Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
φίλε skia11 παίζεις TBC ή απλά τα έχεις δει ? Γιατί αν παίζεις , θα δεις ότι το Τ1 άντε με το ζόρι να κρατήσει μέχρι 65 lvl και το Τ2 μέχρι 66-67 .Μόνο Τ3 κρατάει μέχρι 70 lvl , αλλά αν σκεφτείς τις προυποθέσεις θέλει το Τ3 για να το αποκτήσεις (end game guild ,hardcore playing κλπ) είναι προτιμότερο να καθίσεις στα egg σου και να περιμένεις το ΤBC , όπου τα items πέφτουν πιο εύκολα .

όσο γιαυτό που λέει ο φίλος kaiowas , ναι είναι πραγματικότητα , πολλά guild ή έχουν διαλυθεί ή ¨πνέουν τα λοίσθια " πουλεγαν και οι πρόγονοί μας .

Αφού σταμάτησαν οι nihilum να raidaroun , σου λέει ο άλλος , ας σταμτήσουμε και εμείς . Τώρα βέβαια θα μου πείτε τι δουλειά έχει η βόυρτσα με την .......τσα. Καλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Η ουσία είναι ότι με το TBC το παιχνίδι ξεκινάει από την αρχή σε άλλη βάση , και όοποιος αντέξει . Αυτή είναι η φύση των παιχνιδιών αυτών , έχουν βάθος χρόνου . Εδώ τι έγινε , πολύς κόσμος καήκε , δηλ. κουράστηκε και τώρα δεν έχουν κουράγιο ούτε για lvling

Τεσπά θα δούμε,

Δε διαφωνούμε σε κάτι και δεδομένου οτι είμαστε σε καλό σημείο στο Naxx τα epics δε θα χάσουν εύκολα την αξία τους, απλά πιστεύω οτι το TBC δεν είναι καινούργιο game αλλά η φυσική συνέχεια του WoW όπερ σημαίνει οτι μέχρι να φτάσουμε να farmaroume epics απο το TBC το αβαντάζ θα είναι στα guilds όπου δε θα αγνοήσουν την μελλοντική αξία των υπάρχοντων insts ( επιμένω να δείτε τα internal values των τωρινών end game epics ) και τέλος last i heard η Blizz θα boostarei τα stats των τωρινών Τ2,Τ3 sets.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει οτι η Blizz δε θέλει να εξισώσει guilds και παίχτες που φαρμάρουνε επι μήνες με κάποιον που βάρεσε 60 χθές και οτι οι παίχτες με τα epics αυτά θα έχουνε ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ advantage στο lvling αρα θα φτάσουν και γρηγορότερα στα end game epics του TBC.

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

re sovareuteite...pou tha me voithisoun ta 8/9 t3 pou exw sto leveling sto tbc???eimai druid parepiptontws....epeidi dokimasa to mono pou exw na pw stous healers einai na stamatisoun na xalane ta dkp tous se healing items...eimaste oi pio atixoi tou kwlopaixnidou apo oti fainetai....

a kai kati allo:

rixame kt alla den exoume stamatisei ta raids...

Δημοσ.

Isaias επειδή και γω είμαι beta tester έχω εξακριβώσει αυτό που λες. Το θέμα είναι όμως ότι εσύ θα γίνεις feral και γω shadow αλλά το gear μας θα μας βοηθήσει να αντεπεξέλθουμε στο έπακρο στα healing καθήκοντα μας σε ένα party.

Δημοσ.
Συνεχίζω ακάθεκτος (μετά από διάλλειμα 4 μηνών δεν άντεξα και τα ξανάπιασα):D

О pala είναι retired αυτή τη στιγμή, περιμένει καλύτερες μέρες (TBC δηλαδή). Τώρα πάιζω με έναν ud warlock στον Aerie Peak (pve). Είμαστε στο Razorgore αυτή τη στιγμή.

Κρίμα που χώρισαν οι δρόμοι μας πάντως, αν και ο Genjouros έχει γίνει πολύ χάλια από ότι ακούω και πολλοί έχουν φύγει. Ελπίζω κάποια στιγμή να ξαναπαίξουμε παρέα :D.

Α, να λοιπόν πώς ήξερες για το bloodpact που δεν πιάνει σε pvp enabled mode.. :)

Ψησε μερικούς απτο guild σου και ελάτε στον Εonar να raidάρουμε :)

Επίσης ρε παιδιά λέτε συνεχώς για damage αντί για healing κλπ.. Όταν ήσασταν πχ level 35 και σολάρατε, φυσικά με το damage δεν πηγαίνατε πιο γρήγορα? Δεν καταλαβαίνω την γκρίνια, πού αλλάζει κάτι? Πώς είναι δυνατόν να προχωρησεις πιο γρήγορα κάνοντας 5000 heal και μόνο 500 damage? Εγώ θυμάμαι τον shaman πολλές φορες του φορούσα μέχρι και hunter items που έχουν λίγο intellect αλλά περισσότερο damage οταν δεν υπήρχε hunter στο party.. δηλαδή σχεδόν πάντα. Φυσικά με το DKP ειναι λίγο πακέτο γιατί πρέπει να τα βάλεις κάτω, αλλά αν έισαι νοσοκόμος δεν παίζει να πας μπροστά εκτός αν levelάρεις με φίλο.

Εγω τον shaman σχεδον πάντα τον έπαιζα με έναν mage & έναν rogue που ήταν 2 φίλοι μου που ξεκινήσαμε horde μαζί, ΚΑΘΕ φορά που κάνανε logoff ξενέρωνα απτη ζωή μου και έφευγα και εγώ.. Solo με healer απλά δεν παίζεται το game, απλά τώρα έμαθα και την ψάχνω λίγο και με damage items (εκεί είναι που μετράνε τα pvp items για κάποιον μη hardcore raider), και όταν πάω να φαρμάρω κάνα essence ή κάνα runecloth φοράω τα damage items (και ας είμαι resto) ώστε να τελειώνω 5 λεπτά νωρίτερα.

Απο κει και πέρα πλέον πραγματικά δεν αξίζει κάποιος να λιώνει, όσο και να λένε τα guilds ότι θα κρατηθούν και με το TBC, ότι να ναι ειναι. Αντε να κανονίζουμε να πηγαίνουμε στα 5man με ατομα του guild λόγω γνωριμίας. Όπως πάμε πχ εμείς μερικές φορές Strath Living για τα orbs ή scholo για το lab. Φυσικά και τα items θα σε κρατήσουν αρκετά levels, και θα προχωρήσεις πιο γρήγορα, είναι ακριβως το ίδιο με όταν ανεβαίναμε σιγά σιγά με υπομονή, απλά προφανως πάμε τόσους μήνες πίσω που δεν θυμόμαστε καν.

Υπομονή και θα δούμε, και εξάλλου μην αγχώνεστε, εδώ θα είμαστε και σε μερικούς μήνες να συζητάμε για τα 40άρια raids που θα πηγαίνουμε ώς 70άρηδες! ;)

Το μόνο σίγουρο απτην ιστορία αυτή είναι οτι οι κινέζοι θα κάνουν χρυσές δουλειές. Και με βλέπω και εμένα να αγοράζω gold για το flying mount, 2 φορές έχω περάσει απτο παραμυθάκι του "μαζεύω σαν τρελός gold για epic mount", δεν έχω απολύτως καμία όρεξη να φαρμάρω μέρες και μέρες για να πάρω το υπτάμενο! Και ας με κράξετε όσο θέλετε. Εντάξει ειπαμε, να κοστίζει λιγάκι αλλά όχι και τόσο πολύ, παραπάει...Στην τελική ας το κάνουν να το παίρνεις με κανένα ακραίο chain quest ή μαζεύοντας BOP stackable loot, κάτι τελοσπάντων..

Δημοσ.

Καλά και γω κατά του να αγοράζει κανείς gold ήμουν. Αν το fly mount θέλει 5k gold όπως λένε εννοείται ότι θα τα αγοράσω. Και το τελευταίο τρίμηνο επειδή δεν έμπαινα για farming παρά μόνο για τα raids (και το naxx δεν είναι φτηνό) μου πάσαραν τα φιλαράκια gold που αγοράζουν σαν τρελοί με αντάλλαγμα καφέδες lol :).

• Super Moderators
Δημοσ.

to epic flying mount Polaki exei 280% kai gia 5000g mia xara einai...

pantws mhn nomizeis me to quest kai vendor item rewards apo quests mia xara mazeueis gold sto TBC...

Δημοσ.

Ναι ρε σεις μην ψαρώνετε, στο TBC τα λεφτά θα μαζεύονται πολύυυ πιο γρήγορα από ότι τώρα, και φυσικά ο λόγος είναι η καταπολέμηση των κινέζων, αν και δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι ως προς το gold selling.

Δημοσ.

Free οχι. Δεν ειναι counterstrike το WoW :)

Να παίξεις σε Ευρωπαικό.. Ποιά η λογική του να παίξεις σε Αμερικάνικο αφου υπάρχουν οι Ευρωπαικοί, εδω εχουμε εμεις μερικές φορές πρόβλημα με lag, φαντασου να συνδεόμαστε και με America :P

Αν μαζεύονται όντως τοσο γρήγορα ώστε να ειναι σχεδόν το ίδιο με το να μαζέψεις πχ 2000g τότε κάτι κάνουμε.. Απτην άλλη τα 1000g κάνουν γύρω στα 40 ευρω απ'οτι είδα σε διάφορα sites, οπότε ψάρωσα με το κόστος και με βλέπω να μένω με το epic :P Σιγά μη δώσω 150ευρω για ενα mount :P

Δημοσ.

Και με δυνατό ah μπορείς να βγάλεις καλό χρήμα. Εγώ παράτησα το game όταν ο rogue μου ήταν 49άρης. Είχα 750g, άφθονα αντικείμενα για πούλημα, μεταξύ των οποίων κι epic item αξίας 80-100g και έχοντας κάνει πολλές αγορές εξοπλισμού σε παρελθόντες χρόνους....Νομίζω ότι 5000g θα είναι απολύτως εφικτά για έναν 70άρη.

Δημοσ.

Kalispera pedes simera kerdisa sto stoixima 100 evro kai deutera pao na agoraso to wow kai mia prepaid card!!! Tha mporouse kapios na prosferthei na mou kanei mathimata sto wow dioti tha eine proti fora pou pezo!!! An mporei kapios as me pm na sinantithoume me msn!!! Kai kati allo se pion apo olous tous servers pezoun oi perisoteroi ellines???

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...