chill Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 PvP>Normal. Kαι γω σε normal ξεκίνησα όταν βγήκε το παιχνίδι αλλά το γύρισα σε pvp ευτυχώς. Απλά δεν συγκρίνετε το παιχνίδι.
omnislash Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Kai egw thewrwe legolash wannab pitsirika ton kathe enan pou kanei NE hunter kai nomizei oti einai stin mesi gh anti gia to azeroth.Proswpika thewrw oti exo dei to perissotero meros tou game. ναι ότι λέει ότι λέει ο αρχηγός των nihilum το αντιγράφουμε.Δεκτό αλλά τουλάχιστον ο πιτσιρικάς σε σέβεται. Proswpika thewrw oti exo dei to perissotero meros tou game. Οταν με το κλαώ νιώσω ότι ξεζούμισα τον alliance cahr ου θα πάω και γω στην ορδή μόνο ως tauren. Giati me tin pala mou tin 42 lvl (deleted long ago) Eida horde na einai me kleisto to pvp mesa stis perioxes twn alliance. Και τι σε πειράζει εσένα.Ρε της ορδής δεν έχουν μυαλό λίγο να τους τσιγκλίσεις flag pvp και τέλος.Ναι θα μου πεις χάνεις honor και ποιος νοιάστηκε.Απλά το WOW είναι role palying όχι fps.Ξέρω άτομα που με τρεις μήνες επί 5-6 ώρες την ημέρα αντί να είναι lvl 60 με κάνα tier 3 είναι lvl 30 γιατί ολημερίς οληβραδίς warsong arathi και δε συμμαζευεται. οι ηλικίες πάνε κατεξής 12χρονα νάνοι 15χρονα ξωτικά οι βλάκες gnomes και οι σοβαροί ενήλικες human. Στα λέω αυτά επειδή ο χαρακτήρας πρέπει να έχει ένα backround .τουλάχιστον ιστορικά οι human ήταν αυτοί που ανεπιτέθηκαν στην ορδή και στη Legion μετέπειτα.Οι άλλοι τα ξύνανε και ήταν στο τρίτο ονειρο(night elves).
Alt3rnative Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Exei xrisimopoiisei kaneis apo dw kanena apo auta ta site pou agorazeis gold.Rotao giati sto tbc to kovo na ginomai pelaths.An exei dld 5000g to mount ante geia!
Toufas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 ναι ότι λέει ότι λέει ο αρχηγός των nihilum το αντιγράφουμε.Δεκτό αλλά τουλάχιστον ο πιτσιρικάς σε σέβεται. Οταν με το κλαώ νιώσω ότι ξεζούμισα τον alliance cahr ου θα πάω και γω στην ορδή μόνο ως tauren. Και τι σε πειράζει εσένα.Ρε της ορδής δεν έχουν μυαλό λίγο να τους τσιγκλίσεις flag pvp και τέλος.Ναι θα μου πεις χάνεις honor και ποιος νοιάστηκε.Απλά το WOW είναι role palying όχι fps.Ξέρω άτομα που με τρεις μήνες επί 5-6 ώρες την ημέρα αντί να είναι lvl 60 με κάνα tier 3 είναι lvl 30 γιατί ολημερίς οληβραδίς warsong arathi και δε συμμαζευεται. οι ηλικίες πάνε κατεξής 12χρονα νάνοι 15χρονα ξωτικά οι βλάκες gnomes και οι σοβαροί ενήλικες human. Στα λέω αυτά επειδή ο χαρακτήρας πρέπει να έχει ένα backround .τουλάχιστον ιστορικά οι human ήταν αυτοί που ανεπιτέθηκαν στην ορδή και στη Legion μετέπειτα.Οι άλλοι τα ξύνανε και ήταν στο τρίτο ονειρο(night elves). less gaming, more life please.
whiteman7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 file exeis plaka,get a life giati pigmenos mou fenese
omnislash Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 less gaming, more life please. file exeis plaka,get a life giati pigmenos mou fenese Το χω σχεδόν δυο μήνες το παιχνίδι και σήμερα πάτησα τα 40(χωρίς mount).Απλά ως πρώην dndas πωρώνομαι με το background κάθε race.Οταν πρωτοπήγα στη βιβλιοθήκη του Sm καθόμουν και διάβαζα τα ιστορικά βιβλία.Βέβαια το group μου μόλις το κατάλαβε ban και ξερό ψωμί.
polaki Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Έχεις προβλήματα, πραγματικά θα πρέπει να βγεις λίγο έξω! Αν είναι δυνατόν να λες στον άλλο να μην έχει επαφές με gnomes... Η λογική ποιά είναι? Εγω μετάνοιωσα την ώρα και τη στιγμή που επέλεξα human, έπρεπε να είχα επιλέξει NElf. Παιχνίδι είναι, αν δεν χαρώ εδώ το διαφορετικό πού θα το χαρώ? Έλεος ρε φίλε δηλαδή. Το FPS που κολάει στην υπόθεση δεν καταλαβαίνω, το pvp είναι υπερβολικά διασκεδαστικό και τρελή αδρεναλίνη για κάποιον που δεν ενδιαφέρεται. Πες απλά οτι εσένα δεν σε ενδιαφέρει να τελειώσει εκεί η υπόθεση, μην εκτίθεσαι άδικα! Επίσης καποιος είπε πιο πριν οτι σε PvE server είδε σε περιοχή Alliance εναν Horde να έχει το PvP off. Για σένα δεν θα είχε καμία απολύτως σημασία γιατί θα μπορούσες κάλλιστα να του επιτεθείς (ήταν κίτρινος και όχι πράσινος) Kαι εγω σε PvP ήμουν αλλά ενας φίλος μου ηταν σε pve και το να πάμε migrate μαζί ηταν αδύνατον σε pvp server (αν και 60άρισα τον shaman σε pvp) και έτσι είμαι τωρα στον Eonar που είναι pve. Έχω μπει στο πιο σοβαρό guild εκεί, κατεβάζουμε 3 bosses Νaxx και μένει μόνο ο C'Thun από AQ40. Σε pve server κανεις περισσότερο focus τα talents σου για pve, και μπορείς να πας για ένα κατούριμα άνετος χωρίς να ψάχνεις μέρος να κρυφτείς ενώ questάρεις/farmάρεις, αν και σίγουρα προτειμάω pvp. Εδω και μερικές μέρες αρκετά ατομα κάνανε respec pvp build για να πάρουν συγκεκριμένα items τωρα που αλλαξε το συστημα, αλλά εσένα που πρωτοξεκινάς τώρα δεν σε ενδιαφέρει αυτό μιας και έχεις αρκετο χρόνο μπροστά σου. Αν ενδιαφέρεσαι να ανέβεις level οσο το δυνατόν πιο γρήγορα (με τον rogue που ηταν ο πρωτος χαρακτηρας μου άρεσε η εξερεύνηση και δεν ηταν ο πρωταρχικός μου στόχος) επέλεξε damage dealing talents όταν έρθει η ωρα. Αυτά τα πολυ βασικά για αρχή, απο κει και πέρα μην αγχώνεσαι που διαβάζεις παντού για 60άρηδες κλπ, απόλαυσε το παιχνίδι και μην έχεις αγχος για το ποτε θα ανέβεις.
Nazre Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Για παιδια.. μετά απο μεγάλη αποχή και απουσία από το forum, διαβάζω μερικές σελίδες πριν ότι το ΤΒC, βγαίνει του χρόνου ? Αληθεύει αυτό ? :-? Αν ναι τότε το μαθαίνω πρώτα από δώ, στον server μου (Τwillight's Hammer) δεν έχει ακουστεί ακόμα κάτι.... btw μου λείψατε
ItsToasted Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 μην πας σε pvp.Ολοι οι προβληματικοί πάνε εκεί.Οσοι δεν έχουν γκόμενα ή τις τρώνε από άλλους στο σχολείο(ναι παίζουν 15χρονα τι να κάνουμε).Θα ρχονται μάγκες εξηντάρηδες και θα σε σκοτώνουν(για να βγάλουν το άχτι τους).αν θες πάντως να τελειώνεις στα γρήγορα τσέκαρε mage με fire spec. Ειδικά μετά το νέο patch που μας αυξάνουν τις πιθανότητες για critical μαμάμε. από alliance μην κάνεις παρτίδες με νάνους και με gnome.Μόνο με nightelves.Και εννοείται όχι με έλληνες προτίμησε σκανδιναβούς (όχι ολλανδούς).Από ορδή δεν ασχολούμαι .Το θεωρώ υποτημητικό να με εκπροσωπεί ένα ορκ ή τρολ ή ένας ασχημομούτσουνος undead. Παιδιά έχει πάρε κανείς χρυσό από site.Δίνουμε μόνο όνομα χαρακτήρα σε αυτούς μη γίνει τίποτα περιέργο;Επίσης στο Stormwind είμαι μια κλάση πάνω από το honored revered νομίζω τι gold γλυτώνω για mount; 1) Oloi oi provlimatikoi protoi sto world of raids einai apo PVP 2) Ama eisai hestis go PVE 3) Makria apo ellines idika pou kanoun tetoia posts 4) Asximomoutsounoi ta UD, kai ta trolls, opos kai ta dwarves kai ta gnomes.. hmmm Οσοι δεν έχουν γκόμενα... episeis genika protinete kai i Jenna Jameson gia autous pou goustaroun ta Nelfs 5) Παιδιά έχει πάρε κανείς χρυσό από site.Δίνουμε μόνο όνομα χαρακτήρα σε αυτούς μη γίνει τίποτα περιέργο;Επίσης στο Stormwind είμαι μια κλάση πάνω από το honored revered νομίζω τι gold γλυτώνω για mount To Skill milise... Note:An den antexete to flame min krazete, ty.
sarisn Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 sarisn mallon oi dmg dealers pou exete den xeroun na paizoun...signwmi pou sto lew auto....aaa k mporei na isoun mesa stin dekada an ipirxan mono 10 dmg dealers!!tipota allo...exoume priests me +600 spell dmg kaname dokimes na doume an mporei na ftasei mages,rogues se dmg...tou valame k flask +150spell dmg k oti potion mporouse na parei...eee..oute ta 3/5 tou dmg enos mage me +500 dmg den epiase...opote asto min to psaxnete paidia..i reroll i apla heal! Με αυτό το σκεπτικό οι shadow priests που έχετε δεν ξέρουν να παίζουν... no offense
ennatos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Μήπως χάσαμε πάλι την μπάλα; Για παιχνίδι με εικονικούς χαρακτήρες μιλάμε, τι σχέση έχει η προσωπικότητα σου με το τι χαρακτήρα επιλέγεις; ¨ΕΛΕΟΣ! Διαλέξτε ότι χαρακτήρα θέλετε, βάλτε του ότι όνομα θέλετε, σε όποια πλευρά θέλετε και απολαύστε ένα πολύ καλό online παιχνίδι. Το μόνο στοιχείο περιορισμού είναι ότι μερικοί χαρακτήρες ταιριάζουν καλύτερα σε συγκεκριμένα classes αλλά και αυτό δεν είναι δεσμευτικό αν υπάρχει κέφι για παιχνίδι. Επίσης, ας αφήσουμε τα σχόλια για το ποιοί και πως παίζουν το παιχνίδι. Το παίζουν 7,5 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο (κοντά στα 10 εκατομμύρια αν υπολογίζουμε και ιδιωτικούς servers και την αγορά της Κίνας). Δεν είναι όλοι αυτοί 15άχρονοι ανώριμοι, δεν είναι άνθρωποι χωρίς ζωή, σχέση, υποχρεώσεις κλπ. ¨Ολα υπάρχουν μέσα σε ένα τόσο μαζικό παιχνίδι και φυσικά είναι τελείως ανώριμο και βιαστικό να κολλάμε χαρακτηρισμούς σε όποιον διάλεξε PVP ή PVE server, ή χαρακτήρα ορδής ή συμμαχίας. Αυτά από την εμπειρία μου στο online gaming κάποια χρόνια και με πάνω από 200 μέρες παιχνιδιού στο WoW όπου έχω δει σχεδόν τα πάντα (και Naxx) και διασκεδάσει αφάνταστα.
Orlias Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 OMG Nazre is back!!! Καλως ηρθες κ παλι!!! Κανε ενα επικο post να θυμηθουμε τα παλια!
omnislash Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Αν είναι δυνατόν να λες στον άλλο να μην έχει επαφές με gnomes... Η λογική ποιά είναι? Εγω μετάνοιωσα την ώρα και τη στιγμή που επέλεξα human, έπρεπε να είχα επιλέξει NElf. Ρε συ αν είναι να γκρουπαριστώ γκρουπάρομαι με όποιον να ναι.απλά σου λέω πως με ποιον γουστάρω να παίζω και με ποιον όχι Τώρα πχ που πηγαίνω σε contested zones σκέφτομαο πως αν ήμουν σε pvp δε θα μπορούσα να κάνω queσts με τίποτα γιατί κάθε 3 και λίγο θα σχολείτο μαζί μου το κάθε τρολλ. επειδή στόχος μου δεν είναι το farming αλλά το questing. Oloi oi provlimatikoi protoi sto world of raids einai apo PVP nai giat;i to 80% παίζει σε pvp Ama eisai hestis go PVE Η αν έχεις υπολείμματα από quake. Makria apo ellines idika pou kanoun tetoia posts Πες ένα σοβαρό ελληνικό guild που έχει διάρκεια ζωής πάνω απο 3 μήνες. To Skill milise... Υπάρχουν δυο ειδον άνθρωποι.Οι κάφροι που βγάζουν χρυσό για να πάρουν mount κάνοντας Dm χώνοντας στη blizzard και οι έξυπνοι που γλιτώνουν χρόνο και χρήμα αγοράζοντας από sites.αν για σένα το νόημα του παιχνιδιού είναι το ah τι να σου πω κοίτα extra 3 που έχει δημοπρασίες το βράδυ. ια παιχνίδι με εικονικούς χαρακτήρες μιλάμε, τι σχέση έχει η προσωπικότητα σου με το τι χαρακτήρα επιλέγεις; Παίξε pnp rpg και μετά μίλα.Δες για ποιον λόγο γίνεται κάποιος wizard η sorcerer κ όχι cleric πχ. Για σένα δεν θα είχε καμία απολύτως σημασία γιατί θα μπορούσες κάλλιστα να του επιτεθείς (ήταν κίτρινος και όχι πράσινος α τώρα το πιάσα.αυτό σου λέω Της συμμαχίας δε θα το έκανε κανείς.Εγώ προσωπικά όσες φορές έχω δει τέτοιους τους κατσ΄ρω με τη μία.Αυθάδεις. απόλαυσε το παιχνίδι και μην έχεις αγχος για το ποτε θα ανέβεις. ρε συ σκάω 15 ευρώ το μήνα λογικό είναι να έχωΑπλά δε γουστάρω να πληρώνω 15 ευρώ για να φαρμάρω.Το θεωρώ κοροιδία
Nazre Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 OMG Nazre is back!!! Καλως ηρθες κ παλι!!! Κανε ενα επικο post να θυμηθουμε τα παλια! και βλέπω πολύ ζωντανό το forum και χαίρομαι που ξαναρίχνω μια ματιά να δω τι παίζει, όσο αφορά το παιχνίδι τώρα πριν λίγο καιρό ξαναμπήκα σε ρυθμούς και ανέβασα το alt μου (mage), τον 60ρισα και κάνω και κάποια raids mc/bwl σε ένα guild που μπήκα σχετικά πρόσφατα, ωραία ειναι. Βλέπω όμως εσείς έχετε προχωρήσει απίστευτα, διαβάζω για C'thun και Kel'Thuzad, χαίρομαι ιδιαίτερα γιαυτό ένα μπράβο στα παιδιά που παρέμειναν και προχώρησαν, θυμάμε και αρκετά ονόματα από τι βλέπω. Εγώ έλειψα αρκετό καιρό εξωτερικό και γύρισα πρόσφατα, ενώ ακόμα τρέχουν κάτι εξετάσεις σε ένα υπουργείο και δεν μπορώ να αφοσιωθώ ακόμα απόλυτα, αλλά επόντων Χριστουγέννων δεν το συζητάμε καν
isaias1983 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 sarins apla xekola to mialo sou....oi priests pou sou lew trwne gia tin plaka tous 2 pvp mazi....apla katalave oti den pve den noeitai healer class na kanei dmg.....tipota parapanw tipota ligotero....kalo tha itan vevaia na iparxei enas shadow,enas feral druid klp apla k mono gia ta wraia buffs pou dinoun...alla poios tha apofasizei poios tha einai autos??
Προτεινόμενες αναρτήσεις