Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ο Φίλος Maximouss με πολύμηνη πείρα στο χώρο του WOW (μιας και δεν έχει ολοκληρωθεί χρόνος απο τότε που βγήκε το παιχνίδι) απαντάει σε κάθε σοβαρή ερώτηση των παιχτών οποιαδήποτε στιγμή και ώρα αρκεί να μην έχει δουλειές wOw. Μπορείτε να τον βρείτε στο "υποκατάστημα":

Server: STORMSCALE ALLIANCE - PALADIN LEVEL 60

Forum: WOWGreece.getyourforum.com Guild lopsters unleashted

e-mail(όλο το 24ωρο): [email protected]

nickname: Maximouss

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο Φίλος Maximouss με πολύμηνη πείρα στο χώρο του WOW (μιας και δεν έχει ολοκληρωθεί χρόνος απο τότε που βγήκε το παιχνίδι) απαντάει σε κάθε σοβαρή ερώτηση των παιχτών οποιαδήποτε στιγμή και ώρα αρκεί να μην έχει δουλειές wOw. Μπορείτε να τον βρείτε στο "υποκατάστημα":

Server: STORMSCALE ALLIANCE - PALADIN LEVEL 60

Forum: WOWGreece.getyourforum.com Guild lopsters unleashted

e-mail(όλο το 24ωρο): [email protected]

nickname: Maximouss

Και email σχετικό με wow, και forum, και 60άρις, και διαθέσιμος για καθε απορία..

Για δες πως αλλάζει ο κόσμος.... Αλήθεια το San Andreas multiplayer πώς πάει.....??????

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=739836&postcount=7

LOL!!!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D

ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΟΛΟΙ!!!!!!!!! :)

Κι εγω εκει που έλεγα θα παίζω μονο σαββατοκυριακα κανα 2ωρακι....Καταλήγω 2ωρο την ημερα και το θεωρω και ΕΛΑΧΙΣΤΟ!! :P

Narcoleptics..........

Και email σχετικό με wow' date=' και forum, και 60άρις, και διαθέσιμος για καθε απορία..

Για δες πως αλλάζει ο κόσμος.... Αλήθεια το San Andreas multiplayer πώς πάει.....??????

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=739836&postcount=7

LOL!!!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D

ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΟΛΟΙ!!!!!!!!! :)

Κι εγω εκει που έλεγα θα παίζω μονο σαββατοκυριακα κανα 2ωρακι....Καταλήγω 2ωρο την ημερα και το θεωρω και ΕΛΑΧΙΣΤΟ!! :P

Narcoleptics..........[/quote']

e afou ton exoume ton filo ... na mi voi8isei? :P

Και γω έχω καταλήξει 2 ώρες τη μέρα να ΜΗΝ παίζω! Είμαι 58 και θέλω 100κ ΧΠ για 59 και ανεβαίνω σχεδόν 1 level/μερα... 200+ χιλιάδες ΧΡ δηλαδή....

Κ Α Ψ Ι Μ Ο !

Φιλε μου για να πας 5 level σε 16 ώρες και μάλιστα στα τελευταία είναι αδύνατο. Μιλάμε οτι θέλεις:

56-->57 190Κ

57-->58 197Κ

58-->59 202Κ

59-->60 210Κ (νομίζω! ή 207!)

Σύνολο 800Κ ΧΡ! Ε συγνώμη αλλά 50.000ΧΡ την ώρα δε μπορείς να κάνεις εκτός αν απλώς έχεις ετοιμα τα q complete και τα παραδίδεις. Και τα Q στα τελευταία lvl είναι όλα μέσα σε dungeons (Blackrock Depths, Blackrock Spire). Οπότε ο φίλος σου μάλλον μούφες λέει.

Μόνο και μόνο 16 ώρες που λέει είναι αδύνατον! Εγώ 59 και όλα μου τα quests είναι elite & dungeons lol.

pseira, για το lvl 60 χρειάζεσαι 209.500 xp, το ξέρω γιατί είμαι 59 και χρειάζομαι άλλα 91k ;-)

μετά το 55 lvl το παιχνίδι γίνεται "αγκούρι" , όπως βλέπω ένα φιλαράκι μου , που είναι 56αρης και ιδρώνει να πάρει lvl .(καλά εγώ είμαι ακόμη 40, χε ,χε ) . Ε, ρε βλέπω τον Αύγουστο να καθαρίζουμε τέρατα αντί για μπάνια , χαμός θα γίνει . Και κανέναν alliance ,που και που , για να μην ξεχνιόμαστε , lol .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...