Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2,6g/return + 7100 xp :D

exoume na mathoume ola ta master opws : 1st aid , cooking , fishing + ta 2 proff mas + nea skils.

Αυτό το τελευταίο δεν το κατάλαβα... θα πρέπει να ανεβάσουμε ξανά first aid, cooking, fishing, enchanting και tailoring από την αρχή?... Το κόβω από τώρα αν γίνει κάτι τέτοιο. Μιλάω για τους χαρακτήρες που έχουμε ήδη, όχι για καινούργιους.

Δημοσ.

καλά που έχω διαλέξει επάγγελματα mining και enchanting . To mining θα γίνει χρυσοφόρα φλέβα απότι μας έλεγαν , γιατί το καινούργιο επάγγελμα julewcrafting (ή πως διάολο γράφεται τελοσπάντων) θέλει πολλά mats από mining , το δε enchanting εχει πολύ ωραία πράγματα (καινούργια) .

Α, και κάτι άλλο , οι θέσεις στην τράπεζα ΔΕΝ αλλάζουν (ηλίθια blizz) και οι τσάντες απλά από 16 γίνονται 18 , που σημαίνει πάλι θα έχουμε πρόβλημα χώρου.

Φιλαράκι , που παίζει στους nihilum , που κάνουν τώρα TBC μόνο , μου έλεγε ότι και με μπλέ gear μπορείς να ανέβεις , έχει πάρα πολλές quests το παιχνίδι . Υπολογίζει δε ότι σε περίπου τρείς μήνες βαριά , ένας κανονικός παίκτης (casual) μπορεί να φτάσει το 70 lvl. Γενικότερα τώρα η ιδέα των 25 man raids δείνχει να είναι πολύ πετυχημένη , καλύτερο κουμαντάρισμα του raid και μεγαλύτερη πρόοδο. Από τα παλιά items , τα μόνα που δείχνουν να αντέσουν μέχρι 67 - 68 lvl περίπου είναι από T2 και πάνω . Τ1 βαριά μέχρι 65 .

Μόλις μάθω και άλλα νέα , επανέρχομαι boys

Δημοσ.

Sarisn μην ψαρώνεις man. Εννοείται πως δεν θα χάσουμε το 300/300 σε κανένα από τα proffs μας. Απλά το max γίνεται 375 ίσως και παραπάνω γιατί lvl 61 που είμαι. έχω ήδη 325 στο herbalism και δεν έχω φύγει ακόμα από hellfire penisula. Όλα από 300-375 γίνονται training στο honor hold την βάση μας στην hellfire.

Δημοσ.

Λοιπόν. Πανούτσος να εξηγεί σε Καρπετόπουλο τι είναι το WoW. Λιώστε.

Π =Πανουτσος

Κ=Καρπετοπουλος

Π: Αυτο που λατρευω ειναι την αρχειοπρεπεια (?) απ τη μερια των ακροατων.Καποιος ο οποιος ξεκιναει το μηνυμα "Ρε ΚΩΦΑΛΑ" με Ω, δειχνει καποιο επιπεδο και συνεχιζει με το "Ρε κωφαλα πανουτσο" ,μετα λεω εγω κατι θα πει για ομαδα ,δε λεει τελικα ...λεει "σε ποιο σερβερ παιζεις ΓΟΥΑΟ? " word of warcraft "και με τι ονομα?"

Ξερεις για ποιο λογο δεν το λεω ρε καρπετ?Σκεψου τωρα να παιζεις εκεινο το ρημαδι το παιχνιδι να εισαι ενα τερας της φυσης να παιζεις μετα εκει με τα αλλα πιτσιρικια ας πουμε 16 χρονων ..και τωρα να δωσεις το ονομα ...θα αρχισεις να μιλας για ποδοσφαιρο.

Κ: Ναι σωστο ειναι αυτο

Π: Δηλαδη αντι να στελνουμε μηνυμα "φατο το πως το λενε το τερας απεναντι δεξια" χεχ

Κ: ναι

Π: Παντως επειδη ανηκω σε guild .δηλαδη guild ειναι ξερεις οι ομαδες .εε..σε στυλ λανσελοτους και τετοια.εεεε μεσα στο guild ..ενα ατομο του το χα πει...αλλα ειναι επιστημονας στη γερμανια ..και πηγαινουνε οι ηλικιες ... προσεξε ..58 εγω ..28 ο επομενος...23,14,12,11 χεχε ξερεις ετσι οι ηλικιες...

Κ: Εγω θα σοκαριζομουνα αν μου λεγε ενα παιδακι 14χρονων και μου λεγανε παιζω με εναν που ειναι 58 χρονων..πραγματικα ε..

Π: Κι εγω ρε..κι εγω ρε ...που να τον βαρας τωρα ...δηλαδη σκεψου να τον κοπανας με μια βαριοπουλα στο κεφαλι 58 χρονων ανθρωπο.

Κ: Θα λεγα περιμενε ρε συ εδω κατι δεν παει καλα ας πουμε

Π: ναι ναι ναι

Π: Εχεις δοκιμασει?Εχει πλακα αυτο σαν παιχνιδι.Ειναι online παιχνιδι ,περνεις το ρολο ενος...μπορεις να εισαι horde ή alliance δηλαδη να εισαι με τους καλους ή τους κακους.. φυσικα ειμαι με τους κακους δεν υπηρχε περιπτωση...και αν εισαι με τους κακους διαλεγεις ενα τερας που να σε βολευει.

Κ: ναι

Π Κι ολοι μαζι πηγαινετε και βαρατε ..οι μεν τους δε

Κ: τερατα τυπου?

Π: Εχει ΟΡΝΤΣ θυμασαι απο αρχοντα των δαχτυλιδιων...εχει ενα πραμα που ονομαζεται ταουρεν ....τορεν μαλλον πρεπει να προφερεται τα οποια ειναι κατι σαν γιγαντιοι σκυλοι ..τετοιος ειμαι ,προς τιμην της μαριγως (της σκυλας του),ετσι...εχει undeath που ειναι ζομπι

Κ: ναι..μπλιεχ

Π: ναι κι εχει και κατι καργιολιδες με μυτερη μυτη που ειναι ....rogues..... μπραβο.Αυτα ειναι τα 4 ειδη των τερατων.

Κ:Δεν εχει δεινοσαυρους τετοια πραματα...

Π: οχι δυστυχως δεν μπορεις να γινεις δεινοσαυρος..αλλα μπορεις να εχεις pet δεινοσαυρο...ξερεις αντι να εχεις σκυλο...ο οποιος ερχεται μαζι σου....εγω εχω ενα φιδι

Κ: εχεις ενα φιδι...χεχε

Π: εχω ενα φιδι ..μ ακολουθει στα ποδια και τους δαγκωνει.

.-

Στα "σκεψου να τον κοπανας με μια βαριοπουλα στο κεφαλι 58 χρονων ανθρωπο." και το "εχεις ενα φιδι, χεχε" είχα πέσει απ' την καρέκλα.

Δημοσ.

Πωπω πρέπει να το βρούμε να το κατεβάσουμε αυτό το κομμάτι... Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Πανούτσος παίζει WoW!!! Χαχαχα ! Μόνο που φαντάζομαι την εικόνα, τρελαίνομαι στα γέλια! :)

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ ο τύπος παίζει σε κάποιον private server με χαρακτήρα που τον λένε FLOXY. Και καθώς δεν υπάρχουν φίδια hunter pets απλώς ένας vendor στο Valley of Wisdom του Orgrimmar, δεν ξέρουμε το class του.

[Πηγές από άλλο φόρουμ αυτά]

Δημοσ.

Χαχαχα ! Μου φαίνεται ότι πρέπει να τον ρωτήσουμε αύτιο ευθέως να μας πει περισσότερες λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα του. :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...