christosth Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Re pedia kontevo na stamatiso to wow logo tis mlkias oti ime shadow priest ke se inc mono heal kano eleos pios o logos i priest na ginonte shadow .Den to katalava akomi afto
pseira Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 @greekbaby Katse retrib, k an breis guild na se dextei, ginesai holy. alliws tzampa to respec. Koita na mazeueis k items me +heal omws...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Re pedia kontevo na stamatiso to wow logo tis mlkias oti ime shadow priest ke se inc mono heal kano eleos pios o logos i priest na ginonte shadow .Den to katalava akomi afto level up, pvp, guild master pou kanei oti 8elei kala ok exoume kai emeis enan shadow...alla einai karatoumpano...sxedon +650 damage...
chill Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Άλλα ονόματα που πέτυχα αυτό το διήμερο Priests: 1)Papagodzila 2)Papasuzas 3)Zagorakis (night elf FEMALE priest) Rogue: Tsantakias Kαι guild HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 a3ios Chill gia to double post (profanws me allo forum )
thefirestarta Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 ROFL o Papagodzila είναι στο Maelstrom καλό παιδί
greekbaby Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Παιδια επηδη ειμαι καινουργιος 60 λεβελ δεν ξερω πως παιρνεις τα επικ επηδη μου λενε οτι δεν ειναι με ρολλ μπορει κανεις να μου πει ??? Ευχαριστω......ΜΑΡΙΟΣ :razz:
andrip Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 ;;; roll? τι εννοείς; αγόρασες lvl 60 χαρακτήρα; αν εννοείς στα μεγάλα instances Που θα πηγαίνεις όχι, εκεί δεν παίρνεις items με roll. Υπάρχει ένα σύστημα πόντων. Πόντους παίρνεις ανάλογα με τις συμμετοχές σου (χοντρικά). Δε μπορεί πχ εσύ να είσαι 2 μέρες σε ένα guild κι ένας να είναι 3 μήνες και να κάνετε roll και να κερδίσεις το item. Ποτέ!
greekbaby Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 δεν αγορασα παιχτι απλος τωρα πηγα 60 λεβελ και δεν ξερω και δεν βρισκεται επισης και καποιος να μου εξηγησει ρε......μπορεις να τα πεις ποιο αναλυτικα
mindtrapper Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Γ@μ0 τα patch μου γ@μ0 καθόμουν χτες και έφτιαχνα τα addons. Χτες ξεκίνησα να παίζω λιγάκι πάλι... Και σήμερα τα μισά δεν δουλεύουν.........
chill Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο παράτησα το "άθλημα" των addons.
sleepy_head Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 ναι κι'άλλο patch σήμερα..εχθές έκανα train τα talents και σήμερα πάλι
GaGaS_Thess Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 patch .... και μολις κατεβασα το patch διαπιστωσα οτι μου ειχε ΤΕΛΙΩΣΕΙ στις 16:11 η καρτα ... και ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ μπαινει στην σελιδα της blizzard. ... με αποτελεσμα να ΜΗΝ μπορω να κανω ανανεωση και να ΜΗΝ μπορω να μπω να παιξω .... ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ
kosko42 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 καλημέρα παιδιά,ξέρει κανείς αν έχει πρόβλημα το realm του genjuros?Πάω να παίξω με τον χαρακτήρα μου και μου κολλάει στο screenshot πριν μπεί στο παιχνίδι,σε άλλο realm Που έχω χαρακτήρα μπαίνει και παίζει κανονικότατα
mindtrapper Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Πως λέμε: σας έχουμε πάρει χαμπάρι κορόιδα!!! Αυτό που με ενόχλησε πιο πολύ είναι ότι είχα ήδη κάνει re-activate το account πριν μου στείλουν mail...
Προτεινόμενες αναρτήσεις