Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
nai alla 8a foreseis Gladiator set :P

πράγματι!! εντωμεταξύ νομιζω ότι είναι πολύ καλό σετάκι!!

@Kaiowas Το αν θα λυώσεις εξαρτάται απο σένα! το καλό είναι ότι αργά η γρήγορα θα τα πάρεις τα rewards σου, μιας και δεν υπάρχουν ranks πλεον!

Μαζευεις τα Honor Point και μερικα tokkens και με αυτα αγοράζεις τα rewards! :)

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

paidia aurio erxetai to 2...k apo eida oi times se sxedon ola ta proionta sto ah epesan katakorifa...exei kaneis idea giati????

k mipws xerei kaneis kanena link gia na dw poia items tha einai exisou akriva sto tbc???

• Super Moderators
Δημοσ.

katarxas ta books tou AQ20 kai ta books apo UBRS kai etsi (pou einai gia ta epomena rank kapoiwn spells) 8a einai trainable apo NPCs se "normal" times kai oxi stis e3wfrenikes tou AH...

Δημοσ.

Άντε και καλό μας κατέβασμα σήμερα... 697 ΜΒ download !! :)

Πάλι καλά που έχουμε και 2 Mbps σύνδεση και που και που κατεβάζει με 120άρια από την Blizzard για να τελειώσει σύντομα. :)

• Super Moderators
Δημοσ.

ahem ta 657 apo ta 697mb ta eixe o background downloader edw kai polles meres...osoi den ta katevasan kako diko tous...kai ta teleutaia 40mb yparxoun edw kai 2-3 meres mesw background downloader pali...

Δημοσ.
Εγώ πάλι ειμαι από άλλο ανέκδοτο :P. Παίζω στον "The Maelstrom" (pvp) και ασχολούμαι αποκλειστικά με το pvp! Ειμαι σε pvp guild και δεν κανω instances:)Το προβλημα είναι ότι ποτε δεν θα μπορέσω να φορεσω tier 3,4,..

:(

ps (Αρκετοι Ελληνες στον server και αρκετά καλα παιδιά)

Που ποιος και τι;

Alliance ή Ηorde είσαι;

Δημοσ.
Horde "Venetia" (ud lock) <Havoc> :D

Χεχε Vaccilius εδώ alliance lock 60..αυτά τα xrealm μας έχουν αποξενώσει, αν και έχω να κάνω PvP εδώ και μήνες ^^

Πάντως sarisn όλα τα addons που ήξερες να τα ξεχάσεις, υπάρχουν ελάχιστα στο δίκτυο που θα συνεχιστούν (και μεταξύ μας καλύτερα).Όσο για το patch, επιστροφή 2 χρόνια πίσω, όταν lvlαραμε και δεν είχαμε ολοκληρωμένα talent trees ><

Δημοσ.

Που σε ρε sarisn?

κάηκες από το game? είπαμε ρε συ όλα με μέτρο,εσύ το παράκανες ,τα ίδια έκανες και με CS source :) :)

λοιπόν το patch έχει extended 2 hours

αυτό που έμαθα είναι ότι έγινε στους US serves disable o Arena Npc.

θα δούμε, στην αρχή πάντα προβλήματα

ωραία αλλαγή στους mages :) άλλαξαν ονομασία στο FROST NOVA, λολ ρε τώρα λεγεται FREEZE , uber change thnx blizz ,we kneel :)

Δημοσ.

Αχ επιτέλους σήμερα θα γίνω shadow για pvp, ήρθε ο καιρός να ξαναλιώσω τις άσχημες φάτσες των horde. Είτε 9/0/42 θα πάει είτε 0/0/51 :)

Direct download για το patch http://wowsource.4players.de/wow-patch-2-0-1.php . Mην μπερδευτείτε και κατεβάσετε την γερμανική έκδοση λίγο πιο χαμηλά είναι η αντίστοιχη αγγλική.

WoW coca cola? Ω ναι MADE IN CHINA

http://www.youtube.com/watch?v=i9nfCYQZ9Og

Δημοσ.
Χεχε Vaccilius εδώ alliance lock 60..αυτά τα xrealm μας έχουν αποξενώσει, αν και έχω να κάνω PvP εδώ και μήνες ^^

lol Vaccilius ftw!! σε θυμάμαι πολύ καλά! <Arisen> σωστά? :D Βαρεθηκες το pvp? :o Το περιμενα οτι είσαι Ελληνας ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...