Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Λοιπον επειδη δεν εγινα μαλον κατανοητος...

1)Δεν ειπα οτι δεν ξερω αλλα ουτε θελω να healarw ισα ισα..Πολλοι παρακαλανε paladins holy/prot να πανε μαζι τους..Αλλα οταν σου λεει οτι ο αλλος εχει στο group ηδη εναν priest εμενα τι με θελει??Και μην ξεχνας οτι οι palas ειναι secondary healer kai secondary tank, βλεπε spells οπως BoS

2)Tα ραντεβου προσπαθουμε να τα κλεισουμε καποια σοβαρα ατομα στο guild αλλα ελα που οι guildmasters ενω συμφωνουν μετα αλλαζουν γνωμη και πανε ειτε σε IF για φιγουρα ειτε για farming...

3)Για τους τυχαιους θα συμφωνησω..Γιατι οι τυχαιοι ειναι αυτοι που δινουν τις οδηγιες χωρις να ξερουν καν τα abilities των αλλων class..Και υπαρχουν πολλοι τετοιοι...

4)Αν εννοεις το taunt που εχει ο druid θα συμφωνησω αλλα αν δεν κανω λαθος μονο οταν μεταμορφονεται σε αρκουδα και οχι οταν προσπαθουν με καποια spells να κανουν tank..ΕΛΕΟΣ

5)Οι priets δηλαδη ειναι οι πονηροι που γουσταρουν να κανουν dmg ενω οι Palas oι κουτοι που πρεπει να κανουν heal..Ξαναλεω οτι ξερω το ρολο του pala οτι ειναι καλος για heal και οχι gia dmg αλλα μεχρι ενα σημειο για να ξερουμε και τι λεμε..

Ελπιζω να εγινα κατανοητος

Και επισης βλεπω ενα κομπλεξ των περισσοτερων με τους pala ενω ειναι ενας απο τους πιο χρησιμους χαρακτηρες σε raids και γενικοτερα..

Γιατι αραγε??Μηπως επειδη δεν μπορειτε να τους ριξετε με τιποτα και σας σπανε τα νευρα??

secondary tank xwris taunt? :P

giati se 8eloun sto group enw exoun priest? gia ta blessings profanws!

aleilo 3ereis posoi rogues xreiazontai gia na skotwsoun ena paladin etsi? 2...enas na varaei kai o allos na perimenei sto Inn ths IF...

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

aleilo 3ereis posoi rogues xreiazontai gia na skotwsoun ena paladin etsi? 2...enas na varaei kai o allos na perimenei sto Inn ths IF...

Αληθεια ποσα guild παιρνουν σε raid rogues μαζι??:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
παιδια κατι ασχετο με το θεμα τωρα,κανα καλο addon υπαρχει;κατι all-in-one θελω.ειχα ενα που λεγοταν chaos αλλα δεν εχει βγει για την εκδοση 2 του wow...

Ψάξε λίγο εδω: http://www.wowinterface.com/downloads/index.php?cid=28&dp=0&sh=full&so=desc&sb=rating

Προσωπικά μου άρεσαν τα εξής:

1.http://www.wowinterface.com/downloads/info4694-AtlantisInterface.html

2.http://www.wowinterface.com/downloads/info5335-CurneysUI-Core.html

Δημοσ.

ZOMFG I ROFLEDMAO HARD!!!

Finwe Εγραψες !

Δημοσ.

Υπάρχουν δυο ειδον άνθρωποι.Οι κάφροι που βγάζουν χρυσό για να πάρουν mount κάνοντας Dm χώνοντας στη blizzard και οι έξυπνοι που γλιτώνουν χρόνο και χρήμα αγοράζοντας από sites.αν για σένα το νόημα του παιχνιδιού είναι το ah τι να σου πω κοίτα extra 3 που έχει δημοπρασίες το βράδυ.

ρε συ σκάω 15 ευρώ το μήνα λογικό είναι να έχωΑπλά δε γουστάρω να πληρώνω 15 ευρώ για να φαρμάρω.Το θεωρώ κοροιδία

α τώρα το πιάσα.αυτό σου λέω Της συμμαχίας δε θα το έκανε κανείς.Εγώ προσωπικά όσες φορές έχω δει τέτοιους τους κατσ΄ρω με τη μία.Αυθάδεις.

Το θεμα του gold ειναι πολυ μεγάλο, στον πρώτο μου χαρακτήρα δεν αγόρασα ποτε gold γιατι ηθελα να χαρω το παιχνίδι και να κανω τα παντα με την αξία μου (ναι, έχει αξία να λιώνεις ώρες και ώρες για να βγάλεις λεφτά, τα προσέχεις περισσότερο και αγοράζεις έξυπνα).

Στον shaman ο λόγος που αγόρασα gold στην αρχή ηταν γιατί τον ξεκίνησα με 2 φίλους μου που είχαν περισσότερο χρόνο απο μένα, προχωρούσαν πιο γρήγορα και έπρεπε να τους ακολουθήσω. Ετσι πήρα 100g να ντυθώ λίγο νομίζω στο 30 level κάπου εκεί. Απτην άλλη, αν μπορούσα να τους έχω και τους 2 στον ίδιο server, θα μετέφερα λεφτά απτον ένα στον άλλο μέσω του neutral AH.. Οπότε και πάλι ο shaman πιο γρήγορα θα αποκτούσε gold.

Το οτί εγώ (προφανώς και εσύ) θεωρώ ότι τα λιγα ευρώ που έδωσα για τα 100g είναι τίποτα μπροστά στο χρόνο που κανονικά θα χαλούσα δεν σημαίνει ότι εγώ ειμαι ο μάγκας, και οι άλλοι ειναι οι βλάκες όπως λες. Με την ίδια λογική που δεν βάζεις ενα cheat σε game επειδή είσαι έξυπνος, μάλλον επειδή βαριέσαι να λιώσεις για να περάσεις την Χ πίστα. Είναι επιλογή σου, και το να κακολογείς τους άλλους είναι τελείως άτοπο.

Και θα σου πω απλά οτι οταν πηρα το mount με τον rogue πήρα τηλέφωνο και τους 3 RL φίλους μου να τους το πω απτη χαρά μου, ενώ όταν πήρα με τον shaman ακριβώς επειδή δεν ηταν δικά μου τα λεφτά δεν είχε την ίδια αξία.

Παει αυτο, όσο για το αν όπως λές οι alliance δεν θα στην έπεφταν ποτέ οταν έκανες quest, να ξέρεις ότι έχεις άδικο. Ξεκινάς τώρα το παιχνίδι και δεν έχεις την εμπειρία να κρίνεις κάποια πράγματα. Σε εναν pvp server ΟΛΟΙ την πέφτουν σε όλους. Ναι έχω κάνει πολλές φορές 1hit kill άτομα καμιά 25άρα levels πιο κάτω, με τον ALLIANCE rogue μου...Γιατι? Γιατί έτσι ένιωσα εκείνη τη στιγμή, και ο ίδιος ο lower level μου δίνει αυτό το δικαίωμα, γιατί αν δεν ηθελε να του συμβεί αυτό ποτέ, θα πήγαινε σε pve server.

Όπως επίσης έχω βοηθήσει πολλές φορές καποιον απο αντίπαλο faction να σκοτωσει κάτι, όπως named elite quest npcs που πάνε πχ 3 ατομα να τον σκοτώσουν και τρώνε ξύλο. Παω και εγω, μαρκάρουν το mob για να πάρουν το XP και το σκοτώνω εγώ. Οπότε? Όπως βλέπεις ειναι στον άνθρωπο και στη στιγμή. Επίσης πολλές φορές έχω φάει και ξύλο και δεν γκρινιάζω, γιατί αν σε χαλάει τόσο πολύ το gankάρισμα ή το corpse camping, πολύ απλά πήγαινε φτιάξε ένα καφέ, τσέκαρε κανένα email ή το επόμενό σου quest στο Thottbot, και σε 5 λεπτά να είσαι σίγουρος ότι o camper θα έχει βαρεθεί και θα έχει φύγει. Δεν ειναι τόσο τραγικό.

Απο κει και πέρα αν θελεις να κανεις questing κανεις δεν εχει το δικαίωμα να σε πει πχ φλώρο. Εγω παντως με τον shaman που πήγα απο pvp σε pve server (migrate με φίλο που ήταν σε pve server οπότε δεν μπορούσε να έρθει σε pvp) δεν με χαλάει και τόσο πολύ. Ίσα ίσα που οταν θέλω να ρίξω ενα κατούρημα πάω ανενόχλητος χωρίς να ψάχνω κάνα βράχο να κρυφτώ! :D :D :D

PS: 2ο BWL σερί που ρίχνει 4 paladin items και μόνο 1 για shaman... Κάπου καταντάει αηδία έτσι?

• Super Moderators
Δημοσ.
Αληθεια ποσα guild παιρνουν σε raid rogues μαζι??:mrgreen: :mrgreen:

ahem? auth einai sovarh erwthsh? elpizw na kaneis plaka giati sovaro guild den phgainei gia raid xwris rogues...

Δημοσ.

Οσο για τα pvp epics, εγω πιστεύω και βλέπω οτι έχει χαλάσει το θέμα του instancing και του raiding. Πλέον ηθελες πχ να πάρεις ενα item του set σου για tier 0 ας πουμε, και πηγαινες 10 φορές scholomance ή όπου να ναι. Τώρα πας 3 μέρες pvp και παίρνεις item κλάσεις ανώτερο απτο μπλεδούρι.

Ακόμα και σε raiding guild να είσαι, όταν δεν έχεις πολλά dkp "συμφέρει" να ασχοληθείς με pvp παρά να περιμένεις πότε το τάδε boss θα ρίξει το τάδε item να το πάρουν οι 2 που προηγούνται επειδή έχεις λιγότερα dkp... Και γενικά ο κόσμος έχει ξενερώσει με το pve. Είναι δυνατόν να βλέπεις 250 χωρίς υπερβολή bgs, όταν πριν 1 βδομάδα με το ζόρι έβλεπες 10??

Δημοσ.
ahem? auth einai sovarh erwthsh? elpizw na kaneis plaka giati sovaro guild den phgainei gia raid xwris rogues...

Σοβαροτατη..Δεν εχω ακουσει ουτε σε Guild αλλα ουτε και γενικα να ψαχνουν για rogues..Looking for healer και tank εχω ακουσει αλλα looking for gay rogue ποτε..Με λιγα λογια rogue δεν προσφερει και πολλα..Για κανα 1v1 καλος ειναι..

1124105201040 stun μολις τρωνε λιγο ξυλο vanish και μετα στη γωνια τινγκα στο first aid(που εννοειται οτι το εχουν 300αρισει)..Αστο

Δημοσ.
Σοβαροτατη..Δεν εχω ακουσει ουτε σε Guild αλλα ουτε και γενικα να ψαχνουν για rogues..Looking for healer και tank εχω ακουσει αλλα looking for gay rogue ποτε..Με λιγα λογια rogue δεν προσφερει και πολλα..Για κανα 1v1 καλος ειναι..

1124105201040 stun μολις τρωνε λιγο ξυλο vanish και μετα στη γωνια τινγκα στο first aid(που εννοειται οτι το εχουν 300αρισει)..Αστο

Καλό. Προφανώς δεν έχεις παίξει ποτέ σοβαρά PvE. Οπότε ότι και να σου πούμε δε θα καταλάβεις. Εννοείται ότι οι guild θέλουν rogues. Σίγουρα έχουν τις αδυναμίες τους και στο PvE αλλά τα σπάνε στο dmg αν ξέρουν να παίζουν.

Α, και εννοείται ότι το first aid πρέπει να είναι 300. Δεν ξέρω γιατί το θεωρείς κακό αυτό...

Δημοσ.

mega lathos apla panta yparxei roguas epidi oi mish allience/horde einai nelf/undead rogues giati einai easymode class

p.s pare free action potion

Δημοσ.
Οσο για τα pvp epics, εγω πιστεύω και βλέπω οτι έχει χαλάσει το θέμα του instancing και του raiding. Πλέον ηθελες πχ να πάρεις ενα item του set σου για tier 0 ας πουμε, και πηγαινες 10 φορές scholomance ή όπου να ναι. Τώρα πας 3 μέρες pvp και παίρνεις item κλάσεις ανώτερο απτο μπλεδούρι.

Ακόμα και σε raiding guild να είσαι, όταν δεν έχεις πολλά dkp "συμφέρει" να ασχοληθείς με pvp παρά να περιμένεις πότε το τάδε boss θα ρίξει το τάδε item να το πάρουν οι 2 που προηγούνται επειδή έχεις λιγότερα dkp... Και γενικά ο κόσμος έχει ξενερώσει με το pve. Είναι δυνατόν να βλέπεις 250 χωρίς υπερβολή bgs, όταν πριν 1 βδομάδα με το ζόρι έβλεπες 10??

Tra opoios prolave prolave giati apo xtes nerfarane to honor pou perneis apo ta kills eftixos prolava ta marshal legs, an kai sinexizei na einai polu poio eykolo na ta pareis apo oti palia .

• Super Moderators
Δημοσ.

kala asto den exei nohma na synexisw thn syzhthsh ta exw akousei pleon ola einai profanes oti den exeis kanei pote sou oute ena raid :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...