kaiowas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Καλα ρε christosth τι Silvemoon, μην περνεις τον κοσμο στο λαιμο σου. Ο χειροτερος σερβερ για Horde. 3 Καλουτσικα guild υπαρχουν (εκτος τον Praetorians που την εχουν δει θεοι και εχουν γινει ψιλοκαραγκιοζηδες), ολα τα αλλα ειναι για κλαματα. Και εσεις σαν Greek Horde δεν εχετε αρχισει ουτε MC! Και δεν ειστε η πρωτη αποπειρα για ελληνικο guild, το ειχαν προσπαθησει και οι Olympian Gods πριν κανα χρονο+, αλλα ειδαν οτι η κατασταση στον Silvemoon ειναι τραγικη και με την πρωτη ευκαιρια κανανε migration. Πολυ καλυτερα οι alliance στον Silvemoon, 10+ guilds βγαζουν BWL και αρκετα ειναι Naxx.
De@th L0rd Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Kala re paidia den exei apelipistei kanenas gia ta items tou pou tha einai gtp sto TBC?Eimai o monadikos diladi pou parataei to wow e3aitias to TBC?Episis pio to kinitro gia kapoion na 3ekinisei kainourio char kai na kanei from here to eternity gia na dei aspri mera?An isxei kai afto pou eida sta forums tis bliz gia quest pou skotwneis gourounia gia na pareis item kalytero tou mc FFS loipon! Re paidia 60 lvl char kai tha skotwnw BOARS les kai eimai 17 lvl?Eleos diladi.....Einai ola kala kai ola wrea sto TBC gia sas?No offence. Apla me stenaxwrei pou to exp irthe kapws kathisterimena....Imagine...." "Where ru mate? "In zangarmarsh killing boars to get my green bracers with +3 crit and +60 AP.... Den 3erw ti na pw...
Dark-Shadow Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Kaneis na prosferthei na me voithisei???
geovas77 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Καλα ρε christosth τι Silvemoon, μην περνεις τον κοσμο στο λαιμο σου. Ο χειροτερος σερβερ για Horde. 3 Καλουτσικα guild υπαρχουν (εκτος τον Praetorians που την εχουν δει θεοι και εχουν γινει ψιλοκαραγκιοζηδες), ολα τα αλλα ειναι για κλαματα. Και εσεις σαν Greek Horde δεν εχετε αρχισει ουτε MC! Και δεν ειστε η πρωτη αποπειρα για ελληνικο guild, το ειχαν προσπαθησει και οι Olympian Gods πριν κανα χρονο+, αλλα ειδαν οτι η κατασταση στον Silvemoon ειναι τραγικη και με την πρωτη ευκαιρια κανανε migration. Πολυ καλυτερα οι alliance στον Silvemoon, 10+ guilds βγαζουν BWL και αρκετα ειναι Naxx. χμμ επειδή ήμουν ο GM των Praetorians τί ακριβώς εννοείς την έχουμε δεί θεοί; Εννοείς ότι κάναμε επιλεκτικό recruiting μόνο όταν είχαμε κάποιο άνοιγμα στο roster μας ή ότι κοιτάζαμε να πάρουμε όσο το δυνατόν άτομα με εμπειρία από raids όσο δύσκολο να είναι και αυτό στον Silvermoon Horde; Εσύ ξέρεις πολλά guilds που να είναι Naxxramas και να κάνουνε recruitment ότι κάτσει; Τέλος Πάντων και εμείς τελικά γίναμε split σε δύο guilds λόγω των 25 man raids σε TBC. Επίσης να σου πώ ότι ήμουν ιδρυτικό μέλος των Olympian Gods και ο λόγος που το guild έφυγε από Sillvermoon ή τα μέλη του όπως εγώ φύγανε για άλλα guilds ήταν πολύ απλά ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων σε Horde Side Silvermoon κρίνεται ακατάλληλη για διοργάνωση μεγάλων Raids και ότι οι κατάλληλοι Έλληνες έχουν καταφέρει τελικά να μπούν σε αξιοπρεπή Guilds, απλώς πολλοί έχουν ονόματα σαν poutsaras κτλ, οπότε εγώ σαν GM των Praet μόλις έβλεπα τέτοιο charname κατευθείαν γινόταν ignore.
evkar Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 λοιπόν , επειδή και μας , μας προβλημάτισε η κατάσταση με το TBC , αφού μιλάμε για μέγιστο 25man σε raids , έχουμε αρχίσει και καθαρίζουμε το guild. Τα παλιά με Νax , MC , BWL AQ 40 , ξεχάστε τα με το expansion .Τώρα πια , ένα καλά οργανωμένο guild 100 ατόμων (για να μην πω 80 - 8 άτομα από κάθε κλάση ) είναι μια χαρά να βγάλει τα νέα μπουντρούμια . Άντε καιρός ήταν , γιατί βαρέθηκα να περιμένουμε τον κάθε ηλίθιο και νερόβραστο πότε θα δεήσει να έρθει στα raids. Πάντως και σε μας ρε παιδιά , ΕΝΑ ελληνικό guild προκοπή δεν είδε . όσα φτιάχτηκαν διαλύθηκαν μέσα στο δίμηνο - τρίμηνο . Ανίκανοι και στο να φτιάξουμε έστω και ένα guild είμαστε τελικά .
chill Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Ελληνικό guild με μοναδική προϋπόθεση εισαγωγής την καταγωγή δεν μπορεί να ορθοποδήσει.Το είχαμε προσπαθήσει και εμείς και απέτυχε παταγωδώς ενώ τώρα τρέχουμε 20αρια instances για να δούμε αν υπάρχουν οι βάσεις για να κάνουμε νέα ελληνική προσπάθεια στο TBC αλλά δυστυχώς η κατάσταση δεν είναι ενθαρρυντική. Εμείς έχουμε έναν καλό πυρήνα 15 ατόμων για να ξεκινήσουμε κάτι, οι περισσότεροι γνωριζόμαστε και RL οπότε οι παρεξηγήσεις μεταξύ μας λύνονται αμέσως και ας πλακωνόμαστε σαν ανώριμα 12χρονα κάθε τρεις και λίγο . Είμαστε όλοι active με 2 χρόνια ingame στην πλάτη, μεγάλη εμπειρία, και τρελό gear. Το ζήτημα είναι που θα βρούμε τους υπόλοιπους που θα πλαισιώσουν την προσπάθεια μας αν ποτέ ξεκινήσει πράγμα το οποίο ειλικρινά είναι πολύ δύσκολο αν όχι αδύνατο.
Dark-Shadow Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Παιδια να ρωτίσω κατι!!! Με το εξπανσιον που θα βγει παλι απο την αρχή???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 rofl re...siga mhn mas svhsoun kai ta accounts
Rasp Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Emeis eimaste ena shetika neo guild.apo persi to marti iparhoume.Xtes katorthosame na riksoume Nefarian,proti fora.Ti deuteri mera pou ton prospathisame. Nemesis ston genjuros.Alliance side.Full elliniko guild.
evkar Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 παιδιά , ρίξτε μια ματιά εδώ http://www.nox.lv/portal/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 , ίσως το πιο cult guild , που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον κόσμο του WOW . Οι τύποι είναι απίστευτοι , δεν δέχονται hard core plaeyers , δεν κάνουν recruiment , , τα raids είναι 3 φορές την εβδομάδα με μέγιστο χρόνο τις 3,5 ώρες . Αριθμός μελών του guild 45 . Για να παίρνουμε μια ιδέα για την νέα κατάσταση που έρχεται , μικρά οικογενεικά guilds. Για την ιστορία να πω , ότι οι τύποι ήταν κάποτε σκληρότατοι hard core players , εξάλλου αν δείτε το gear τους θα καταλάβετε (Τ2 και πάνω) , αλλά κατάλαβαν ότι αν συνεχίσουν έτσι θα "καούν" και το γύρισαν στο χαλαρό . Ένα φιλαράκι μου είναι μέλος τους και μου τα λέει . Α, ρε να μην μπορώ να βρω τέτοιο guild στον Dagerspine
kaiowas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 χμμ επειδή ήμουν ο GM των Praetorians τί ακριβώς εννοείς την έχουμε δεί θεοί; Εννοείς ότι κάναμε επιλεκτικό recruiting μόνο όταν είχαμε κάποιο άνοιγμα στο roster μας ή ότι κοιτάζαμε να πάρουμε όσο το δυνατόν άτομα με εμπειρία από raids όσο δύσκολο να είναι και αυτό στον Silvermoon Horde; Εσύ ξέρεις πολλά guilds που να είναι Naxxramas και να κάνουνε recruitment ότι κάτσει; Τέλος Πάντων και εμείς τελικά γίναμε split σε δύο guilds λόγω των 25 man raids σε TBC. Επίσης να σου πώ ότι ήμουν ιδρυτικό μέλος των Olympian Gods και ο λόγος που το guild έφυγε από Sillvermoon ή τα μέλη του όπως εγώ φύγανε για άλλα guilds ήταν πολύ απλά ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων σε Horde Side Silvermoon κρίνεται ακατάλληλη για διοργάνωση μεγάλων Raids και ότι οι κατάλληλοι Έλληνες έχουν καταφέρει τελικά να μπούν σε αξιοπρεπή Guilds, απλώς πολλοί έχουν ονόματα σαν poutsaras κτλ, οπότε εγώ σαν GM των Praet μόλις έβλεπα τέτοιο charname κατευθείαν γινόταν ignore. Με τους περισσοτερους απο τους Prae εκανα pvp πριν απο 8+μηνες οταν αρκετοι απο αυτους δεν ηταν ακομα στους Prae και ολοι ηταν μια χαρα στην συμπεριφορα τους. Εδω και κανα 2-3 μηνες ομως τα ιδια ατομα την εχουν 'δει' απιστευτα και μεχρι και ignore σε απλες ερωτησεις. Βεβαια πεφτει το τρελο γλυψιμο απο ολο τον server(horde side) αλλα αυτο δεν ειναι λογος να μιλανε αποτομα και υπεροπτικα τα μελη του guild. Ακομη και η αποπειρα για να αγοραζουν μελη εκτος guild items απο BWL πηγαινοντας σε Prae raids κατεληξε σε 'ελληνικο δημοσιο'. Με τον alt στους Surge η αντιμετωπιση ολων ηταν αριστη απο ολα τα μελη του guild στους υπολοιπους και ας ειμασταν στο ιδιο επιπεδο με σας στα instance. Δεν ειδα κανεναν να την βλεπει 'ο γαμαω'. Και ναι καναμε recruit ατομα με μπλε σετ ακομα και οταν καναμε AQ40 οταν βλεπαμε οτι εχουν ορεξη να παιξουν και πολλοι απο αυτους γινανε παρα πολυ καλοι παιχτες. Anyway επειδη ειχα παρακολουθησει αρκετα σας try σε isntance (ως και το πρωτο σας Onyxia kill), επειδη επαιζε σε σας ενας γνωστος μου warlock, η συμπεριφορα του guild με τους εξω με τοτε δεν εχει καμια σχεση. Γενικα πολλα ignore και κραξημο για χαζους λογους επειδη περνανε τους υπολοιπους για ασχετους τωρα τελευταια. Για τους Olympian Gods δεν λες κατι διαφορετικο απο αυτο που ειπα. Einai η νοοτροπια του ελληνα που καθιστα πολυ δυσκολη την οργανωση guild και raids. Οταν ολοι ειναι ελληνες αρχιζουν τα κουτσομπολια, οι χαζες δικαιολογιες για MIA και αλλα λιγο πολυ γνωστα. Απο την εμπειρια μου πιστευω οτι οι ξενοι εχουν καλυτερη οργανωση των guilds και συνηθως ο ελληνας περνει πιο σοβαρα κατι που του λεει ενας ξενος παρα ενας συμπατριωτης. Αν και πορωμενος hordas εχοντας παιξει στον silvermoon και απο τις 2 πλευρες σε high instances (με τον horde σε πιο χαμηλο επιπεδο) εχω να πω οτι με ξενερωσε τρελα η κατασταση των horde και η ολη αντιμετωπιση. Ο καθενας οτι προλαβει να αρπαξει και με το που δει ευκαιρια εφυγε, commitment στο guild μηδεν. Για αυτο pvp με τον horde και pve με τον alliance στον silvermoon. p.s: Αν εισαι ο Cov....εχω να πω οτι οι IS καταφεραν να κερδισουν το respect των υπολοιπων, εσεις για αυτους που ξερουνε 2-3 πραματα παραπανω στο game αποτυχατε να κερδισετε στο ελαχιστο το respect απο τοτε που σταματησαν καποια ιδρυτικα μελη να παιζουν. p.s2: Προσωπικη αποψη ειναι τα παραπανω, σε καμια περιπτωση δεν επιβαλω την αποψη μου ουτε σου λεω πως να διευθυνης το guild σου. Ενα παιχνιδι ειναι στην τελικη και ο καθενας επιλεγει απο μονος του πως θα το παιξει.
Paralizer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 παιδιά , ρίξτε μια ματιά εδώ http://www.nox.lv/portal/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 , ίσως το πιο cult guild , που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον κόσμο του WOW . Οι τύποι είναι απίστευτοι , δεν δέχονται hard core plaeyers , δεν κάνουν recruiment , , τα raids είναι 3 φορές την εβδομάδα με μέγιστο χρόνο τις 3,5 ώρες . Αριθμός μελών του guild 45 . Για να παίρνουμε μια ιδέα για την νέα κατάσταση που έρχεται , μικρά οικογενεικά guilds. Για την ιστορία να πω , ότι οι τύποι ήταν κάποτε σκληρότατοι hard core players , εξάλλου αν δείτε το gear τους θα καταλάβετε (Τ2 και πάνω) , αλλά κατάλαβαν ότι αν συνεχίσουν έτσι θα "καούν" και το γύρισαν στο χαλαρό . Ένα φιλαράκι μου είναι μέλος τους και μου τα λέει . Α, ρε να μην μπορώ να βρω τέτοιο guild στον Dagerspine Χεχεχε! Φιλαράκι έτσι είμαστε κι εμείς. Είμαστε στον Quel'Thallas, ένα μικρό guild, οικογενειακό όπως λες. Μέχρι στιγμής είμαστε 10 άτομα και κάνουμε συνεχώς τα γνωστά instances. Δεν μας καίνε ούτε τα MC ούτε τίποτα τέτοιο. Παρεούλα 10 παιδιά από τη δουλειά μας και μπαίνουμε και παίζουμε. Με το expansion ευελπιστούμε ότι θα βρούμε κάποια στιγμή και κάποια άλλα μέλη αφού τα instances μειώνονται στον αριθμό ατόμων. Προσωπικά γουστάρω πολύ που παίζω έτσι και δεν αγχώνομαι για το παιχνίδι. Ήμαρτον με αυτό το άγχος των raids. Και εννοείται όλοι Έλληνες. Όποιος γουστάρει ευπρόσδεκτος χωρίς διακρίσεις. Είμαστε οι ACHAEANS
Oddin 60 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ πάλι ειμαι από άλλο ανέκδοτο . Παίζω στον "The Maelstrom" (pvp) και ασχολούμαι αποκλειστικά με το pvp! Ειμαι σε pvp guild και δεν κανω instances:)Το προβλημα είναι ότι ποτε δεν θα μπορέσω να φορεσω tier 3,4,.. ps (Αρκετοι Ελληνες στον server και αρκετά καλα παιδιά)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 nai alla 8a foreseis Gladiator set
kaiowas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Καλα με το καινουργιο pvp system που λενε να βαλουν να δουμε αν ειναι εφικτο να παρει κανεις το high set χωρις να πυρπολυθει πανω στο πληκτρολογιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις