Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παίξε pnp rpg και μετά μίλα.Δες για ποιον λόγο γίνεται κάποιος wizard η sorcerer κ όχι cleric πχ.

Paizw DnD peripou 8 xronia. Apo ADnD 2nd Edition. Me Monstrous Manual kai pragmatika kalo DM. Kirios Cleric kai Mage (non specialized) epeza.

Nomizw oti an tethei sigrisi to wow den einai pouthena! To DnD einai poli kalitero. Tora paizw pali mage me prestige Seventhfold veil.

Opos katalaveneis borw na kanw poli aneta sigrisi, kai stin teliki, se opoio server kai na paikseis, 14xrona tha vreis kai wannabe someone tha vreis. Ela sto EvE-Online na deis gamers, sovarotita, kai Ipostiriksi apo tin etairia.

Distixos oso iparxoun gamecards kai to wow einai to poio dimofiles game, mlkismena tha exei. Oso gia tis ellinikes guild: O ellinas den borei na einai hardcore gamer, giati exei ton kafe kai tin gomena. Den tha katsei na kseskistei., oute tha parei repo apo tin douleia na farmarei pots opos egw, O souidos einai o kaliteros, opou ellinas, kai epidi oi ellines den pezane DAOC i etso TFT alla paizan L2 oi pithanotites na leei kati san player einai liges...

Exw gnorisei kalous ellines gamers alla to 80% pou exw dei den leei kai polla, toulaxiston gia endgame.

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
Πες ένα σοβαρό ελληνικό guild που έχει διάρκεια ζωής πάνω απο 3 μήνες.

Order of Gul'Dan, Horde guild ston Twilight's Hammer 100% ellhniko guild...exoun skotwsei edw kai kana 2mhno nomizw C'thun kai proxwrane Naxxramas...

sorry alla esy to vlepeis "rpg" na synantas kapoion apo anti8eto (mishto) fanction kai na mhn mporeis na ton skotwseis? egw pantws oxi

Δημοσ.

File Omnislash den 8a symfwnisw mazi sou se polla pragmata.

Prwta na kanw mia istorikh anadromh,paizw DnD peripou 6 xronia,kai pio heavy RP games opws Vampire h Call of Cthulhu.Akoma apo MMos to monadiko pou exw asxoli8ei sovara einai to wow alla exw mia mikrh empeiria apo DAoC alla kai mia polu mikrh apo UO (se freeshards kai ta 2 dystyxws).

O kyrios logos pou den eftiaksa ton prwto mou char (prin 2 xronia) se RP server einai oti tote den yphrxan RPpvp.Nai,h8ela na mpw se PvP server,kai oxi giati eimai ena 14xrono (oxi oti leei kati h hlikia panta) h oti exw kollhma me ta fps(ta opoia den sympa8w parepiptontws),giati mou fainotan paralogo (kai teleiws xazo apo thn pleura tou RP/lore) na vriskomai se enan kosmo pou epikrath h sygroush kai o polemos kai na mhn mporw na xtypi8w me tous "misitous" mou antipalous.Akoma mou aresei para polu to ais8hma tou synexoun kindinou pou sou dinei o pvp server.

Den eimai PvP freak,mou aresei to PvE kai ekatontades fores exw prosperasei enan horde,akoma kai sto level mou giati den exw oreksh gia maxh.

Akoma DEN mporeis na kathgoreis tous an8rwpous pou mpainoun sta BGs anti na kanoun Raid px sto naxx gia na paroun t3.Plhrwnoun ta idia xrhmata pou plhrwneis kai esy kai aksiopoioun ena xarakthristiko tou game pou tous dinei h blizzard.

Nai den mou aresei to instanced pvp,alla se pollous aresei,alla kai sto katw katw den mou aresei oute kai to ateleiwto,epanalamvanomeno,sxedon anousio raiding gia na mazepseis ta polupo8hta mov gramatakia.Kai epeidh 8a mou peis "tote giati paizeis to paixnidi?" 8a sou apanthsw pws elpizw pws ta nea 25ria raids 8a dwsoun nea pnoh sto PvE pou opws proanefera protimaw.Alla sto va8os ths kardias mou perimenw to darkfall ;)

Δημοσ.

Σχετικα με PvP και Raids..

Το παιχνιδι το πηρα το καλοκαιρι και 60αρισα σε 2 μηνες με φυσιολογικο τροπο..

Εχω λιωσει στα BGs και οχι στα Instances επειδη:

1)Στον server μου δεν εχω βρει ενα Guild της προκοπης

2)Δεν ανεχομαι τον καθε τυχαιο που θα ειναι μαζι μου στο raid να το παιζει αρχηγος και να κανει κουμαντο σε αλλους ειτε μεγαλυτερους του ειτε οχι,

3)Επειδη η Blizard μου δινει τη δυνατοτητα να παρω Epic πραγματα οποτε γουσταρω και οτι ωρα γουσταρω χωρις να κλεινω ραντεβου με αλλους για το ποτε τι ωρα κτλ θα παιξω και αν δεν μπορεσεις μια μερα να σου την πουν οι ΜΕΓΙΣΤΟΙ GuildMasters κτλ κτλ..

4)Επειδη δεν ανεχομαι να ειμαι σε group με priest(εγω ειμαι pala) και να μου φωναζει HEAL HEAL επειδη αυτος ειναι Shadow Priest και θελει να κανει dmg!!!

5)Δεν ανεχομαι επισης σε group να ειναι ενας druid και να μου λεει "I tank, you heal"!! E Λ Ε Ο Σ

Υ.Γ.1 Ξενερωσα τοσο πολυ με τα group που βρηκα για μικροτερα instances με αποτελεσμα να μην θελω να ακουω για raids

Υ.Γ.2 Δεν εχω παει σε Ηigher Lvl instance (οπως και καταλαβατε) και ουτε καιγομαι να παω..Αρκουμαι στα Bgs

Y.Γ.3 Απαντωντας σε ενα προηγουμενο ποστ ενος φιλου πιστευω οτι δεν αξιζει να πληρωσεις για να παρεις ετοιμο gold γιατι χανεται το ενδιαφερον του παιχνιδιου..Για σκεψου να εισαι τινγκα στο χρυσο?Αγοραζεις απο ΑΗ οτι θελεις..Ποιος ο λογος μετα να ανυπομονεις για να εχεις ενα καλο drop η να κανεις καποιο q που θα εχει καλη ανταμοιβη με σκοπο να παρεις κατι?

Υ.Γ.4 Οι PvP servers κατα τη γνωμη μου εχουν το μεγαλυτερο ενδιαφερον..Αν δε θες να σου κανουν επιθεση η γενικα να φοβασαι καλυτερα να μην παιζεις Online game και να παιζεις το Oblivion..

O καθενας ομως οπως νομιζει..

Αυτα για αρχη!

Δημοσ.
sarins apla xekola to mialo sou....oi priests pou sou lew trwne gia tin plaka tous 2 pvp mazi....apla katalave oti den pve den noeitai healer class na kanei dmg.....tipota parapanw tipota ligotero....kalo tha itan vevaia na iparxei enas shadow,enas feral druid klp apla k mono gia ta wraia buffs pou dinoun...alla poios tha apofasizei poios tha einai autos??

Κι' εγώ έχω φάει 3 και 4 μαζί στα BG's, αυτό δεν με κάνει αυτόματα expert στο PvE... απλά εγώ όντας Exalted με όλα τα factions εκτός του Arathor, που είμαι στη μέση του Revered, και έχοντας ρίξει και 3 bosses στο Naxx σαν SP, πιστεύω ότι ξέρω αρκετά καλά πως να παίζω τον χαρακτήρα μου (ναι ναι είμαι και μετριόφρων :P ). Άσε που μετά το patch που μπορείς να βλέπεις και το damage που κάνει ο καθένας στα BGs, βγαίνω χαλαρά μέσα στους 3 πρώτους.

Αυτό που λες ότι δεν νοείται healing class να κάνει damage δεν το καταλαβαίνω... τότε γιατί το βάλανε το shadow tree εκεί πέρα? Για μόστρα? Σίγουρα πάντως όχι μόνο για pvp, που να δεις τους 5-6 locks που είχαμε συνήθως στα raids όταν πήγαινα κι' εγώ... στα ώπα-ώπα με είχανε lol! Φυσικά βασικό ρόλο παίζει και το gear έτσι? Δεν ξέρω τι φοράνε οι δικοί σας SPs, αν θες να μας πεις τι περίπου φοράνε εκείνοι καλώς, τι φοράω εγώ μπορείς να το δεις στην υπογραφή μου :)

Αλήθεια, εσύ τι class παίζεις είπαμε?

PS: Καλά μιλάμε τα Field Marshal Shoulders μαμούν και δέρνουν εμφανισιακά δεν το συζητάωωωωω :-D. Λάμπω oλόκληρος lol!

Δημοσ.

Τα pvp items δεν πα να είναι epic και αρκετά καλά από τη στιγμή που θα τα πάρει και ο κάθε κακομοίρης ingame με αφήνουν παντελώς αδιάφορο. Πλέον βλέπεις τον κάθε πρασινούλη με epic shoulders, μαλακίες της blizz. Πέρα από αυτό έρχεται expansion δεν μπορώ να καταλάβω πως ακόμα λιώνει κόσμος στο wow. 15 μέρες μπαίνω μόνο για trasmutes και m00ncloths από κει και πέρα το παιχνίδι δεν μου προκαλεί κανένα ενδιαφέρον την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

P.s.Sarisn, tier3 shoulders>all σε ομορφιά και ας έχουν μόνο plus healing.

Δημοσ.

δεν είναι καθόλου μαλακία της blizzard. Τώρα απλά καταλαβαίνουν τι μαλακία κάναν οι υπόλοιποι και λιώναν μήνες επι μηνών χάνοντας σημαντικό χρόνο απο τη ζωή τους (μην ακούσω οτι με 2 ώρες τη μέρα πήγαν high warlord), όπως κι εγώ δηλαδή αλλα δεν άντεξα, μέχρι ρανκ9 πήγα και βαρέθηκα, pvp μου άρεσει αλλα όποτε γουστάρω εγώ, και καλύτερα να μείνει αυτο το σύστημα να κρατάς αναδρομικά το honor απο όποτε θέλει ο καθένας να παίζει

. Πιστεύω οτι η blizzard το κάνει για να μπορέσει ο κόσμος να εξοπλιστεί εν'όψη bc.

Δημοσ.

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ό,τι item λέει μόνο "Increases healing done by magical spells and effects by ..." αλλά μόνο τα "Increases DAMAGE and healing done by magical spells and effects by ..." ;)

Και πίστεψέ με, μερικά pvp epix είναι αισθητά καλύτερα από tier 2, και από τη στιγμή που έχω κόψει τα raids λόγω έλλειψης χρόνου και παίζοντας μόνο pvp το πολύ 2-3 ώρες τη μέρα, είναι η καλύτερη λύση για μένα.

Επόμενος στόχος τα Pants και τα Vestments :)

• Super Moderators
Δημοσ.
Σχετικα με PvP και Raids..

2)Δεν ανεχομαι τον καθε τυχαιο που θα ειναι μαζι μου στο raid να το παιζει αρχηγος και να κανει κουμαντο σε αλλους ειτε μεγαλυτερους του ειτε οχι,

3)Επειδη η Blizard μου δινει τη δυνατοτητα να παρω Epic πραγματα οποτε γουσταρω και οτι ωρα γουσταρω χωρις να κλεινω ραντεβου με αλλους για το ποτε τι ωρα κτλ θα παιξω και αν δεν μπορεσεις μια μερα να σου την πουν οι ΜΕΓΙΣΤΟΙ GuildMasters κτλ κτλ..

4)Επειδη δεν ανεχομαι να ειμαι σε group με priest(εγω ειμαι pala) και να μου φωναζει HEAL HEAL επειδη αυτος ειναι Shadow Priest και θελει να κανει dmg!!!

5)Δεν ανεχομαι επισης σε group να ειναι ενας druid και να μου λεει "I tank, you heal"!! E Λ Ε Ο Σ

apla rofl tpt allo den lew :P

Τα pvp items δεν πα να είναι epic και αρκετά καλά από τη στιγμή που θα τα πάρει και ο κάθε κακομοίρης ingame με αφήνουν παντελώς αδιάφορο. Πλέον βλέπεις τον κάθε πρασινούλη με epic shoulders, μαλακίες της blizz. Πέρα από αυτό έρχεται expansion δεν μπορώ να καταλάβω πως ακόμα λιώνει κόσμος στο wow. 15 μέρες μπαίνω μόνο για trasmutes και m00ncloths από κει και πέρα το παιχνίδι δεν μου προκαλεί κανένα ενδιαφέρον την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

shmera evalan hotfix pou meiwnei kata 30% to honor taken (oxi mono apo ta kills alla kai apo to bonus honor otan kerdizeis)

nai xalara tier 3>all se looks

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ό,τι item λέει μόνο "Increases healing done by magical spells and effects by ..." αλλά μόνο τα "Increases DAMAGE and healing done by magical spells and effects by ..." ;)

Και πίστεψέ με, μερικά pvp epix είναι αισθητά καλύτερα από tier 2, και από τη στιγμή που έχω κόψει τα raids λόγω έλλειψης χρόνου και παίζοντας μόνο pvp το πολύ 2-3 ώρες τη μέρα, είναι η καλύτερη λύση για μένα.

Επόμενος στόχος τα Pants και τα Vestments :)

exoume kai emeis ena shadow priest pew pew me full tier 2.5 gloves-belt apo c'thun kai kati tetoia pou vgazei 600 damage xwris trinket...jesus...vevaia exei kai ta apisteuta healing items...

Δημοσ.

μεγάλο θέμα ρε παιδιά , πολύ μεγάλο . Τι να κάνεις τελικά , pvp ή pve .Και πες ότι κάνεις pve στα μπουντρούμια , πόσο καιρό θα αντέξεις? Κάποια στιγμή θα βαρεθείς . Αυτό το MC και BWL απέξω ξέραμε κάθε γωνία και κάθε σοκάκι. Είναι διασκέδαση αυτό ή καταναγκασμός .

Ελπίζω τα 20 και 25 man raids στο TBC να είναι πιο ενδιαφέροντα ,αλλιώς θα βαρεθεί ο κόσμος και τέρμα . Και αυτό το συνεχές παιχνίδι με τα ressistances , που το βάζετε? Ξεκινάς με FR ,μετά θες NR , μετά SR και πάει λέγοντας . Δηλαδή αναρωτιέμαι ποιά διασκέδαση μπορεί να σου δίνει η συνεχής αναζήτηση καλύτερου ressistance , μάλλον ταλαιπωρία είναι παρά χαλάρωση . Και στην τελική μιλάμε για παιχνίδι.

Για να δούμε στο ΤΒC τι θα δούμε ,

Δημοσ.

Egw kai palaiotera evlepa ton ka8e "kakomoirh" na mou gemizei epic epeidh tou ka8hse na mpei se mia PvE guild kai etyxe na mhn exei tpt allo na kanei ta apogeumata tou.H mhpws tp PvE 8elei skill kai tou aksizoun?

A kai egw exw t2 PvE kai oxi PvP armors.

Telikws pisteuw pws h blizz arxisa na dinei free epix twra sto para 5 tou expansion mias kai opws kai na exei se ligi kairo 8a petaxtoun h 8a antikatasta8oun apo prasina items pali sto lvling gia 70.O logos pou polles PvE guilds stamathsan to anwfelo pia raiding gia ta epix pou syntoma 8a mas einai axehsta.

Δημοσ.

Νομίζω ότι τα pvp items αντιστοιχούν στον κάθε "κακομοίρη" καθότι απαιτούν απλά χρόνο και τίποτε άλλο. Τα pve δεν τα παίρνεις έτσι καταβάλεις προσπάθεια. Δεν είναι τυχαίο ότι πάρα πολλοί έχουν τα pvp items, τα pve όμως πόσοι τα έχουν? Ελάχιστοι. Νομίζω ότι στον κόσμο του wow το να συγκρίνουμε το pvp με το pve είναι εντελώς άκυρο.

Δημοσ.
1)Στον server μου δεν εχω βρει ενα Guild της προκοπης

Koita na deis giati stamatisa to wow....

2)Epeza me tixeous pou den akolouthousan odigies apo kapoious pou kserane 10 pragmata perisotera kai itan kai touristes

3)Aloi pali den erxontousan sta raids giati den borousan na einai stin ora pou oi idioi kanonisan kai den akougane kai tous guildmasters pou oi idioi dialeksan, den tous epevale kaneis na bei stin guild tous.

4)San priest imouna disc-holy apo tin stigmi pou egina 60 kai gia ola ta 5-10man instance.Kai borw na pw oti kai san warrior(60) pote den eixa provlima sta group(Thank god i rolled horde). Apo tin alli ouk o liges fores evlepa apo 10 filous allies palas na theloun na tankaroun, na pernoun Damage plate kai healing cloth. THANATOS STOUS PALAS! (Allithia, den exw dei oute ton xirotero samano na zei se tetoio oneiro)

5)Episeis sixathika kati players, o theos na tous kanei, pou den kseroun ta vasika abilities twn allon classeon. Px oti O DRUID EXEI TOULAXISTON ! 1 TAUNTING ability! Kai as min ksexname kai ta 6-9k armor...

1)Kati guild tis prokopis perimenoun toulaxiston apo enan player na kserei ta vasika. Oxi na min exei patisei oute se ena high lvl instance. Na min kseroun na healaroun i na nomizoun oti tha paiksoun retribution px se endgame.Ti na kanoume, oi guild tis prokopis prepei na einai "vlamenes" me vlamenous players pou tous kanei oti thelei o GM, an theloun na doun sovaro endgame.

Δημοσ.
Koita na deis giati stamatisa to wow....

2)Epeza me tixeous pou den akolouthousan odigies apo kapoious pou kserane 10 pragmata perisotera kai itan kai touristes

3)Aloi pali den erxontousan sta raids giati den borousan na einai stin ora pou oi idioi kanonisan kai den akougane kai tous guildmasters pou oi idioi dialeksan, den tous epevale kaneis na bei stin guild tous.

4)San priest imouna disc-holy apo tin stigmi pou egina 60 kai gia ola ta 5-10man instance.Kai borw na pw oti kai san warrior(60) pote den eixa provlima sta group(Thank god i rolled horde). Apo tin alli ouk o liges fores evlepa apo 10 filous allies palas na theloun na tankaroun, na pernoun Damage plate kai healing cloth. THANATOS STOUS PALAS! (Allithia, den exw dei oute ton xirotero samano na zei se tetoio oneiro)

5)Episeis sixathika kati players, o theos na tous kanei, pou den kseroun ta vasika abilities twn allon classeon. Px oti O DRUID EXEI TOULAXISTON ! 1 TAUNTING ability! Kai as min ksexname kai ta 6-9k armor...

1)Kati guild tis prokopis perimenoun toulaxiston apo enan player na kserei ta vasika. Oxi na min exei patisei oute se ena high lvl instance. Na min kseroun na healaroun i na nomizoun oti tha paiksoun retribution px se endgame.Ti na kanoume, oi guild tis prokopis prepei na einai "vlamenes" me vlamenous players pou tous kanei oti thelei o GM, an theloun na doun sovaro endgame.

Λοιπον επειδη δεν εγινα μαλον κατανοητος...

1)Δεν ειπα οτι δεν ξερω αλλα ουτε θελω να healarw ισα ισα..Πολλοι παρακαλανε paladins holy/prot να πανε μαζι τους..Αλλα οταν σου λεει οτι ο αλλος εχει στο group ηδη εναν priest εμενα τι με θελει??Και μην ξεχνας οτι οι palas ειναι secondary healer kai secondary tank, βλεπε spells οπως BoS

2)Tα ραντεβου προσπαθουμε να τα κλεισουμε καποια σοβαρα ατομα στο guild αλλα ελα που οι guildmasters ενω συμφωνουν μετα αλλαζουν γνωμη και πανε ειτε σε IF για φιγουρα ειτε για farming...

3)Για τους τυχαιους θα συμφωνησω..Γιατι οι τυχαιοι ειναι αυτοι που δινουν τις οδηγιες χωρις να ξερουν καν τα abilities των αλλων class..Και υπαρχουν πολλοι τετοιοι...

4)Αν εννοεις το taunt που εχει ο druid θα συμφωνησω αλλα αν δεν κανω λαθος μονο οταν μεταμορφονεται σε αρκουδα και οχι οταν προσπαθουν με καποια spells να κανουν tank..ΕΛΕΟΣ

5)Οι priets δηλαδη ειναι οι πονηροι που γουσταρουν να κανουν dmg ενω οι Palas oι κουτοι που πρεπει να κανουν heal..Ξαναλεω οτι ξερω το ρολο του pala οτι ειναι καλος για heal και οχι gia dmg αλλα μεχρι ενα σημειο για να ξερουμε και τι λεμε..

Ελπιζω να εγινα κατανοητος

Και επισης βλεπω ενα κομπλεξ των περισσοτερων με τους pala ενω ειναι ενας απο τους πιο χρησιμους χαρακτηρες σε raids και γενικοτερα..

Γιατι αραγε??Μηπως επειδη δεν μπορειτε να τους ριξετε με τιποτα και σας σπανε τα νευρα??

Δημοσ.

παιδια κατι ασχετο με το θεμα τωρα,κανα καλο addon υπαρχει;κατι all-in-one θελω.ειχα ενα που λεγοταν chaos αλλα δεν εχει βγει για την εκδοση 2 του wow...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...