Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά αύριο θα παο multirama να αγοράσω το wow το βρήκα στο multirama με 20 ευρώ επίση το game λέει ότι έχει 1 μηνα δώρο!!! Χρειάζεται να αγοράσω gamecard??? Αν ναι ποσο κάνει???

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο 1 μηνας ενεργοποιειται αφου χρησιμοσποιησεις την game card η οποια κανει 29 ευρω. Σε εμενα αυτο εγινε τουλαχιστον...

Δημοσ.

Οι raiding days μου έφτασαν στο τέλος τους επίσημα σήμερα μετά και το ολοκληρωτικό κάψιμο του dkp μου. Κάτι το ότι θέλω να επικεντρωθώ στην επικείμενη εξεταστική, κάτι στο ότι έρχεται xpasion, κάτι η κατάσταση στο guild που έχω περιγράψει σε παλαιότερα post με οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση. Εξάλλου στο επικείμενο patch θα κάνω respec σε full shadow 10/0/41 οπότε έτσι κι αλλιώς δεν θα ήμουν δεκτός. Μια ζωή δεν μίλαγα για όλα τα στραβά και τα ανάποδα αλλά αφού πήρα το τελευταίο επιθυμητό μου item (τα tier3 shoulders) άρχισα να χώνω κατά κάθε μλκ ευρωπαίου στο guild. Δεν θέλω να κάνω /gquit γιατί ανάμεσα στους λακαμάδες υπάρχουν και σωστά τυπάκια οπότε θα περιμένω το πέρασμα σε κατάσταση inactive πριν φάω το kick, αν και το επιδιώκω, ήδη πλακώθηκα άσχημα με τον gm αλλά γενικά θα επιδιώξω να κερδίσω όσα περισσότερα για τους υπόλοιπους Έλληνες που παραμένουν στο guild γιατί έχουμε περάσει πολλά με μερικούς ηλίθιους officers. Να βλέπατε μόνο την συζήτηση που είχαμε για την ανακοίνωση από μέρους μου ότι στο patch θα γίνω ξανά μετά από 10 μήνες meltfacer shadow priest \0/ ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ. Καλά πέρασα μαζί τους 6μήνες δεν λέω αλλά και η υπομονή έχει και τα όρια της.

Δημοσ.

Ναι man αλλά δεν αλλάζει κάτι. Το healing gear μου είναι υπεραρκετό, το dmg gear μου είναι ικανοποιητικό, δεν έχω στόχους πια ingame όπως δεν έχω και dkp (έχω κάτι ψιλά δηλαδή αλλά τα items πλέον πάνε στα ύψη) που βαριέμαι να χτίσω από την αρχή. Εξάλλου χτες αφού τους έκανα σαφές ότι θα γίνω shadow άκουσα και το τραγικό "ναι σε εξοπλίσαμε για να γίνεις shadow". Εκεί το ποτήρι ξεχύλισε. Εξόπλισαν εμένα που όταν πήγα, πήγα μόνο και μόνο για την παρέα γιατί σαν guild όταν έκανα join ήταν gtp. Εξόπλισαν εμένα που είχα 100% συμμετοχή στα raids και ήμουν πάντα προετοιμασμένος για τα raids, με flasks και κάθε είδους potions και φυσικά ως alchemist/herbalist που γούσταρε το ακατάσχετο grinding βοηθούσα την πλειοψηφία του guild........Ο συγκεκριμένος μια ζωή έπαιρνε ότι items ήθελε χωρίς dkp ως MT ενώ όλα του τα pots τα έπαιρνε από την τράπεζα...... Μια ζωή έλεγε ότι το guild είναι super market όποιος έχει dkp παίρνει ότι θέλει αλλά επειδή τον τελευταίο καιρό το hand of ragn, ashkandi και the end of dreams πήγαν σε έλληνα warrior-warrior-druid μας υπενθυμίζει ότι ήμαστε pve guild και ότι αυτά που κάνουμε είναι just stupid. Χτες ήθελαν να αφήσει ο druid το end of dreams ο druid για να το πάρει paladin..........απλά έλεος!!!!!!!!! Anyway το guild έχει τελειώσει για μένα οριστικά, αν κάτσω να σας πω το τι έχουμε ανεχτεί τόσο καιρό θα γεμίσω σελίδες. Μου αρκεί που πριν 20 μέρες που πάλι ήμουν ένα βήμα πριν φύγω ο class leader έκανε whisper στους υπόλοιπους Έλληνες να προσπαθήσουν να με μεταπείσουν γιατί στην φάση που είναι το guild δεν μπορεί να χάσει τον καλύτερο priest του \0/. Που δεν είναι ικανοί χωρίς εμένα να ρίξουν τίποτα, χαρακτηριστικά χτες κάνανε 3 ώρες tries PW και μόλις ήρθα online και μπήκα στο raid έπεσε στο 1o try........ Πλέον στο ζενίθ μου θα τους τα ψάλλω και όποιον πάρει ο χάρος.

• Super Moderators
Δημοσ.

kai emas kati tetoia lene Paladins/Priests gia to End of Dreams alla oute gia asteio...egina Class Leader twn Druids pleon kai an to End of Dreams den paei se olous tous Druids prwta 8a ginei O XAMOS...enta3ei den lew na 3odeuoume ta dkp se alla items epeidh to End of Dreams to exoume kavatza logo tou upoti8emenou priority alla oxi na to paroun alla classes me mikrh diafora sta dkp...

Δημοσ.

παιδια να κανω μια ερωτηση μου εχουν δωσει ενα trial 14 ημερων για να δω πως ειναι ,αλλα τωρα τελευταια υπολογιστης μου δεν αναγνωριζει dvd(δεν ξερω γιατι) και εδω ειναι η απορια μου αν μου το δωσει ο ''θειος'' (το wow φυσικα) και υστερα βαλω το authentication key απο το trial θα μπορω να παιζω κανονικα η δεν θα γινετε?

Δημοσ.

προχώρα chill , ην φοβάσαι τίποτα , χωρίς priests δεν πάνε πουθενά . Άσε τους warriors , αυτοί είναι κουραμπιέδες έτσι και αλλιώς . έβαλα ένα φιλαράκι warrior να παίξει τον priest μου στο AQ 20 (σιγά το dungeon δηλαδή) και τρελλάθηκε ,Άσε που τα έλανε θάλασσα . Δεν προλάβαινε ούτε flash heal να κάνει o λακάμας , του ψοφάγανε σαν κουνούπια , τα ζώα (ε, σόρρυ τα tanks θελα να πω) μπροστά . Και μου λέει , "ε , ρε τι παλούκι χαρακτήρας είναι ο priest, ξεστραβώθηκα , ούτε κεφάλι δεν μπορειίς να σηκώσεις" ΧΑΧΑ , PRIEST OLEEEEEEEEEEE.

Δημοσ.

για το προηγούμενο ποστ αν και είμαι Priest εχω να πω οτι αν ένα guild έχει καλό τανκ δεν έχει να φοβάται τίποτα. Αν δεν έχει καλό τανκ κι έχει καλούς healers δε θα πάει μπροστά. Το α και το ω είναι το καλό τανκ.

οσο για το φίλο σου λογικό είναι :) κι εσένα αμα σε βάλει να παίξεις τανκ σε κανένα boss να δείς τι καλα που θα τα πας :)

Δημοσ.

Εμενα μου φαινετε οτι ειναι γενικο φαινομενο να φευγει κοσμος απο guilds αυτο τον καιρο. Silvermoon τα καλυτερα guilds εχουν διαληθει η χωριστει. Βασικα εδω και κανα μηνα το παιχνιδι εγινε ΠΑΡΑ πολυ βαρετο. Δεν υπαρχει νοημα για λιωσιμο κ raids αφου ετσι και αλλιως μετα το TBC τα αντικειμενα χανουν την αξια τους μετα απο κανα μηνα.

chill κ γω εδω και πολυ καιρο ξαναγυρισα shadow αφου σταματησα τα raids με τον warlock και ο priest εκανε 2 αποπειρες σε guilds τα οποια διαληθηκαν σε 2 βδομαδες το καθενα. Το θεμα ειναι οτι αν μετα το TBC θες να εισαι shadow θα δυσκολευτεις να φτασεις 70lvl και να εχεις καποια αντικειμενα που να μετρανε. Δεν θα σε περνουν στα νεα instance τυπου scholo k UBRS που θα πετανε τις καλες μπλεδουμπες και απο pvp δεν ανακοινωσανε τι xp θα περνεις και αν παιζει να φτασεις σε λογικο διαστημα 70lvl κανοντας hardcore pvp. Αρα για να πας 70 ως shadow θα απαιτει λιωσιμο στο farm.

btw στο google videos παιζει βιντεο με tier 5. Δειχνει τα ιδια με το λινκ που ειχε δωσει καποιος εδω μεσα με φωτο απο tier 5 απλα φαινοντε καλυτερα. Εχει τον rogue με κατι Uber οπλα και στο τελος του βιντεο εχει τον priest (τι αλλο θα ειχε :) ) να χρησημοποιει flying mount! καντε ενα search στο google videos για tier 5, σιγουρα θα το βρει.

Δημοσ.

Είναι μέγα λάθος να νομίζετε οτι τα items (epics) δε θα έχουν αξία στο TBC ,τα μπλέ που έχω δεί απο TBC ναι μεν έχουν καλά +crits,+hits αλλά πάσχουν σοβαρά στα stats. Εξάλλου καλό θα ήταν να δείτε τα internal values των τωρινών epics που δίνει η Blizz ( weapons αλλά και armour pieces ) απο τα high lvl insts ( AQ40,Naxx ) και θα καταλάβετε οτι η αξία τους στο TBC θα είναι πολύ μεγαλύτερη απο οτι νομίζει ο πολύς κόσμος.

Δημοσ.

φίλε skia11 παίζεις TBC ή απλά τα έχεις δει ? Γιατί αν παίζεις , θα δεις ότι το Τ1 άντε με το ζόρι να κρατήσει μέχρι 65 lvl και το Τ2 μέχρι 66-67 .Μόνο Τ3 κρατάει μέχρι 70 lvl , αλλά αν σκεφτείς τις προυποθέσεις θέλει το Τ3 για να το αποκτήσεις (end game guild ,hardcore playing κλπ) είναι προτιμότερο να καθίσεις στα egg σου και να περιμένεις το ΤBC , όπου τα items πέφτουν πιο εύκολα .

όσο γιαυτό που λέει ο φίλος kaiowas , ναι είναι πραγματικότητα , πολλά guild ή έχουν διαλυθεί ή ¨πνέουν τα λοίσθια " πουλεγαν και οι πρόγονοί μας .

Αφού σταμάτησαν οι nihilum να raidaroun , σου λέει ο άλλος , ας σταμτήσουμε και εμείς . Τώρα βέβαια θα μου πείτε τι δουλειά έχει η βόυρτσα με την .......τσα. Καλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Η ουσία είναι ότι με το TBC το παιχνίδι ξεκινάει από την αρχή σε άλλη βάση , και όοποιος αντέξει . Αυτή είναι η φύση των παιχνιδιών αυτών , έχουν βάθος χρόνου . Εδώ τι έγινε , πολύς κόσμος καήκε , δηλ. κουράστηκε και τώρα δεν έχουν κουράγιο ούτε για lvling

Τεσπά θα δούμε,

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...