Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
Re pedia kontevo na stamatiso to wow logo tis mlkias oti ime shadow priest ke se inc mono heal kano eleos pios o logos i priest na ginonte shadow .Den to katalava akomi afto

level up, pvp, guild master pou kanei oti 8elei :D

kala ok exoume kai emeis enan shadow...alla einai karatoumpano...sxedon +650 damage...

Δημοσ.

Άλλα ονόματα που πέτυχα αυτό το διήμερο

Priests:

1)Papagodzila

2)Papasuzas

3)Zagorakis (night elf FEMALE priest)

Rogue:

Tsantakias

Kαι guild

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Δημοσ.

Παιδια επηδη ειμαι καινουργιος 60 λεβελ δεν ξερω πως παιρνεις τα επικ επηδη μου λενε οτι δεν ειναι με ρολλ μπορει κανεις να μου πει ???

Ευχαριστω......ΜΑΡΙΟΣ

:razz:

Δημοσ.

;;; roll? τι εννοείς; αγόρασες lvl 60 χαρακτήρα;

αν εννοείς στα μεγάλα instances Που θα πηγαίνεις όχι, εκεί δεν παίρνεις items με roll. Υπάρχει ένα σύστημα πόντων. Πόντους παίρνεις ανάλογα με τις συμμετοχές σου (χοντρικά). Δε μπορεί πχ εσύ να είσαι 2 μέρες σε ένα guild κι ένας να είναι 3 μήνες και να κάνετε roll και να κερδίσεις το item. Ποτέ!

Δημοσ.

δεν αγορασα παιχτι απλος τωρα πηγα 60 λεβελ και δεν ξερω και δεν βρισκεται επισης και καποιος να μου εξηγησει ρε......μπορεις να τα πεις ποιο αναλυτικα

Δημοσ.

patch .... και μολις κατεβασα το patch διαπιστωσα οτι μου ειχε ΤΕΛΙΩΣΕΙ στις 16:11 η καρτα ... και ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ μπαινει στην σελιδα της blizzard. ... με αποτελεσμα να ΜΗΝ μπορω να κανω ανανεωση και να ΜΗΝ μπορω να μπω να παιξω .... ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ

Δημοσ.

καλημέρα παιδιά,ξέρει κανείς αν έχει πρόβλημα το realm του genjuros?Πάω να παίξω με τον χαρακτήρα μου και μου κολλάει στο screenshot πριν μπεί στο παιχνίδι,σε άλλο realm Που έχω χαρακτήρα μπαίνει και παίζει κανονικότατα

Δημοσ.

th_89481_mail_top_122_480lo.jpg

Πως λέμε: σας έχουμε πάρει χαμπάρι κορόιδα!!!

Αυτό που με ενόχλησε πιο πολύ είναι ότι είχα ήδη κάνει re-activate το account πριν μου στείλουν mail...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...