Jimmy_BlinD Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 ti alla mounts iparxoun ektos apo alogo ? kATHGORIA ALLIANCE: HUMAN,ALOGO,DWARF,KRIARI,GNOME,MIXANIKO PAPAKI, NIGHT ELF,TIGER, KATIGORIA HORD: ORC,WOLF,TAUREN,KONTO,UNDEAD,UNDEAD HORSE,TROLL,RAPTOR BY Maximouss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy_BlinD Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Ο Φίλος Maximouss με πολύμηνη πείρα στο χώρο του WOW (μιας και δεν έχει ολοκληρωθεί χρόνος απο τότε που βγήκε το παιχνίδι) απαντάει σε κάθε σοβαρή ερώτηση των παιχτών οποιαδήποτε στιγμή και ώρα αρκεί να μην έχει δουλειές wOw. Μπορείτε να τον βρείτε στο "υποκατάστημα": Server: STORMSCALE ALLIANCE - PALADIN LEVEL 60 Forum: WOWGreece.getyourforum.com Guild lopsters unleashted e-mail(όλο το 24ωρο): [email protected] nickname: Maximouss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pseira Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Μετά το Honored πάς Revered και μετά Exalted...Εγώ ακόμα είμαι στο 10% περίπου του revered με SW.. Πόσο κοστίζει όταν πας exalted to epic? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Ο Φίλος Maximouss με πολύμηνη πείρα στο χώρο του WOW (μιας και δεν έχει ολοκληρωθεί χρόνος απο τότε που βγήκε το παιχνίδι) απαντάει σε κάθε σοβαρή ερώτηση των παιχτών οποιαδήποτε στιγμή και ώρα αρκεί να μην έχει δουλειές wOw. Μπορείτε να τον βρείτε στο "υποκατάστημα": Server: STORMSCALE ALLIANCE - PALADIN LEVEL 60 Forum: WOWGreece.getyourforum.com Guild lopsters unleashted e-mail(όλο το 24ωρο): [email protected] nickname: Maximouss Και email σχετικό με wow, και forum, και 60άρις, και διαθέσιμος για καθε απορία.. Για δες πως αλλάζει ο κόσμος.... Αλήθεια το San Andreas multiplayer πώς πάει.....?????? http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=739836&postcount=7 LOL!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΟΛΟΙ!!!!!!!!! Κι εγω εκει που έλεγα θα παίζω μονο σαββατοκυριακα κανα 2ωρακι....Καταλήγω 2ωρο την ημερα και το θεωρω και ΕΛΑΧΙΣΤΟ!! Narcoleptics.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Piga level 36 kai olotaxos pros 37. Tha to paro to mamimeno to mount kai meta tha ksekourasto gia kana 2-3 meres kai meta pame gia ta 60... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy_BlinD Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Μετά το Honored πάς Revered και μετά Exalted...Εγώ ακόμα είμαι στο 10% περίπου του revered με SW.. Πόσο κοστίζει όταν πας exalted to epic? 650g (ap oso 8imatai...) i 100g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy_BlinD Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Και email σχετικό με wow' date=' και forum, και 60άρις, και διαθέσιμος για καθε απορία..Για δες πως αλλάζει ο κόσμος.... Αλήθεια το San Andreas multiplayer πώς πάει.....?????? http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=739836&postcount=7 LOL!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΟΛΟΙ!!!!!!!!! Κι εγω εκει που έλεγα θα παίζω μονο σαββατοκυριακα κανα 2ωρακι....Καταλήγω 2ωρο την ημερα και το θεωρω και ΕΛΑΧΙΣΤΟ!! Narcoleptics..........[/quote'] e afou ton exoume ton filo ... na mi voi8isei? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pseira Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Και γω έχω καταλήξει 2 ώρες τη μέρα να ΜΗΝ παίζω! Είμαι 58 και θέλω 100κ ΧΠ για 59 και ανεβαίνω σχεδόν 1 level/μερα... 200+ χιλιάδες ΧΡ δηλαδή.... Κ Α Ψ Ι Μ Ο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 200XP τη μέρα???????? Ναι είναι κάψιμο......... :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Enas filos mou pige ap'to 56-60 se mia mera. 16 ores gia tin akribeia. Auto einai kapsimo. Balte re paidia orea screensshot pou exete trabixei mesa sto game... Poly stegno to exoume afisei to topic... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pseira Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Φιλε μου για να πας 5 level σε 16 ώρες και μάλιστα στα τελευταία είναι αδύνατο. Μιλάμε οτι θέλεις: 56-->57 190Κ 57-->58 197Κ 58-->59 202Κ 59-->60 210Κ (νομίζω! ή 207!) Σύνολο 800Κ ΧΡ! Ε συγνώμη αλλά 50.000ΧΡ την ώρα δε μπορείς να κάνεις εκτός αν απλώς έχεις ετοιμα τα q complete και τα παραδίδεις. Και τα Q στα τελευταία lvl είναι όλα μέσα σε dungeons (Blackrock Depths, Blackrock Spire). Οπότε ο φίλος σου μάλλον μούφες λέει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Μόνο και μόνο 16 ώρες που λέει είναι αδύνατον! Εγώ 59 και όλα μου τα quests είναι elite & dungeons lol. pseira, για το lvl 60 χρειάζεσαι 209.500 xp, το ξέρω γιατί είμαι 59 και χρειάζομαι άλλα 91k ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 re sarisn kai WOW?eleos...lol.... tora to xekinisa ta game kai eimai molis 12 lvl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 μετά το 55 lvl το παιχνίδι γίνεται "αγκούρι" , όπως βλέπω ένα φιλαράκι μου , που είναι 56αρης και ιδρώνει να πάρει lvl .(καλά εγώ είμαι ακόμη 40, χε ,χε ) . Ε, ρε βλέπω τον Αύγουστο να καθαρίζουμε τέρατα αντί για μπάνια , χαμός θα γίνει . Και κανέναν alliance ,που και που , για να μην ξεχνιόμαστε , lol . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 re sarisn kai WOW?eleos...lol.... tora to xekinisa ta game kai eimai molis 12 lvl Ναι ρε whiteman έχω λιώσει άσε... :razz: :razz: :razz: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις