Arxon Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 κανα νεο ποτε θα κυκλοφορησει το expansion σε Ελλαδα?Στο site της Blizzard λεει για Ιανουαριο σε Ευρωπη.
sarisn Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Αν θυμάστε πριν λίγο καιρό είχα γράψει εδώ ότι όταν έβρισκα γυναίκα θα το παρατούσα το game. Ε λοιπόν αυτή η στιγμή ήρθε χθες, μετά από λίγες μέρες φλερταρίσματος χεχε . Χθες το βράδυ έκοψα και την συνδρομή και αισθάνομαι πλέον άλλος άνθρωπος... wowmania τέλος για μένα... φανταστείτε ότι την εν λόγω κοπέλα την είχα γνωρίσει στις εκλογές όπου δουλεύαμε μαζί σαν γραμματείς σε ένα από τα εκλογικά κέντρα. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα ωραία και καλά και σαν καμένος εγώ δεν την πήρα ούτε ένα τηλ. για τις επόμενες 3 εβδομάδες, ώσπου ξαφνικά λόγω προβλήματος του ΟΤΕ μου κόβεται η dsl για 4-5 μέρες, ε λέω αφού δεν έχω και τίποτα καλύτερο να κάνω ας την πάρω να βγούμε. Έτσι απλά ξεκίνησε η ιστορία, από χθες είμαστε μαζί και αισθάνομαι σαν να έχω αναστηθεί, πραγματικά σας μιλάω.. Ναι, ήταν και θα παραμείνει το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ, γνώρισα άπειρο κόσμο κυρίως από το εξωτερικό, πολύ καλά παιδιά, με μερικούς από τους οποίους θα συνεχίσουμε να μιλάμε στο msn. Για το τέλος μια συμβουλή για τους καμένους (ξέρουν αυτοί ποιοι είναι ) από έναν καμένο, παρόλο που έχει ειπωθεί άπειρες φορές και μπορεί κάποιοι να με βρίσουν κιόλας αλλά δεν με νοιάζει καθόλου πλέον, την άποψή μου θα πω. Όσο δύσκολο και αν είναι, προσπαθείστε να μην πηγαίνετε καθημερινά σε raids, 3-4 φορές το πολύ την εβδομάδα είναι μια χαρά, τις υπόλοιπες κάντε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο θέλετε, βγείτε έξω, δείτε κάνα dvd, πηγαίνετε κάνα σινεμά, πηγαίνετε στις π...άνες, απλά κάντε κάτι διαφορετικό! Τώρα στάνταρ θα λένε κάποιοι "σιγά μην χάσω εγώ τώρα το DKP και τα epixxx μου για να ακούσω αυτόν τον λακαμά" (το έχω πει εγώ για τους άλλους που το έλεγαν πιο παλιά και ξέρω ). Just my 2 cents /farewell
Paralizer Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Αργά το κατάλαβες ότι υπάρχει και RW (Real World)
sarisn Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Κάλλιο αργά παρά ποτέ φίλε μου, κάλλιο αργά παρά ποτέ
chill Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Pfffffff, there is no real life, only away from keyboard
mindtrapper Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Η λύση για την μπόχα είναι μια και πίστεψε με αποδίδει. Την δοκίμαζα τους καλοκαιρινούς μήνες στα μέσα μαζική μεταφοράς πριν αποκτήσω αμάξι και γλιτώσω μια για πάντα. Κάνεις equip είτε στο 1h είτε στο offhand ένα αποσμητικό, κάνεις fake παραπάτημα και ψεκάζεις τον στόχο . Αν ο στόχος είναι πακιστανός και είναι και καλοκαίρι λυπάμαι αλλά γιατρειά δεν υπάρχει. Είναι η στιγμή που εύχεσαι να είχες μια αίσθηση λιγότερη!!!!!!!!! An kai exo paratisei to game 1.5 mina kai aisthanomai kalutera apo pote sas parakoloutho akoma alania Offtopic off loipon, gia kati tetoies periptoseis akou apo ton master (iatriki sxoli na eisai mesa se nekrotomeio kai na kanoun tin nekrotomi kai na ftanoun entero, pistepse me den exeis murisei kati xeirotero sti zoh sou, sorry kiolas gia tin xenera). H moni lusi einai na anapneeis apo to stoma. Sigoura oxi oti pio ugieino alla se glutonei. Oute aromatika mantilakia oute tipota. Anapnoh apo to stoma sa na eisai mpoukomenos. Keep pwning!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 κανα νεο ποτε θα κυκλοφορησει το expansion σε Ελλαδα?Στο site της Blizzard λεει για Ιανουαριο σε Ευρωπη. 16 ianouariou
polaki Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Ρε μην ακούω ότι να ναι. Εγω σταμάτησα 2 φορές όταν ειχα τον rogue επειδή βαριόμουν, δεν ειχα τί να κάνω στο παιχνίδι. Τώρα με τον shaman είχα κόψει 1 μήνα πριν μπω στρατό (εβγαινα έξω συνεχώς γιατί ήξερα οτι αυτό θα μου λείψει, αλλά τελικά έλα που ειμαι συνέχεια έξω..LOL) και το συνέχισα 1.5 μήνα μετά τη βασική εκπαίδευση. Ετσι ειναι αυτο, το αφήνεις και συνεχίζεις αργότερα. Το να μου πεις οτι βαρέθηκες το παιχνίδι σαν παιχνίδι οκ, και εγω ας πούμε δεν πρόκειται ποτέ να ξαναπάιξω Age of Empires, απλά δεν με ελκύει πλέον (έκανα μια απόπειρα και αγόρασα original το 3 αλλά τσάμπα πηγαν). Έτσι ναι. Αλλά οταν αυριο μεθαυριο θα σου κάνει "νερα" η κοπέλα τί θα κανεις? Θα ψάχνεις πάλι τις πιστωτικές? Ειναι ενα χομπι σου το οποιο αφού σου άρεσε τοσο πολυ, λογικο ειναι κάποια στιγμή να το συνεχίσεις, δεν είναι μόνο WoW ή γκόμενες η ζωή. Μπορείς να τα έχεις και τα δυο. Εγω τί να πώ που εχω να συνδιάσω ΚΑΙ στρατό στη μέση και παρόλαυτά φτάσαμε μέχρι Ragnaros σήμερα?... Πήρα τα Earthfury γαντάκια, τα υπόλοιπα άφησα τους άλλους να σφαχτούνε γιατί αν πέσει Ten Storms καπελάκι από Onyxia την Κυριακή θα biddάρω τα ρέστα μου! ps: δηλαδή να υποθέσω δεν έχεις κάνει προ-παραγγελία το TBC limited edition όπως σχεδόν όλοι μας? Πρέπει όλοι να είναι pvp enabled ή pvp disabled για να πιάνουν τα buffs Εσύ τί δουλειά έχεις εδώ βρωμοloladin? :D Τσάκω ένα horde από ebay και έλα στον Eonar να raidάρουμε λίγο! Agia kati tetoies periptoseis akou apo ton master (iatriki sxoli na eisai mesa se nekrotomeio kai na kanoun tin nekrotomi kai na ftanoun entero, pistepse me den exeis murisei kati xeirotero sti zoh sou, s Πολύ deathίλα ρε σύ, μήπως έχεις ξεκινησει κανέναν undead warlock και επιρρεάστηκες..?
aliakas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 kai go simfono me ton polaki to eixa afisei 4-5 mines gia kalokeri kai septemvri to 3anapiasa kai eftia3a ton 3o mou 60ri horde enoite kati allo ti pezei me afton ton backround downloader re gmt mou prota mou katevase 35 mb kai den ekane tpt ta svino kai go kai simera ton 3anavazo na katevasei kai vlepo to arxreio einai 653 mb kai erxete me proti argo karakantila eseis to exete katevasei ? kanei tpt ? gia pite re gmt mou eleos dil giati i mama bliz diale3e afto to sistima gia download afou einai megali m@l@kia a kai ps ego den exo kanei pro paraggelia akoma xmmm
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 a3ios aliaka...profanws h mama blizzard se vazei na katevaseis to epomeno patch (aka 2.01) to opoio 8a einai to teleutaio patch prin to expansion... 8a exei tis APEIRES allages kai gia auto einai toso megalo...profanws mas vazei (osous exoun enabled to blizzard background downloader-giati egw den to exw) na to katevasoume apo twra gia na glytwsei ligo "varos" apo ta apeira downloads pou 8a pesoun thn mera pou 8a mpei to patch ston server... apo oti exw diavasei to patch 8a mpei sto telos ths xronias an oxi tou xronou...
andrip Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 αν τρέχετε το παιχνίδι απο τον Launcher θα δείτε οτι έχει μια ωραιότατη επιλογή DON't download while playing, start downloading when i exit game (κάπως έτσι είμαι στη δουλειά τώρα δε θυμάμαι ακριβώς), αυτό κάντε και δε θα σας σπάει τα νεύρα
GaGaS_Thess Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 παντως δεν ελει το Patch για να παιξεις το game ακομα . Εμενα ΣΕΡΝΕΤΑΙ Το αφησα χθες4 ωρες και κατεβαε 2.75 ΜΒ !!!! Οχι δεν εχω ΥΠΟ-PSTN Το εψαξα σε κανα site αλλα το βρηκα μονο γερμανικο γμτ Εχει κανεις καμμια ιδεα που να το βρω για d/l ? Ευχαριστω
lefterisv Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 κ'εγώ μια από τα ίδια με το patch το κατεβάζω από χτες το βράδυ 3.30 και μέχρι τώρα έχει κατεβάσει 69% έλεος....!ααα είναι και 653Mb τι κατεβάζει ήθελα να ξερα το expansion?
polaki Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Εγω ρε παιδιά το είχα βάλει και κατέβαζε με 180άρες... apo oti exw diavasei to patch 8a mpei sto telos ths xronias an oxi tou xronou... Please explain, δεν πολυκατάλαβα, το τελος της χρονιας συνήθως είναι το τέλος του χρόνου!
mindtrapper Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Πολύ deathίλα ρε σύ, μήπως έχεις ξεκινησει κανέναν undead warlock και επιρρεάστηκες..? Einai lvl 60 edo kai kairo o undead Warlock Pera apo ton kalontumeno shaman mou fusika. De xero ti na sou po. Ego to ekopsa gia na diabaso ligo gia ti sxoli mou kai oxi gia gomena. Sigoura den einai kalo na dineis pio polu simasia se ena game apo tin kopela sou alla de tha to ekoba gi'auto apla tha to meiona kapos. An kai einai duskolo me ta raid ktl. Isos kapoia stigmi otan pao kalutera sti sxoli na arxiso pali, pote den xereis. Deathila forever btw :twisted:
Προτεινόμενες αναρτήσεις