saxon Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Γιατί , αν θυμάστε , πριν την ενοποίηση των BGs , υπήρχαν servers που ήταν τέτοια η δυσαναλογία horde - alliance , που η πλάστιγγα έγερνε προς την μία ή την άλλη πλευρά. Ξέρω server , που οι δυνάμεις των Horde στα WSG , είχαν να σταυρώσουν νίκη πάνω από 2 (ολογράφως ΔΥΟ ) μήνες . Εκεί πως να ανεβάσεις rank ?Γιαυτό λέω , πολυ καήτερα τώρα , άλλο βέβαια αν αδικεί , γιατί σίγουρα αδικεί , τους παλαιότερους pvpηδες. Ki egw symfonw oti to palio pvp systhma htan apokleistika kai mono gia kamenous alla afto pou les edw einai teleiws lathos. An exanan synexeia oi hordes sto wsg den eixe kammia sxesh me ta ranks. Sto rank pou tha epernes den ypologizotan to poso honor phran oi antipaloi alla mono oi dikoi sou. Gia na to kanw liana....o no1 standing twn alliance me 1500 nikes sta bg's se mia ebdomada eperne to idio amount pou eperne kai o no1 standing stous hordes me 1500 httes kai kammia nikh. Ektos an enoeis reputation sta bg's...ekei vevaiws tha epaize rolo an exanan oi hordes synexeia. Gia na gineis exalted synexeia me httes theleis kati xronia
nobleman Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Αξίζει τον κόπο να κάνεις αύξηση του power level από 55 σε 60 ΕΔΩ και για ποιο λόγο; Δεν παίζω εγώ αλλα ρωτάω για να μάθω τι παίζεται...
Sorath Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Αξίζει τον κόπο να κάνεις αύξηση του power level από 55 σε 60 ΕΔΩ και για ποιο λόγο;Δεν παίζω εγώ αλλα ρωτάω για να μάθω τι παίζεται... Όχι μόνο να πληρώσω, αλλά ούτε καν που να με πληρώνανε δεν θα δεχόμουν αυτές τις "υπηρεσίες". Σιγά μην δώσω τα στοιχεία του account μου σε ένα άσχετο. Σιγά μην δώσω την πιστωτική μου πάλι σε κάτι τέτοιες "εταιρίες" Σιγά μην χάσω την απόλαυση του leveling και απλώς να βρεθώ με ένα 60άρι char. Ειδικά 55-60 είναι γελείο να πάς. Μόνο instances να κάνεις τον έχεις 60ρίσει τον char. Μακριά απο κάτι τέτοια....
Elena1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Pedia thelo na kano mia erotisi gia to pio spec tha kano ton character mou exo enan lvl 54 Priest ke skeftome na ton kano holy/disc ,oi full shadow esis ti protinete? Shadow βεβαια. Πως αλλιως θα ανεβεις γρηγορα lvl? Holy /disc να τον κανεις στα 60 lvl αν θελεις να σε παιρνουνε στα raids
whiteman7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 τώρα και οι shadow μια χαρα ειναι στα raids μετά το patch
evts Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Το pvp τώρα θα είναι καλύτερο? Πάλι λιώσιμο θέλει για να βγεί η ομάδα σου στις πρώτες θέσεις και τους πόντους για να τους πάρεις κάθε εβδομάδα θα πρέπει να παίξεις ενα Χ χρόνο αλλιώς δεν θα μετράνε. Πέρα απο αυτά τον warrrior τον καταστρέψανε. Δεν βλέπω φως και δεν βλέπω να ανενεώνω και να πάρω το εξπανσιον αν τυχόν αλλάξει κάτι αργότερα βλέπουμε...υπάρχει και ενα warhammer απο πίσω
chill Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Οι warrior μόνο με έναν healer από πίσω κάνουν κάτι. Ειλικρινά στα bgs τόσο με τον shadow priest μου όσο και με τον demo lock δεν μου πάει η καρδιά να τους αγγίξω. Tους λυπάμε!!!!!!!! Σήμερα σε pure 1vs1 μου την έπεσε high warlord στον μπλεδάκια τον lock μου........... Που πα ρε καραμήτρο? Ειλικρινά το charge του warrior πιστεύω ότι είναι αυτό που λέμε "πάρε φόρα και έλα κλάσε μου τα @@" .
polaki Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Ειλικρινά το charge του warrior πιστεύω ότι είναι αυτό που λέμε "πάρε φόρα και έλα κλάσε μου τα @@" . Ή αλλιώς "πάρε φόρα με τον κώλο και έλα..." Το να έχεις ένα αστείο όνομα είναι θεμιτό και δεν έχω τίποτα εναντίον του, πχ σε μας υπάρχει ένας που λέγεται Elvispriestly, και guild Farrison Horde, αναγραμματισμός του Harrison Ford. Το να σε δω να κυκλοφορείς γύρω γύρω με όνομα Tzatziki θα με κάνει να χαμογελάσω και να πω "να ένας δικός μας", δεν θα σε κοροιδέψω. Θέλεις να κάνεις χιουμορ και το κάνεις έτσι, πολυ δεκτό. Οταν δω ομως καποιον να τρεχει γυρω γυρω και να λέγεται ksekolaki, εκεί αλλάζει γιατι πλεον δεν ειναι πλεον αστείο αλλά κουραστικό. Και σε μένα που είμαι ελληνας είναι πίο χτυπιτό απτο να δω κάποιον με όνομα "Darkslat", που ναι υπάρχει και ήταν Undead priest (female) (προφανως εγραψε το slut με a για να μην του αλλάξει η blizzard το ονομα). Αλλά ακόμα και αυτό, ειναι πιο αθώο απτο να χρησιμοποιήσει κάποιος χυδαίο όνομα, όπως Gamwspitos ή οποιοδήποτε ελληνικη χυδαιότητα κρύβεται πίσω απτο αδυναμία της Blizzard να αλλάξει το όνομα ώς offending όπως γίνεται στα αγγλικά. Το να ονομάσει ο αλλος τον χαρακτήρα του Gamwspitos, καταλαβαίνεις ότι το παιδί προφανώς είναι είτε 12 χρονών, ή δεν τον ενδιαφέρει καθόλου το ονομα του χαρακτήρα που θα κουβαλάει για ΜΗΝΕΣ, ή πολύ απλά είναι μέγιστος κάφρος. :D:D
giorgos_g Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Ή αλλιώς "πάρε φόρα με τον κώλο και έλα..." Το να έχεις ένα αστείο όνομα είναι θεμιτό και δεν έχω τίποτα εναντίον του, πχ σε μας υπάρχει ένας που λέγεται Elvispriestly, και guild Farrison Horde, αναγραμματισμός του Harrison Ford. Το να σε δω να κυκλοφορείς γύρω γύρω με όνομα Tzatziki θα με κάνει να χαμογελάσω και να πω "να ένας δικός μας", δεν θα σε κοροιδέψω. Θέλεις να κάνεις χιουμορ και το κάνεις έτσι, πολυ δεκτό. Οταν δω ομως καποιον να τρεχει γυρω γυρω και να λέγεται ksekolaki, εκεί αλλάζει γιατι πλεον δεν ειναι πλεον αστείο αλλά κουραστικό. Και σε μένα που είμαι ελληνας είναι πίο χτυπιτό απτο να δω κάποιον με όνομα "Darkslat", που ναι υπάρχει και ήταν Undead priest (female) (προφανως εγραψε το slut με a για να μην του αλλάξει η blizzard το ονομα). Αλλά ακόμα και αυτό, ειναι πιο αθώο απτο να χρησιμοποιήσει κάποιος χυδαίο όνομα, όπως Gamwspitos ή οποιοδήποτε ελληνικη χυδαιότητα κρύβεται πίσω απτο αδυναμία της Blizzard να αλλάξει το όνομα ώς offending όπως γίνεται στα αγγλικά. Το να ονομάσει ο αλλος τον χαρακτήρα του Gamwspitos, καταλαβαίνεις ότι το παιδί προφανώς είναι είτε 12 χρονών, ή δεν τον ενδιαφέρει καθόλου το ονομα του χαρακτήρα που θα κουβαλάει για ΜΗΝΕΣ, ή πολύ απλά είναι μέγιστος κάφρος. :D:D Afta ta onomata file mou den einai tipota, ston server mou kiklofori ena kakomiris (pos alios na ton xaraxtiriso) me to onoma "moyn@r@" kai pola alla pou den mporo na ta grapso... ti na pis...
polaki Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Το pvp τώρα θα είναι καλύτερο? Πάλι λιώσιμο θέλει για να βγεί η ομάδα σου στις πρώτες θέσεις και τους πόντους για να τους πάρεις κάθε εβδομάδα θα πρέπει να παίξεις ενα Χ χρόνο αλλιώς δεν θα μετράνε. Πέρα απο αυτά τον warrrior τον καταστρέψανε. Δεν βλέπω φως και δεν βλέπω να ανενεώνω και να πάρω το εξπανσιον αν τυχόν αλλάξει κάτι αργότερα βλέπουμε...υπάρχει και ενα warhammer απο πίσω Οχι οι ποντοι παραμένουν οπότε μπορείς να τους μαζέυεις οσο αργά θελεις χωρίς αγχος. Οσο για τον warrior, τί διαφορά είχε ο warrior στο 50 με 60 warrior του TBC? Ούτε protection χρειάζεται να είσαι ούτε υπάρχει κάποιος λόγος να αγχώνεσαι ακόμα. Το θέμα ειναι να τον δεις πώς θα είναι στο 70 σε συνθήκες raid. Ναι μεν ο druid γίνεται κτήνος tank, αλλά πραγματικό τανκ σε raid λογικά θα είσαι εσύ, έ μέχρι τότε γύρνα το dps και να χαρείς και το παιχνίδι! Οπως και resto shamans θα βλέπεις με τα κυάλια, γιατί πολυ απλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να σπαταλισω εγω 3 τάλεντς στο να δίνω +15% increased healing για κάθε ΠΑΡΑΠΑΝΩ healing σε κάποιον, ούτε αξίζει να δωσω ταλεντς ωστε ο αλλος να ανεβάσει το armor του με κάθε μου critical heal. Μην αγχώνεσαι λοιπόν, αν και δεν ξέρω απο warrior προσωπικά, το θέμα ειναι αν το class σου θα αξίζει στο 70 για να πηγαινεις σε raids.
nobleman Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Όχι μόνο να πληρώσω, αλλά ούτε καν που να με πληρώνανε δεν θα δεχόμουν αυτές τις "υπηρεσίες". Σιγά μην δώσω τα στοιχεία του account μου σε ένα άσχετο. Σιγά μην δώσω την πιστωτική μου πάλι σε κάτι τέτοιες "εταιρίες" Σιγά μην χάσω την απόλαυση του leveling και απλώς να βρεθώ με ένα 60άρι char. Ειδικά 55-60 είναι γελείο να πάς. Μόνο instances να κάνεις τον έχεις 60ρίσει τον char. Μακριά απο κάτι τέτοια.... Χμ... τι θα σου κάνει δλδ στο λογαριασμό σου; Χμ... πληρώνεις με PayPal αν θες, όχι μόνο πιστωτική... Χμ... απόλαυση;;; δεν ξέρω, ο πιτσιρικάς μου το ζητάει για να προλάβει λέει το expansion που προ-παράγγειλα επίσης... ούτε που ξέρω τι εννοεί... π@λιόπ@ιδα!!!
greekbaby Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Γεια σε ολους ειμαι καινουργιος εδω και παιζω WOW οπως ολοι που γραφουν εδω........καταρχας 8α συμφονησο με μερικους οτι το καινουργιο patch δεν ειναι τοσο ευνοικο για αυτους που ειχαν λιωσει για να παρουν τα ranks οπως και εγω και τωρα για να παρεις τα items με το καινουργιο honour system ειναι πολοι ποιο ευκολο.Επισης 8α η8ελα να ροτησω κατι αν παιζει κανεις silvermoon alliance που ειμαι και εγω εκει θα ηθελα να πω οτι εχω human paladin 60 lvl name:Greekbaby Talents: full retri και θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση Που πιστευεται οτι πρεπει να εχω τα talents... ακουω επισης οτι σε καποια guilds δεν σε παιρνουν αν δεν εισαι full holy αληθειυει??? Ευχαριστω.....
neroxiths Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 δλδ παλι καλα που ειπα τον char μου neroxith αλλιως θα ηταν στην ιδια κατηγορια με τον gamwspito..... ή μηπωσ οχι?
greekbaby Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 δλδ παλι καλα που ειπα τον char μου neroxith αλλιως θα ηταν στην ιδια κατηγορια με τον gamwspito..... ή μηπωσ οχι? ελεος ρε τη λες τωρα νεροχιτη τη να σου πω και εσενα ευτυχως τουλαχιστον που παρολου που δεν ειναι ωραιο δεν εχει κατι βριστυκο ωστε να προσβαλει τους ΕΛΗΝΕΣ που παιζουν .........τη να πει κανεις :twisted: κοιταξε εισαι και εσυ στην ιδια κατηγορια πιστευω ........δεν ξερω αυτα το ονοματα δεν μου αρεσουν καθολου γιατι οχι μονο θα εχεις τον παιχτι χρονια με αυτο το ονομα που διαλεξες οπως ειπε και ενας παραπανω αλλα δεν ειναι και κατι που οταν μαθει ενας ξενος τη σημαινει θα σε κανει ρομπα ... ειχε γινει κατι παρομιο στον server μου που ενας ειχε βαλει το ονομα mastouris και οταν μαθανε η ξενοι απο καποιον τη σημαινει τον κοροιδευανε καθε τρεις και λιγο και ετσι το παιδι ....
mindtrapper Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 πχ σε μας υπάρχει ένας που λέγεται Elvispriestly, και guild Farrison Horde, αναγραμματισμός του Harrison Ford. ROFL απλά ROFL...
Προτεινόμενες αναρτήσεις