2.0.1 patch απο mirror site, και κάνω το update, αλλά κολλά στο wow-final.mpq γιατί δεν βρίσκει ενα αρχείο (error 104). Μάλλον θα πάω να πάρω ολα τα patches απο κάνα netcafe, και αν δεν δουλέψει πάλι, θα του ρίξω 10 μούντζες και θα το παρατήσω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις