Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Re paides exo enan 60ari druid kai psinomai na figo apo Genjuros.Thelei to guild sas druid na proteinete tpt?

Έλα Mazrigos! 100% ελληνικό guild "Adults Family" (http://www.adultsfamily.gr")

Χρειαζόμαστε druid για αυτό σου λέω. Δεν χρειάζεται να είσαι ντυμένος, αφού το guild μόλις άρχισε τα raids και όλοι δείχνουν κατανόηση. Το κλίμα είναι πολύ καλό και ο GM είναι γαμώ τα παληκάρια.

Πιστεύω πως είναι πολύ καλή περίπτωση για σένα. :-D

Δημοσ.

χτες AQ20 , έπεσε επιτέλους το 1% on cloak dogde recipe (enchanting) και το πήρα.Με το που μαθεύτηκε , πλακώσανε όλοι στα /w , με τρέλαναν . Κανω και εγώ ένα ωραίο logout και ησυχάζω . Πόσο να χρεώνω το ench ρε παιδιά , πέστε καμμιά ιδέα (με τα υλικά δικά τους εννοείτε ) . Καλά στο guild θα είναι free , αλλά τους απέξω , πόσο να τους γδάρω?

Οι τιμές του server για να καταλάβετε π.χ. arcan crystall στα 25-30 G.

Δημοσ.
Έλα Mazrigos! 100% ελληνικό guild "Adults Family" (http://www.adultsfamily.gr")

Χρειαζόμαστε druid για αυτό σου λέω. Δεν χρειάζεται να είσαι ντυμένος, αφού το guild μόλις άρχισε τα raids και όλοι δείχνουν κατανόηση. Το κλίμα είναι πολύ καλό και ο GM είναι γαμώ τα παληκάρια.

Πιστεύω πως είναι πολύ καλή περίπτωση για σένα. :-D

Ελα ρε, και εγω τον shaman μου Mazrigos τον είχα!!Name Leontas! Αλλά φύγαμε απο εκει μαζικώς 3 ατομα γιατι ενας φίλος μου ο μαλακας ειχε char σε PvE και δεν μπορουσε να κανει migrate σε μας.. Οποτε πηγαμε ολοι μαζί σε εναν σχετικά καινούριο server, τον Εonar (PvE).

Η τρελή ξενέρα ειναι οτι συνεχώς σου λένε "pvp off plz" και κάτι ξενέρωτα τέτοια... Και φυσικά εγω τους δουλεύω... Πέφτει τρελό ψάρωμα μ'αυτό. Πάντως οταν εισαι pvp enabled το Bloodpact του Warlock imp ΔΕΝ σε ποιάνει.. Δεν ξέρω για ποιον ηλίθιο λόγο.. Δηλαδή WTF δεν μου αξίζει το bloodpact αν ειμαι pvp enabled δεν το καταλαβαίνω...

Τωρα στον Eonar ειμαι σε ενα guild που δημιουργηθηκε νέο πριν 1 βδομάδα, σκάσανε μυτη καμιά 20αρια ατομα απο αλλο server που ηταν σε guild εκεί με Τ2 κλπ, και ZG & AQ20 πάμε χύμα με /roll όποιος θέλει items. Oι τύποι μαζεύουν 10 ατομα με μπλεδούρια και τους ντύνουν όσο γίνεται με τα ημι-epics. Σήμερα MC πρωτο raid πήγαμε για να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας και να αρχίσουν να ντύνονται μερικοί. Eντωμεταξυ πέφτει και πολύ kick όταν ο αλλος ειναι πρηχτης ώστε να γίνει ενα ξεκαθάρισμα. Σημερα με το που ρίξαμε 5ο boss το αφήσαμε για αυριο, και μετά πήγαμε 20 ατομα ZG και οι αλλοι 20 AQ20. Γενικά υπάρχει δραστηριότητα.

Paularas, πάλι NS Bracers πέσανε, first MC και με τον shaman :P

Πέφτει εντομεταξύ το Earthfury gloves και είμασταν 3 shaman, ό τρίτος μόλις μπηκε πριν απτο boss... Και επειδη δεν ειχαμε ακομα DKP, rollάραμε και βγήκα δευτερος, το πήρε αυτος που ήρθε τελευταία στιγμή, κλασικά... Ελεος.

Είμαι ο μόνος που χαλιέμαι που θα πρέπει πάλι μες το αγχος να ανεβαίνω levels να φτάσω στο 70? Μάλλον έ?... Αντε τουλάχιστον να ανέβω γρήγορα να πάω στα 70άρια raids... :)

Και μια ερώτηση.. Δε νομίζετε οτι το Need και το Pass είναι πολύ κοντα μεταξύ τους...? Χτες βοηθουσα καποια παιδιά να γίνουν Onyxia attuned και πέφτει από Rend (ή Gyth δεν θυμάμαι) το Mail head με random +15 resistance που ήταν +15 Nature... Μόνος shaman, και αντι να πατήσω need πάτησα pass... Ε μου ήρθε να το σπάσω... Δεν τρελένομαι κιόλας για το nature res, αλλά ΟΚ, να μπορώ να έχω το ίτεμ και να κάνω pass σα noobάς, ε ξενέρωμα.

Δημοσ.

Επίσης σήμερα πρώτη φορά πήγα σε internet cafe να παίξω επειδή στο σπίτι γινόταν κόλαση με καλεσμένους... Καλα ρε παιδιά πως την παλέυετε και παίζετε εκει?? Ήταν δίπλα μου κάτι αλάνια και λιώνανε CS και μου είχαν σπάσει τα νεύρα... Φωνές, κακό, χαμός! Στην ώρα πάνω ο διπλανός μου είχε ιδρώσει τόσο πολύ που βρώμαγε, και αναγκάστηκα και πήγα και πλήρωσα το μηχάνημα που έπαιζα, και μου ανοίξανε ένα άλλο στην άλλη ακρη να μην τους ακούω. :D

• Super Moderators
Δημοσ.

hahahahaha eprepe na tou to peis katamoutra...file vrwmas idrwtila! ROFL

pantws otan phgainw se netcafe exei fash prwton giati vlepw arketous gnwstous kai deuteron giati yparxei apisteutos xavales :D

Δημοσ.

Polaki τα net cafes είναι ο ορισμός της παρακμής. 9/10 θαμώνες των net cafes είναι γάου μπίου. Μακριά μακριά μακριά.

Η λύση για την μπόχα είναι μια και πίστεψε με αποδίδει. Την δοκίμαζα τους καλοκαιρινούς μήνες στα μέσα μαζική μεταφοράς πριν αποκτήσω αμάξι και γλιτώσω μια για πάντα. Κάνεις equip είτε στο 1h είτε στο offhand ένα αποσμητικό, κάνεις fake παραπάτημα και ψεκάζεις τον στόχο :). Αν ο στόχος είναι πακιστανός και είναι και καλοκαίρι λυπάμαι αλλά γιατρειά δεν υπάρχει. Είναι η στιγμή που εύχεσαι να είχες μια αίσθηση λιγότερη!!!!!!!!!

Δημοσ.

Polaki τα net cafes είναι ο ορισμός της παρακμής. 9/10 θαμώνες των net cafes είναι γάου μπίου. Μακριά μακριά μακριά.

Η λύση για την μπόχα είναι μια και πίστεψε με αποδίδει. Την δοκίμαζα τους καλοκαιρινούς μήνες στα μέσα μαζική μεταφοράς πριν αποκτήσω αμάξι και γλιτώσω μια για πάντα. Κάνεις equip είτε στο 1h είτε στο offhand ένα αποσμητικό, κάνεις fake παραπάτημα και ψεκάζεις τον στόχο :). Αν ο στόχος είναι πακιστανός και είναι και καλοκαίρι λυπάμαι αλλά γιατρειά δεν υπάρχει. Είναι η στιγμή που εύχεσαι να είχες μια αίσθηση λιγότερη!!!!!!!!!

Δημοσ.

ρε παιδιά ,

τι μαθαίνω , τετάρτη έρχεται το τελευταίο , πριν απο TBC , patch 2.0 .Ξέρει κανείς τίποτα ? Ακούγεται ότι θα είναι μεγάλο, με ελεύθερα τα talents . Προετοίμονται σιγά-σιγά όλοι για το expansion . Ωραία πράματα . Σε μας έχει πέσει περονόσπορος. Χτές , για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό δεν καταγέραμε να μαζέζουμε 40 άτομα για BWL ρεεεεεεεεεεεεεεεεε, δεν το πιστεύω . Μιλάμε για γενική διάλυση . Τι να κάνουμε και εμείς , μαζευόμαστε 20 , και πάμε και καθαρίζουμε AQ 20 σε 1.1/2 ώρα . Τα drops τα παίρνουν οι noobades , και ξαχαρμανιάσμε λίγο. Σήμερα λέμε να ξαναθυμηθούμε MC (καλά πάνω από δίμηνο έχω να πατήσω εκεί μέσα) , ε ρε που καταντήσαμε . Αλλά και από άλλα guild που μαθαίνω , ακόμη και σε alliance , που είναι πολύ περισσότεροι από horde σε μας , τα ίδια και αυτόί .

Μαθεύτηκε παντού ότι οι Nihilum σταμάτησαν τα raids και σου λέει , αφού τα σταμάτησαν αυτοί , πρέπει και μεις να προετοιμαζόμαστε σιγά -σιγά για TBC . Ε, ρε τρομάρα τους , που πα ρε Καραμήτροοοοοοο!!!!.

Δημοσ.

Και ναι ο χαρακτήρας μου απέκτησε το πρώτο του Epic!!! Ένα πορτοκαλούλι mace απο ZG (bat boss). Το πήρα και με ελάχιστα dkp αφού δεν bidαρε κανείς άλλος. Γουστάρω γιατί πάμε πολύ καλά, το guild μόλις καταλάβει την τακτική μετά ρίχνει τα bosses με την μία και μάλιστα σχετικά εύκολα.

Φαντάσου να είχαμε και healers.... lol....

Δημοσ.
Η τρελή ξενέρα ειναι οτι συνεχώς σου λένε "pvp off plz" και κάτι ξενέρωτα τέτοια... Και φυσικά εγω τους δουλεύω... Πέφτει τρελό ψάρωμα μ'αυτό. Πάντως οταν εισαι pvp enabled το Bloodpact του Warlock imp ΔΕΝ σε ποιάνει.. Δεν ξέρω για ποιον ηλίθιο λόγο.. Δηλαδή WTF δεν μου αξίζει το bloodpact αν ειμαι pvp enabled δεν το καταλαβαίνω...

Πρέπει όλοι να είναι pvp enabled ή pvp disabled για να πιάνουν τα buffs :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...