Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τον shaman σου AQ40 μέσα, θα πάω σε κανένα BnB γιατί είμαι διακοπές και το laptop δεν σηκώνει. Στείλε και τα addons σου αν είναι γιατί το έχω αφήσει καιρό το sport :) Και επίσης C'Thun, Ouro δεν ξέρω να παίζω καλά γιατί δεν τους είχαμε ρίξει και είχαμε μπει Naxx και καλά με την καινούργια guild. Πέρα από αυτά κανένα πρόβλημα. :mrgreen:

Γμτ δεν μπορουσες λιγο πιο πριν να μου το πεις? :P

Ειχα ηδη παει στρατο και δεν εχω επικοινωνια εκει... ουτε κινητο να φανταστείς, ειμαι στο ρανταρ στην Παρνηθα... :D

Θα μιλήσουμε αν ξανατύχει να ειμαι μέσα την Δευτερα που μας έρχεται!

chrgeo το παιχνίδι απο που το αγόρασες? Εχεις αγοράσει αμερικάνικη εκδοση και δεν πρόκειται να δεις ευρωπαικό server. Το προβλημα σ'αυτο ειναι οτι λογικά θα έχεις χειρότερη συνδεση, και δεν θα βρισκεις ατομα μιας και η διαφορά ώρας ειναι τεράστεια...

Στα μικρά levels αυτο μπορει να μην σε χαλάει, αλλά μολις προχωρήσεις θα χρειάζεσαι group... Αν το αγόρασες απο μαγαζί εδώ ελλάδα και ειναι αμερικάνικη εκδοση, το γυρνάς πίσω και ζητάς χρήματα μιας και ειναι ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗ.

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το παιχνίδι είναι αυθεντικό chris;

set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com στο αρχείο relamlist.wtf στο wow φάκελο στα program files.

Ρε παιδιά τι στο καλό κάνουν όλοι οι 60άρηδες στις πρωτεύουσες;Καφέ πίνουν;Και εγώ σπαταλάω κανά 10λεπτο να κάνω αγοραπωλήσίες κτλ αλλά δεν ξημεροβραδιάζομαι κβάλα στο άλογο.

Για κάποιον που ρώταγε για guild στον Kilrogg υπάρχει μια σήμερα πρέπει να την μπάνισα για πρώτη φορά. ονομάτι greek kings με χαρακτηρες arxidias ,lagos και όλα τα συναφή.Πάντως πάνω από lvl 50 δεν είδα κανένα.

Και επίσης C'Thun, Ouro δεν ξέρω να παίζω καλά γιατί δεν τους είχαμε ρίξει και είχαμε μπει Naxx και καλά με την καινούργια guild.

Να ρωτησω κατι;Για να κάνεις ένα tier 3 insτance δεν πρέπει οπωσδήποτε να έχεις μόνο tier 2 items;

Δημοσ.
Κάτσε να υποθέσω δλδ που είμαι alchemist ότι πρέπει να έχω κοτσάρει απο πριν τις περιοχές όπου φυτρώνουν τα βότανα και να κάθομαι να τους φτιάχνω potions;Και φανταζομαι ως ανταλαγμα θα έχω enhance;

Οταν εισαι lvl 60 δεν αξιζει να τρεχεις πανικοβλιτος γυρω γυρω για λιγα ψωροβοτανα...

πολυ απλά γιατι έστω οτι βαζεις στο ματι μια περιοχή και τη θερίζεις πανω κατω να τα μαζέψεις, για να μαζέψεις 20 όμως θα πρέπει να ψάχνεις πανω κατω γιατι δεν φυτρωνουν γρήγορα. Κοινως, χρησιμοποιησε την ώρα αυτη να βρεις gold με αλλους τροπους (συγκεκριμένες περιοχές που ρίχνουν ακριβά πράγματα) και απλά αγόρασε αυτά που θες απο ΑΗ για να φτιάξεις τα potions.

Σαν herbalist/alchemist δεν διανοείται να μην έχεις potions τουλαχιστον για σένα, και μιλάω για ποσότητες.. Απο κει και πέρα δεν σου λέει κανεις να φτιάχνεις δωρεάν για αλλους, αλλά βοηθάει με την ίδια λογική που κάποιος μπορεί να σου δώσει κάτι αλλο χωρίς κόστος!

Δημοσ.

Για κάποιον που ρώταγε για guild στον Kilrogg υπάρχει μια σήμερα πρέπει να την μπάνισα για πρώτη φορά. ονομάτι greek kings με χαρακτηρες arxidias ,lagos και όλα τα συναφή.Πάντως πάνω από lvl 50 δεν είδα κανένα.

Να ρωτησω κατι;Για να κάνεις ένα tier 3 insτance δεν πρέπει οπωσδήποτε να έχεις μόνο tier 2 items;

"Καλη" φαση με τους ελληνες, όπως τα έλεγα λοιπόν, σε ολους τους servers ούνα φάτσα ούνα ράτσα ειμαστε! :D

Σημερα είδα εναν lvl 2 να τρέχει γυρω γύρω με όνομα "Poutanitsa".. Ελεος.

Λοιπον για το T3 instance δεν χρειάζεται να εχεις Τ2 items, απλά είναι η λογική εξέλιξη αν δεν θες να τρως (πολύ) ξύλο. Εμενα το guild μου ειναι το κορυφαίο του server (δεν εχουμε και αλλα σοβαρα, πράγμα θλιβερό, αλλα οκ μιας και ειναι πολυ καινούριος ο σερβερ) και εμένα με παίρνουν βόλτα ακομα και Naxx και έχω πολύ χάλια items σε σχέση μ'αυτούς.. Οταν ο αλλος ειναι full T2 και εγω σκάω μύτη με T1 items και 2 μπλέ, έ ειμαι ότι να ναι... Πχ αυτο που είχα κάνει ποστ πριν λίγες μέρες ηταν απο C'Thun try... :P

sadli7.gif

Γενικά παντως ως alchemist πίνω ότι μπορώ ώστε να την παλέυω. Πχ όταν οι αλλοι πινουν pots μονο στα bosses, εμένα δεν με νοιάζει να πιω και σε thrash mobs ωστε να μειωσω την πιθανότητα να γινει στραβη και να εκτεθώ. Οταν ο αλλος έχει πχ 200 FR unbuffed και εγω 100, ε πρέπει κατι να πιω να αναπληρώσω. Ευτυχως φτιάχνω ολα τα Greater Resistance.. Και βεβαια άλλο να εισαι melee που τρως το ξυλο της αρκούδας και αλλο caster που αράζεις πίσω πίσω και το damage που δεχεσαι ειναι μικρότερο. Αλλα φυσικά εγώ υστερώ σε άλλα, πχ οταν ο αλλος σκάει 5000 heals και εγω με το ζόρι 3500 η διαφορά ειναι εμφανης...

Δημοσ.

Βασικά shaman healer δεν χρειάζεσαι πολλά.

Εγώ έτσι χώθηκα Naxx και πήγαινα καλά: http://ctprofiles.net/1802588

Μπορούσα να έχω και άλλα items από tier 2 κτλ αλλά τα φύλαγα για tier 3. Και μετά το παράτησα :|

Δημοσ.

Εγώ πάλι φρόντισα να φάω όλο μου το dkp πριν παρατήσω τα raids. Σιγά μην τους χαρίσω τις ώρες που έχω ξοδέψει. Τώρα πότε θα ξαναρχίσω raids και με ποιον char......ο χρόνος θα δείξει αλλά υπολογίζω από Σεπτέμβρη και μετά. Μέχρι να εβδομηνταρίσουν οι 3 60άριδες μου (4 έχω αλλά ο ένας είναι horde οπότε το πούλο) να lvlάρω dranei shaman και belf pala..... έχουμε καιρό \0/. Μέχρι σήμερα τον priest είχα για pve τον lock για να σπάω μούτρα pvp (μιλάμε αφτερ 2.0.0 κάθε hordas στα x-realms πρέπει να έχει και από ένα παιδί μου γιατί τους έχω καραγαμ***ει :)) και τον mage τον έκανα πιο πολύ έτσι για αλλαγή και κανένα aoe farm. Στο xpansion δεν έχω αποφασίσει με ποιον θα παίξω ως main, προτεραιότητα έχει ο priestάκος μιας και τον παίζω από την day1 του realm αλλά και ο άτιμος ο lock είναι άψογος και μπαίνω σε σκέψεις.

Polaki και γω αναρωτιέμαι πως τύποι με γελοία ονόματα lvlάρουν τους chars τους. Πάρε εδώ παλικάρι (το 4ο όνομα στη σειρά) που πέτυχα πριν λίγες μέρες στο AB......... http://img206.imageshack.us/my.php?image=giapolakieq8.jpg . Εγώ κάθομαι με τις ώρες και σκέφτομαι ονόματα για τους chars μου. Άλλα είναι δημιουργήματα όπως αυτό του main μου και άλλα ψαγμένα και αν όχι μοναδικά τουλάχιστον δεν τα βρίσκεις σε κάθε server όπως τα aias, drizzt, achileas κλπ.

Δημοσ.

γιατί ρε τι έχουν τα αστεία ονόματα, ντάξει αυτό που έδειξες είναι λίγο μούφα. Ολοι μου οι χαρακτήρες αστεία ονόματα έχουν, όχι προσβλητικά

πχ εμένα ο priest έχει όνομα tzatziki

και βλέπω κάτι βλαμμένα άτομα πχ σε av & ab και μου σκάνε whisper: καλά εγώ παίζω σε rp server κι αν είχες εκεί τέτοιο όνομα θα είχες γίνει reported... δηλαδή τί ποιο γελοίο απο τέτοια άτομα... τα ονόματα που είναι για πολύ γέλιο πάντως είναι ονόματα τους στυλ Darklord, Deathmaster, Doomchaos κι άλλα τέτοια βαρύγδουπα

Δημοσ.

Ενα έλεος για το παιχνίδι γίνομαστε ρανκ14 και μετα τα μοιράζουν για πλάκα, δεν είναι τοσο οτι δώσανε επικ τσαμπέ αλλά γιατί να δώσουν κατι που άλλοι το αποχτήσαν επειδή δεν κωλοβαρέσαν.

Ας δίναν άλλα επικ να πάρουν όλοι αλλά όχι ο άλλος με πράσινα να κρατάει σπαθι ρανκ 14 σκέτη ξεφτύλα. Δεν είναι το ίδιο άλλοι να τα πάρουν σχεδόν τσάμπα και άλλοι να έχουν αγωνια κάθε τετάρτη για το rating για καιρό.

Προσωπικα δε μου πηρε καιρό για το ρανκ14 απλά είναι άδικο να φοράνε *marshal* έτσι για πλάκα.

Πέρα απο αυτό δεν ξέρω θέλω μια γνώμη για τους warrior δεν πρόκειται να συνεχισώ τους καταστρέψαν και δεν προκειται να κανω re-ρολλ 1-70 (να μου λείπει!) Ανέβηκε κανεις στο beta 70 να πει μια γνώμη για warrior τι γίνεται ? Με ενδιαφέρει αρκετα το pvp.

Δημοσ.

Συμφωνώ man έχεις δίκιο. Έχει καταντήσει αηδία το όλο θέμα με τα pvp rewards. Priest με scarlet monastery head και gear γενικότερα gtpk και grand marshal staff. Και δεν είναι ένας είναι πολλοί.

Δημοσ.

Το tinan panel είναι μια χαρά για την συγκεκριμένη δουλειά. Αυτά που εμφανίζονται στην μπάρα που λες τα εμφανίζει και το tinan panel απλά όχι με τη συγκεκριμένη μορφή. Τώρα αν σώνει και καλά θες η απεικόνιση να είναι έτσι κάνε ένα post στο worldofwarcraft.gr και όλο και κάποιος θα ξέρει το ακριβές όνομα του συγκεκριμένου mod.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...