omnislash Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ είμαι στον killrogg αλλά είναι μάπα σα σέρβερ.Ολοι σε BG μπαίνουνε ασε που τα guilds έχουν κάτι περίεργους κανόνες του στυλ αν δεν παίζεις bg δεν μπορείς να μπεις στα raids.Μόνο μια guild έχει πάει aHQ να φανταστείς.Και γενικά θεωρούν όσους κάνουν raids ηλίθιους.Πάντως και στο guild μου είχα δει κάτι Ελληνες.Και είναι σπαστικό που έχουν κροάτες guild τσεχοσλοβάκοι ρώσσοι ολλανδοί ,δανοί και μεις τπτ.
HaPagan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Θα γράψω κάτι άσχετο αλλά χάρηκα πολύ σήμερα με την πορεία της Night Elf Priestess μου!! Τελειώσα σήμερα με την πρώτη προσπάθεια Gnomeregan και Stockades . Χθες τελειώσα Deadmines!! Είμαι πλέον lvl28 και συνεχίζω... Μου φαίνεται ότι θα περάσει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να ξαναπαίξω με τον main char μου (Night Elf Hunter lvl50)! Μεγάλη πόρωση οι παπάδες!!
Chrisxxx Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Καλοι οι παπαδες και ειδικα οταν εισαι σε party αλλα οταν οι αλλοι δεν ξερουν να παιζουν μετανιωνω για την επιλογη μου να ξεκινησω με priest.
HaPagan Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Έχεις δίκιο σε αυτό που λες γιατί πολλέες φορές αναγκάζομαι να τρέχω να διορθώνω τις βλακείες των άλλων. Ειδικά, όταν κάνουν pull περισσότερα από 1-2 mobs. Φυσικά, αν έχει τελειώσει το mana μου κάποιος θα βρεθεί να κράξει και να πει γιατι δεν με έκανες heal... Πάντως, μου αρέσει πάρα πολύ η priestess μου! Γουστάρω πολύ να παίζω!
chill Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Μπορείς τότε κάλλιστα να πεις stfu or i ll leave. Πίστεψε με όλοι σκυλάκια σου θα είναι στα 5man. Έχεις το δυνατό χαρτί για char, πρέπει να τον αξιοποιήσεις κατάλληλα και μην αφήνεις το κάθε βλάκα να σου την λέει. Kαι γω εδώ και ενάμιση χρόνο με τον priest ασχολούμαι ως main παράτησα warrior λίγο πριν τα 60 και 60άρι hunter. Έχω και δυο alts στο realm του priest, έναν 60άρι lock και έναν mage κοντά στα 50 αλλά ο όρος main για τον priest μου δεν απειλήθηκε ποτέ παρόλες τις τρικλοποδιές της blizz οι οποίες γίνονται ακόμα περισσότερες δυστυχώς με το xpansion.
chrgeo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Gia sas eimai neos kai exo merikes apories. 1) Ego katebasa apo to internet to pexnidi - mporo na pekso ???? 2) An nai pos ???????? 3) Prepi oposdipote na balo pistotikes kartes opos diabazo ?????????? 4) An nai poso kostizei minieos ????????
chill Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 1)Φαντάζομαι ναι σε private server αν βρεις αλλά δεν αξίζει, αν θες να παίξεις στους official servers απαιτείται η αγορά προϊόντος 19,99 ευρώ έχει. 2)......................... 3)Όχι μπορείς να αγοράσεις μια prepaid card και να επιλέξεις αυτόν τον τρόπο πληρωμής αντί της πιστωτικής. 4)27,99 έχει μια prepaid card η οποία σου προσφέρει 2 μήνες game time. Οπότε 27,99/2=13,98/μήνα
chrgeo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Erotisi ?????? Me pistotiki karta einai pio ftina giati apo oti ida eine se siskebasia poli kali ara an analogistis eksoda siskebasias kai kerdi katastimatos theoro pos pliromi meso pistotikis tha einai pio ftini h oxi ?????????????
omnislash Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Eχει παιξει κανείς σε private να μας πει εντυπώσεις;
bomberb17 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Ναι, αν πετύχεις κανέναν άλλο παίχτη πήγαινε παίξε Joker
polaki Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Όχι είναι παρκαρισμένος στις πύλες της Orgri Αν είναι να τον ανεβάσω ναι θα ήθελα AQ40 gear. Αν είναι για heal και τα 5 EF 2 TS και μπλε σαγιονάρα Shimmering Geta μια χαρά ήταν Πάντως μια ΒΕ paladina ή warlock θα ήταν απόλαυση να ανεβάσω. Lock βέβαια έχω ήδη undead στον ίδιο server με τον shaman. Τι μανία και αυτή να έχω όλους τους 60άρηδες στον ίδιο server Kαι γιατί δεν τον μεταφέρεις με migrate..? Εκτος αν εκει που θες να τον πας δεν επιτρέπεται το migrate, ή αν προσπαθείς απο pve να πας σε pvp.. Ψηνεσαι να πας μια AQ40 με τον δικό μου την Τριτη που εγω θα ειμαι στρατο? ρε παίδες στον killrog υπάρχει κανένα ελληνικό guild , έχω παρατημένο έναν 58αρι shadow priest και έχω μπλέξει με κάτι βορειοευρωπαιοαφρικανοάραβες (μέχρι και από το κουβέιτ) έχουμε παίχτη , που τους έχω παρατήσει και αγνοούν αυτοί την τύχη μου και εγώ τη δική τους . Για καμμιά απάντηση Τα ελληνικά guilds και γενικά η "ελληνιά" ήταν που με ξενέρωσε αισχρά και παράτησα τον rogue μου.. Αν θελω ελληνάρες πάω μια γήπεδο και παίρνω τη δόση καφρίλας μου. Αν θέλω να παίξω σοβαρά, επιλέγω ουδέτερο server.. Ούτε το ιταλο-ελληνικό όργιο στον Crushridge μου άρεσε ούτε το ελληνικό τζατζίκι που έφαγα στη μάπα οταν φυγαμε και πήγαμε Genjuros. Αλλά τα ελληνικά guilds ετσι κ αλλιως δεν ανεβαίνουν πολύ. Και στον Genjuros πριν παρατησω τον rogue μου (ίδιο guild με Paularas) οταν ειμασταν μονο ελληνες δεν την παλέβαμε μια, οταν άρχισαν οι ξένοι ειναι που οργανωθηκαμε και εχουν φτάσει τωρα εκεί που είναι τα παιδιά. Ρε Paularas χάθηκε να σας είχα γνωρήσει σε ένα πιο "ευρωπαικό" server...?
polaki Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Erotisi ?????? Me pistotiki karta einai pio ftina giati apo oti ida eine se siskebasia poli kali ara an analogistis eksoda siskebasias kai kerdi katastimatos theoro pos pliromi meso pistotikis tha einai pio ftini h oxi ????????????? Απο το account μου 12.99 EUR One-Month Subscription 35.97 EUR Three-Month Subscription Γενικά εγω παίζω με πιστωτική εκτός απο τωρα που εβαλα prepaid γιατι αλλαξε η καρτα μου (το νουμερο) και δεν την ειχα περάσει ακόμα. Απ'οτι καταλαβαίνω κερδιζεις 1 ευρω αν βαλεις πιστωτική οπότε δεν έχει νοημα. ΟΚ κερδίζεις και αλλο ένα/μηνα αν βάλεις τρίμηνο. Σιγά τα λεφτά. Εγω παίζω με κάρτα γιατί βαριέμαι να τρεχω για προπληρωμένες.
Chrisxxx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Και εγω θελω να αλλαξω σερβερ θελω εναν pvp full αν εχει και ελληνες ακομα καλυτερα. Ποιον μου προτεινετε;
omnislash Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Ναι ρε polaki αλλά οι Σκανδιναβοί σου ζητούν να παίζεις 24/7 .Ελεος έχουμε και μια ζωή να κοιτάξουμε.
Dark-Shadow Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά από σας ποιοι παίζουν genjuros???
Προτεινόμενες αναρτήσεις