Oddin 60 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Αχ επιτέλους σήμερα θα γίνω shadow για pvp, ήρθε ο καιρός να ξαναλιώσω τις άσχημες φάτσες των horde. Είτε 9/0/42 θα πάει είτε 0/0/51 Φιλε chill μιας και είχα την τύχη να δοκιμάσω στον test server την Priest μου θα σου πρότεινα το 9/0/42! Το full shadow δεν κανει την διαφορά.
sarisn Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Που σε ρε sarisn?κάηκες από το game? είπαμε ρε συ όλα με μέτρο,εσύ το παράκανες ,τα ίδια έκανες και με CS source :) λοιπόν το patch έχει extended 2 hours αυτό που έμαθα είναι ότι έγινε στους US serves disable o Arena Npc. θα δούμε, στην αρχή πάντα προβλήματα ωραία αλλαγή στους mages άλλαξαν ονομασία στο FROST NOVA, λολ ρε τώρα λεγεται FREEZE , uber change thnx blizz ,we kneel Ε όσο νά'ναι σαν παιδί κι'εγώ Βασικά έκοψα τα raids, με κούρασαν πραγματικά, σχεδόν κάθε μέρα για 1 χρόνο η ίδια δουλειά... τώρα παίζω κάνα δύο ώρες τη μέρα pvp και μετά έξω με τη γυναίκα .
whiteman7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 μέχρι 16 γενάρη σε βλέπω έτσι...μετά θα λιώσεις πάλι
sarisn Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 μέχρι 16 γενάρη σε βλέπω έτσι...μετά θα λιώσεις πάλι Δεν παίζει τέτοια περίπτωση, πάω για γάμο αυτή τη φορά LOL!
chill Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Oddin εγώ που παίζω στο beta server είμαι full shadow και κάνω πάρτι. Αλλά από την άλλη νομίζω το 15% chance το resist plus το martyrdom που ακούγονται ελκυστικά για το pvp που θα με απασχολήσει το προσεχές διάστημα μιας και σταμάτησα το raiding και γω (χωρίς την παρεμβολή γυναίκας όπως στην περίπτωση του sarisn, είμαι δυνατός χαρακτήρας εγώ lol). Το θέμα είναι ότι βλέπω αρκετούς παπάδες να γίνονται shadow και να σταματάνε τα raids. It's the end of the raiding days? Μάλλον ναι γιατί όσο καλοί και να είναι οι druids/bubbledins/shamans ποτέ δεν θα καταφέρουν να αντικαταστήσουν τον άρχοντα του heal PRIEST. Το θέμα είναι ότι τώρα που θα γίνω shadow δεν θα μπορώ να έχω φορτωμένα πάνω μου τα tier2-3 μου. Τόσος κόπος για να κάνω pvp στην τελική με μπλεδάκια και λιγοστά dmg epixxx που έχω . Kαι θέλω επειγόντως wrist μιας που μέχρι να βρω κανένα της προκοπής με dmg θα παίζω με τα tier2 lol. Βγάζω κοντά στα 5k ζωή 3,2 k armour και +395 shadow dmg πάντως και με improved VE άντε ρίξε με \0/.
evkar Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 μετά το "συνάδερφο" ΄παπά chill, να ανακοινώσω και εγώ στο φιλοθέαμον κοινόν , ό,τι οι μέρες μου σαν mainhealer , έλαβαν και επισήμως τέλος , σε απλά ελληνικά , σταμάτησε και επίσημα η καρριέρα μου στο να healaro διάφορους ανεγκέφαλους tanks και αυτοί να κάνουν την πλάκα τους και εμένα να μου βγαίνουν τα μάτια , μη τυχόν και ψοφήσει κανείς . Ας πάνε να ψοφήσουν όλοι , ποσώς με κόφτει και με νοιάζει . Τώρα θα κάνω την πλάκα μου , γυρίζοντας βεβαίως - βεβαίως σε shadow ( μάλλον βλέπω συν΄δυσαμσό disz-shadow) . Και επειδή είμαι και officer των priests στο guild , έβγαλα και μια ωραία ανακοίνωση , ότι οι priests είναι απολύτως ελεύθεροι να κάνουν respecc στα τάλεντς του κατά βούληση . Καλά ο GM "κιχ" δεν έβγαλε , όχι αν ήθελε ας μίλαγε . Αρκετά κάναν την πλάκα τους οι άλλοι . Και επειδή το ΄συνολο σχεδόν των παπάδων θα το γυρίσει σε shadow , αν μπορέσετε να βρείτε healer για τας επερχομένας εκστρατείας (ε , ρε τι γράφω ) εμένα να μου .......γράψετε . Βάλτε κανέναν druid να σας healari , αν και για αυτούς διατηρώ σημαντικάς αμφιβολίας (χε χε ) γιατί θα το γυρίσουν σε feral και αυτοί . (αν θυμάμαι καλά ) . Άντε γεια ,
chill Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Μα πολλοί druids είναι resto/feral εμείς βιαζόμαστε από τα guilds και απαιτούνε να είμαστε holy/disc no points in shadow tree accepted. Εγώ τα raids μου τα χάρηκα, καθάρισα και 8 bosses naxx αλλά φτάνει. Ωραίο το pve αλλά ο ρόλος μας είναι πολύ κουραστικός και βαρετός. Ήρθε η ώρα να απολαύσουμε το παιχνίδι και πάλι και για το healing, το βαρβάτο gear μας να ναι καλά. Ήρθε η ώρα για την επανάσταση. AVANTI PRIESTOPOPOLO. You gain shadowform. Και μόνο στην σκέψη εκσπερματώνω .
Alt3rnative Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Varethika ki ego ta raids ontas druid sto epaggelma.Misontymenos men alla de g....Anevazo ena rogako tora paizo to game mou xalara xoris na exo agxos gia tin wra pou einai to raid molis paw 60 tha xotho pvp na sfazo kanena Pordaki kai tha kanw to xavale mou.Arketa dld pia.
De@th L0rd Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Εγω βαρέθηκα εντελώς το game και τις τακτικές της Blizzard.Kαι σταμάτησα να παίζω.Ι am a French... .Αν θέλει κανείς account με 60 lvl warlock με επικς(με το αζημιωτο φυσικά) pm .
chill Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Τελικά ρε παιδιά δοκίμασα shadow 9/0-42 με το dmg gear μου και δεν με ικανοποίησα :/. Το γύρισα σε full disc με 46/5/0 και δεν έχασα το παραμικρό duel σε αντίθεση με το shadow όπου με μια έχανα μια κέρδιζα. Μάλλον δεν μπορώ να παίξω χωρίς heal, άτιμη συνήθεια. Τώρα μου μένει να δοκιμάσω full holy και αν εκεί rullάρω καλύτερα από shadow και από disc θα τρελαθώ τελείως. Νομίζω ότι όσοι διαθέτουν καλό healing gear το disc είναι η καλύτερη επιλογή για pvp. Τι να πω όλα μου τα duels με βρήκαν νικητή (δεν έπαιξα vs hunter) και με αρκετή ευκολία. Οι βαρβάτοι shadow priests με το τουμπανέ dmg gear τι έχουν να πουν?
senios4 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Κι εγώ δοκίμασα να παίξω shadow και παραδέχομαι ότι το είχα ξεχάσει τελείως και ψιλοαπογοητεύτηκα... Έτσι το γύρισα σε disc/holy pvp build. Είναι πολύ καλό. chill για πες το ακριβές σου build. Το δικό μου είναι αυτό http://www.wowhead.com/?talent-bc=dxMGzhxtbtxZf0t Δεν ξέρω αν αξίζει να πάρω imp inner fire k imp mana burn...
chill Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 http://www.wowhead.com/?talent-bc=dxMGzhxtbtEof το build μου http://ctprofiles.net/profiles.ct?a=edit&cid=411587&pid=2442394 το gear με το οποίο δοκίμασα pvp (ναι είναι το pve gear μου αλλά με βολεύει) Το divine fury γιατί το έβαλες δεν το κατάλαβα? Inner fire ίσως να βοήθαγε vs rogue αλλά είναι τσάμπα πόντοι για κάτι τέτοιο, και imp mana burn παντελώς άχρηστο για pvp. Είμαι στο 27-0 pvp πια με όλες τις class. Ένα duel με full resto druid (51 points resto)σταμάτησε μετά από 20 περίπου λεπτά με την συμφωνία και τον δυο μας. Kανένας δεν μπορούσε να πεθάνει. Μου είναι αδύνατον να πέσω, το pain suppression και ειδικά το reflective shield είναι πως να το πω.......pvp imba skills \0/. Ειλικρινά μου έκανε τρομερή εντύπωση. Μάλλον φταίει το στυλ παιχνιδιού μου και όχι το ίδιο το disc tree καθώς οι shadow priests (που ήταν ανέκαθεν SP) είναι υπερευχαριστημένοι. Περιμένω τις απόψεις σας.
andrip Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 άποψη μου είναι οτι οι 20 στους 10 εδω μέσα γαμάνε και δέρνουνε στο wow χωρίς παρεξήγηση αλλα έτσι είναι αλήθεια απορία αν όλοι αυτοί κάνουν με κάποιο τρόπο duel μεταξύ τους ποιος θα νικήσει;
Toufas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 ego poulao to account pantos varethika to game...
senios4 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Το Divine Fury δεν είναι παντελώς άχρηστο... 2 sec smite, 3 sec holy fire είναι χρήσιμα πολλές φορές νομίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις