Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και γω να ξαναπώ για πολλοστή φορά ότι με το μέτριοgear που έχω και lvl 61 το md μου κάνει crit από 1400 έως 2k. Ρεκόρ μου είναι 2236 με trinket από zg. Φαντάζομαι ότι ο sarisn θα χτύπαγε 2,5k ανετότατα.

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγινα 62.Νταξει δεν υπαρχει ο priest απλα...Πηρα το Shadow word death.To

+spell dmg που χεις απο τα items το παιρνεις full σε instant spell...Κοινως εχω

278 spell dmg και το death εχει base dmg 910 σε μενα (ξεκιναει απο 495 εως 575).Ελπιζω να μη το nerfaρουν ως το release αυτο...1500mb και στο καπακι αλλα 1500 απο το death ουτε στο μαγο μου δε τα χω δει ποτε...

Δημοσ.

Αυτή τη βδομάδα φάγαμε instructor για 3η φορά, anub'rekhan για 2η φορά ενώ ρίξαμε στην πρώτη μας επίσκεψη Grand Widow, Maexxna και Noth \0/. Γενικά τα μαμήσαμε όλα :). Heigan που θεωρητικά είναι ο πιο εύκολος μας τα ριξε στο στόμα, μέχρι και wipes στα trash φάγαμε.

Anyways κάναμε ένα μεταμεσονύχτιο ελληνικό ΜΟΝΟ zg run για τον χαβαλέ κυρίως, με άτομα από όλα τα guilds του server, οι μισοί και πλέον χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία και εξοπλισμό, ενώ οι υπόλοιποι "έμπειροι" μπήκαν με τους alts τους (ένας lvl 55). Ουσιαστικά 4 main με gear ήμασταν μέσα. Το τελειώσαμε όλο σε 3 ώρες ολο including jindo/mandokir. Είναι ειλικρινά η πρώτη φορά που κάνω zg χωρίς να φάω ούτε ένα wipe. Κλασσικά στο ventrilo μαλακιζόμασταν, μιλάγαμε για ότι μπορείτε να φανταστείτε αλλά στην κυριολεξία το ξεσκίσαμε το instance. Από τις λίγες φορές πραγματικά που έχω χαρεί τόσο. Πλούσιο loot που έμεινε σε ελληνικά και μόνο χέρια. Ούτε dkp ούτε τίποτα, όποιος χρειαζόταν κάτι /roll χωρίς περιορισμούς χωρίς τίποτα. Αν το guild μου με ξαναδεί σε 20άρι - μιας και δεν είναι υποχρεωτικό - ας μου σφυρίξει κλέφτικα. Άμα θέλουμε τελικά......μπορούμε. Δεν σας λέω ότι βγάλαμε κανένα naxx :), αλλά όλοι από κάπου ξεκινούν. Επόμενος στόχος zg/aq20 την πέμπτη αν μαζευτούμε αρκετοί και έχουμε χρόνο. Για να δούμε......Το συνθημα που κυριάρχυσε......"Πας μη Έλλην.....n00bas". Xaxaxa.

Δημοσ.

Έχω ξεκινήσει έναν alt χαρακτήρα Night Elf Priest και τον έχω φτάσει level20. Μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ αλλά ρε γαμώτο ήδη έχω κουραστεί να ακούω άλλους χαρακτήρες να με κράζουν που δεν τους κάνω συνέχεια heal...

Ήμαρτον λες και οι priest έχουν κάποιο εργοστάσιο παραγωγής mana και άπειρο armor έτσι ώστε να τις τρώνε και παράλληλα να κάνουν heal! Μα καλά μυαλό δεν έχουν... Λογικό είναι όταν μου την πέφτουν να κοιτάξω να σώσω τον εαυτό μου και όχι τους άλλους, τι ακριβώς δεν καταλαβαίνουν...

Ο βασικός μου χαρακτήρας είναι lvl50 Night Elf Hunter και ποτέ μα ποτέ δεν έχω κράξει priest που δεν πρόλαβε να με κάνει heal. Έ ρε βρίσιμο που θέλουν μερικοί για να στρώσουν...

Πληροφοριακά προς το παρών ακολουθώ το shadow tree δίνοντας μόνο μερικούς πόντους σε heal και discipline έτσι ώστε να μην με κάνουν interrupt όταν κάνω heal και να μην παράγω μεγάλο threat.

• Super Moderators
Δημοσ.

zhta 1g to heal kai ka8arises :P

hmmm gia to na mhn se kanoun interrupt otan kaneis heal na to dextw...alla gia na mhn parageis megalo threat sto lvl 20 einai axrhsto...

Δημοσ.

Σαν lvl 20, αν ρίξει 2 points στο Healing focus, 5 στο Unbreakable will και 4 στο Silent resolve δεν θα πάρει aggro ούτε με σφαίρες :). Καλό θα ήταν να αρχίσει να ρίχνει πόντους στο shadow tree αφού έχει ρίξει 5 στο Silent resolve έτσι ώστε να σπέρνει και στο healing και στο damage πιο μετά ;-)

Αν θες, δες στην υπογραφή μου πως είναι τα talents μου για να πάρεις μια ιδέα.

Δημοσ.

Κάνε ένα macro και όταν ο κάθε καραγκιοζάκος σου ζητάει heal spamarετο:" U have requested a heal. For flash heal press 1, for heal press 2, for greater heal press 3, for renew press 4. Thank u for using "το όνομα σου"'s healing store. If u didn't recieve any heals press again". Και αν σου πουν μα μου πες τους "αφού δεν πάτησες κανένα κουμπί τι να κάνω". Οι πιο πολλοί θα μείνουν μλκές :). Priest είσαι έχεις το μαχαίρι έχεις και το πεπόνι στα χέρια σου, εκμεταλλευσου το. Αν σε εκνευρίσει ο οποιοσδήποτε απλά απείλησε τον ότι θα φύγεις από το group. Αυτός θα χάσει. Ο priest θα βρει group να κάνει ότι θέλει οποιαδήποτε στιγμή γουστάρει. Οι άλλοι όμως...........

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι.Είμαι fire mage και θέλω αν μπορείτε να μου προτείνετε ένα pattern με το που θα βάλω τους talent points (μέχρι lvl 60)(Kι από το net έτοιμο δε με πειράζει.)Επειδή ασχολούμαι με pVe κυρίως θα ήθελα να ρωτήσω αν πολλοί high level mobs μετά το lvl 55 έχουν fire resistance και ουσιαστικά είναι άχρηστα τα spell μου.

Και κάτι άσχετο Πως μπορώ και γράφω στα διάφορα channels;

Δημοσ.

Ένα καλό pve spec είναι αυτό:

http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/mage/talents.html?0050052300231000515202012003315000000000000000000

Για τα resistances μην ανησυχείς, είναι μοιρασμένα. Αν και θα σου συνιστούσα μετά το lvl 55 να το γυρίσεις σε frost λόγω καλύτερου survivability (Ice Block, Ice Barrier) και λόγω του ότι αν κάποια στιγμή πας Molten Core θα έχεις πρόβλημα με τον Raggy ο οποίος είναι immune to fire spells. Επίσης frost spec αν σκοπεύεις να pvpάρεις.

Να και ένα frost spec όπως το έχω εγώ:

http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/mage/talents.html?0050052000000000000000000000000005353203102051351

Δημοσ.

Είναι εντελώς διαφορετική η φιλοσοφία του παιχνιδιού με τον priest. Είχα συνηθίσει αλλιώς με τον Hunter μου (lvl50), αλλά μου αρέσει πολύ γιατί έχει ενδιαφέρον. Αν δεν υπήρχαν και οι περίεργοι θα ήταν ακόμα καλύτερα! :)

Αυτό που με ενοχλεί κυρίως είναι ότι δύσκολα μπορώ να τελειώσω κάποιες αποστολές μόνος μου και όλο πρέπει να ζητάω βοήθεια. Το καλό βέβαια είναι ότι θα με παρακαλάνε να μπω σε parties για τα instances!!! :)

Δημοσ.

re paidia xerei kaneis pou mporw na poulisw to xaraktira mou ektos apo ebay??

k posa peripou xrimata tha piasei??

level 60 druid me 8/8 t2 k t3 head,bracers k gia weapon to spirit of twilihgt me +178+55 healing me to enchant....enoeitai oti exei high end feral k balance items,epic mount ola ta skill sto 300 k sxedon me oles tis files exalted....mazi tha dwsw k ena mikro rogue level 35 po ton exw gia alchemy..einai 300/300 me greater pots sintages klp klp...an xerei kaneis pls steilte ena pm re paidia...an pali einai paramono to post apla kante to delete....den ton poulaw edw apla ena help thelw gia na dw an mporw na ton poulisw k pws...thks paidia!

Δημοσ.

Τα οποία αν αναλογιστείς το χρόνο που έχεις δαπανήσει για να επιτύχεις 5 πράγματα στον char σου είναι Ψ-Ι-Χ-Ο-Υ-Λ-Α. Δώστο σε κάποιον φίλο σου, σε κάποιον γνωστό σου, μην ανανεώνεις, κάντο uninstall αλλά προς θεού μην το πουλήσεις. Κρίμα. Εκτός αυτού πλέον με το TBC προ των πυλών και full tier3 οποιαδήποτε κλάση να μου πουλούσαν πάνω από 1ευρώ δύσκολα θα έδινα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...