mindtrapper Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δεν έχω ιδέα για ποια photo μιλάς αλλά XP Bar με μοβ, μπλε και μαύρο μάλλον μιλάμε για FuBar. Το συγκεκριμένο addon για FuBar δεν το θυμάμαι ακριβώς αλλά μάλλον XPFu PS. Άκυρο δεν είναι το ίδιο. Αλλά δοκίμασε αυτά που σου είπα, φαίνονται πιο ωραία
chrgeo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Σε ποίους servers βρίσκει κανείς έλληνες ή δεν έχουνε σχέση οι servers
Dark-Shadow Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Παιδιά κάτι εγκίν τώρα και δεν μπορώ να κάνω conect μήπως έχει γίνει tpt???
bomberb17 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Ανταλλάζω account σε US PVP serverμε tier2.5 rogue και tier2 mage (alliance) με οποιοδήποτε account που να έχει lvl60 (mage + rogue κατά προτίμηση) characters μέσα σε EU PVP server. Οι δικοί μου έχουν και μερικά πράγματα από Naxx! Όποιος ενδιαφέρεται ΡΜ!
kafeneio Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Lathos section tou forum dialekses http://insomnia.gr/vb3/forumdisplay.php?f=19 syn tois allois blizzard ban incoming an kaneis allagh-antallagh-agoropolisia account
christosth Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Pedia thelo na kano mia erotisi gia to pio spec tha kano ton character mou exo enan lvl 54 Priest ke skeftome na ton kano holy/disc ,oi full shadow esis ti protinete?
sarisn Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Ενα έλεος για το παιχνίδι γίνομαστε ρανκ14 και μετα τα μοιράζουν για πλάκα, δεν είναι τοσο οτι δώσανε επικ τσαμπέ αλλά γιατί να δώσουν κατι που άλλοι το αποχτήσαν επειδή δεν κωλοβαρέσαν. Ας δίναν άλλα επικ να πάρουν όλοι αλλά όχι ο άλλος με πράσινα να κρατάει σπαθι ρανκ 14 σκέτη ξεφτύλα. Δεν είναι το ίδιο άλλοι να τα πάρουν σχεδόν τσάμπα και άλλοι να έχουν αγωνια κάθε τετάρτη για το rating για καιρό. Προσωπικα δε μου πηρε καιρό για το ρανκ14 απλά είναι άδικο να φοράνε *marshal* έτσι για πλάκα. Πέρα απο αυτό δεν ξέρω θέλω μια γνώμη για τους warrior δεν πρόκειται να συνεχισώ τους καταστρέψαν και δεν προκειται να κανω re-ρολλ 1-70 (να μου λείπει!) Ανέβηκε κανεις στο beta 70 να πει μια γνώμη για warrior τι γίνεται ? Με ενδιαφέρει αρκετα το pvp. Συμφωνώ man έχεις δίκιο. Έχει καταντήσει αηδία το όλο θέμα με τα pvp rewards. Priest με scarlet monastery head και gear γενικότερα gtpk και grand marshal staff. Και δεν είναι ένας είναι πολλοί. Εγώ το βλέπω από την αντίθετη πλευρά ακριβώς.. η λαλακία είχε γίνει από την αρχή με τον τρόπο τον οποίο επέλεξε η Blizz να φτιάξει το όλο σύστημα που δουλεύει το pvp. Το να πρέπει να λιώνει κάποιος 20 ώρες το 24ωρο για 2-3 μήνες τουλάχιστον για να φτάσει Rank 14 είναι πιο ελεεινό από αυτό που λέτε imo. Εξ' αρχής έπρεπε να είναι περίπου όπως είναι τώρα το σύστημα, άντε πχ. να χρειαζόταν λίγο περισσότερο honor και marks για να πάρεις τα μωβάκια, αλλά και 3 μήνες no-life πάει πολύ.... ένας shaman στο server μου ήταν για 5 μήνες rank 13.... και δεν σταμάτησε ούτε μέρα να παίζει από το πρωί ως το βράδυ μέχρι να γίνει rank 14!! Βέβαια στη δικιά του περίπτωση είμαι πεπεισμένος ότι δεν θα έπαιζε μόνο ένας τον χαρακτήρα του αλλά τουλάχιστον 2, το παλικάρι θα' πρεπε να είχε τρελαθεί αν έπαιζε για 7-8 μήνες ασταμάτητα wow... Επίσης, όταν φτάνει κάποιος GM / HW μετά βίας τον βλέπεις 2-3 ώρες την ημέρα μετά για κάνα μήνα Κακά τα ψέματα, για αυτούς που είχαν δουλειά και προσωπική ζωή (συμπεριλαμβάνομαι κι' εγώ σ' αυτούς από το περασμένο καλοκαίρι), το να φτάσουν rank 13-14 ήταν άπιαστο όνειρο... Και για να μην πολυλογώ ο κύριος λόγος που το έκαναν αυτό στο τελευταίο patch ήταν για να ντυθούν λίγο καλύτερα αυτοί που έφτασαν πριν λίγο καιρό 60, γιατί πολύ απλά δεν θα μπορούν να σκοτώσουν ούτε μύγα στο expansion :wink:
whiteman7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 όπως τα είπε ο Sarisn. Eγώ ξέρω άτομα στον server μου (Terenas) που έπαιζαν αποκλειστικά Bg's και παράτησαν το παιχνίδι μετά το τελευταίο patch. Αποφάσεις εν θερμώ,και εγώ θα ξενέρωνα. Ολοι που ντύνονται epic απο PvP πραγματικά θα τα βρουν μπαστούνια στο TBC, αυτό που κάνει η Blizzard είναι να τους ανανεώσει το ενδιαφέρον καινα ψωνίσουν φυσικά το expansion. P.S. Sarisn είναι που θα το άφηνες το παιχνιδάκι . Τα ναρκωτικά δεν κόβονται εύκολα φίλε μου . Btw παίζεις ακόμα CS source? Το έπαιξαλίγο χθες μετά από 1,5 χρόνο και είδα γνωστούς καμμένους ακόμα εκεί
sarisn Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Πού' σαι ρε whiteman? Έχω κόψει όλα τα raids εδώ και κάνα τρίμηνο ρε συ, μόνο 2-3 ώρες pvp παίζω κι' αυτό όχι κάθε μέρα λόγω έλλειψης χρόνου Το Cs source το έχω κόψει από τότε που έπιασα στα χέρια μου το wow, πλήρες ξενέρωμα
evkar Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 προσωπικά πιστεύω ότι το τωρινό σύστημα pvp είναι πολύ καλήτερο από το προηγούμενο και ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ αυτό έπρεπε να εφαρμόσει η blizz. Αυτό με τa ranks ήταν σκέτη αηδία , μήνες και μήνες παιχνίδι για να ανέβεις , και μάλιστα αν κέρδιζε η πλευρά σου . Γιατί , αν θυμάστε , πριν την ενοποίηση των BGs , υπήρχαν servers που ήταν τέτοια η δυσαναλογία horde - alliance , που η πλάστιγγα έγερνε προς την μία ή την άλλη πλευρά. Ξέρω server , που οι δυνάμεις των Horde στα WSG , είχαν να σταυρώσουν νίκη πάνω από 2 (ολογράφως ΔΥΟ ) μήνες . Εκεί πως να ανεβάσεις rank ? Γιαυτό λέω , πολυ καήτερα τώρα , άλλο βέβαια αν αδικεί , γιατί σίγουρα αδικεί , τους παλαιότερους pvpηδες.
bomberb17 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Lathos section tou forum dialekses http://insomnia.gr/vb3/forumdisplay.php?f=19syn tois allois blizzard ban incoming an kaneis allagh-antallagh-agoropolisia account Και που θα καταλάβει η blizz ότι αντάλλαξα account?????
pseira Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 καλήτερο με "υ" γράφεται. το είπανε χθες στο "Ομιλείτε Ελληνικά"!
21century Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Λοιπον επειδη παιζαμε μια παρεα στο Ιντερνετ καφε παρατηρησα οτι πολλοι σερβερ στο εξωτερικο ειναι αρκετα μπουκωμενοι...
whiteman7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 θες μια συμβουλή? Κόψε το WoW από internet cafe. Παντού key loggers
Προτεινόμενες αναρτήσεις