Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχαχαχα, εν ολίγοις "φιλαράκο ξέρεις ότι τα services μας είναι μπουρδέλο!!! Επειδή όταν ανοίξει το dark portal θα γίνεται της ταναπού το κάγκελο σπεύσε νωρίς να ανανεώσεις γιατί αλλιώς τον πούλο!!!!!"

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καπως ετσι .... παντως μπηκα το βραδυ στο παιχνιδι τελικα και πηγα στην Dark Portal . Γινετε της τανασπου και απο μεσα βγαινουν κατι τυπαδες που σφαζουν ...το θεμα ειναι οτι εχει πολυ κοσμο εκει πολλους horde και ειναι ευκαιρια για μερικα honor :D :D :D :D Απο την αλλη εχει και ενα q στην εισοδο κοντα στις σκαλες που σου δινει 6 g για να σκοτωσεις 6 βλακες απο αυτους τους demon που βγαινουν απο την portal . Και δεν ειναι elite :) οποτε τζαμπαναν λεφτα :D

To savato paralambano to BC, tha mporo na pekso i prepi na perimeno mexri tin triti arage??

Επειδη δουλευα 3 χρονια στο ΠΛΑΙΣΙΟ και ξερω τον Θαναση ( Τον υπεθυνο παραγγελειων games ) και μολις μιλησα μαζι του να σου πω οτι το TBC δεν θα μπορεις να περασεις την portal αν το βαλεις το Σαββατο πανω . Απλα λογω του οτι γινεται ΧΑΜΟΣ απο προπαραγγελειες μεσω ιντερνετ θα αρχισουν να στελνουν ποιο νωρις στον κοσμο για να προλαβουνε . Παντως μην περιμενει ΚΑΝΕΙΣ Collectors ..... Μου το ξεκοψε :(

Δημοσ.
καπως ετσι .... παντως μπηκα το βραδυ στο παιχνιδι τελικα και πηγα στην Dark Portal . Γινετε της τανασπου και απο μεσα βγαινουν κατι τυπαδες που σφαζουν ...το θεμα ειναι οτι εχει πολυ κοσμο εκει πολλους horde και ειναι ευκαιρια για μερικα honor :D :D :D :D Απο την αλλη εχει και ενα q στην εισοδο κοντα στις σκαλες που σου δινει 6 g για να σκοτωσεις 6 βλακες απο αυτους τους demon που βγαινουν απο την portal . Και δεν ειναι elite :) οποτε τζαμπαναν λεφτα :D

Επειδη δουλευα 3 χρονια στο ΠΛΑΙΣΙΟ και ξερω τον Θαναση ( Τον υπεθυνο παραγγελειων games ) και μολις μιλησα μαζι του να σου πω οτι το TBC δεν θα μπορεις να περασεις την portal αν το βαλεις το Σαββατο πανω . Απλα λογω του οτι γινεται ΧΑΜΟΣ απο προπαραγγελειες μεσω ιντερνετ θα αρχισουν να στελνουν ποιο νωρις στον κοσμο για να προλαβουνε . Παντως μην περιμενει ΚΑΝΕΙΣ Collectors ..... Μου το ξεκοψε :(

To collector's eixa paraggili alla apoti katalava ta kratisan gia tous dikous tou, sosta??

Δημοσ.

οχι αδερφε . εγω που εχω πολυ καλες σχεσεις με τον Θαναση και του ειπα να μου στειλει collectors μου ειπε οτι δεν υπαρχει ουτε για δειγμα . Και κατι παλιους συναδερφους που μιλησα παλι δεν...... κριμα :(

Δημοσ.

Blasted Lands.

Εγω ειχα κανει προπαραγγελια Collector's 15 Οκτωβρίου και γειώθηκα. Με πήραν σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα μου παραδώσουν την απλή έκδοση.. Collector's μονο απο ebay με 150? τα οποία εγώ απλά δε δίνω..

Δημοσ.

Εμένα μου την έχουν χρεώσει (collectors) απότι έχω δει στον παπασωτηρίου, μαζί με με κάτι άλλα πράγματα που έχω παραγγείλει. Και mail μου έστειλαν αλλά αν δεν την παραλάβω δεν γνωρίζω τίποτα.

Στην beta έλεγαν ότι περνάς hellfire penissula από stormwind. Οπότε αν είναι έτσι δεν χρειάζεται να πας από blasted lands όπου θα γίνεται το gank του αιώνα. Επειδή δεν πήγα sw καθόλου στην beta μπορεί κάποιος που γνωρίζει να επιβεβαιώσει?

Δημοσ.

Φυσικά και θα έχει installation :)!!! Όχι δεν χρειάζεται να ξαναπεράσεις κανένα από τα patch που έχουν βγει μέχρι τώρα, παρά μόνο όσα θα ακολουθήσουν.

• Super Moderators
Δημοσ.
Xtes epitethike stin UC o higlord krull ston lightbringer. Trelo gelio :D

ton skotwsame 25 atoma apo to guild x8es Silithus ston server mou (Tarren Mill) kai mporw na pw oti einai elaxista pio dyskolos apo Kazzak(gyrw sta 350k HP)...kata ta alla to idio loot (axrhsto :P )

Δημοσ.
Blasted Lands.

Εγω ειχα κανει προπαραγγελια Collector's 15 Οκτωβρίου και γειώθηκα. Με πήραν σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα μου παραδώσουν την απλή έκδοση.. Collector's μονο απο ebay με 150? τα οποία εγώ απλά δε δίνω..

ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ COLLECTOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με πηρε τηλέφωνο το Πλαισιο και μου ειπε οτι ΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ θα πάρω την collector!!! Η γείωση που είχα φάει δεν ήταν για την παραγγελία μου στις 15 Οκτ, αλλά στις 22 Δεκεμβριου που το είχα ξανα-παραγγείλει για ενα φίλο μου!

Ετσι αυριο παραλαμβάνω την απλή έκδοση (εχω 2 accounts) και την τρίτη θα παραλάβω την Collectors!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα ποστάρω pics εδώ!

Δημοσ.

Εγώ παιδιά είμαι 2πλά collector :). Πριν από λίγο επικοινώνησαν μαζί μου από Πλαίσιο ότι παραλαμβάνω τρίτη. Το θέμα είναι ότι είμαι και από τους τυχερούς του παπασωτηρίου :). ΧΑΧΑΧΑ. Ποιος τυχερός θα παραλάβει το δεύτερο collectors box μου?

Δημοσ.
Εγώ παιδιά είμαι 2πλά collector :). Πριν από λίγο επικοινώνησαν μαζί μου από Πλαίσιο ότι παραλαμβάνω τρίτη. Το θέμα είναι ότι είμαι και από τους τυχερούς του παπασωτηρίου :). ΧΑΧΑΧΑ. Ποιος τυχερός θα παραλάβει το δεύτερο collectors box μου?

Μέσα. Σε τι τιμή είναι το θέμα :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...