Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι ρε polaki αλλά οι Σκανδιναβοί σου ζητούν να παίζεις 24/7 .Ελεος έχουμε και μια ζωή να κοιτάξουμε.

Οχι δεν συμφωνω. Το μόνο αρνητικό που έχουν είναι ότι πανε 2 ωρες πίσω οπως οι Αγγλοι (στην τελική μην πας σε Σκανδ. σερβερ, πηγαινε σε εναν που ειναι αγγλούρια) και έτσι ξεκινάς 8.30 ελλάδας το raid με αποτέλεσμα να τελειώνεις 1+ αναλόγως το guild.

Εμενα βεβαια με βολεύει γιατι ξεκινάμε 7.30 ή 8.30, δηλαδή ώρες που δεν εχω δουλεια. Αν ημουν Αγγλια και ξεκινουσα 5.30 προφανως δεν θα μπορουσα να παω!

Οταν φτανεις σε επιπεδο raid το μονο που σου ζητάει το guild ειναι να εισαι εκει οταν πανε raids, δηλαδή τις ώρες που ετσι κ αλλιως θα επρεπε να εισαι online (εκτος αν θέλεις ενα guild τσίρκο μεντράνο) για να πηγαινεις και φυσικά να εχεις τα απαραίτητα για να φτιαξουν τα potions etc.

Αλλά το να βλέπω ονόματα όπως "Poutsaras" "Lexritis" "Patsavoura", έ κάπου πλέον τελειώνει το αστείο και αρχίζει η λύπηση (εμένα προς εκείνους). Για να μην πω πώς μιλάνε μεταξύ τους "ρε μαλάκες μου γάμησε τον πάτο η πουτάνα η Onyxia". Ούτε στο στρατόπεδο είμαι, ούτε στο γήπεδο. Λίγο επίπεδο ζητάω. Και ξαναλέω, το ότι είμαστε λαός χωρίς τρόπους είναι γνωστό, δεν ειναι ανάγκη να το υπομένω και στο παιχνίδι μου... :D :D

Αν θελεις παντως server με πολλούς έλληνες μπορείς να επιλέξεις Genjuros, και απ'οτι ξέρω υπάρχει και ένας άλλος αλλά δεν τον θυμάμαι.. Ρωτα και στο worldofwarcraft.gr

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Paides opa.....

Meriki apo esas pithanon tha diabasate ta post mou..

eimai molis 2 meres sto game kai einai fantastiko ontos.

exo ena alliance human warrior kai exo ftasi lvl 11 kanonontas kirios tasks.

Diabazo omos se forums gia epagkelmata toy pekti kai diafora ala koyfa kai den katalabeno kathos den ksero kai poli kala agklika ta basika :)

Ti einai ola afta mpori kapios na mou pei kai giati to game mou katebazei mono amerikanikous server kai oxi ebropaikous .....

Kai kati akoma pou tha bro kai kanenan ellina na po kai mia koubenta re aderfe.

Δημοσ.
για να πηγαινεις και φυσικά να εχεις τα απαραίτητα για να φτιαξουν τα potions etc.

Κάτσε να υποθέσω δλδ που είμαι alchemist ότι πρέπει να έχω κοτσάρει απο πριν τις περιοχές όπου φυτρώνουν τα βότανα και να κάθομαι να τους φτιάχνω potions;Και φανταζομαι ως ανταλαγμα θα έχω enhance;

Δημοσ.
Kαι γιατί δεν τον μεταφέρεις με migrate..?

Εκτος αν εκει που θες να τον πας δεν επιτρέπεται το migrate, ή αν προσπαθείς απο pve να πας σε pvp..

Ψηνεσαι να πας μια AQ40 με τον δικό μου την Τριτη που εγω θα ειμαι στρατο? :P

Αυτό έλεγα να κάνω αν και με έκαιγαν τα RL $$ αλλά έφαγα πίκρα. Διαλύθηκε η πρώην guild μου και έφτιαξαν 30 άτομα άλλη guild και καλά για TBC.

Στην καινούργια είναι γεμάτοι shaman και ο lock μου είναι μισός μπλε μισός epic οπότε δεν μπαίνει.

Μάλλον θα δω σε ποιους server μπορώ να πάω και τι παίζει εκεί μήπως βρω να χωθώ πουθενά. Αλλιώς ΒΕ γκομενάκι σε PvP server και μετά Pvp. Αλλά θα λιώσω :)

Για τον shaman σου AQ40 μέσα, θα πάω σε κανένα BnB γιατί είμαι διακοπές και το laptop δεν σηκώνει. Στείλε και τα addons σου αν είναι γιατί το έχω αφήσει καιρό το sport :) Και επίσης C'Thun, Ouro δεν ξέρω να παίζω καλά γιατί δεν τους είχαμε ρίξει και είχαμε μπει Naxx και καλά με την καινούργια guild. Πέρα από αυτά κανένα πρόβλημα. :mrgreen:

Δημοσ.
Darkshadow ποιο παιχνίδι έπαιζε ο τύπος στη φωτογραφία;

Το WoW... και συγκεκριμένα ο mage βρίσκεται στη φάρμα του Arathi Basin ;-)

Το addon που χρησιμοποιεί είναι όντως το Titan Panel, μπορείς να το βρεις εδώ:

http://wow.curse-gaming.com/en/files/details/618/titan-panel/

Δημοσ.

καλησπέρα .θα ήθελα τα φώτα σας σε κάτι

με έχει ζαλίσει ένα φιλαράκι που έχει αρχήσει wow να το πάρω και γω και λέω δεν μαμιέται ας ξεκινήσω και βλέπουμε.

Το θέμα είναι πως από ότι είδα το παιχνίδι έχει 20ευρώ όμως 8α βγει και to burning σύντομα που θα έχει καμιά 40ρα.

Η απορία μου είναι η εξής . Αν πάρω το game , όταν κυκλοφορήσει το burning δεν θα μπορώ να παίξω wow ; θα πρέπει να το αγοράσω και αυτό ; δεν θα μπορώ να το κατεβάσω δωρεαν ; με λίγα λόγια να περιμένω να βγει το burning ; (αν και με ψιλοχάλασε η 40άρα )

Δημοσ.

To Burning είναι expansion, κοινώς είναι προεραιτικό. Μπορείς να ξεκινήσεις με το WoW και όταν πάς τον char σου 60lvl τότε να αγοράσεις και το TBC αν θες να συνεχίσεις μέχρι 70lvl. Μπορεί μέχρι τότε να έχει πέσει λίγο και η τιμή του.

Δημοσ.

παιδιά, πόσο καιρό κρατάει η Blizzard τον χαρακτήρα μου αφού μου τελειώσει το prepaid time;

σήμερα έλειξε η 3μηνη μου και σκέφτομαι τον άλλο μήνα να το ξαναξεκινήσω (εξεταστική...), δεν ελπίζω να έχω πρόβλημα;

Δημοσ.

Για 6 μήνες εγγυημένα δεν σβήνεται το account. Και όταν είναι να γίνει αυτό σου στέλνουν ειδοποιήση πρώτα.

Αλλά γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά στο επίσημο ευρωπαϊκό site του WoW που τα εξηγεί όλα αναλυτικά;

Δημοσ.
Παιδιά από σας ποιοι παίζουν genjuros???

ego eimai genjuros me enan warrior 55lvl alla to xo paratisei epeidi erxete i eksetastiki :( kai tora exo porothei asxima re gmt kai mporei na valo kamia karta kai na ksanarxiso apotoma :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...