omnislash Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Πάντως δεν ξέρω αν είναι δικό μου πρόβλημα η γενικά στους pve servers μαζεύονται πιστσιρίκια.Μόνο μια guld κάνει nax με μεταφορά από άλλο server.Να χεις φτάσει τώρα lvl 45 και να βαράς το πρόβατο να σου ζητάνε να κάνεις ΑΟΕ σε elites.Η να κάθομαι να τους λέω κάθε τρεις κ λίγο mana break.Ελεος δε θα πρεπε να χανε μάθει κάποια πράγματα.Τους λέω μάγκες θα κάνουμε περιοχές και έξω από το instance γιατί έχω quests και εκεί.Οχι θα ρίξουμε το τελικό boss(παπα΄ρια ρίχνουμε γιατί τσακώνονται pala με το druid ποιος θα κάνει heal και το tank είναι 10 lvl άτω από το boss).Εχω απογοητευτεί πραγματικά.Ετσι είανι η κατσταση και μετά τα 60;
polaki Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Ρε omnislash η δουλειά το warrior ειναι να τρώει αυτος τα μπουκετα και εσυ απο πισω να κανεις το damage με spells. Όχι να χώνεις αβέρτα ντου, γιατί φυσικά και θα πάρεις aggro και θα σου κάνει ενα φου το mob και θα ψάχνεσαι! :D Μ'αυτη την έννοια το λέει, φυσικά δεν μπορεις εσυ να ελέγξεις το crit, αλλά μην τα χώνεις ολα χυμα, σιγα σιγα. Καλυτερα να πέσει 10 δευτερόλεπτα αργότερα παρά να τρέχεις πανικόβλιτος να σωθείς και να αδειάζεις ολο το mana του healer :D
omnislash Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Ρε συ δεν κατάλαβες .Ακόμα κι όταν κάνει τη μαγκιά του ο warr που ξεπετάγεται μπροστά πάλι εγώ τρώω το aggro και δε χρησιμοποιώ καν το pyro.Μόνο fireballs τπτ άλλο.Αμ το άλλο όταν κάνω AOe σε μη elites όλοι ξοπίσω μου λες και είμαι ο Κεντέρης.Το μόνο που με σώζει είναι ο druid ο οποίος δεν ξέρω αλλά και όταν είμαι εγώ μόνο μ αυτόν σε γκρουπ των δυο πάλι παίρνει αυτός το aggro.Να μου πεις το damage dealing του δε συγκρίνεται με το δικό μου αλλά ούτε γάτα ούτε ζημιά.
sleepy_head Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 ksekolate na agorazete xaraktires re malakes...ine i apoluth eksathliwsh tou gaming auto to pragma..plirwneis sindromh/plirwneis kai gia xarakthra kai ESY ti tha kaneis? tha ton pigeneis pera dwthe kavala sto mount? grats trava ftiakse kana diko s na oume.. LOL το τι (θέλω να) κάνω δεν σε αφορά, δεν ζήτησα την γνώμη σου. Να είσαι ευγενικός την επόμενη φορά (εάν ξέρεις πως).
polaki Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Tha mporousa na katsw na katakrinw osoun xrisimopioun "easy mode" aka "cheap gold @ www.gmwoker.com" klp klp (oloi exete faei analogo spamm) alla den tha to kanw giati varieme , syn tois allois, mexri ekei paei to myalo tous. Auta Εγω εκει που το καταλαβαίνω ειναι οταν δεν εχεις τοσο χρονο στη διαθεση σου, και πρεπει πχ να φαρμάρεις για potions και flasks.. Επειδή μας έχει πιάσει ενα αμοκ να ρίξουμε C'Thun, κανουμε το κλάσικο που κάνουν όλοι, ατελιωτα wipes.. Επειδή λοιπόν κατα τη διάρκεια της κάθε μάχης χρειάζεσαι 2-3 pots, φαντάσου το αυτό επί 6-7 φορές τουλάχιστον. Το να φαρμάρεις runecloth ειναι ευκολο, πάς μια plaguelands και γεμίζεις 2 stacks. Αλλά το φαρμάρισμα herbs ειναι πολυ πιο χρονοβόρο, μιας και ακόμα και αν χρησιμοποιείς addons που μαρκάρουν τα ακριβή σημεία, δεν ξέρεις αν πας εκει θα ειναι το herb, μπορει καποιος να το εχει παρει. Ασε που λιγοι ειναι οι herbalists οπότε πρέπει να τους βγει η παναγία για κάθε pot 40 ατόμων. Οταν λοιπόν το raid διαρκεί 4 ώρες μέσο ωρο, που να βρεις την ώρα να κανεις και την ετοιμασία? Δεν θα πας και καμια ωρίτσα bg? Ενας εργαζομενος 5 ώρες να αφιερώσει σε ενα παιχνιδι=φουλ μέρα, παμε για υπνο μετα. Προσωπικά λοιπόν εγώ αγοράζω herbs μονο, φτιάχνω διάφορα pots και τα πουλάω, ώστε απο εκεί να βγάλω τα λεφτά για τα δικά μου αλλά και αλλωνων. Οταν τα 1000 gold δίνονται μέσο όρο 35? και πολλά λεω, το να βγάλεις 1000 στο παιχνίδι σημαίνει 1 βδομάδα ατελείωτου non stop gold farming. Ε σορρυ αλλά οταν 35 ευρώ είναι ενα ημερομίσθιο, προτιμάω να "σπαταλίσω" 8 ώρες απτη ζωη μου (τις 8 εργάσιμες δηλαδη) και να ξεμπερδευω. Σπατάλισα που σπατάλισα τόσες ώρες να βρω το gold για τα epic mounts των 2 χαρακτήρων μου, δε νομίζω να το ξανακάνω. Οσο για το flying mount, θα το παρω οταν γίνει απαραίτητο, δηλαδη όταν οι περισσότεροι το έχουν και άρα θα το χρειάζομαι για να μην κινούμαι σε ρυθμους χελώνας όταν θα πηγαίνουμε σε raids or instances. Μεχρι τοτε ελπιζω να εχω μαζεψει τα λεφτά, αλλά αν όχι τότε μαλλον με βλεπω για κινέζο. Δεν κατακρίνω λοιπον το ebay gold οταν χρειαστεί για raids etc, αλλά σιγουρα το να σκάσει μυτη ένας 30άρης πχ full blue απο ΑΗ σημαίνει οτι θα ανέβει πολύ πιο γρήγορα απο έναν αλλο που δεν αγοράζει gold και πασχίζει με ότι item βρει απο drop. Eκει μπορείς να το πεις easy mode.
revil Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 να ρωτησω και γω ρε μαγκες κατι ξεκαρφωτο σα κλασικος ξεκαρφωτος?? Διαβασα στις αρχικες σελιδες οτι μπορεις να βαλεις ψευτικο αριθμο ταυτοτητας για να παιξεις τον 1 τζαμπα μηνα σου.Εμενα γιατι δε το δεχεται?? Το πηρα χτες και εμεινα με το wow στο χερι
aliakas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 lol re omni eimai warrior 60 exo kai shaman 60 kai mage 60 otan mage kanei ti mlkia kai ri3ei fire i frost ton afino na pe8anei kai gelao mazi tou giati sini8os oi imba magoi kai kala to kanoun kai nomizoun meta oti 8a trexo na tous sozo pernontas to agrro i oti o healer 8a xalaei olo to mana gia tin parti tous akou tora to sosto tropo einai px 3 mobs elite 45 46 47 lvl 1o o warrior paei sta mobs i kanei charge (ti maggia tou pou les) kai baraei to 47 lvl 2o kaneis sheep to lvl 46 3o killarete to lvl 45 (oi teseris sas eno o warrior tankari ton allo) 4o killarete to lvl 47 pou tankari o warrior (eno exeis to nou sou gia resheep) 5o o warrior spaei to sheep tou bazei 3-4 sunder armor kai to killarete kai afto efkola kai aneta An ta kanete ola opos sou leo o healer 8a healari mono ton warrior elaxista Aftos einai o sostos tropos gia na min se gamostavrizei o healer kai o warrior o enas gia to mana tou kai o allos epidei trexei na parei to aggro sou gia ta AoE pou les ok an ginotan na katevazeis ta elites monos sou tote giati na pareis kai allous mazei sou mono sta AoE tou o magos xriazete heals ta opoia vevea ginonte se non elites mobs Sostos o Polakis opos panta
Dark-Shadow Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Pedia se pion server pezei o kathenas??? Kalo tha itane na lame mazi me to name sto ingame ego Genjuros me onoma Argonaftis kai Necroseeker eime kenourios sto wow o argonaftis eine 18 kai o Necroseeker 8
andrip Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 απλά για αυτούς που λένε γιατί κάποιος να αγοράζει χαρακτήρα γιατί λέτε τόσο εύκολα πράματα;;; δε μπορείτε δηλαδή να σκεφτείτε οτι αυτός που αγοράζει έχει πχ ήδη ένα lvl 60 φτιαγμένο τίγκα να τον έχει βαρεθεί και πχ σε ένα αλλο σερβερ να παίζουν όλοι οι φίλοι του και να θέλει να κάνει μια ανταλλαγή; εγώ δε θα το έκανα ποτέ γιατί ο χρόνος που έχεις χαλάσει να 'φτιάξεις' όσο μπορείς το χαρακτήρα σου δε συγκρίνεται με λεφτά αλλα οκ κάποιοι μπορεί να το κάνουν γιατί όχι; ΥΓ: Τι ωραία είναι τώρα χωρίς wow με όλους να παίζουν bg και καθόλου raid :)
mindtrapper Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δεν ξέρω εγώ όταν έπαιζα είχα shaman με πολύ καλό healing gear, οχι Naxx gear γιατί η τότε guild δεν είχε προχωρήσει τόσο πολύ αλλά άνετα έκανα heal τα πρώτα bosses Naxx. Rejuvenating Gem και άλλα πολύ καλά items. Όλα αυτά στον Emerald Dream. Όταν βγεί το ΧΡ σκέφτομαι να βρώ μερικούς RL friends στον Nordrasil καθώς και την παλιά μου guild (πριν λίγο καιρό #1 guild στην Ευρώπη σε PVE server). Γιατί να μην αγοράσω έναν shaman στον Nordrasil με ίδιο ή κάπως καλύτερο gear και να παίζω;
polaki Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Εμενα ο πρωτος μου χαρακτηρας ειναι ενας rogue, που απο main εχει γινει πλέον alt, δεν τον παιζω καθολου. Ο shaman ειναι φυσικά horde, και χτυπιέμαι που τον rogue δεν τον έκανα undead να μπορω να τους εχω και τους δυο στον ιδιο σερβερ. Ο κολλητος μου εχει εναν undead warlock στον ιδιο σερβερ, και τοσο ο shaman οσο και ο warlock του ειναι στο καλύτερο horde guild του server. Γιατί να μην αγοράσω αν μου τη βαρέσει έναν φθηνό rogue (μπλεδούρι) 100€ και να τον έχω στο ίδιο σερβερ να τον παιζω οποτε γουστάρω? Αφου ετσι κ αλλιως 60αρη rogue ανέβασα και ξερω να τον χειριζομαι. Απλα σιγουρα δεν θα μπορούσα να παιξω αλλο χαρακτηρα γιατι αν δεν τον εχεις ανεβασει εσυ δεν ξερεις και πως να χειριστεις τις καταστάσεις.
polaki Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δεν ξέρω εγώ όταν έπαιζα είχα shaman με πολύ καλό healing gear, οχι Naxx gear γιατί η τότε guild δεν είχε προχωρήσει τόσο πολύ αλλά άνετα έκανα heal τα πρώτα bosses Naxx. Rejuvenating Gem και άλλα πολύ καλά items. Όλα αυτά στον Emerald Dream. Όταν βγεί το ΧΡ σκέφτομαι να βρώ μερικούς RL friends στον Nordrasil καθώς και την παλιά μου guild (πριν λίγο καιρό #1 guild στην Ευρώπη σε PVE server). Γιατί να μην αγοράσω έναν shaman στον Nordrasil με ίδιο ή κάπως καλύτερο gear και να παίζω; Τον shaman σου τον πουλησες? Αν θελεις εναν shaman με AQ40 gear θα σου κοστίσει τουλάχιστον 250?, τα οποία ειναι αρκετά πιστεύω, απτην άλλη με τί κουράγιο να ξαναέπαιζες απτην αρχή.. Εγω σκεφτομαι μηπως παιξω καμιά blood elfίνα rogue να δω πως παει!
mindtrapper Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Τον shaman σου τον πουλησες?Αν θελεις εναν shaman με AQ40 gear θα σου κοστίσει τουλάχιστον 250?, τα οποία ειναι αρκετά πιστεύω, απτην άλλη με τί κουράγιο να ξαναέπαιζες απτην αρχή.. Εγω σκεφτομαι μηπως παιξω καμιά blood elfίνα rogue να δω πως παει! Όχι είναι παρκαρισμένος στις πύλες της Orgri Αν είναι να τον ανεβάσω ναι θα ήθελα AQ40 gear. Αν είναι για heal και τα 5 EF 2 TS και μπλε σαγιονάρα Shimmering Geta μια χαρά ήταν Πάντως μια ΒΕ paladina ή warlock θα ήταν απόλαυση να ανεβάσω. Lock βέβαια έχω ήδη undead στον ίδιο server με τον shaman. Τι μανία και αυτή να έχω όλους τους 60άρηδες στον ίδιο server
Skia11 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Για πείτε τα speccs σας για pvp oi ρογκάδες, εγώ 17-0-34 hemo με HWL MH fist και fang of the faceless OH , 5/8 NS ( <3 +10nrg ) και λοιπά απο aq40-BWL ( περιμένω και το servo να πέσει κάποτε ).
evkar Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 ρε παίδες στον killrog υπάρχει κανένα ελληνικό guild , έχω παρατημένο έναν 58αρι shadow priest και έχω μπλέξει με κάτι βορειοευρωπαιοαφρικανοάραβες (μέχρι και από το κουβέιτ) έχουμε παίχτη , που τους έχω παρατήσει και αγνοούν αυτοί την τύχη μου και εγώ τη δική τους . Για καμμιά απάντηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις