isaias1983 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 re guys eida stats apo t4 apo tbc..siga ta parapanw pou exoun apo t3...k pisteuw pws opwsdipote kati tha kanei i bliz gia na min axristeutoun ta items mas...anyway apo oti katalava dld mono ebay mporw na ton poulisw??kanena allo site...?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 to flight form twn druids ta SPAEI kai to Dire Bear ginetai 450% AC kai 40% HP :D :D
georgios29 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δεν ξέρω αν είναι fake, αλλα να μερικά tier5 armor sets http://www.worldofraids.com/forum/viewtopic.php?t=1264&postdays=0&postorder=asc&start=0 Lock ftw
andrip Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Αυτή τη βδομάδα φάγαμε instructor για 3η φορά, anub'rekhan για 2η φορά ενώ ρίξαμε στην πρώτη μας επίσκεψη Grand Widow, Maexxna και Noth \0/. Γενικά τα μαμήσαμε όλα . Heigan που θεωρητικά είναι ο πιο εύκολος μας τα ριξε στο στόμα, μέχρι και wipes στα trash φάγαμε. Anyways κάναμε ένα μεταμεσονύχτιο ελληνικό ΜΟΝΟ zg run για τον χαβαλέ κυρίως, με άτομα από όλα τα guilds του server, οι μισοί και πλέον χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία και εξοπλισμό, ενώ οι υπόλοιποι "έμπειροι" μπήκαν με τους alts τους (ένας lvl 55). Ουσιαστικά 4 main με gear ήμασταν μέσα. Το τελειώσαμε όλο σε 3 ώρες ολο including jindo/mandokir. Είναι ειλικρινά η πρώτη φορά που κάνω zg χωρίς να φάω ούτε ένα wipe. Κλασσικά στο ventrilo μαλακιζόμασταν, μιλάγαμε για ότι μπορείτε να φανταστείτε αλλά στην κυριολεξία το ξεσκίσαμε το instance. Από τις λίγες φορές πραγματικά που έχω χαρεί τόσο. Πλούσιο loot που έμεινε σε ελληνικά και μόνο χέρια. Ούτε dkp ούτε τίποτα, όποιος χρειαζόταν κάτι /roll χωρίς περιορισμούς χωρίς τίποτα. Αν το guild μου με ξαναδεί σε 20άρι - μιας και δεν είναι υποχρεωτικό - ας μου σφυρίξει κλέφτικα. Άμα θέλουμε τελικά......μπορούμε. Δεν σας λέω ότι βγάλαμε κανένα naxx , αλλά όλοι από κάπου ξεκινούν. Επόμενος στόχος zg/aq20 την πέμπτη αν μαζευτούμε αρκετοί και έχουμε χρόνο. Για να δούμε......Το συνθημα που κυριάρχυσε......"Πας μη Έλλην.....n00bas". Xaxaxa. ΡΕ!!! Σε ποιο σερβερ είσαι; Γιατι κι εμείς ακριβώς το ίδιο πράμα κάνουμε. 3-4 Είμαστε με full gear και πάμε με άλλους 15 έλληνες zg. Πρώτο run μέχρι και tiger 2ο run ρίξαμε και panther. Στο επόμενο λογικά θα πέσει κι ο hakkar. Απλα πολύ κομμάτια η δουλειά, πααααρα πολύ γέλιο. Α είχαμε και priest 54 μέσα μουχαχα. Ακριβώς όπως το είπες ούτε dkp ούτε μαλακίες. Βέβαια εμείς είμασταν στο άλλο άκρο, ο ένας έκανε pass για τον άλλο :mrgreen:
ItsToasted Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 name? Alliance na fantastw? (paizei kai na se exw ksanarotisei alla den thimame)
chill Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Venedictia ο main priest μου και μεγάλο μου κόλλημα \0/ ( http://img221.imageshack.us/my.php?image=venehq1.jpg ) Kaileena ο main alt μου ο lock Fanciulla ο alt alt μου ο mage Alliance φυσικά, humans females ftw
HaPagan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Πολύ χάρηκα χθες γιατί βρήκα επιτέλους ένα καλό party και τελείωσα 3-4 αποστολές στο Redridge!! Την έχω καταβρεί με τον priestάκου μου! Αρχίζω να τον μαθαίνω σιγά σιγά και το παιχνίδι γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον!
chill Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Tο video του ελληνικού raid στον hakkar που έφτιαξε ένα παιδί http://video.google.co.uk/videoplay?docid=-4648004239013768272 ETSI G*M*N* OI GREEKS (LOL) \0/
LuNaTiC Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Endiaferetai kaneis mipos gia beta account ? prive plz
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 logika mesa sthn vdomada 8a parw...an den parw elpizw na se prolavw
chill Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Patchwerk και Grobbulus down σήμερα, στην πρώτη μας επίσκεψη και εκεί. Βέβαια αυτά τα kills μας κόστισαν τον κούκο αηδόνι. Πήγαμε φτιαγμένη μέσα στην τρελή πρέζα ότι υπάρχει μέσα στο παιχνίδι το είχαμε πιει. Χωρίς τις buffes ούτε 70% δεν τον πήγαμε. Μόλις τα ήπιαμε omg down για πλάκα. Ο Grobbulus με το πρώτο try 15% έκανε βλακεία ένας που πήρε το injection μας κύκλωσε και wipe. Καπάκι way to easy down. 7/18 bosses σε ένα μήνα και έχουμε και μια ακόμη raiding day την τρίτη. Έχω βαρεθεί να βλέπω warrior/rogue tierIII..........
evkar Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 εμείς προετοιμαζόμαστε σιγά -σιγά για το expansion . Από raids μόνο BWL και AQ 40 , μπορεί να αρχίσουμε από βδομάδα Naxx , έτσι για να πάρουμε μια πρώτη δόση , αν και δεν μας πολυ καίει . Τόχουν ρίξει όλοι στο grinding για rep και money , γιατί αρκετοί από μας παίζουν TBC , beta , και μας έλεγαν ότι χρειάζεσαι ένα σκασμό λεφτά για repair bills . Είμαστε στη φάση για "finished your unfinished busines" , για να πάμε παρακάτω . Ανακοινώνει ο καθένας στο guild τι quests έχει αφήσει και θέλει να τις κάνει , και τον βοηθάνε οι υπόλοιποι για να τελειώνουμε σιγά σιγά με το παλιό παιχνίδι . Αλήθεια ρε παιδιά , όσοι ασχολείστε με TBC (beta) , αληθεύει αυτό που λέγανε προστές στο guild , ότι έχει πήξει ο τόπος από shamanoys , κάπου 50% των παικτών είναι σαμάνοι , που έχουν μεγάλο ανταγωνισμό μεταξύ τους . Οι priests βέβαια βασιλιάδες και πάλι , περιζήτητοι και ακριβοθώρητοι . χε χε όχι παίζουμε .
chill Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 -Τα quests στην beta πέρα από xp δίνουν και gold σχεδόν πάντα. -Λογικό είναι στο xpansion τα πήξει η alliance στους shamans και η horde στους paladins -Ο priest ήταν είναι και θα είναι η primadonna του 5/10/20/40 man instance. Όλοι οι άλλοι healers ingame είναι wannabe priests και ας μην το παραδέχονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις