evkar Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 ρε παιδιά , θα με τρελλάνετε τελείως . Shadow με τουλάχιστοιν 35 points και δεν μείνατε ικανοποιημένοι? Προσωπικά προς τα εκεί προσανατολίζομαι 16/0/35 . Πριν γίνω disc/holy ήμουνα 100% shadow και πήγαινε μια χαρά , μήπως έφαγε nerf ο shadow και δεν το πήραμε χαμπάρι?
isaias1983 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 paidia mathete apla na paizetai to wow....den iparxei periptwsi pote enas priest,druid,shaman,paladin na ftasei se dps mages,locks,warriors,rogues.....apla valte to kala sto mialo sas...egw san druid to exw katalavei apolita....sta raids eimaste healers..an den sas aresei auto kante reroll..... k min nomizete oti eimai kanenas vlakas...o druid mou exei +409 spell dmg me leather items....kai 1100 ap se gata me ola ta talents se restoration...opote mporeite na katalavete oti den eimai kanenas asxetos....
andrip Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 ισαήα χωρίς να αμφισβητώ εσένα προσωπικά απλά γιατί θεωρείς ταυτόσημο το καλό gear = δεν είμαι άσχετος; Ξαναλέω δε το λέω για σένα αλλα γιατί έτσι επικρατεί οτι καλό gear=γ@μ@ω παίχτης ωστόσο συμφωνώ 100%... rogue/mages/locks/warriors θα είναι στο top του dps πάντα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 kala o warlock oxi kai toso top oso rogues kai mages...
chill Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Το θέμα με τον μη shadow priest είναι αν θα καταφέρει να overhealάρει το dmg που θα φάει και αν επιβιώσει να σκοτώσει τον αντίπαλο. Απλά με τον disc με τις συνεχείς reflecting καπότες που πετάω και το imba pain supression καταφέρνω να επιβιώσω σε φάσεις που ως holy μου ήταν αδύνατο. Μετά το nuke μην ξεχνάμε το mana burn που σημαίνει ότι όσο nukαρε nukαρε δεν θα μας ξανασκάσει dmg ε και όσο και να κρατήσει ακόμα και το ταπεινό smite θα κάνει την δουλειά του αργά ή γρήγορα. Του lock τα spell μου άρεσαν πολύ, τον έκανα full destruction με instant corruption χωρίς να το έχω δοκιμάσει στην πράξη ωστόσο αφού ακόμα δοκιμάζω τον priest. Και εννοείται ότι πολλοί από μας γ*****ε και δέρνουμε στο wow. Τι στο καλό κάνουμε 2 χρόνια ingame? Μπρίκια κολλάμε ?
isaias1983 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 top gear(enow naxramas k kt gear...) simainei tis perissoteres fores k kalos pve paixtis giati poli apla den trws saphiron,thadieus,heaigan k kt an den niwtheis na paizeis.....einai toso aplo...vevaiws iaprxoun k oi exereseis!!! loipon apo tin alli pleura afou simfwneite mazi mou oti mages,rogues klp panw apo emas sto dmg tote giati na paroun emas tosu feral druid,shadow priest sta raid afou mporoun na paroun mages rogues stin thesi mas???? omws auto pou exw na pw einai oti prepei na iparxei enas feral druid,enas shadow priest gia ta buffs pou dinoun sta party tous...mono k mono giauto....
polaki Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Kala re paidia den exei apelipistei kanenas gia ta items tou pou tha einai gtp sto TBC?Eimai o monadikos diladi pou parataei to wow e3aitias to TBC?Episis pio to kinitro gia kapoion na 3ekinisei kainourio char kai na kanei from here to eternity gia na dei aspri mera?An isxei kai afto pou eida sta forums tis bliz gia quest pou skotwneis gourounia gia na pareis item kalytero tou mc FFS loipon! Re paidia 60 lvl char kai tha skotwnw BOARS les kai eimai 17 lvl?Eleos diladi.....Einai ola kala kai ola wrea sto TBC gia sas?No offence. Apla me stenaxwrei pou to exp irthe kapws kathisterimena....Imagine...." "Where ru mate? "In zangarmarsh killing boars to get my green bracers with +3 crit and +60 AP.... Den 3erw ti na pw... Που μπερδεύεσαι? Στο 59 level δεν ήσουν σε κάτι plaguelands να σκοτώνεις νυχτερίδες για να φτάσεις 60...? Το να είσαι τούμπανο ώς 60άρης και απλά να κάθεσαι να σε κοιτάνε στην Orgrimar/Ironforge, και να σου σκάει μύτη ο 65άρης με μπλεδούρια που είναι ίσα ή και καλύτερα απτα δικά σου είναι απλά η συνέχεια των πραγμάτων.. Το αλλο που δεν καταλαβαίνω, και σιγουρα δεν ειναι τυχαίο οτι το ακούω μόνο απο έλληνες (και πόσο χαίρομαι που είμαι σε server με μόνο 2 ελληνες) ειναι για ποιο λόγο όλα αυτά τα "ας δούμε τώρα ποιός θα σας healάρει" κλπ.. Είσαι priest? Είναι απλό, δεν θα έπρεπε ΚΑΝ να έχεις damage tree. Να βάλω και εγώ τον rogue μου να σε healάρει με first aid... ΕΛΕΟΣ. Όποιος θέλει damage με spells ας πάρει mage & warlock και ας πνιγεί στα health potions. Αφού έτσι κιαλλιός στο 70 πάλι για healing θα είστε μόνο στα raids εκεί, χαρείτε τώρα το damage που εν τέλει μη σώσω και πάω σε instance, ας questάρω all the way to 70 με bandages & potions, και στα 70άρια raids καλοδεχούμενο το holy-spec σας και πάλι. BTW σήμερα φαρμάραμε πάλι BWL και έπεσαν 5 (ελεος) paladin loot... Δηλαδή ΑΝΤΕ ΚΑΙ @@@@@@@@ Blizzard. Κλασσικά ούτε ένα shaman item.. /cry Eσείς οι allies είδατε κανένα shaman loot ή απλά εμείς είμασταν οι άτυχοι?
paularas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 enw kaname pantws bwl tries xwris addons etc se alla 2 guild epesan shammy belts. eleos dld :/ auto tha pei free nexus
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 emeis xasame 2 meres raiding...tetarth kai x8es...gmst...kai shmera einai off-day dld BWL pou den pataei kaneis kai aurio pali ta idia alla MC pou den pataei pali kaneis...apotelesma 3 meres raiding gia full AQ40 kai 10 bosses Naxxramas...no way...elpizw na mhn kanoume AQ40 pantws
sarisn Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Με μερικά duels που έκανα χθες βράδυ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα με τα νέα talents. Βέβαια σήμερα θα δώσω μεγαλύτερη έμφαση στο testing παίζοντας wsg, AB κλπ. για να βγάλω τα τελικά συμπεράσματα. Το Vampiric Touch rank 2 έχω την αίσθηση ότι είναι λίγο για το π.ος... το περίμενα πολύ καλύτερο είναι η αλήθεια και ψιλοξενέρωσα. Ελπίζω στο τελευταίο του rank να αξίζει τα points του. Το μόνο θετικό που είδα είναι ότι από 300 dmg per tick που έκανε το SW:Pain με ένα debuff από shadow weaving, τώρα πήγε στα 318. Αυτό που με καίει περισσότερο ας το πούμε, σε πρώτη φάση, είναι το +15% crit στο Mind blast. Είμαι πολύ περίεργος να δω αν critικάρει αισθητά περισσότερο. Πριν από αυτό το talent είχα 8% chance to crit, τώρα είμαι στο 23%, καθόλου άσχημα 1 στα 4 ΜΒ περίπου να είναι 1600+ Θα επανέλθω με περισσότερες εντυπώσεις μέσα στο ΣΚ.
sarisn Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Τελικά ρε παιδιά δοκίμασα shadow 9/0-42 με το dmg gear μου και δεν με ικανοποίησα :/. Το γύρισα σε full disc με 46/5/0 και δεν έχασα το παραμικρό duel σε αντίθεση με το shadow όπου με μια έχανα μια κέρδιζα. Μάλλον δεν μπορώ να παίξω χωρίς heal, άτιμη συνήθεια. Τώρα μου μένει να δοκιμάσω full holy και αν εκεί rullάρω καλύτερα από shadow και από disc θα τρελαθώ τελείως. Νομίζω ότι όσοι διαθέτουν καλό healing gear το disc είναι η καλύτερη επιλογή για pvp. Τι να πω όλα μου τα duels με βρήκαν νικητή (δεν έπαιξα vs hunter) και με αρκετή ευκολία. Οι βαρβάτοι shadow priests με το τουμπανέ dmg gear τι έχουν να πουν? Αν δεν ήσουν ποτέ στο παρελθόν shadow στο lvl 60 τότε είναι λογικότατο να έχανες τα μισά duels, θέλει αρκετό practice μέχρι να μάθεις όλα τα "μυστικά" του επαγγέλματος Εγώ σπάνια χάνω duel, άντε να χάσω κανένα από τούμπανα holy priests με full trans κλπ. Να σου πω κι' ένα μυστικό για το ezmode versus bubbledins? Mana burn ftw ;-), μετά τον ταράζεις στα Smite, Holy fire κλπ. και άστον να περιμένει να γεμίσει το mana του . Και αν έχεις και imp mana burn τότε είσαι άρχοντας χεχε. Pala χωρίς mana = dead pala και αρκετά γρήγορα. Μιλάω εκ πείρας γι' αυτό μετά από αρκετά χαμένα duels μέχρι να βρω το "κουμπί" τους .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 anoi3e kai h Arena etsi? den einai kai asxhmh plaka exei
andrip Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 καλά η blizzard το γάμησε!!! δε μπορώ να καταλάβω τόσο ηλίθιοι πια να ρίχνουν shaman/paladin Loot στα αντίθετα factions? για να καταλάβω δηλαδή οι horde paladins θα φοράνε lawbringer και οι alliance shaman θα φοράνε earthfury? καλοί παπάρες. όσο για αυτό που ειπώθηκε οτι ο priest δε θα έπρεπε ΚΑΝ να είχε damage tree, οκ συμφωνώ απόλυτα αν συμφωνήσετε κι εσείς οι damage dealers να μας δίνεται δωρεάν pots, δωρεάν bandages, δωρεάν mats για ότι χρειαζόμαστε!!! Γαμώ ε;
sarisn Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Βασικά αν γινόταν αυτό στους priests τότε θα έπρεπε να γίνει και σε όλα τα υπόλοιπα classes...
isaias1983 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 loipon paidia meta apo 1 mera full raiding naxxramas....to mono pou mporw na pw einai NERFED...ta bosses peftoun san miges...k opws eipa k parapanw an thelete dmg pala kante reroll...druids,priests,shamans k paladins einai HEALERS!!!! to oti mporoume na skotwsoume se pvp opoiadipote alli class san healers den simainei oti sta raids mporoume na kanoume dmg.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις