Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οχι ρε συ γιατι να σε κράξω! LOL!

Αρκεί να μην το δω στο party μου γιατί αντί να θελω να ειμαι πισω απο το mob για backstabs, θα θέλω να έρθω πίσω σου...... :D :D :D

Άσε man τα humanάκια μου τα λατρεύω αλλά ειλικρινά τα κωλόbelfs με έχουν βάλει σε πειρασμό να ξεκινήσω από το 0. Από την άλλη τα male dranei τα γουστάρω επίσης τρελά και ίσως είναι η ώρα ύστερα από τους 2 πρώτους αποτυχημένους χαρακτήρες μου ονομάτι Chill (warrior και hunter) να γεννηθεί και ο τρίτος. Με τα παιδιά που παίζουμε 15 μήνες μαζί έχει αρχίσει να σπάει το γυαλί και πολύ δύσκολα βλέπω να συνεχίζω μαζί τους. Δεν έχουν τα κότσια να κάνουμε το δικό μας guild και μου την έχουν σπάσει. Πορεύομαι μόνος μου αυτή τη στιγμή. Migrate, reroll, 2 μέρες μένουν για να αποφασίσω. Αν έχει κανείς σας υπόψη guild καλό και δοκιμασμένο σε δύσκολες καταστάσεις που επιθυμεί έμπειρο priest, let me know.

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Έκλεισε mindtrapper για guildmate και RL friend (γνωριστήκαμε μέσω παιχνιδιού φυσικά και διατηρούμε πολύ καλές επαφές) !!! Το θέμα είναι ότι το παλικάρι είναι Αγγλία (ffs θα πρέπει να τρέχω σε ταχυδρομεία) και δεν ξέρω πότε θα του φτάσει. Εννοείται ότι όποιος και να την έπαιρνε από μένα, θα την έπαιρνε με το πραγματικό αντίτιμο, αν είναι δυνατόν να προσπαθήσω να κερδίσω φράγκα έτσι. Καμμένοι είμαστε, όχι λαμόγια :).

Unlucky me :( Θα βολευτώ με το κανονικό μάλλον.

Τα Belf είναι όντως πειρασμός. Λέω να κάνω καμία mage που είναι σταθερή αξία, μιας και έχω ήδη lock.

Shaman σε Dranei δεν πρόκειται να κάνω από σεβασμό στον orc shaman μου. Αν και θα ήταν η καλύτερη λύση μιας και θα είχα περισσότερες πιθανότητες να μπω σε καλό guild αργότερα...

Από Emerald Dream που να κάνω migrate λέτε; Δεν έχει μείνει καμια σοβαρή guild και η παλιά μου στον Nordrassil διαλύθηκε και έφτιαξαν 30 άτομα TBC guild...

Επιλογές: th_31160_servers_from_ED_122_566lo.jpg

Αφήνοντας μόνο (ΕΝ) και όχι RP φυσικά...

Αν γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια καλή guild (αρκετά bosses Naxx down πριν το ΧΡ) ας μου πει να το ψάξω...

Δημοσ.

Mind δεν θέλω να σε κα****ω και να σε ξενερώσω μετά αλλά το πράγμα έχει ως εξής. Ο παπάρης κανόνισε να πάει σε ένα event στο Λονδίνο που θα γίνει το βράδυ της δευτέρας για την παρουσίαση του wow στο οποίο θα διατεθούν και CE και μου είπε αν την βρει εκεί να μην του την στείλω. Anyways προφανώς τρίτη ξημερώματα θα ξέρω 100% οπότε αν εκείνη την χρονική στιγμή εξακολουθείς να ενδιαφέρεσαι το κανονίζουμε.

Και το δικό μας guild διαλύθηκε, έγιναν πολλά τις τελευταίες μέρες, υπάρχει θέληση να το ξαναχτίσουν αλλά όχι από μέρους μου, μια που είμαι της άποψης ότι αν το γυαλί ραγίσει δεν ξανακολά. Η υπόλοιπη ελληνική παρέα θέλει να κάνει join σε περίπτωση επανένωσης, εγώ όχι και μένω ξεκρέμαστος. Το μόνο που δεν φανταζόμουν ποτέ ήταν ότι θα σκεφτόμουν το migrate αλλά shit happends. Ίδωμεν, κανένας gosas priest δεν χάθηκε θα χαθεί ο super gosu :P?Αν ξεκίναγα τώρα priest θα έκανα dranei male με το όνομα Panulisgosu (lol, περιμένω εναγωνίως σχόλιο από polaki, ax0a0xa0x0ax0a0x0a0x0a)

Δημοσ.
Mind δεν θέλω να σε κα****ω και να σε ξενερώσω μετά αλλά το πράγμα έχει ως εξής. Ο παπάρης κανόνισε να πάει σε ένα event στο Λονδίνο που θα γίνει το βράδυ της δευτέρας για την παρουσίαση του wow στο οποίο θα διατεθούν και CE και μου είπε αν την βρει εκεί να μην του την στείλω. Anyways προφανώς τρίτη ξημερώματα θα ξέρω 100% οπότε αν εκείνη την χρονική στιγμή εξακολουθείς να ενδιαφέρεσαι το κανονίζουμε.

OK θα περιμένω να μου πεις.

Αν δεν κάτσει (που ξέρω ότι είναι πολύ πιθανό, sold out είναι δύσκολα θα τη βρεί ακόμα και εκεί που πάει) θα πάρω την κανονική έκδοση από play.com ή κάτι τέτοιο. Απλά έλεγα μιας και δεν πήρα το original σε collector's να πάρω αυτό...

PS. Πόσο έχεις αγοράσει το TBC; Για να ξέρω πόσα να βάλω στην άκρη :)

Δημοσ.

Εκανα απο Πλαισιο preorder την Τριτη μεσω site το burning crusade και μου ηρθε σημερα το μεσημερι! Αντε να ανοιξουν και οι servers να παιξουμε λιγο :)

Δημοσ.

Ελεος παιδιά, σε άλλο site μου είπαν οτι οι φωτογραφίες μου κυκλοφόρησαν μέχρι και απο άσχετο σουηδό στο guild forum του...

Στο collector's θα βγάλω απο πίσω να λέει insomnia να τελειώνει η υπόθεση! :D

Λοιπον για οσους εχουν προ-παραγγείλει απο Πλαίσιο, εγω αντι για 40 πλήρωσα 45 την μία... Τα +5 είναι του κούριερ... Τώρα το κούριερ για ποιον αρρωστημένο λόγο με χρέωσε ΤΡΕΙΣ φορές επί 5? ενώ ήταν μία παραγγελία... κανείς δεν ξέρει... και τη στιγμή εκείνη απλά δεν είχα το καθαρό μυαλό να του πω να χαλαρώσει γιατί σε λίγο θα με χρέωνε μέχρι και τη βενζίνη του...

Νταβατζιλίκι, αλλά δε @@@@@@@.. Σημασία έχει ότι το πήραμε. Αντε να δούμε αν οι servers της blizzard μας αφήσουν να παίξουμε την τρίτη... Υπολογίζω τετάρτη εγώ στην καλύτερη....

Δημοσ.

Από Emerald Dream που να κάνω migrate λέτε;

Ώπα ρε, τί Emerald Dream??? Σε μας ήρθαν απο εκει καμιά 50αριά άτομα, ξέρεις κανέναν Korleon priest έλληνα??? Kαι αλλοι που δεν μου έρχονται τώρα! Στον Eonar ήρθαν, αλλά δεν τον βλέπω στη λίστα σου!

Παντως στον Eonar να ξέρεις (αν θες να βρεις τους δικούς σου που ήρθαν) υπάρχει δυστυχώς ένα μονο σοβαρό guild (όταν λέω σοβαρό, εννοω 3 boss naxxramas, τίποτα το ακραίο), οι Sanctus που είναι/ήταν ο Shaman μου...

Δηλαδή βλέπεις πχ 60-65 ατομα φούλ T2, T2.5 και μερικα Τ3 (όλοι Sanctus), και απο κάτω το χάος.. Μόνο Τ1 και Τ2... Μούφα server, αλλά είναι καινούριος και θα ανέβει. Σκέψου ότι μόνο εμείς φαρμάρουμε BWL και ξενέρωσε.. Το αμέσως πιο κάτω guild (horde, alliance δεν ξέρω και δεν με νοιάζει) φτάνει μέχρι Nefarian (phase 2 δηλαδή).

Και λέω ήταν το guild μου, γιατί τους αποχαιρέτησα σημερα γιατί με το TBC θα ανεβάσω τον undead rogue μου και δυστυχώς ήταν φουλ απο rogues.. (και δεν εχω και καλό gear έτσι κ αλλιώς).

Αν ξεκίναγα τώρα priest θα έκανα dranei male με το όνομα Panulisgosu (lol, περιμένω εναγωνίως σχόλιο από polaki, ax0a0xa0x0ax0a0x0a0x0a)

LOL! Με έχετε πάρει γραμμή και με κράζετε εσείς αντί να κράζω εγώ εσάς..

Ασε και μπήκα μία Genjuros παλι μετα απο 2 μήνες επειδή ένας φίλος μου (Paularas, για τον Eogon λέω) με πηρε τηλ οτι έσκασε μύτη ο Krull....

Και ξενέρωσα απ'τη ζωή μου... Μα greek στο main γαμώ το κεφάλι τους?? GO DIE..........

Και απο κάτω όλοι να παρακαλάνε να σταματήσουμε τα ελληνικά... Ηθελά να ήξερα γιατί τσιγκουνέβονται τα 20 ? να φύγουνε ΟΛΟΙ μαζί να μας αφήσουν εμάς τους έλληνες στην ελληνική μιζέρια μας μπας και ρίξουμε κανα boss και χαρούμε... Ενω χωρίς την οργάνωση του ξένου δεν ειμαστε ΤΙΠΟΤΑ, με τον ελεινό τρόπο μας τους κάνουμε όλους να μας λένε και μ@λ@κες.. Τί να πεις. Reroll σε άλλο server, μόνο αυτό.

Sorry παιδιά, δεν ειμαι φυσικά ρατσιστης εναντίων της ίδιας μου της χώρας, αλλά όποιος έχει παίξει Genjuros ελπίζω να καταλαβαίνει. Ότι κανανε οι ιταλοί στον Crushridge και τους βρίζαμε, κάνουμε εμείς εδω και χειρότερα.....................

Crushridge τυπικό wisper:

CIAO, ITA....??? Do you want to quest with me?

Genjuros ελληνική γυφτιά wisper:

Ελα ρε, έλληνας?? Θες να κουεστάρουμε πουθενά?

ΟΥΣΤ!!!!!

Δημοσ.
OK θα περιμένω να μου πεις.

Αν δεν κάτσει (που ξέρω ότι είναι πολύ πιθανό, sold out είναι δύσκολα θα τη βρεί ακόμα και εκεί που πάει) θα πάρω την κανονική έκδοση από play.com ή κάτι τέτοιο. Απλά έλεγα μιας και δεν πήρα το original σε collector's να πάρω αυτό...

PS. Πόσο έχεις αγοράσει το TBC; Για να ξέρω πόσα να βάλω στην άκρη :)

Ακόμα δεν μου έχει έρθει τίποτα. Τρίτη παραλαμβάνω 9-5 από πλαίσιο(λογικά δεν τους έχουν έρθει ακόμα οι CE) ενώ από παπασωτηρίου δεν με έχουν ενημερώσει ακόμα για το πότε.

69.99 κοστίζει στο Πλαίσιο, δωρεάν μεταφορικά από 50 ευρώ και πάνω.

73,94 από Παπασωτηρίου με μεταφορικά.

my.php?image=untitledgw2.png

Εγώ κατοικώ Δ. Αττική αλλά πηγαίνω και Βόρεια προάστια και Ανατολικά, μιας και οικογενειακός είμαστε διασκορπισμένοι. Αν τελικά μου μείνει και είσαι στον δρόμο μου μπορεί να έχεις και παράδοση κατ' οίκον :).

Genjouros έπρεπε να είχα ρολάρει. Ελληνικά μιλάμε (αλίμονο!!!) αλλά και την ιταλική (χάρη σε κάποια πρώην) την κατέχουμε. Ο mage μου έχει το όνομα Fanciulla (κοπελίτσα στα ιταλικά) και εννοείται όποτε παίζω με αυτόν παίρνω whispers στα ιταλικά χωρίς να προηγηθεί το "Ciao, ita?" :)

Δημοσ.
Ώπα ρε, τί Emerald Dream??? Σε μας ήρθαν απο εκει καμιά 50αριά άτομα, ξέρεις κανέναν Korleon priest έλληνα??? Kαι αλλοι που δεν μου έρχονται τώρα! Στον Eonar ήρθαν, αλλά δεν τον βλέπω στη λίστα σου!

Παντως στον Eonar να ξέρεις (αν θες να βρεις τους δικούς σου που ήρθαν) υπάρχει δυστυχώς ένα μονο σοβαρό guild (όταν λέω σοβαρό, εννοω 3 boss naxxramas, τίποτα το ακραίο), οι Sanctus που είναι/ήταν ο Shaman μου...

Δηλαδή βλέπεις πχ 60-65 ατομα φούλ T2, T2.5 και μερικα Τ3 (όλοι Sanctus), και απο κάτω το χάος.. Μόνο Τ1 και Τ2... Μούφα server, αλλά είναι καινούριος και θα ανέβει. Σκέψου ότι μόνο εμείς φαρμάρουμε BWL και ξενέρωσε.. Το αμέσως πιο κάτω guild (horde, alliance δεν ξέρω και δεν με νοιάζει) φτάνει μέχρι Nefarian (phase 2 δηλαδή).

Δεν τον ξέρω τον συγκεκριμένο. Αλλά είχα σταματήσει για κανένα 2μηνο οπότε ίσως γι' αυτό.

Κοίτα και ο shaman μου Τ1 και Τ2 είναι και μερικά άλλα καλά healer items (δες στο profile μου μερικά post πιο πάνω) αλλά είπαμε για healer shaman δε λέει full T2 ή T2.5. Μόνο Τ3...

Οι server στη λίστα μου είναι από την Blizzard, δεν ξέρω γιατί δεν έχει Eonar μέσα. Βαριέμαι λίγο να τους πιάσω έναν-έναν και να αρχίσω να ψάχνω για guilds :)

Μάλλον θα κάνω leveling τον warlock μου, να τον μάθω λίγο καλύτερα και μετά γύρω στα 67-68 θα κοιτάξω για guild...

73,94 από Παπασωτηρίου με μεταφορικά.

my.php?image=untitledgw2.png

Εγώ κατοικώ Δ. Αττική αλλά πηγαίνω και Βόρεια προάστια και Ανατολικά, μιας και οικογενειακός είμαστε διασκορπισμένοι. Αν τελικά μου μείνει και είσαι στον δρόμο μου μπορεί να έχεις και παράδοση κατ' οίκον :).

Ανέβηκα Γιάννενα που σπουδάζω, στις διακοπές ήμουν Χαλάνδρι/Μαρούσι... Αν κάτσει τελικά θα κανονίσουμε κάτι με courier, δικά μου μεταφορικά. Θα ξεπαραδιαστώ αλλά ΟΚ :mrgreen:

Αρκεί να μην το πάρει ο φίλος σου :)

• Super Moderators
Δημοσ.

polaki den eipa oti den phres to TBC alla mou fanhke apisteuta para3eno na postarei agnwsto 3enos dikies sou photos...

parepiptontos to TBC "anoigei" deutera pros trith etsi ?

Δημοσ.

Άντε το παρέλαβα το TBC. Τρόμαξα λίγο με το 4ο Cd το οποίο κάποιο πρόβλημα παρουσίασε και στην αρχή δεν το διάβαζε το τέλος του. Ευτυχώς κατάφερα να το κάνω ένα image.

Το intro είναι φανταστικό πάντως! ;)

Δημοσ.

Genjouros έπρεπε να είχα ρολάρει. Ελληνικά μιλάμε (αλίμονο!!!) αλλά και την ιταλική (χάρη σε κάποια πρώην) την κατέχουμε. Ο mage μου έχει το όνομα Fanciulla (κοπελίτσα στα ιταλικά) και εννοείται όποτε παίζω με αυτόν παίρνω whispers στα ιταλικά χωρίς να προηγηθεί το "Ciao, ita?" :)

40x3 πακέτα 120, κανονικα λοιπον τα μεταφορικά μου έπρεπε να ειναι δωρεάν. Αντ'αυτού πλήρωσα σε ΚΑΘΕ πακέτο +5?, αυτό δεν κατάλαβα γιατί, ίσως επειδή η παράδωση έγινε Σάββατο? Μάλλον! Δεν με νοιάζει βέβαια, η επιβάρυνση η δικη μου ηταν ουσιαστικά τα 5 ευρώ μιας και τα αλλα 2 πακέτα τα πήραν 2 φίλοι μου.

Το θεμα των ελληνικών με εχει κουράσει για τον εξης λογο. Οταν ειμασταν crushridge και μιλάγανε ολοι ιταλικα, τους κραζαμε ανελέητα αλλά παρόλαυτα αν και ηταν unofficial italian server στο πρωτο migration δεν φυγαμε. Στο δευτερο εγινε η μαζικη φυγη. Παμε στον Genjuros που μολις ειχε ανοίξει, και ενω στην αρχη ειμασταν κυριλέ, μετα απο κανα μηνα αρχισαν τα ελληνικά στο main κλπ.

Δεν με εμποδιζει κανενας να γραφω ελληνικα στο main, αλλά είναι ελλειψη σεβασμου προς τους υπολοιπους γιατι ουσιαστικα δημιουργούμε spam χωρις να το καταλαβαίνουμε.. Οταν ο αλλος κανει ολοκληρη συζητηση, σκεψου τι χαμος γινεται. Μ'αυτη την έννοια το λέω. Και με το που πει καποιος ξένος "stop greek in main" βλέπεις 4-5 "αντρες" να του λένε στα ελληνικά "σκάσε γιδι", "βουλωσε το noobά" κλπ. Εχει ωραιο επίπεδο ο ελληνας σου λέω... χειρότερος απο γήπεδο.

Εγω μιλαγα ιταλικα, ειδικα οταν ημουν crushridge πριν 1.5 χρονο καταλαβαινα απταιστα σχεδον, και ποτε μου δεν ειχα δει προσβλητική συμπεριφορα προς τους ξένους, να σε βρίζουν επειδη λες να μιλάνε αγγλικά in main. :)

Άντε το παρέλαβα το TBC. Τρόμαξα λίγο με το 4ο Cd το οποίο κάποιο πρόβλημα παρουσίασε και στην αρχή δεν το διάβαζε το τέλος του. Ευτυχώς κατάφερα να το κάνω ένα image.

Το intro είναι φανταστικό πάντως! ;)

To ιδιο και σε ένα φίλο μου, εμένα απλά είδα με τρομο οτι σταματησε να διαβάζει λίγο και μετά συνέχισε κανονικά όμως. Ε ίσως η παρτίδα μας να ήταν λίγο περίεργη στο 4ο CD αλλά αφού όλα κυριλέ..

Η εισαγωγη ειναι ίδια. Με ξενέρωσε οτι παρόλο που έχω wide, το βιντεο συνεχιζει να χρησιμοποιεί την μιση οθονη με αποτέλεσμα να ειναι πολύ μικρό... Δηλαδή έτσι όπως το βλέπω, θα χρειαζόμουν 2 wide διπλα διπλα για να το δω full size...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...